-
[QUOTE=שלמח''הם;1047512][B][COLOR="Green"]אייס
[B]אוקי אעדכן את זה
-----------------------------------
צ'יקו משתמש במהירות במסך אור שיגן עליו מאגרוף הרש של מאנקי.מסך אור מופיע מול צ'יקו.מאנקי שולח את אגרוף האש שלו לעבר מסך האור.אגרוף האש פוגעע במסך האש ולא עושה לו כלום.לאחר שמסך האור נעלם צ'יקו תוקף במהירות את מאנקי בעלי טער.עלי טער רבים יוצאים מן העלה של צ'יקו.מאנקי לא מספיק להתחמק ונפגע מן עלי הטער של צ'יקו.האגרוף של מאנקי מתחיל לזהור בצהוב.מאנקי רץ לעבר צ'יקו כשהוא משתמש באגרוף חשמל.[/B][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
אתה שולף פוכדור מן הכיס שלך וזורק אותו על ריקן המעולף.הפוכדור פוגע בריקן ואז נפתח.מהפוכדור יוצא אור אדום שעוטף את ריקן ומכניס אותו לפוכדור.הפוכדור מתחיל לזוז ולזוז.שוב הוא זז וזז ואז הוא נעצר במקום.לכדת ריקן יועודכן.הפוכדור משתגר למעבדה של ליסה..אתה מחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו.אתה חוזר למיל .מיל אומרת לך"מזל טוב על ריקן שתפסת לך הוא הפוקימון המיוחד הראשון שתפסת"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה ''תודה'' ומוסיף ''אנחנו צריכים לנצח את צוות הרעים את באה?''
-
[quote]ניר
אתה מורה לילד שיוביל אותך לאביו.אתה משגר לידו ברק מפתיע.הברק כמעט פוגע לילד.הילד רועד מפחד מפניך אך הוא אומר לך"בוא אחרי רק אל תהרוג אותי".הילד מתחיל להוביל אותך לאביו.אתה עוקב אחריו.לאחר כמה דקות הוא עוצר ליד בית גדול ומן הבית יוצא איש בדמוי נינג'ה.אתה מבין שזה אביו של הילד.הילד מספר לאביו מה אתה רוצה.אביו אומר לך"טובב אני אלמד את שיפטרי תכניקות נינג'ה בוא אחרי ותוציא את שיפפטרי שלך"[/quote]
אני נותן לאבא את השיפטרי ואומר לו: "יש לך שבוע. להתראות" אני אומר לו והולך למכון הדרקון ושם אומר: "מנהיג\ת המכון, אני מאתגר אותך לקרב מכון!
-
[B][COLOR="Blue"]איתי
מיל אומרת לך"אני באה אבל חכה רגע בוא נלך קודם לבסיס של צוות ניוטק.הם הצוות הרע אולי נגלה שם מי אחרי לירח הסגול.אבל עלינהו להיזהר זה הולך להיוד מסוכן".אתה מסכים למיל ושניכם הולכים לבסיס של צוות ניוטק שנמצא על האי.לאחר 10 דקות אתם מגיעים לבסיס של צוות ניוטק.אתם מסתתרים מאוחרי ארגים משני חיילים.החיליים מדברים ואתם שומעים תשיחה"שמעת?.מה שמעתי?.עכשיו הולכים לחסל את מי שאחרי לירח הסגול.הוא נמצא בצוקים בהגולים בוא אחרי".ההם הולכים לצוקים הגדולים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
האב אומר לך"לא צריך שבוע בשביל זה.עד מחר שיפטרי שלך ילמד טכניקת נינג'ה.".אתה מביא לו את הפוכדור של שיפטרי ואז הולך למכון הדרקון.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למכון.לידו נמצאים שני פסלים של דרגונייט ענקים.אתה נכנס למכון ומאתגר את מנהיגת המכון.מולך נעמדת [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/76.png[/IMG] קלייר מנהיגת מכון הדרקוןקלייר אומרת לך"אוקי הקרב היה 3על 3.רק לך מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.הקרב היה ביחידים.תוציא תפוקימון שלך ראשון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו חופר בור במהירות ואז נכנס אליו כדי להתחמק מהעל חושי של סרמיו.העל חושי פוגע באדמה ולא בקיבאגו.קיבאגו נמצא בבור שלו.קיבאגו קופץ מהבור ואז תוקף ביפורן דרקון את סטרמיו.קיבאגו מפתיע את סטרמיו ולכן סטרמיו לא מתחמק.סטרמיו נפגע מן ציפורן הדרקון של קיבאגו.האיש אומר לסטרמיו"אקדח מים על קיבהגו במהירוץ".סטרמיו במהירות יורה אקדח מים חזק לעבר קיבאגו שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049223][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו חופר בור במהירות ואז נכנס אליו כדי להתחמק מהעל חושי של סרמיו.העל חושי פוגע באדמה ולא בקיבאגו.קיבאגו נמצא בבור שלו.קיבאגו קופץ מהבור ואז תוקף ביפורן דרקון את סטרמיו.קיבאגו מפתיע את סטרמיו ולכן סטרמיו לא מתחמק.סטרמיו נפגע מן ציפורן הדרקון של קיבאגו.האיש אומר לסטרמיו"אקדח מים על קיבהגו במהירוץ".סטרמיו במהירות יורה אקדח מים חזק לעבר קיבאגו שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו תשתמש בשבירת לבנים על האקדח מים ואז תשלח לעבר סטרמיו זעם דרקון!"אומר לקיבאגו.
-
[quote]ניר
האב אומר לך"לא צריך שבוע בשביל זה.עד מחר שיפטרי שלך ילמד טכניקת נינג'ה.".אתה מביא לו את הפוכדור של שיפטרי ואז הולך למכון הדרקון.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למכון.לידו נמצאים שני פסלים של דרגונייט ענקים.אתה נכנס למכון ומאתגר את מנהיגת המכון.מולך נעמדת קלייר מנהיגת מכון הדרקוןקלייר אומרת לך"אוקי הקרב היה 3על 3.רק לך מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.הקרב היה ביחידים.תוציא תפוקימון שלך ראשון"[/quote]
אני מוציא את פלייגון (ואני גם מעוניין שתעדכן אותו) ואומר לו: "פלייגון, בסימן שלי אתה מתחמק מההתקפה הראשונה ומפעיל U-trun!
-
[B][COLOR="Blue"]ניר
פליגן עודכן וגם יוקטני.אני מקווה שאת כול השאר עדכן עד מחר
----------------------
אתה מוציא את הפוכדור של פליגון החוצה ומוציא אותו לקרב.פליגון מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא קלייר.קלייר זורקת פוכדור ומימנו יוצאת [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/148.png[/IMG] דרגונייר שלה.קלייר אומרת לדרגונייר שלה"תשתמשי בזעם דרקון על פליגון".דרגונייר משתמש בזעם דרקון על פליגון.פליגון עף בזירה ומתמק מן זעם הדרקון.לאחר מכן הוא תוקף ביו טרון את דרגונייר.דרגונייר מתחמקת מזה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על אקדח המים של סטרמיו.הוא מצליח עם שבירת הלבנים שבור את אקדח המים אך הוא בכול זאת קצצת נפגע מאקדח המים.לאחר זאת קיבאגו תוקף בזעם דרקון את הסטרמיו של המאמן.סטרמיו לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של קיבאגו ונפגע.המאמן אומר לו"סטרמיו קרן בועות".סטרמיו תוקף בקרן בועות חזקה את קיבאגו שלך.[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049266][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בשבירת לבנים על אקדח המים של סטרמיו.הוא מצליח עם שבירת הלבנים שבור את אקדח המים אך הוא בכול זאת קצצת נפגע מאקדח המים.לאחר זאת קיבאגו תוקף בזעם דרקון את הסטרמיו של המאמן.סטרמיו לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של קיבאגו ונפגע.המאמן אומר לו"סטרמיו קרן בועות".סטרמיו תוקף בקרן בועות חזקה את קיבאגו שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
"קיבאגו תשתמש בחיפרה שוב ואז שתצא תשתמש בציפורן דרקון לעבר סטרמיו!"אומר לקיבאגו ואצפה במעשיו.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049223][B][COLOR="Blue"]איתי
מיל אומרת לך"אני באה אבל חכה רגע בוא נלך קודם לבסיס של צוות ניוטק.הם הצוות הרע אולי נגלה שם מי אחרי לירח הסגול.אבל עלינהו להיזהר זה הולך להיוד מסוכן".אתה מסכים למיל ושניכם הולכים לבסיס של צוות ניוטק שנמצא על האי.לאחר 10 דקות אתם מגיעים לבסיס של צוות ניוטק.אתם מסתתרים מאוחרי ארגים משני חיילים.החיליים מדברים ואתם שומעים תשיחה"שמעת?.מה שמעתי?.עכשיו הולכים לחסל את מי שאחרי לירח הסגול.הוא נמצא בצוקים בהגולים בוא אחרי".ההם הולכים לצוקים הגדולים[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
האב אומר לך"לא צריך שבוע בשביל זה.עד מחר שיפטרי שלך ילמד טכניקת נינג'ה.".אתה מביא לו את הפוכדור של שיפטרי ואז הולך למכון הדרקון.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למכון.לידו נמצאים שני פסלים של דרגונייט ענקים.אתה נכנס למכון ומאתגר את מנהיגת המכון.מולך נעמדת [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/hgss/76.png[/IMG] קלייר מנהיגת מכון הדרקוןקלייר אומרת לך"אוקי הקרב היה 3על 3.רק לך מותר להחליף פוקימונים באמצע הקרב.הקרב היה ביחידים.תוציא תפוקימון שלך ראשון"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו חופר בור במהירות ואז נכנס אליו כדי להתחמק מהעל חושי של סרמיו.העל חושי פוגע באדמה ולא בקיבאגו.קיבאגו נמצא בבור שלו.קיבאגו קופץ מהבור ואז תוקף ביפורן דרקון את סטרמיו.קיבאגו מפתיע את סטרמיו ולכן סטרמיו לא מתחמק.סטרמיו נפגע מן ציפורן הדרקון של קיבאגו.האיש אומר לסטרמיו"אקדח מים על קיבהגו במהירוץ".סטרמיו במהירות יורה אקדח מים חזק לעבר קיבאגו שלך.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר למיל ''ביא נלך להריים'' ואני הולך אחרי החיילים
-
[quote]ניר
פליגן עודכן וגם יוקטני.אני מקווה שאת כול השאר עדכן עד מחר
----------------------
אתה מוציא את הפוכדור של פליגון החוצה ומוציא אותו לקרב.פליגון מוכן להילחם נגד הפוקימון שתוציא קלייר.קלייר זורקת פוכדור ומימנו יוצאת דרגונייר שלה.קלייר אומרת לדרגונייר שלה"תשתמשי בזעם דרקון על פליגון".דרגונייר משתמש בזעם דרקון על פליגון.פליגון עף בזירה ומתמק מן זעם הדרקון.לאחר מכן הוא תוקף ביו טרון את דרגונייר.דרגונייר מתחמקת מזה[/quote]
"ציפורן דרקון.. עכשיו!" אגיד לו
-
[quote=שלמח''הם;1047691]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סאלאמנס עף גבוה ומצליח להתחמק מן עוקץ הרעל שויזינג.סאלאמנס תוקף בזעם דרקון את ויזינג.ויזינג לא מצליח להתחמק מזעם הדרקון של סאלאמנס ונפגע בגופו.לאחר מכן סאלאמנס תוקף בניב אש את ויזינג.הוא עף לעבר ויזינג בניב אש קטלני ביותר.ויזינג לא מצליח להתחמק מניב האש של סאלאמנס ונפגע בגופו.לאחר כמה שניות ויזינג מתעלף.האיש מחזיר את ויזינג לפוכדור שלו ואומר לך"ניצחת אותי ותבחר תיבה אחת מהשלושה שאתה חושב שבה נמצא החפץ שמחזק את סאלאמנס שלך"[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"אני רוצה את הקופסא האמצאית!" אני אומר ומצביע עליה,[/B]
[B]'מעניין מה החפץ ואם הוא באמת שווה את זה...' אני חושב לעצמי ומסתכל על האיש[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה בוחר בקופסא הבאמצעית.האיש אומר לך"אוקי אז בוא אלי ותיפתח את הקוסא האמצעית ובוא נראה מה יש שם".אתה ניג אל הקופסא האמצעית ופותח אותה בהתרגות.בתוך הקופסא נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem180.png[/IMG] ניב דרקון.האיש אומר לך"ברכותי מצאת ניב דרקון.כאשר תשים את על סאלאמנס או על כול פוקימון דרקון אחר.הפוקימון יתחזק מאוד.המתקפות שלו המהירות שלו.אז תרצה לקחת ניב דרקון?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ניר
אתה מורה לפליגון להשתמש בציפורן דרקון על דרגונייר של קלייר.פליגון עף לעבר דרגונייר כשהוא משתמש בציפורן הדרקון שלו.דרגונייר מנסה להתחמק מציפורן הדרקון של פליגון אך לא מצליחה.היא נפגעת מן ציפורן הדרקון של פליגון שלך.קלייר אומרת לך"תצטרך יותר מזה כדי להביס את הדרגונייר שלי.דרגונייר זנב דרקון על פליגון".דרגונייר משתמשת בזנב דרקון על פליגון שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]איתי
מיל מסכימה איתך.שניכם מתחילים לעקוב אחר שני החיילים ונזהרים שלא יגלו אותם.לאחר הליכה קצרה אתם מגיעים להר גבוה.החיילים עולים במדרגות שחצובות בהר וגם אתם עולים במדרגות.שני החיילים מגיעים לפסגהה.אתם מגיעים לפסגה ובמהירות מסתתרים מאוחרי סלע גדול.אתם מציים כדי לראות מה קורה פה.אתם רואים מלא חיילי צוות ניוטק עומדים לידם עומד [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr058.png[/IMG] אור.מול אור עומד [IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/trainers/blackwhite/76.png[/IMG] איש לא מוכר.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה שוב.הוא חופר בור ואז נכנס אליו במהירות.קרן הבועות מפספסת את קיבאגו שלך מפגיעה ישירה.לאחר שהסכנה חלפה קיבאגו יוצא מהבור שלו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סטורמי כשהוא תוקף בציפורן דרקון.סטורמי שוב קופץ לאוויר ומצליח להתחמק מן ציפורן הדרקון של קיבאגו.לאחר מכן סטורמי משתמש שוב בעל חושי על קיבאגו.קיבאגו לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע מימנו.קיבאגו בשליטת על חושי[/COLOR][/B].
-
[QUOTE=שלמח''הם;1049481][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאגו משתמש בחפירה שוב.הוא חופר בור ואז נכנס אליו במהירות.קרן הבועות מפספסת את קיבאגו שלך מפגיעה ישירה.לאחר שהסכנה חלפה קיבאגו יוצא מהבור שלו.הוא מתחיל לרוץ לעבר סטורמי כשהוא תוקף בציפורן דרקון.סטורמי שוב קופץ לאוויר ומצליח להתחמק מן ציפורן הדרקון של קיבאגו.לאחר מכן סטורמי משתמש שוב בעל חושי על קיבאגו.קיבאגו לא מצליח להתחמק מהעל חושי ונפגע מימנו.קיבאגו בשליטת על חושי[/COLOR][/B].[/QUOTE]
"קיבאגו אתה יכול להשתחרר מהמתקפה הזאת!אני מאמיך בך!"אומר לקיבאגו ומתי שהוא יצא מהעל-חושי אגיד לו:"קיבאגו תשתמש בציפורני דרקון עם זעם דרקון!"
-
[quote=שלמח''הם;1048988][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אור אומר לך"יש לי רעיון אבל אני לא בטוח שזה יעבוד.סאלאמנס שלי יסיח את דעתו ובזמן הזה אתה והפוקימונים שלך תקרבו לגבו שלו ואז תקפו את הגב שלו.אתה תנסה לדקור אותו בלב.יכול להיות שכך הוא ימות או שהוא לא ימות.אם הוא לא נהיה בסכנה גדולה.אז כך את הסכין שלי ותכונן לדקור אותו".אור זורק לך את הסכין שלו ואתה תופס אותה.לאחר מכן אור מוציא את סאלאמנס שלו לקרב.אור אומר "טוב אתתה מוכן לעשות זאת"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאור: "בסדר, אני יעשה את זה, נקח את הסיכון הזה" ואני מתחיל לעשות את מה שהוא אמר לי כדי לנצח אתו סוף סוף.
-
[quote=שלמח''הם;1049481][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה בוחר בקופסא הבאמצעית.האיש אומר לך"אוקי אז בוא אלי ותיפתח את הקוסא האמצעית ובוא נראה מה יש שם".אתה ניג אל הקופסא האמצעית ופותח אותה בהתרגות.בתוך הקופסא נמצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem180.png[/IMG] ניב דרקון.האיש אומר לך"ברכותי מצאת ניב דרקון.כאשר תשים את על סאלאמנס או על כול פוקימון דרקון אחר.הפוקימון יתחזק מאוד.המתקפות שלו המהירות שלו.אז תרצה לקחת ניב דרקון?"[/COLOR][/B]
.[/quote]
[B]"כן.. אני מסתפק במועט" אני אומר לאיש ושם את הניב דרקון על סאלמנס,[/B]
[B]"אני הולך, אולי נתראה פעם.." אומר לאישו ואלך לדרכי,[/B]
[B]'מעניין מה היה בשתי הקופסאות האחרות...'אני חושה לעצמי תוך כדי הליכה.[/B]
-
[quote=שלמח''הם;1049038][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]צ'יקו משתמש בעלי טער.הוא מעיף הרבה עלי טער לעבר פיפיוטר.המאמן אומר לפיופיוטר שלו"פיופיטר תשתמש בהתקשחות שתוריד את הנזק מן פגיעת עלי הטער של צ'יקו.".פיופיטר משתמש בההתקשחות והגנה שלו עולה.עלי הטער פוגעים בפיופיוטר אך הנזק שהם גורמים קטן בגלל התקשחות של פיופיטר.פיופיטר משתמש בסופת חול.הוא מייצר סופת חול ואז מעיף אתה לעבר צ'יקו שלך.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תנסה לעשות הרבה עלי טער עם פחות אנרגיה!" אורה לו ואקווה שיצליח ללמוד סופת עלים ולשלוח את הסופת חול בחזרה חזקה יותר מהעלים.