-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Feb 19 2010, 10:08 PM
[b] מור
[b]מריפ[/b] קופץ להגנתך ישר אל עבר ספירו המתקרב והם מתנגשים, [b] וספירו נהדף יותר מאשר מריפ[/b]. [/b][/quote]
אני אומר למריפ "תמשיך לדחוף אותו, עד שיווצר מצב שואכל לתפוס אותו."
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Feb 19 2010, 11:08 PM
[b]
תמיר
[b]"פליפר השתמש במתקפת כנף, ואז אקדח מים!" אומר הינריך הרץ. גאביט [/b] זורק מספר אבנים אל פילפר, והוא נע בצורה לוליינית ומתחמק מרוב האבנים ו[b]לבסוף פוגע בגאביט. גאביט[/b] מניף את ידיו ו[b]שורט את פליפר ופוגע בו. פליפר בזמן שהוא נפגע יורה אקדח מים שפוגע בגאביט. גאביט נראה די עייף.[/b]. [/b][/quote]
"קצה אבנים ונשימת דרקון!"
-
טוב נראה לי הגיע הזמן לשלוח כמה ה"פ אזהרה לחלק מהלא פעילים.
מור
פקודות אם תנאי עצירה כל כך רחוק נוהגות להכשל
--
[b]מריפ [/b] מתקדם לכיוון ספירו ו[b] מצליח לדדחוף אותו פעם אחת[/b], אבל אז ספירו מבצע תנועה במעגל ו[b]בפרווה של מריפ, והוא מתחיל לנקר אותו.[/b]
תמיר
[b]"פליפר, מתקפת שמיים!" אומר הינריך הרץ. פילפר[/b] מגביה את עצמו מעט ומתחיל להסתובב במעגלים סביב [b]גאביט שיורה עליו אבנים שחלקן פוגעות[/b]. פליפר לאחר מכן שועט במהירות לכיוון גאביט [b]פוגע בו ומהר עולה[/b], גאביט מנסה לירות נשימת דרקון, אך המכה גרמה לו לשינוי כיוון קל, [b]והמתקפה פגעה בפליפר פחות זמן ממה שהיא הייתה אמורה אילו היה מכוון בדיוק עליו [/b].
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Feb 20 2010, 09:13 PM
[b] טוב נראה לי הגיע הזמן לשלוח כמה ה"פ אזהרה לחלק מהלא פעילים.
תמיר
[b]"פליפר, מתקפת שמיים!" אומר הינריך הרץ. פילפר[/b] מגביה את עצמו מעט ומתחיל להסתובב במעגלים סביב [b]גאביט שיורה עליו אבנים שחלקן פוגעות[/b]. פליפר לאחר מכן שועט במהירות לכיוון גאביט [b]פוגע בו ומהר עולה[/b], גאביט מנסה לירות נשימת דרקון, אך המכה גרמה לו לשינוי כיוון קל, [b]והמתקפה פגעה בפליפר פחות זמן ממה שהיא הייתה אמורה אילו היה מכוון בדיוק עליו [/b]. [/b][/quote]
"טפרי דרקון ואז שריטה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Feb 20 2010, 08:13 PM
[b] טוב נראה לי הגיע הזמן לשלוח כמה ה"פ אזהרה לחלק מהלא פעילים.
מור
פקודות אם תנאי עצירה כל כך רחוק נוהגות להכשל
--
[b]מריפ [/b] מתקדם לכיוון ספירו ו[b] מצליח לדדחוף אותו פעם אחת[/b], אבל אז ספירו מבצע תנועה במעגל ו[b]בפרווה של מריפ, והוא מתחיל לנקר אותו.[/b] [/b][/quote]
"אוי לא!" אומר בבלבול כשלא אדע מה לעשות ואז אומר למריפ "תנסה להרחיק אותו עם התקפות זנב!"
-
תמיר
[b]"פליפר, השתמש בניקור, ואז באקדח מים שוב!" אומר הינריך הרץ. גאביט[/b] מכין את ציפורני, ופליפר טס הישר לעבר גאביט.[b] גאביט שורט עם ציפרוני הדרקון את פליפר, ופליפר פוגע עם הניקור בגאביט.[/b]. גאביט רץ על האדמה לכיוון פליפר שמהפה שלו [b]מוציא מים שפוגעים בגאביט[/b], אך גאביט מזנק מסילון מים ובמהלך הקפיצה שלו [b]שורט את פליפר[/b]
מור
הזנב של מריפ נע, ו[b]פוגע פעמיים בספירו ומאלץ אותו לעזוב[/b]. ספירו טס אחורה, מסתובב, [b]ומשתמש במתקפת ניקור שפוגעת במריפ.[/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Feb 23 2010, 04:07 PM
[b] תמיר
[b]"פליפר, השתמש בניקור, ואז באקדח מים שוב!" אומר הינריך הרץ. גאביט[/b] מכין את ציפורני, ופליפר טס הישר לעבר גאביט.[b] גאביט שורט עם ציפרוני הדרקון את פליפר, ופליפר פוגע עם הניקור בגאביט.[/b]. גאביט רץ על האדמה לכיוון פליפר שמהפה שלו [b]מוציא מים שפוגעים בגאביט[/b], אך גאביט מזנק מסילון מים ובמהלך הקפיצה שלו [b]שורט את פליפר[/b] [/b][/quote]
"עכשיו מהר נשימת דרקון,ואז קצה אבנים!"
-
תמיר
[b]"פליפר, השתמש בכנף ברזל! ואז באקדח מים!" אומר הינריך הרץ. גאביט[/b] שואף אוויר ויורה אותו בצורת סילון ירוק [b]שפוגע בפליפר [/b] במעופו, אבל פליפר נאבק בנשימה, וכשנגמר לגאביט האוויר, הוא [b]פוגע בגאביט עם כנפי הברזל.[/b]. גאביט יורה אבנים חדות לעבר פליפר. פליפר יורה אקדחי מים לעבר האבנים וחלקם הוא מפוצץ בדרך [b]אבל אז שאר האבנים פוגעות בו. גאביט נראה מאוד עייף [/b].
-
[b]שם:[/b] ג'יימס מקניגן
[b]צורת פנייה:[/b] אריאל
[b]גיל:[/b] 15
[b]אופי[/b]: פיכח, שם לב לדברים הקטנים, מהיר מחשבה, נחוש, חסר טאקט לפעמים, בעל ביטחון עצמי מופרז.
[b]רקע[/b]: 'יימס נולד בפאלאס. ג'יימס גדל על גידול פוקימונים כשאביו ואימו השתמשו בפוקימונים שלכדו בעבר. שניהם היו מאמני פוקימונים אך החליטו להפסיק במסעותיהם ולהתיישב בעיירה לאחר שהחליטו שהם רוצים לחיות חיים משותפים. ג'יימס כל ילדותו גדל עם הפוקימונים של הוריו והתחבר אליהם כמו כן לאלא שהסתובבו בעיר. זה היה ועדיין חלק בלתי נפרד מחייו. כבר מגיל קטן ג'יימס הובחן בתור אחד שקצת שונה מאחרים אך בדרך טובה. בניגוד לאחרים שלוקחים דברים יותר בקלות, ג'יימס לוקח אותם ביתר רצינות. הוא שם לב לפרטים הקטנים בכל מה שקורה מסביבו ולומד לנתח אותם. ג'יימס פשוט התאהב בנושא הזה בפסיכולוגיה ושמע המון מסביו שעסק בכך בעבר. כל פעם שהם היו מבקרים אצל סבא וסבתא או שהם היו מגיעים אליהם, סביו היה מלמד אותו דברים כאלה וטריקים שונים וג'יימס היה מנסה אותם על חבריו והוריו שהיו מתלהבים מזה. ג'יימס קיבל רושם מיוחד בחברה מה שגרם לכולם לחייך אליו תמיד והוא הרגיש שזה פשוט עושה לו טוב. הוא נהנה מכל זה ולכן הוא ממשיך. בזכות היתרון הזה שהוא ניכר בו ג'יימס משתמש בזה כדי להתחבר לפוקימונים וזה נראה בשטח כשהם מצליחים להתחבר אליו ביתר קלות מאשר לאנשים אחרים.(אם אתה רוצה הרחבה, בכיף)
[b]פוקימון:[/b] סלוופוק
[b]בקשות:[/b] אשמח אם זה לא יהיה סתם RPG אלא כל הזמן אני אצתרך לבצע דברים מעבר לסתם להתאמן וסתם להלחם נגד אחרים. שאני אהיה דמות מרכזית בעלילה לא בעלילה שלך אלא בעלילה בכללי.
[b]מודע לשחקנים אחרים:[/b] כן
[b]תמונה: [/b]http://fc09.deviantart.net/fs49/f/2009/187/a/2/a2e65ed456441083a31af5008e96c489.png
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Feb 26 2010, 05:51 PM
[b] תמיר
[b]"פליפר, השתמש בכנף ברזל! ואז באקדח מים!" אומר הינריך הרץ. גאביט[/b] שואף אוויר ויורה אותו בצורת סילון ירוק [b]שפוגע בפליפר [/b] במעופו, אבל פליפר נאבק בנשימה, וכשנגמר לגאביט האוויר, הוא [b]פוגע בגאביט עם כנפי הברזל.[/b]. גאביט יורה אבנים חדות לעבר פליפר. פליפר יורה אקדחי מים לעבר האבנים וחלקם הוא מפוצץ בדרך [b]אבל אז שאר האבנים פוגעות בו. גאביט נראה מאוד עייף [/b]. [/b][/quote]
סליחה שלא הגבתי,לא שמתי לב!???...
--
"גאביט,רק עוד קצת!טפרי דרקון ואז קצה אבנים!"
-
אריאל
רשום, התחל בזמנך החופשי
אנא וודא שאתה מבין איך הולכות כאן המתקפות במשחק, כדי למנוע אי נעימויות.
לא הבנתי את ההערה שלך בנוגע לעלילה, אתה מן הסתם תהיה המרכז של העלילה שלך, כי זו העלילה [b]שלך[/b]... אתה אמור כחלק מעלילת המשחק לפגוש בכל מיני דברים מוזרים אבל ייתכן ולא ממש הבנתי את ההערה שלך. (ואגב בנוגע לרקע, להרחיב בוודאי שאין צורך, זה רקע ארוך דיו. אני מינימליסט)
תמיר
זה בסדר, עדיין היה לי שבוע שאפשר שלא יגיבו בו עד שהיו נועלים לי את המשחק.
--
[b]"פליפר השתמש באקדח מים כשהוא בדרכו, ואז כנף ברזל!" אומר הינריך הרץ[/b]. גאביט מתחיל לרוץ בכוחותיו האחרונים אל פליפר כשהוא מכין את ציפורניו. פליפר יורה אקדח מים לעבר גאביט אבל גאביט מצליח להתחמק ממנו לאורך כל הדרך עד [b]שהוא פוגע בפליפר.[/b]. גאביט מתחיל לזרוק אבנים חדות אבל פליפר מתחמק מהן כשכנפיו ישרות ומוצקות ו[b]הוא פוגע בגאביט ומפיל אותו על המגרש.
"עצרו!" אומר השופט ויורד למגרש. הוא בודק את גאביט ואז אומר "גאביט לא יכול להלחם, 3 פוקימונים למאמן ולמנהיג" הוא עוזב את זירת המגרש "המשיכו!" הוא אומר[/b]
-
שם:ג'וני
צורת פנייה:ג'וני
אופי:טוב לב,פיקח,קצת עצבני,נחוש ואמיתי.
רקע:ג'וני נשלח לבית ספר לחוקרי פוקימונים בגלל שאבא שלו גם היה כזה ורצה שגם הוא יהפוך לחוקר אבל לא היה לו זמן בגלל שהוא היה עסוק, ג'וני למד שם הרבה דברים חדשים על פוקימונים כמו:פוקימונים קדומים,איך לזהות פוקימון חולה ועוד.שג'וני חזר מהבית ספר לחוקרי פוקימונים יום אחד הוא אמר לאביו שהוא אוצה לצאת למסע כי הוא למד שם גם שכל אחד יוצא למסע שלו בגיל 10 וגם הוא רצה ללמוד עליהם עוד ולחקור אותם מקרוב ולהיות המאמן החזק ביותר.
פוקימון:סקווירטל
בקשות:לתפוס פיצ'ו וגם וצ'רמנדר אם אפשר
מודע לשחקנים אחרים:כן
תמונה:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr000.png[/img]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 6 2010, 07:45 PM
[b]
תמיר
זה בסדר, עדיין היה לי שבוע שאפשר שלא יגיבו בו עד שהיו נועלים לי את המשחק.
--
[b]"פליפר השתמש באקדח מים כשהוא בדרכו, ואז כנף ברזל!" אומר הינריך הרץ[/b]. גאביט מתחיל לרוץ בכוחותיו האחרונים אל פליפר כשהוא מכין את ציפורניו. פליפר יורה אקדח מים לעבר גאביט אבל גאביט מצליח להתחמק ממנו לאורך כל הדרך עד [b]שהוא פוגע בפליפר.[/b]. גאביט מתחיל לזרוק אבנים חדות אבל פליפר מתחמק מהן כשכנפיו ישרות ומוצקות ו[b]הוא פוגע בגאביט ומפיל אותו על המגרש.
"עצרו!" אומר השופט ויורד למגרש. הוא בודק את גאביט ואז אומר "גאביט לא יכול להלחם, 3 פוקימונים למאמן ולמנהיג" הוא עוזב את זירת המגרש "המשיכו!" הוא אומר[/b] [/b][/quote]
'שיט!שיט שיט שיט!גאביט היה אחד הסיכויים היחידים שלי לנצח!מתקפות האבנים שלו היו חזקות מול סוג מעופף!רוב הפוקימונים שלי לא מאומנים מספיק טוב כדי לנצח אותו!שיט!' אני חושב לעצמי,מנסה לתכנן משהו עם הפוקימונים שעוד נשארו לי,בלי הצלחה יתירה.
"צא סקיפלום!" אני קורא "שאיבת הקסא ואז כדור אנרגיה!"
'אני אלחם עם כל מה שנשאר לי,עד הניצחון או ההפסד!'
--
מה זה ה1-7 'בוטל'?בדף שחקן שלי?
-
ג'וני
רשום, התחל בזמנך החופשי
אנא וודא שאתה מבין איך המתקפות הולכות כאן כדי למנוע אי נעימויות
תמיר
כל ה -- בוטל!! זה שחקנים שמחוקים באופן קבוע או זמני. זה לא קשור לדמות שלך
--
[b]"פליפר, השתמש במתקפת ניקור, ואז אקדח מים!" אומר הינריך הרץ[/b]. סקיפלום שולח את החוטים של השאיבה והם מלפפים את פליפר. פליפר נע הישר לעבר סקיפלום בזמן ש[b]סקיפלום שואב ממנו כח[/b] עד שפליפר מתנגש ו[b]מצליח לנקר את סקיפלום[/b]. סקיפלום בינתיים מכין כדור אנרגיה ו[b]פליפר משתמש באקדח מים שפוגע בסקיפלום.[/b]. סקיפלום משלח את כדור האנרגיה שנע בקלילות לעבר פליפר ולבסוף [b]פוגע בו [/b]
-
איזה התחה קצרה
אינ אומר לעצמי"אוקיי הגיע היום שלי לצאת למסע" אגיד לעצמי ואצא מביתי ואחפש מישהו שיוכל להדריך אותי מה לעשות