-
[QUOTE=Eustass Kid;710249][B][COLOR="Navy"]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מתאוששש ומשתמש במתקפת נשיכה חזקה ונושך את הזנב של פיקאצ'ו.הנשיכה עוצרת את הזנב הברזל של פיקאצ'ו.קיל אומר"תשתמש שוב במכת וולט הכי חזקה שלך קדימה פיקאצ'ו"פיקאצ'ו מתאושש ומשתמש במכת וללט חזקה מאוד[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
"ארון תנסה להתאושש בפעם האחרונה,תתחמק ותשתמש בראשיה על גבו של פיקאצ'ו!" אומר לארון ואקווה שהוא יתאושש במהרה.
-
[QUOTE=Eustass Kid;710249][B][COLOR="Navy"]ג'ווני
ריקוזה אומר לך"אל תפחד ג'וני זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי המים של מחוז המים.לא רקזה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעתעלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז המים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מצליח להתחמק מהכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בפעימת מים ומגדיל אותה עם משאבת ההידרו חזקה מאוד.קאקונה משגר את הפעימת המים המשולבת עם משאבת הידרו אל גסטלי.גסטלי מתחמק בקלות מהתקפה שלך.פל אומר"אתה לא תצליח לפגוע בגסטלי שלי אם לא תצליח לפגוע הפסדת בקרב לפנישעוד התחיל.גסטלי פיבאק"גסטלי משתמש בפיבאק על קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מתאוששש ומשתמש במתקפת נשיכה חזקה ונושך את הזנב של פיקאצ'ו.הנשיכה עוצרת את הזנב הברזל של פיקאצ'ו.קיל אומר"תשתמש שוב במכת וולט הכי חזקה שלך קדימה פיקאצ'ו"פיקאצ'ו מתאושש ומשתמש במכת וללט חזקה מאוד[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]דיפ
ריקוזה אומר לך"אל תפחד דיפ זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי העשב של מחוז העשב.לא רק זה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעת עלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
השופט עוצר אותך ואומר לך"עוד לא קיבלת את הפרס שלנו אז הינההפרסים שלנו.אתה מקסל אבן אש עם אבן מים+ריר קנדי.או שתוכל לבחור בזה אבן ברק אבן חושך+ריר קנגדי.ויש גם אופציה שלישית.אבן מלך+2 ריר קנדי אז מה אתה בוחרכך לך כמה דקות של חשיבה ואז תגיד לי אוקי רורק הפרסים האלו שבים כולם טובים.יאלה תחשוב הפרסים ביינתים היו פה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם נכנכסים לעיר ומיל אומרת לך"עכשיו היה לך יתרון על המכון אני מציעה שתבחר במונפרו בפוקימון האחרון שלך במכון.מכון העיר ג'יקס הוא נומל ומנופרו יש יתרו.והקרבהיה שם 3על 3.טוב לאן אתה רוצהללכת למכון מרכז פוקימונים או לחפש מקום אימונים אם ישפה בעיראז לאן תצטרך ללכת חשבת תחליט"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מרי
את מוציה את מרשטוף להגנה.מרי את נמצאת בדרך4 לא בעיר[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר"בסדר ג'ון"השופט אומר"מרקנגד לולה הקרב היה 1על 1 ויקבע מי השני שיעלה וילחם נגד ג'ון שניצח בקרבהקודם.מרק אתה תוקף 1"מרק ולולה עולים לזירה.לולולה מוציה צקמיליון ומרק מוציא באטאפי ואאומר לו"באטארפי אבקת שינה ואז קרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה ומצליח להרדים את צ'רמיליון ואז משתמשבקרן על חושי תשמביסה אתצ'רמיליון.השופטאומר"המנצח מרק אתהתילחם נגד ג'ון בגמר" [/COLOR][/B][/QUOTE]
אה אופס .
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם נכנכסים לעיר ומיל אומרת לך"עכשיו היה לך יתרון על המכון אני מציעה שתבחר במונפרו בפוקימון האחרון שלך במכון.מכון העיר ג'יקס הוא נומל ומנופרו יש יתרו.והקרבהיה שם 3על 3.טוב לאן אתה רוצהללכת למכון מרכז פוקימונים או לחפש מקום אימונים אם ישפה בעיראז לאן תצטרך ללכת חשבת תחליט"[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה שאני רוצה ללכת ישר למכון
-
ריקוזה אומר לך"אל תפחד ג'וני זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי המים של מחוז המים.לא רקזה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעתעלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז המים*[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
קאקונה מצליח להתחמק מהכדור הצל של גסטלי.קאקונה משתמש בפעימת מים ומגדיל אותה עם משאבת ההידרו חזקה מאוד.קאקונה משגר את הפעימת המים המשולבת עם משאבת הידרו אל גסטלי.גסטלי מתחמק בקלות מהתקפה שלך.פל אומר"אתה לא תצליח לפגוע בגסטלי שלי אם לא תצליח לפגוע הפסדת בקרב לפנישעוד התחיל.גסטלי פיבאק"גסטלי משתמש בפיבאק על קאקונה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]דיפ
ריקוזה אומר לך"אל תפחד דיפ זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי העשב של מחוז העשב.לא רק זה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעת עלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז שלך[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
השופט עוצר אותך ואומר לך"עוד לא קיבלת את הפרס שלנו אז הינההפרסים שלנו.אתה מקסל אבן אש עם אבן מים+ריר קנדי.או שתוכל לבחור בזה אבן ברק אבן חושך+ריר קנגדי.ויש גם אופציה שלישית.אבן מלך+2 ריר קנדי אז מה אתה בוחרכך לך כמה דקות של חשיבה ואז תגיד לי אוקי רורק הפרסים האלו שבים כולם טובים.יאלה תחשוב הפרסים ביינתים היו פה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר"בסדר ג'ון"השופט אומר"מרקנגד לולה הקרב היה 1על 1 ויקבע מי השני שיעלה וילחם נגד ג'ון שניצח בקרבהקודם.מרק אתה תוקף 1"מרק ולולה עולים לזירה.לולולה מוציה צקמיליון ומרק מוציא באטאפי ואאומר לו"באטארפי אבקת שינה ואז קרן על חושית"באטארפי משתמש באבקת שינה ומצליח להרדים את צ'רמיליון ואז משתמשבקרן על חושי תשמביסה אתצ'רמיליון.השופטאומר"המנצח מרק אתהתילחם נגד ג'ון בגמר" [/COLOR][/B][/QUOTE]
"צוות ניוטק? שמעתי עליהם משהו... משהו עם אגם ג'נג'ר." אני חושב לעצמי.
"אבל עדיין , אני לא מספיק חזק. ואני לא בטוח שאני אוכל להביס אותם. בכל מקרה אני ארצה ללכת להסתובב בשדות" אני אומר.
-
[B][COLOR="Green"]דיפ
אתה מתהלך בדרכך ורואה שלט שכתוב עליו"יער קובל"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"אבל לא כדישקודם אולי תתאמן קצת ותרפא את הפוקימונים שלך.בכל זאת מכון מס' 3 זה היה יותר קשה מהמכון הקודם.תשתמע בצאתי יש סיכוי שתפסיד למאמן המכון פה אם לא תתאמן ותרפא את הפוקקימונים שלך.אתה רוצה להתאמן.תשמע בעצתי טוב יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את ממשיכה לעיר הבאה וואת רואה מאמן שמחפש משהו את ניגשת אליו ואומר לך"הי ילדה תוכלי לעזור לי לחפש את הפאנפ שלי פשוט התאמנו על גיגול ואז לא ראייתי את הפאנפי שלי.בבקשה תעזרי לי אני יתן ל כול מהשתרצי חוץ מפקימונים.בבבקשה אני ופאני שלי נשמח אם תעזרי לי אוקי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מתאושש מהר מהתקפה.ארון משתמש בראשיה חזקה על גבו של פיקאצ'ו.פיקאצ'ו נפגע מהתקפה ומובס בקרב.לי מחזיר את פיקאצ'ו ואומר לך"היי דור אתה מאמן חזק מאוד תרצה שאני היה שותפך תיעזר בעמ' 1על השותפים.אתה בעד שתרצה אנשי היה שותפך.אני יעזור לך במכון הרקח ובמסעה שלך טוב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"בסדר אין ביעה אני שמח שאני ילחם נגדך בגמר "אתם עולים לזירה שלהקרב ושופט אומר"הקרבהיה 2 על 2 מותר לשניכם להליף פוקימונים באמצע הקרב שלכם.ג'ון אתה תוקף ראשון אז תוציאו את הפוקימונין שלכם ותתחילו להילחם בשני טוב"מרק מוציא את שנדלש שלוואומר לך"בהצלחה שתנצח אותי טוב יאלה תוציא פוקימוןף,[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
.לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת שכסטלי נםגע קשהב מהגירים של צ'ימצ'אר.פל אומר"גסטלי כדור צל על צימצ'אר"תי יודיוהוא חופר בור שנכס אליו.ובתוך הבור צ'יצ'מאר משתמש בלהביורבכל החוריםן שיצר מקודם.זה יוצרגיזרים. גסטלי משתמשבכדור צל על צ'ימצ'אר שפוגעקה בצ'ימצ'אר[/COLOR][/B]
-
[quote][b][color=#000080]ג'ווני
ריקוזה אומר לך"אל תפחד ג'וני זה אמיתיי אתה לא חולם שאתה מדבר עם ריקוזה מדבר.אוקי משימתך היא:כפי שאתה יודע עליך לחשוף את אגדי המים של מחוז המים.לא רקזה עליך להבס ולחסל אחת ולתמיד את צוות ניוטק אני מקווה ששמעתעלים עם לו בבעמ' 1 תקרא עלים.אני בטוח שתפגוש אותם עוד הרבה פעמיים.ובנוסף עליך לעצור את נהרוצחים ולגלות למה הם רוצחים שלא עשו להם כלום"לפתע אתה לפתע רואה את עצמך במחוז המים*[/color][/b][/quote]'ואוו!זה היה מבהיל!'אחשוב לעצמי..קדימה בואו חברים אל המכון הראשון!
-
[QUOTE=Eustass Kid;710517][B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="Red"]יגאל
מיל אומרת לך"אבל לא כדישקודם אולי תתאמן קצת ותרפא את הפוקימונים שלך.בכל זאת מכון מס' 3 זה היה יותר קשה מהמכון הקודם.תשתמע בצאתי יש סיכוי שתפסיד למאמן המכון פה אם לא תתאמן ותרפא את הפוקקימונים שלך.אתה רוצה להתאמן.תשמע בעצתי טוב יגאל[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]מרי
את ממשיכה לעיר הבאה וואת רואה מאמן שמחפש משהו את ניגשת אליו ואומר לך"הי ילדה תוכלי לעזור לי לחפש את הפאנפ שלי פשוט התאמנו על גיגול ואז לא ראייתי את הפאנפי שלי.בבקשה תעזרי לי אני יתן ל כול מהשתרצי חוץ מפקימונים.בבבקשה אני ופאני שלי נשמח אם תעזרי לי אוקי"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]דור
ארון מתאושש מהר מהתקפה.ארון משתמש בראשיה חזקה על גבו של פיקאצ'ו.פיקאצ'ו נפגע מהתקפה ומובס בקרב.לי מחזיר את פיקאצ'ו ואומר לך"היי דור אתה מאמן חזק מאוד תרצה שאני היה שותפך תיעזר בעמ' 1על השותפים.אתה בעד שתרצה אנשי היה שותפך.אני יעזור לך במכון הרקח ובמסעה שלך טוב."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]ג'ון
מרק אומר לך"בסדר אין ביעה אני שמח שאני ילחם נגדך בגמר "אתם עולים לזירה שלהקרב ושופט אומר"הקרבהיה 2 על 2 מותר לשניכם להליף פוקימונים באמצע הקרב שלכם.ג'ון אתה תוקף ראשון אז תוציאו את הפוקימונין שלכם ותתחילו להילחם בשני טוב"מרק מוציא את שנדלש שלוואומר לך"בהצלחה שתנצח אותי טוב יאלה תוציא פוקימוןף,[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]
.לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת שכסטלי נםגע קשהב מהגירים של צ'ימצ'אר.פל אומר"גסטלי כדור צל על צימצ'אר"תי יודיוהוא חופר בור שנכס אליו.ובתוך הבור צ'יצ'מאר משתמש בלהביורבכל החוריםן שיצר מקודם.זה יוצרגיזרים. גסטלי משתמשבכדור צל על צ'ימצ'אר שפוגעקה בצ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
"הו לא!! אני לא נכנס לשם עוד הפעם!" אני הולך לכיוון אחר.
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]
.לוקאס
צ'ימצ'אר משתמש בחפירה ובערת שכסטלי נםגע קשהב מהגירים של צ'ימצ'אר.פל אומר"גסטלי כדור צל על צימצ'אר"תי יודיוהוא חופר בור שנכס אליו.ובתוך הבור צ'יצ'מאר משתמש בלהביורבכל החוריםן שיצר מקודם.זה יוצרגיזרים. גסטלי משתמשבכדור צל על צ'ימצ'אר שפוגעקה בצ'ימצ'אר[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לה בסדר נלך להתאמן בשדות
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים להתאמן.אתם מחפשים מקום להיתאמן בו.כעבור 5דקות אתם רואים שלט שכתוב בו"מקום באימונים של העיר ג'קס"ובא אליכם איש שאומר"ברוכים באים למרכז האימונים שלנו.כדי להילחם פה עליכם רק להגיד גרת אימון.הדרגות הם:מתחיל בינונני קשה אלוף.באיזה דרגה אתם בוטחרים.ואז אתה ויריב מסכימים על החוקים."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Teal"]דיפ
כדי להגיע לעיר עליך לעבור את היער הזה[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
אתההולך אל המכון ה1 .כעבור 4דקות אתה מוצא אוטתו ונכנס למכון של העיר.אתהנכנכס ורואה שם את המנהיג הוא אומר לך"הי אני רורק מנהיג מכון האבן במחוז המים.הקרב היה 1על 1 תנצח תקבל את תגהאבן שלי ברור.אם כך נתחיל צא כריינדוס"כריינדוס יוצא של רורק רורקאונממר"תוציא פוקימון ותתקוף 1 אוקי הצלחה לךבקרב,"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
אתההולך אל המכון ה1 .כעבור 4דקות אתה מוצא אוטתו ונכנס למכון של העיר.אתהנכנכס ורואה שם את המנהיג הוא אומר לך"הי אני רורק מנהיג מכון האבן במחוז המים.הקרב היה 1על 1 תנצח תקבל את תגהאבן שלי ברור.אם כך נתחיל צא כריינדוס"כריינדוס יוצא של רורק רורקאונממר"תוציא פוקימון ותתקוף 1 אוקי הצלחה לךבקרב,"[/COLOR][/B][/QUOTE]"אוקיי צא טרטואיג!הצלפות גפן בכל הכוח!
-
[B][COLOR="Blue"]ג'וני
טרטויג יוצא בשמחה אל הקרב שלו.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ועומדים לפגוע בכרינדוס של רורק.אך הכריינדוס של רוקר מתחמק מהתקפה של טרטויג.רוקר אומר לך"מהלך יפה ילד.אבל בוא נראה אותך מתמודד עם הראשיה של כריינדוסשלי"כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.ועומד לפגוע בטרטויג שלך[/COLOR][/B]
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]דיפ
[B][COLOR="DarkRed"]רורק
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Green"]ג'ון
"אני אבחר באבן אש עם אבן מים וריר קנדי" אני אומר
-
[QUOTE=Eustass Kid;710594][B][COLOR="Red"]יגאל
אתם הולכים להתאמן.אתם מחפשים מקום להיתאמן בו.כעבור 5דקות אתם רואים שלט שכתוב בו"מקום באימונים של העיר ג'קס"ובא אליכם איש שאומר"ברוכים באים למרכז האימונים שלנו.כדי להילחם פה עליכם רק להגיד גרת אימון.הדרגות הם:מתחיל בינונני קשה אלוף.באיזה דרגה אתם בוטחרים.ואז אתה ויריב מסכימים על החוקים."[/COLOR][/B]
[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לו שאני רוצה את הדרגה הבינונית ואני משתמש בצ'רמנדר
-
[QUOTE][B][COLOR=#0000ff]ג'וני
טרטויג יוצא בשמחה אל הקרב שלו.טרטויג משתמש בשוטי גפן שיוצאים מגבו ועומדים לפגוע בכרינדוס של רורק.אך הכריינדוס של רוקר מתחמק מהתקפה של טרטויג.רוקר אומר לך"מהלך יפה ילד.אבל בוא נראה אותך מתמודד עם הראשיה של כריינדוסשלי"כריינדוס משתמש בראשיה וראשו הופך לכחול.ועומד לפגוע בטרטויג שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]טרטואיג השתמש בגפנים שלך ותפוס אותו!אחר כך תעיף אותו לקיר!ותשתמש בשוטי גפן ובנגיחה!
-
[B][COLOR="Red"]יגאל
[B][COLOR="Blue"]מרי
[B][COLOR="Red"]דור
[B][COLOR="Green"]ג'ון
[B][COLOR="Blue"]
.לוקאס
"צ'ימצ'אר תיתאושש ותשתמש בלהביור מסוחרר! (כמו מגן התנגדות:um_face:)"