-
עומר-
אתה עולים לאוויר עד שפתאום מתנגשים במשהו, "יש כאן משהו" אומרת לוסי. אתם בודקים טוב טוב ומוצאים דלת, אתם נכנסים. בפנים אתם רואים מסדרון, גודלו של המקום לא ברור
ירין-
"כנף ברזל" אומר הילד בעל הפידג'י, "ניקור" אומר הילד בעל הספירוו. פידג'י עף אל הוטהוט בכנף ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא בא אל פידג'י ומעיף אותו בבלימה. צ'אם שואג על פידג'י וספירוו, הוא שולח גחלת אבל הם מצליחים להיתחמק וספירוו מעיף את צ'אם בניקור.
ניב-
דיגלט מתעצבן עוד יותר, פתאום משהו קורה! דיגלט מהבהב, לאחר מכן זוהר ולבסוף משנה צורה-דיגלט היתפתח לדוטריו-[img]http://i40.tinypic.com/wc1h5j.png[/img], אבל דוטריו שלך נראה רק עצבני עוד יותר. הוא יוצר סופת חול ענקית ומחסל איתה את דוטריו של מיסטר גראונד-"דוטריו של מיסטר גראונד לא יכול להילחם יותר, דוטריו של ניב הוא המנצח. "צא דונפן" מיסטר גראונד זורק כדור לאוויר וממנו יוצא דונפן-[img]http://i44.tinypic.com/zkstw9.png[/img] ענקי
מיכה-
"למה לא?" אומר ווטסון בשמחה "קודם כל על פיצ'ו לדעת להישתמש בהיתפרקות. הוא יודע?"
ארתור-
פתאום נשמעת אזעקה! ביל מפעיל טלוויזיה ואתה רואה בא אנשי צוות רוט ואותם מובילה חיילת צוות רוקט-, מקיפים את הבית. "צוות רוקט יותר מדי מטרידים אותי לאחרונה" אומר ביל "אם תיפטר מהם זה יעזור לי מאוד"
לון-
"לאחרונה הפסדתי ניצחון מוחץ" אומרת הילדה "מאז איבדתי את הביטחון"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 01:02 AM
[b]
ירין-
"כנף ברזל" אומר הילד בעל הפידג'י, "ניקור" אומר הילד בעל הספירוו. פידג'י עף אל הוטהוט בכנף ברזל והוטהוט מצליח להיתחמק בעזרת חיזוי ההתקפה, הוא בא אל פידג'י ומעיף אותו בבלימה. צ'אם שואג על פידג'י וספירוו, הוא שולח גחלת אבל הם מצליחים להיתחמק וספירוו מעיף את צ'אם בניקור.
[/b][/quote]
"צ'אם גחל בלי הפסקה! והוט שוב ראיית הנולד ואז הרבה בלימות!" אני אומר
-
[b] עומר-
אתה עולים לאוויר עד שפתאום מתנגשים במשהו, "יש כאן משהו" אומרת לוסי. אתם בודקים טוב טוב ומוצאים דלת, אתם נכנסים. בפנים אתם רואים מסדרון, גודלו של המקום לא ברור
[/b][/quote]
"מה זה לכל הרוחות?" אני שואל מופתע "נראה לך לכאן האישה הזאת ברחה עם ההרקרוס שלי?"
-
עומר-
"המקום הזה בילתי נראה" אומרת לוסי "אז אם האישה ניהייתה בילתי נראת גם היא אז ניתן להסיק שהיא באה לפה. לאן אתה רוצה שניתקדם?", אתה מסתכל ורואה שתי קצוות למסדרון-בכל אחד מהם דלת אחרת, כחולה ואדומה, לאיזו תיכנס?"
ירין-
"כנף ברזל אל צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הפידג'י, הילד בעל הספירוו שותק. פידג'י יוצא בכנף ברזל, צ'אם מחכה שהוא יתקרב ואז פוגע בפידג'י בגחלת. הוטהוט לא זז-כנראה שספירוו לא מצפה לעשות משהו. הילד בעל הספירוו זורק אבן על הוטהוט ומעלף אותו, "יש! הורדנו ת'הוטהוט" הוא אומר
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 01:19 AM
[b] עומר-
"המקום הזה בילתי נראה" אומרת לוסי "אז אם האישה ניהייתה בילתי נראת גם היא אז ניתן להסיק שהיא באה לפה. לאן אתה רוצה שניתקדם?", אתה מסתכל ורואה שתי קצוות למסדרון-בכל אחד מהם דלת אחרת, כחולה ואדומה, לאיזו תיכנס?" [/b][/quote]
"בואי נבדוק את האדומה קודם"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 01:19 AM
[b] ירין-
"כנף ברזל אל צ'ארמנדר" אומר הילד בעל הפידג'י, הילד בעל הספירוו שותק. פידג'י יוצא בכנף ברזל, צ'אם מחכה שהוא יתקרב ואז פוגע בפידג'י בגחלת. הוטהוט לא זז-כנראה שספירוו לא מצפה לעשות משהו. הילד בעל הספירוו זורק אבן על הוטהוט ומעלף אותו, "יש! הורדנו ת'הוטהוט" הוא אומר [/b][/quote]
"הוט חזור! צ'אם גחלת על הילד בעל הספירוו ועל הספירוו ונסה להתחמק מפיג'י!" אני ומתחיל לזרוק בלי הפסקה אבנים על ספירוו ועל הילד בכעס
-
ירין-
"למה להילחם מלוכלך?" נשמע קולה של נערה, אתה מסתכל לאחור ורואה את הנערה-[img]http://i40.tinypic.com/b566f8.png[/img] ששמעת מקודם. "מה דעתכם שנעשה קרב זוגות הוגן?" היא שואלת
עומר-
אתם נכנסים דרך הדלת האדומה, החדר נסגר עליכם ומופעלת אזעקה. אתם מנסים לברוח אבל אין יציאה חוץ מהדלת שדרכה נכנסתם אבל היא נעולה-צריך למהר לפני שמישהו יבוא
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 02:13 AM
[b] ירין-
"למה להילחם מלוכלך?" נשמע קולה של נערה, אתה מסתכל לאחור ורואה את הנערה-[img]http://i40.tinypic.com/b566f8.png[/img] ששמעת מקודם. "מה דעתכם שנעשה קרב זוגות הוגן?" היא שואלת
[/b][/quote]
"מתאים! אני ואת נלחם נגד שני הלוזרים האלה! אני בוחר בצ'אם! ואת? איך קוראים לך ? לי ירין!" אני שואל
-
[b] לון-
"לאחרונה הפסדתי ניצחון מוחץ" אומרת הילדה "מאז איבדתי את הביטחון" [/b][/quote]
"נראה לי שאני יודע איך להשיב לך את הביטחון" אני אומר "אולי, אם תנצחי ותלכדי פוקימון, זה יחזיר לך את הביטחון?"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 02:13 AM
[b]
עומר-
אתם נכנסים דרך הדלת האדומה, החדר נסגר עליכם ומופעלת אזעקה. אתם מנסים לברוח אבל אין יציאה חוץ מהדלת שדרכה נכנסתם אבל היא נעולה-צריך למהר לפני שמישהו יבוא [/b][/quote]
"צא פלרי בעיטה כפולה על הדלת!:
-
[b] ארתור-
פתאום נשמעת אזעקה! ביל מפעיל טלוויזיה ואתה רואה בא אנשי צוות רוט ואותם מובילה חיילת צוות רוקט-, מקיפים את הבית. "צוות רוקט יותר מדי מטרידים אותי לאחרונה" אומר ביל "אם תיפטר מהם זה יעזור לי מאוד" [/b][/quote]
"אני יסדר את זה איפה הם עכשיו?" אשאל אותו
-
ירין-
"לי קוראים קריסטל, אבל אתה יכול לקרוא לי קריס" אומרת הילדה "צא מדקיפ" והיא מוציאה מדקיפ-[img]http://i39.tinypic.com/1zgu6h3.png[/img]
לון-
"לא יודעת" היא אומרת "בדרך כלל כדי להשיב לי את בטחוני אני נלחמת כמו מתאמת. אתה יכול לעזור לי לעשות קרב מתאמים?"
עומר-
פלרי מנסה ואינו מצליח. פתאום הקיר זז ואתם רואים את החיילת מצוות רוקט שגנבה את הרקרוס. "תראו תראו" היא אומרת בצחוק. לפתע מופיעים שני אנשים וקושרים אתכם באזיקים-הם לוקחים אתכם לאנשהו אבל לא ידוע לאן
ארתור-
"יש 30 חיילים שלהם בחוץ" אומר ביל "תוכל לטפל בזה?"
-
[quote][i]Originally posted by MeGaMaGmOrTaR[/i]@Jul 4 2009, 04:39 PM
[b] ארתור-
"יש 30 חיילים שלהם בחוץ" אומר ביל "תוכל לטפל בזה?" [/b][/quote]
"אני יכול לטפל בכל דבר" אומר לו בפוזה כמו שאתה אוהב ואצא מהבית של ביל להעיף את צוות רוקט
-
[b]
עומר-
פלרי מנסה ואינו מצליח. פתאום הקיר זז ואתם רואים את החיילת מצוות רוקט שגנבה את הרקרוס. "תראו תראו" היא אומרת בצחוק. לפתע מופיעים שני אנשים וקושרים אתכם באזיקים-הם לוקחים אתכם לאנשהו אבל לא ידוע לאן [/b][/quote]
אני מנסה להישתחרר מהאזיקים אם זה לא עובד אני הולך איתם בשקט.
-
[b] ירין-
"לי קוראים קריסטל, אבל אתה יכול לקרוא לי קריס" אומרת הילדה "צא מדקיפ" והיא מוציאה מדקיפ-[img]http://i39.tinypic.com/1zgu6h3.png[/img]
[/b][/quote]
מתי אתה מלמד מתקפות חדשות? ואיך אני בודק עוד כמה זמן מתפתחים?
___________________________-
"טוב, קריס בוא ננצח אותם! הם ממש עיצבנו אותי! צ'אם תתחיל בשאגה בכל הכח! ואז גחלת ושריטה משולבים על ספירוו!" אני אומר