-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 6 2010, 08:51 PM
[b]
תמיר
כל ה -- בוטל!! זה שחקנים שמחוקים באופן קבוע או זמני. זה לא קשור לדמות שלך
--
[b]"פליפר, השתמש במתקפת ניקור, ואז אקדח מים!" אומר הינריך הרץ[/b]. סקיפלום שולח את החוטים של השאיבה והם מלפפים את פליפר. פליפר נע הישר לעבר סקיפלום בזמן ש[b]סקיפלום שואב ממנו כח[/b] עד שפליפר מתנגש ו[b]מצליח לנקר את סקיפלום[/b]. סקיפלום בינתיים מכין כדור אנרגיה ו[b]פליפר משתמש באקדח מים שפוגע בסקיפלום.[/b]. סקיפלום משלח את כדור האנרגיה שנע בקלילות לעבר פליפר ולבסוף [b]פוגע בו [/b] [/b][/quote]
אוקיי...
--
"סקיפלום!תשתמש בשאיבת הקסא,בעזרתה תעיף אותו על הרצפה בכוח על הכנפיים שלו,ואז כדור אנרגיה!"
-
אני מתעורר בבוקר, עושה את מה שאני עושה, מארגן את הדברים שלי ויוצא מהבית כשאני נפרד מהמשפחה. אני הולך אל הפרופסור לקבל את הפוקימון שלי.
-
ג'וני
אני מינימליסט
--
אתה לא מוצא בני אדם שהולכים ברחוב, אבל בזמן שאתה מטייל אתה רואה שלטים ל"מעבדת מחקר"
תמיר
[b]"פליפר, אס אווירי! לאחר מכן השתמש בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. פליפר [/b] מתחיל לנוע במהירות רבה ובקושי ניתן לעקוב אחריו עד שהוא מופיע מעל סקיפלום ו[b]מתנגש בו במהירות[/b]. סקיפלום במהירות שולח את חוטי שאיבת ההקסא ו[b]מטיל את פליפר בחזקה על הרצפה, בזמן שהוא שואב מעט מהכח שלו[/b]. פליפר מתאושש וקם ומתחיל לטוס לכיוון סקיפלום, עם כנפיו נעולות ומוצקות, כשבינתיים [b]כדור האנרגיה פוגע בו ומסיט אותו מהמסלול מה שגורם לו להחטיא[/b]
אריאל
אין צורך לחזור על דברים שאמרתי שקרו בתגובה שלי.
--
לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה שכתוב על שלט לידה
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 7 2010, 03:23 PM
[b]
אריאל
אין צורך לחזור על דברים שאמרתי שקרו בתגובה שלי.
--
לאחר הליכה קצרה אתה מגיע למעבדה שכתוב על שלט לידה
"מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים" [/b][/quote]
אני נכנס למעבדה ומחפש את הפרופסור כדי לקבל את סלוופוק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 7 2010, 03:23 PM
[b] ג'וני
אני מינימליסט
--
אתה לא מוצא בני אדם שהולכים ברחוב, אבל בזמן שאתה מטייל אתה רואה שלטים ל"מעבדת מחקר"
[/b][/quote]
"אהה לשם אני צריך ללכת, אגיד לעצמי ואלך למעבדות המחקר
-
אריאל
אתה נכנס למעבדה ומסתובב ואז אחד מעוזרי המחקר של פרופסור עוצר אותך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
ג'וני
לאחר הליכה קצרה שבה אתה עוקב אחרי השלטים אתה מגיע למעבדה ולידה יש שלט בו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים".
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 7 2010, 06:49 PM
[b] אריאל
אתה נכנס למעבדה ומסתובב ואז אחד מעוזרי המחקר של פרופסור עוצר אותך
"אפשר לעזור לך?" הוא שואל
ג'וני
לאחר הליכה קצרה שבה אתה עוקב אחרי השלטים אתה מגיע למעבדה ולידה יש שלט בו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים". [/b][/quote]
"כן פרופסור. שמי ג'יימס ואני הגעתי כדי לקחת את הפוקימון שלי. סלוופוק."
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 7 2010, 04:23 PM
[b]
תמיר
[b]"פליפר, אס אווירי! לאחר מכן השתמש בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. פליפר [/b] מתחיל לנוע במהירות רבה ובקושי ניתן לעקוב אחריו עד שהוא מופיע מעל סקיפלום ו[b]מתנגש בו במהירות[/b]. סקיפלום במהירות שולח את חוטי שאיבת ההקסא ו[b]מטיל את פליפר בחזקה על הרצפה, בזמן שהוא שואב מעט מהכח שלו[/b]. פליפר מתאושש וקם ומתחיל לטוס לכיוון סקיפלום, עם כנפיו נעולות ומוצקות, כשבינתיים [b]כדור האנרגיה פוגע בו ומסיט אותו מהמסלול מה שגורם לו להחטיא[/b]
[/b][/quote]
""כדור אנרגיה על פליפר,ואז תשתמש בשאיבת הקסא ועם החוטים תלפף את הכנפים ותנסה לפגוע בהן!"
-
אריאל
הבנת הנקרא D=
וצטט רק את החלק שנוגע אליך אחרת זה סתם מכביד על העמוד
--
"אני לא הפרופסור, אני אחד מעוזרי המחקר. הפרופסור עצמו נמצא שם, בקצה הרחוק של המעבדה. תבקש ממנו את סלופוק" אומר העוזר ומצביע לכיוון מסויים
תמיר
[b]"מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. פליפר[/b] מתחיל בתעופה למעלה וסקיפלום יורה עליו כדור אנרגיה שנע בקו ישר [b]אבל פליפר מתחמק[/b]. הוא מסתובב מעט באוויר וסקיפלום מבין שממרחק כזה הוא יחטיא את המתקפה אז הוא מחכה. פליפר מתחיל בינתיים לרדת למטה במהירות וניתן לשער איפה הוא מנסה לפגוע. סקיפלום שולח את חוטי שאיבת ההקסא ומסבך את הכנפיים של פליפר שממילא נע כעת במהירות מאוד גבוה ואז הוא וסקיפלום מתחילים ליפול ביחד במעגל [b]עד ששניהם מתרסקים על המגרש[/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 7 2010, 06:49 PM
[b]
ג'וני
לאחר הליכה קצרה שבה אתה עוקב אחרי השלטים אתה מגיע למעבדה ולידה יש שלט בו כתוב "מעבדת המחקר של פרופסור ג'פרי רוזנשיין, פרופסור למדעי המחשב ושימושים במדעי המחשב בפוקימונים". [/b][/quote]
"זהו זה הגעתי" אגיד לעצמי בהנחה ואכנס למעבדת המחקר ואשאל"פרופסור אתה כאן?"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 8 2010, 09:10 PM
[b]
תמיר
[b]"מתקפת שמים!" אומר הינריך הרץ. פליפר[/b] מתחיל בתעופה למעלה וסקיפלום יורה עליו כדור אנרגיה שנע בקו ישר [b]אבל פליפר מתחמק[/b]. הוא מסתובב מעט באוויר וסקיפלום מבין שממרחק כזה הוא יחטיא את המתקפה אז הוא מחכה. פליפר מתחיל בינתיים לרדת למטה במהירות וניתן לשער איפה הוא מנסה לפגוע. סקיפלום שולח את חוטי שאיבת ההקסא ומסבך את הכנפיים של פליפר שממילא נע כעת במהירות מאוד גבוה ואז הוא וסקיפלום מתחילים ליפול ביחד במעגל [b]עד ששניהם מתרסקים על המגרש[/b] [/b][/quote]
"סקיפלום,תעוף הצידה במהירות ותירה עליו כמה כדורי אנרגיה,אחד אחרי השני!"
-
ג'וני
אתה נכנס ושואל ואז אחד העוזרים ניגש אליך
"שש... אנשים לומדים כאן. הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר ומצביע לכיוון כלשהו
תמיר
[b]"אס אווירי, פליפר!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] מתחיל לירות בזה אחר זה כדורים ירוקים בקו ישר אל פליפר. [b] אבל כל שיגור של כדור גורם לו לסטייה זויתית קטנה (היה דבר כזה פעם, כשאימנת אותו את זה בתור הופיפ) וסך הכל הסטיות מצטברות עד שאחד הכדורים מחטיא,[/b] ואז פליפר מתחיל לנוע במהירות ונעלם ו[b]פוגע בסקיפלום מאחורה[/b].
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 04:37 PM
[b] ג'וני
אתה נכנס ושואל ואז אחד העוזרים ניגש אליך
"שש... אנשים לומדים כאן. הפרופסור נמצא בקצה המרוחק של המעבדה" הוא אומר ומצביע לכיוון כלשהו
[/b][/quote]
"תודה לך" אגיד לו ואלך במהירות לכיוון שאליו הוא הצביע
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 05:37 PM
[b]
תמיר
[b]"אס אווירי, פליפר!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] מתחיל לירות בזה אחר זה כדורים ירוקים בקו ישר אל פליפר. [b] אבל כל שיגור של כדור גורם לו לסטייה זויתית קטנה (היה דבר כזה פעם, כשאימנת אותו את זה בתור הופיפ) וסך הכל הסטיות מצטברות עד שאחד הכדורים מחטיא,[/b] ואז פליפר מתחיל לנוע במהירות ונעלם ו[b]פוגע בסקיפלום מאחורה[/b]. [/b][/quote]
"עכשיו סקיפלום,תפוס אותו בחוטים של שאיבת ההקסא,תסתובב במקום וע"י כך תסובב אותו איתך ביחד,ואז תזרוק אותו על הרצפה בכוח!"
אני לא מומחה בפיזיקה,אבל אני חושב שזה אמור להגדיל את הכוח של הפגיע הרצפה...
-
ג'וני
אתה מגיע מהר מאוד למקום אליו הוא הצביע ואתה רואה את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב מול מחשב, בעוד הוא כותב הרבה דברים במהירות מאוד גבוהה ומחליף חלונות מהר מאוד.
תמיר
ואתה צודק, בהנחה שהאוויר לא מאט יותר מדי גופים שנמצאים בו, אז אם נותנים לגוף מהירות לכיוון מסויים הוא יפגע בקרקע עם מהירות גדולה יותר מזו אילו היה סתם מופל. ואם כבר בפיזיקה עסקינן...
--
[b]"פליפר, השמתש באקדח מים בעת הסיבוב!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום שולח חוטים[/b] שמתלפפים בקלילות סביב פליפר, ואז [b]מתחיל לשאוב ממנו חיים ולהסתובב[/b]. בגלל [url=http://he.wikipedia.org/wiki/אפקט_קוריוליס]אפקט קוריוליס [/url] הוא מחטיא. [b]"ימינה יותר!!" צועק הינריך הרץ [/b]. פליפר מכוון יותר ימינה ואז [b]פוגע בסקיפלום, עד שסקיפלום משליך אותו ופליפר פוגע במגרש. פליפר מתחיל להתעייף [/b]