-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 09:11 PM
[b] תמיר
ואתה צודק, בהנחה שהאוויר לא מאט יותר מדי גופים שנמצאים בו, אז אם נותנים לגוף מהירות לכיוון מסויים הוא יפגע בקרקע עם מהירות גדולה יותר מזו אילו היה סתם מופל. ואם כבר בפיזיקה עסקינן...
--
[b]"פליפר, השמתש באקדח מים בעת הסיבוב!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום שולח חוטים[/b] שמתלפפים בקלילות סביב פליפר, ואז [b]מתחיל לשאוב ממנו חיים ולהסתובב[/b]. בגלל [url=http://he.wikipedia.org/wiki/אפקט_קוריוליס]אפקט קוריוליס [/url] הוא מחטיא. [b]"ימינה יותר!!" צועק הינריך הרץ [/b]. פליפר מכוון יותר ימינה ואז [b]פוגע בסקיפלום, עד שסקיפלום משליך אותו ופליפר פוגע במגרש. פליפר מתחיל להתעייף [/b] [/b][/quote]
"תפסיק להסתובב,תכוון מהר ותשתמש בכדור אנרגיה 5 פעמים!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 9 2010, 08:11 PM
[b] ג'וני
אתה מגיע מהר מאוד למקום אליו הוא הצביע ואתה רואה את פרופסור ג'פרי רוזנשיין יושב מול מחשב, בעוד הוא כותב הרבה דברים במהירות מאוד גבוהה ומחליף חלונות מהר מאוד.
[/b][/quote]
"שלום לך פרופסור אני באתי הנה כדאי לקבל את הפוקימון הראשון שלי ולהתחיל את המסע" אגיד לו בנעימות כדאי לא לעצבן אותו
-
תמיר
[b]"פליפר, כנף ברזל! ולאחר מכן ניקור!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b]מתחיל לשגר את כדור האנרגיה הירוקים. [b] שלושת הראשונים פוגעים[/b] אבל בזמן הזה פליפר מתקרב אל סקיפלום עד שהוא [b]פוגע בו עם כנף הברזל, ולאחר מכן מנקר אותו[/b]
ג'וני
הפרופסור מסתובב אליך עם הכסא
"כן זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל ובינתיים בלי להסתכל במחשב פותח עוד חלון וכותב שם משהו ועוצר ומחכה לתשובתך
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 10 2010, 02:30 PM
[b]
ג'וני
הפרופסור מסתובב אליך עם הכסא
"כן זה הגיוני. איזה פוקימון תרצה?" הוא שואל ובינתיים בלי להסתכל במחשב פותח עוד חלון וכותב שם משהו ועוצר ומחכה לתשובתך [/b][/quote]
"הייתי שמח לקבל סקווירטל למסע שלי" אגיד לו ואחכה לתגובתו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 10 2010, 03:30 PM
[b] תמיר
[b]"פליפר, כנף ברזל! ולאחר מכן ניקור!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b]מתחיל לשגר את כדור האנרגיה הירוקים. [b] שלושת הראשונים פוגעים[/b] אבל בזמן הזה פליפר מתקרב אל סקיפלום עד שהוא [b]פוגע בו עם כנף הברזל, ולאחר מכן מנקר אותו[/b] [/b][/quote]
"כל עוד הוא קרוב,תתפוס אותו בשאיבת הקסא ובו זמנית תנסה לפגוע בו פגיעה ישירה עם כדורי אנרגיה!"
-
ג'וני
הפרופסור משלים לכתוב משהו במחשב, ואז יש פס שנטען וכתוב על המסך "Transmition Successful" ועל השולחן מופיע פוקדור. הוא קם לוקח אותו, מוציא ממגירה עוד 5 פוכדורים, פוקדע.
"קח, הנה סקווירטל, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע, אה ואולי גם..." הוא אומר ואז ממגירה אחרת מוציא טלפון סלולרי "קח גם את זה, ניסיתי אינסוף פעמים לתת את זה לכל מיני מאמנים אבל הם מתו כל הזמן... אז קח. תבדוק את המספר, הוא כתוב על הטלפון. יש שאלות?"
תמיר
[b]"מערבולת רוח!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] שולח את החוטים שחיוורים ותופס את פליפר ומתחיל לשאוב כח, ובינתיים הוא יורה כדורי אנרגיה. פליפר מניע את כנפיו במהירות וגורם לכך ש[b]סקיפלום מסתחרר סביב עצמו ולכן גם חלק מהחוטים מתלפפים סביבו. אז סקיפלום יורה עוד כדור אנרגיה שפוגע בחוט [/b]של השאיבה שמלופף עליו[b], ואז החוט נקרע ויש פיצוץ. גם סקיפלום וגם פליפר נפגעו במהלך. (ברור גם שפליפר נפגע מכדורי האנרגיה)[/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 12 2010, 08:24 PM
[b] ג'וני
הפרופסור משלים לכתוב משהו במחשב, ואז יש פס שנטען וכתוב על המסך "Transmition Successful" ועל השולחן מופיע פוקדור. הוא קם לוקח אותו, מוציא ממגירה עוד 5 פוכדורים, פוקדע.
"קח, הנה סקווירטל, חמישה פוכדורים ריקים ופוקדע, אה ואולי גם..." הוא אומר ואז ממגירה אחרת מוציא טלפון סלולרי "קח גם את זה, ניסיתי אינסוף פעמים לתת את זה לכל מיני מאמנים אבל הם מתו כל הזמן... אז קח. תבדוק את המספר, הוא כתוב על הטלפון. יש שאלות?"
[/b][/quote]
"תודה לך" אגיד לו ואשאל" אל איפה אני הולך עכשיו ואיפה קרב המכון הקרוב שלי" אשאל אותו
-
שלומי
"קודם כל אתה יכול לבדוק דברים כאלה באינטרנט מהנייד," אומר הפרוספור "אבל קרב המכון הראשון נמצא בעיר מרוול, שנמצאית מאוד קרוב לכאן. בהצלחה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 14 2010, 04:54 PM
[b] שלומי
"קודם כל אתה יכול לבדוק דברים כאלה באינטרנט מהנייד," אומר הפרוספור "אבל קרב המכון הראשון נמצא בעיר מרוול, שנמצאית מאוד קרוב לכאן. בהצלחה!" [/b][/quote]
"תודה רבה" אגיד לו ואוציא את סקווירטל מהפוכדור ואגיד לו "שלום אני אהיה המאמן שלך אני מאוד שמח להתחיל את המסע שלי איתך"אגיד לו ואחזיק אותו בידיים בעודי ממשיך לעיר הבאה וגם אני אחפש פוקימונים לאימון
-
ג'וני
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול. בסביבה יש הרבה פוקימונים, אך הקרוב אליך ביותר הינו פיג'י.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 15 2010, 08:35 PM
[b] ג'וני
אתה יוצא מהעיר זרנטל לכיוון העיר מרוול. בסביבה יש הרבה פוקימונים, אך הקרוב אליך ביותר הינו פיג'י. [/b][/quote]
,אוקי סקווירטל בוא נעשה תא הקרב הראשון שלנו! אוקי תשתמש אליו בדחיפה אתה משתמש במתקפה הזו ככה אתה רץ אל עבר פיג'י ובעצם אתה עם כוח הגוף שלך דוחף את פיג'י" אגיד לו ואסביר לו
-
ג'וני
דחיפה זה מתקפה טריוויאלית שאין צורך להסביר. אם אתה רוצה מידע על התנאים למתקפה טריוויאלית אני אפרט לך בתגובה הבאה
--
[b]סקווירטל מזנק ורץ[/b] בקו ישר הישר לכיוון פיג'י שעומדו לא מוכן [b]לחטוף את המכה. הוא מתכנן להשתמש במתקפת ניקור[/b]
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 12 2010, 09:24 PM
[b] תמיר
[b]"מערבולת רוח!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום [/b] שולח את החוטים שחיוורים ותופס את פליפר ומתחיל לשאוב כח, ובינתיים הוא יורה כדורי אנרגיה. פליפר מניע את כנפיו במהירות וגורם לכך ש[b]סקיפלום מסתחרר סביב עצמו ולכן גם חלק מהחוטים מתלפפים סביבו. אז סקיפלום יורה עוד כדור אנרגיה שפוגע בחוט [/b]של השאיבה שמלופף עליו[b], ואז החוט נקרע ויש פיצוץ. גם סקיפלום וגם פליפר נפגעו במהלך. (ברור גם שפליפר נפגע מכדורי האנרגיה)[/b] [/b][/quote]
"סקיפלום,אתה בסדר?בוא נמשיך!כדוריאנרגיה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 16 2010, 04:20 PM
[b] ג'וני
דחיפה זה מתקפה טריוויאלית שאין צורך להסביר. אם אתה רוצה מידע על התנאים למתקפה טריוויאלית אני אפרט לך בתגובה הבאה
--
[b]סקווירטל מזנק ורץ[/b] בקו ישר הישר לכיוון פיג'י שעומדו לא מוכן [b]לחטוף את המכה. הוא מתכנן להשתמש במתקפת ניקור[/b] [/b][/quote]
אשמח אם תסביר לי תודה
"אוקי סקווירטל יפה התחמק מהניקור ושהוא לידך התמש שוב בדחיפה" אגיד לו
-
אני כעת מרשה לעצמי להתרשל בתגובות כי המשגיח הנאמן של הפורום לא נמצא כאן D=
תמיר
"פליפר, השתמש בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום מתחיל לירות כדורי אנרגיה לעבר פליפר שמתחמק מרובם אבל לבסוף מצליח לפגוע בסקיפלום. סקיפלום מתחיל להתעייף, פליפר נראה מאוד עייף.
ג'וני
יש שלושה תנאים, שאם מתקפה מקיימת את כולם ביחד היא טריוויאלית, ואם מתקפה היא טריוויאלית אז היא מקיימת את שלושתם:
1. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
2. אופן ביצוע ההתקפה נובע ישירות מהשם
3. לא נדרש תחכום רב כדי לבצע את ההקפה.
--
סקוירטל מחכה, ופיג'י מתקרב. סקוירטל מנסה לחמוק אך הוא בכל זאת נפגע. לאחר מכן הוא פוגע עם מתקפת הדחיפה. פיג'י כעת מתרחק וכעת הוא רוצה להשתמש בדחיפה.