-
[QUOTE=שלמח''הם;1051330][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
טוטודיל מתאווש במהירות ואז הוא קופץ מעל הראש של כרינדוס.הוא מתחמק מן המתקפה של כרינדוס.לאחר מכן הוא מחזיק בנטיף .הוא שובר את הנטיף בנשיכה ומעיף אותו לעבר כרינדוס.הנטיף פוגע במצחו של כרינדוס.כרינדוס נפגע קשה מאוד מן הנטיף הזה אך הוא ממשיך לעמוד.הנטיף עשה לו סדק קטן במצחו.רוקר אומר לכרינדוס"פנים מפחידות".כרינדוס משתמש בפנים מפחיות.טוטודיל שוב מתחיל לפחד[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'עוד פעם...' אחשוב לעצמי ומיד אומר לטוטודיל:"טוטודיל אתה חזק,פנים מפחידות של כרינידוס אחד לא ישברו אותך! קדימה,תראה לו מי אתה באמת!" לאחר מכן אחייך אליו ואושיט את ידי לכיוונו ואעשה אגרוף כדי להראות לו שאני איתו. "קדימה,המצח שלו סדוק! זו הזדמנות להכניס לתוכו מים! קדימה תשתמש מהר באקדח מים אל מצחו! אם הוא מתחמק אז תרוץ אליו ותשרוט את הסדק שלו!" אומר לטוטודיל ואעודד אותו.
-
[quote=שלמח''הם;1050765]
[B][COLOR=red]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ספיל משתמש ברסיסי קרח על הפיג'י הזה.הוא שולח הרבה רסיסי קרח לעבר הפיג'י של ג'יסון.פיג'י לא מצליח להתחמק מן רסיסי הקרח שספיל מעיף לעברו.רסייסי הקרח פוגעים בכול הגוף שלו והוא נפגע קשה מכול רסיסי הקרח של ספיל.פיג'י ממשיך לעמוד למרות הכאב הרב שיש עליו.ג'יסון אומר לו"פיג'י תשתמש בניקור על ספיל שלו".פיג'י רץ לעבר ספיל כשהוא משתמש בניקור.[/COLOR][/B]
[/quote]
[B]"סקוורטל! תתחמק ותשתמש באקדח מים! אחרי זה תתרחק מנו ותשתמש ברסיסי קרח! קדימה בכל הכוח!" אני אומר לסקווירטל[/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1051330][B][COLOR="Red"]תומר
קיבאג תוקף את סטריו בציפורן דרקון ואת סקרויטל בזעם דרקון.שניהם נפגעים מהתקפות ומתעלים על החול.סאמיטוד אומר לך"סאי סאי".אתה רואה שהפנים שלו נזופות והוא לא רוצה להצטרף אליך.אתה מרגיש רטט בתוך התיק שלך.אתה פותח את תיקך ורואה שהביצה בוקעת.הביצה בוקעת ל[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/393.png[/IMG] פיפלאפ.אם אתה רוצה שהיה אלך בשישיה תפנה מקום.[/COLOR][/B][/QUOTE]
אזרוק על פיפלאפ פוקדור, אחרי שהוא יתפס אלך למרכז הפוקימונים כדי להחליף את קיבאגו בפיפלאפ.
-
[quote=שלמח''הם;1051330][B][COLOR=darkred]ג'ון[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אור אומר לך"אני לא בידיוק יודע אבל פשוט נחפש אותו כשהעוף מעל האי.לפי הפוקימונים שלך אין לך פוקימון מעופף אז תעוף איתי על הסאלאמנס שלי אז שנמצא את הבסיס של נג'י".אתה מחזיר את פיגניט ואת סניזל לפוכדוריםשלהם.שניכם עולים על סאלאמנס.סאלאמנס עולה לאוויר ומתחיל לעוף ואתם מחפשים את הבסיס של נג'י.לאחר כמה דקות סאלאמנס נוחת ליד הבסיס של נג'י.אתם יורדים ואור אומר לך,אתה מוכן להיכנס ?"[/COLOR][/B][/quote]
אני אומר לאור: "בסדר מבחינתי, ייאלה צריך לחסל אותו, רק תבוא אלי, בסדר?", אחר כך אני עומד ליד הבסיס כדי להכנס.
-
[quote]ברוס
אתה מסכים לעזור ללוגיה תינוק לשחחר את שאר האגדיים שנג'י כלא מעבדתו.אתם עולים במדרגות ומגיעים למעבדה.במעבדה נמצאים הרבה אגדיים כלואים ביניהם האח של הלוגיה.אתה מוציא את גרבלר החוצה שיעזור לך.גרבלר יוצא החוצה ומיד תוקף אבנים חדות את כול המיכלים.אבנים חדות עפות ושוברות את כול המכלים.מלא אגדיים מתחילים לצאת ולשוב למקום המגורים שלהם.האח של לוגיה אומר "תודה שהצלתם אותי."לאחר זאת הוא נעלם[/quote]
"טוב לוגיה,אתה מוכן להצטרף אליי?" אשאל את לוגיה ואוציא פוכדור מהתיק,ואחכה לתשובתו.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה שואל את לוגיה אם הוא רוצה להצטרף לצוות שלך.עד שלוגיה יענה לך אתה מוציא מתוך התיק שלך פוכדור ללכידת לוגיה שהוא היה שלך באופן רשמי.לוגיה חושב על הצעה שלך לכמה דקות ואז אומר לך"טוב אני אצטרף אליך.אני אשמח להילחם איתך בקרבות שהיו לך בעתיד ובזכותך אני יהפוך ללוגיהה חזק מאוד.אז קדימה תכניס אותי לפוכדור שלך.שאני אהיה שלך באופן רשמי."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]ג'ון
אור אומר לך"אני לא מבטיח שאהיה אותך יש סיכוי שהוא יצצליח להפריד את שנינו איכשהו כשנכנס לבסיס שלו.אבל בינתיים נהייה ביחד".שניכם לוקחים נשימה עמוקה ופותחים את דלת הבסיס שלו ביחד.הדלת נפתחת ואתם נכנסים לתוך הבסיס.מולכם מופעים שני גרמי מדרגות שמובילים ל2 דלתות אחרות.אור אומר לך"שנתפצל כו אחד הולך למדרגות אחות ?אולי באחת הדלתות מתחבא הנג'י הזה"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מן התיק שלך פוכדור ואז זורק אותו על פיפלאפ שלך.אתה מתרגש לתפוס פיפלאפ.הפוכדור פוגע בפיפלאפ ומכניס אותו לתוכו.הפוכדור נופל על האדמה ואז מתחיל להתנדנד ושוב להתנדנד ולאחר מכן הפוכדור נעצר במקומו.לכדת פיפלאפ הוא יעודכן בקרב.הפוכדור משתגר אל ליסה.אתה הולך במהירות לעבר מרכז הפוקימונים.שם אתה מחליף את קיבאגו בפיפלאפ שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
סקרויטל?
ספיל זוחל על הקרקע ומצליח להתחמק מן מתקפת הניקור של פיג'י.ספיל תוקף את פיג'י באקדח מים.הוא יורה לעבר פיג'י זרם מים חזק ביותר.פיג'י לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע בכנפיו.הנוצות שלו הופכות לרטובות והוא לא יכול לעוף בגלל זה.ספי מנצל את זה ותוקף ברסיסי קרח את פיג'י של המאמן.פיג'י לא מתחמק בזמן מן רסיסי הקרח של ספיל ונפגע.פיג'י כבר מותש מאוד מהקרב הזה ולא מסוגל לתקוף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מסביר לטוטודיל שאין לו ממה לפחד.אתה עושה אגרוף באוויר וכך מראה לו שאתה איתו בכול מחיר שהיה.טוטודיל מצליח להשתחחר פעם נוספת מפנים מפחידות של כרינדוס.טוטודיל יורה אקדח מים לעבר הסדק שנוצר במצחו של כרינדוס.כרינדוס לא מתחמק בזמן והוא נפגע.המצח שלו מלא במים בעקבות אאקדח המים של טוטודיל.זה מונע מן כרינדוס מלתקוף את טוטודיל.כרינדוס נחלש מרגע לרגע שהמים בתוך מצחו [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]בר
טראפינץ' משתמש במהירות בחפירה כדי להתחמק מקרן הקרח של אבומוסנו.טראפינץ' חופר בור ואז נכנס אליו.קרן הקרח מפסת אותו ורק מקפיאה קצת את הזירה.לאחר מכן שטראפינץ' עדיין בבור שלו הוא מפעיל מפולת סלעים על הזירה.הרבה סלעים נופלים על הזירה.אבומוסנו הוא פוקימון איטי ולא מצליח להתחמק מהסלעים.הוא די נפגע קשה.אבומוסנו תוקף בעלי טער את טראפינץ' שלך.הוא מעיף הרבה עלי טער לבור שלו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkGreen"]אייס
האיש אומר לכם,בסיס שממול נמצאים מלא חיילי צוות ניוטק.אתם בודאי שמעתם אותי ולי נתקלתם בהם פעם.בסיס גם נמצאים פוקימונים מיוחדים שעומדים לרשותם.אז תיזהרו מאוד מהם הם מסוכנים מאוד.הסגן של הבוס של צוות ניוטק אמור להיות בסיס זה.אמרתי לכם שלמכון אין סוג מכייון שהוא משתמש בכול 17 הסוגים של הפוקימונים.אז אנחנו תושבי העיר אומרים שלמכון אין סוג "[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1052325][B][COLOR=darkgreen]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]האיש אומר לכם,בסיס שממול נמצאים מלא חיילי צוות ניוטק.אתם בודאי שמעתם אותי ולי נתקלתם בהם פעם.בסיס גם נמצאים פוקימונים מיוחדים שעומדים לרשותם.אז תיזהרו מאוד מהם הם מסוכנים מאוד.הסגן של הבוס של צוות ניוטק אמור להיות בסיס זה.אמרתי לכם שלמכון אין סוג מכייון שהוא משתמש בכול 17 הסוגים של הפוקימונים.אז אנחנו תושבי העיר אומרים שלמכון אין סוג "[/COLOR][/B][/quote]
"אוקיי" אענה לוו "המכון פתוח? באילו פוקימונים המנהיג מכון נוהג להשתמש?"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
האיש אומר לך"המכון כרגע פתוח.הוא פתוח 24 שעות ביממה.שתדע למכון יש מנהיגת מכון ולא מנהיג מכון.אני אף לא הייתי במכון לא ביקרתי שם.אבל לפני אנשים שכן היו שם ונילחמו נגד המנהיגת המכון הם סיפרו לי שרוב הפוקימון שלה הם פוקימונים מיוחדים וכול השאר הם פוקימונים רגילים שאתה אמור להכיר אותה.יש לה מחסן שלם ששם גרים כול הפוקימונים שלה.בין הפוקימונים שנמצאים יש:בסליק(רעל),פיג'יוט זומבי(מעופף,רגיל אבן),ריקן(מעופף אבן).דראגן(דרקון).גראוליט,מאמאסווין,קרובאט.ועוד מלא פוקימונים שלא הזכרתי לך[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1052347][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האיש אומר לך"המכון כרגע פתוח.הוא פתוח 24 שעות ביממה.שתדע למכון יש מנהיגת מכון ולא מנהיג מכון.אני אף לא הייתי במכון לא ביקרתי שם.אבל לפני אנשים שכן היו שם ונילחמו נגד המנהיגת המכון הם סיפרו לי שרוב הפוקימון שלה הם פוקימונים מיוחדים וכול השאר הם פוקימונים רגילים שאתה אמור להכיר אותה.יש לה מחסן שלם ששם גרים כול הפוקימונים שלה.בין הפוקימונים שנמצאים יש:בסליק(רעל),פיג'יוט זומבי(מעופף,רגיל אבן),ריקן(מעופף אבן).דראגן(דרקון).גראוליט,מאמאסווין,קרובאט.ועוד מלא פוקימונים שלא הזכרתי לך[/COLOR][/B][/quote]
"יש לי תג אחד, אני מוכן כבר להלחם בה או שהמכון שלה הוא מכון מתקדם יותר?" אשאל
-
[B][COLOR="Green"]אייס
האיש אומר לך"יפה שיש לך תג.רמה של תג אחד יסיפיק לך להביס אותה.הקרבות נדה מתנהלים 1 על 1 או 3 על 3 או 6 על 6.אז פשוט תבחר קרבות 1על 1 ותשתמש בפוקימון הכי חזק שלך ותצליח להביס אותו.תוכל גם לפני המכוןל לאמן את הפוקימונים שלך לקרב המכון.חשוב לי לציין שאם תזכה בתג זה לא יעזור לך לדלג על מכון ליגה.בשביל להירשם לאחת הליגות של שלשת המחוזות תצטרך להביס את 5המכונים של אותו מחוז.אז יש לך עוד שאאלות?"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1052377][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האיש אומר לך"יפה שיש לך תג.רמה של תג אחד יסיפיק לך להביס אותה.הקרבות נדה מתנהלים 1 על 1 או 3 על 3 או 6 על 6.אז פשוט תבחר קרבות 1על 1 ותשתמש בפוקימון הכי חזק שלך ותצליח להביס אותו.תוכל גם לפני המכוןל לאמן את הפוקימונים שלך לקרב המכון.חשוב לי לציין שאם תזכה בתג זה לא יעזור לך לדלג על מכון ליגה.בשביל להירשם לאחת הליגות של שלשת המחוזות תצטרך להביס את 5המכונים של אותו מחוז.אז יש לך עוד שאאלות?"[/COLOR][/B][/quote]
"לא" אענה לו ואגיד לסאלי "עם מי כדאי לי להשתמש? צ'יקו דיי התעייף מהקרבות שעשינו כדי להכנס לאי".
-
[quote=שלמח''הם;1052325][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]סקרויטל?[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]ספיל זוחל על הקרקע ומצליח להתחמק מן מתקפת הניקור של פיג'י.ספיל תוקף את פיג'י באקדח מים.הוא יורה לעבר פיג'י זרם מים חזק ביותר.פיג'י לא מצליח להתחמק מאקדח המים של ספיל ונפגע בכנפיו.הנוצות שלו הופכות לרטובות והוא לא יכול לעוף בגלל זה.ספי מנצל את זה ותוקף ברסיסי קרח את פיג'י של המאמן.פיג'י לא מתחמק בזמן מן רסיסי הקרח של ספיל ונפגע.פיג'י כבר מותש מאוד מהקרב הזה ולא מסוגל לתקוף.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkgreen]"[/COLOR][/B][/quote]
[B]התבלבלתי בין שני המשחקים...:sorry:[/B]
[B]!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![/B]
[B]"אני חושב שכבר סיכמנו את הקרב הזה, לא ככה?" אני שואל את הילד,[/B]
[B]"בוא ספיל חזור!" אני אומר ומחזיר את ספיל לפוקדור שלו,[/B]
[B]'ספיל ממש חזק!, אולי אני אתחיל להשתמש בו בקרבות גם!' אני חושב לעצמי[/B]
-
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה מחליט לגמור את הקרב כי פיג'י כבר מותש מימנו.אתה מחיר את ספיל וחוש שאתה יכול להשתמש בו בקרבות מוכן מכיוון שהוא חזק.ג'יסון מחזיר את פיג'י ואומר לך"אף פעם לא פגשתי מאמן שמרחם על פוקימון היריב אתה ריחמת על פיג'י שלי בגלל שהוא היה כבר מותש מאוד.אז קח את זה ".ג'יסון מגיש לך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem276.png[/IMG]ואז הוא מוסיף לך"זה ילמד את ספיל שלך גלישה מתקפ ה שתעזור לך".ג'יסון לאחר מכן הולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
האייש אומר לך"אם כך אני אלך אם תלך למכוןן אז בהצלחה לך בקרב המכון".האיש מנופף לכם לשולם והוא הולך לדרכו.אתה מתלבט באיזה פוקימון לבחור כדי להשתמש בו בקרב המכון.סאלי אומרת לך"תשתמש בצ'יקו שלך פשוט נלך למרכז הפוקימונים ותרפא אותו מהפציעות שלו.או שתשתמש באחד מן הפוקימונים האחרים שלך.פשווט תאמןן איתם באי תנסה לפתח אותם עד לקרב המכון שלך"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1052422][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]האייש אומר לך"אם כך אני אלך אם תלך למכוןן אז בהצלחה לך בקרב המכון".האיש מנופף לכם לשולם והוא הולך לדרכו.אתה מתלבט באיזה פוקימון לבחור כדי להשתמש בו בקרב המכון.סאלי אומרת לך"תשתמש בצ'יקו שלך פשוט נלך למרכז הפוקימונים ותרפא אותו מהפציעות שלו.או שתשתמש באחד מן הפוקימונים האחרים שלך.פשווט תאמןן איתם באי תנסה לפתח אותם עד לקרב המכון שלך"[/COLOR][/B][/quote]
"אוקיי, אני אשתמש עם סאנד" אענה לה ואחפש אימון טוב לסאנד.
-
[quote=שלמח''הם;1052422][B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה מחליט לגמור את הקרב כי פיג'י כבר מותש מימנו.אתה מחיר את ספיל וחוש שאתה יכול להשתמש בו בקרבות מוכן מכיוון שהוא חזק.ג'יסון מחזיר את פיג'י ואומר לך"אף פעם לא פגשתי מאמן שמרחם על פוקימון היריב אתה ריחמת על פיג'י שלי בגלל שהוא היה כבר מותש מאוד.אז קח את זה ".ג'יסון מגיש לך[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem276.png[/IMG] ואז הוא מוסיף לך"זה ילמד את ספיל שלך גלישה מתקפ ה שתעזור לך".ג'יסון לאחר מכן הולך לדרכו.[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]"[/COLOR][/B][/quote]
[B]"תודה!.." אצעק לג'ייסון ואסתכל על ה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem276.png[/IMG],[/B]
[B]'איזה גבר הג'ייסון הזה...' אחשוב לעצמי ואסתכל עליו הולך,[/B]
[B]"ספיל צא החוצה!" אני צועק וזורק את הפוקדור שלו באוויר,[/B]
[B]"בוא אלי, קח את זה!" אומר לספיל ואגיש לו את ה-[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rsitem276.png[/IMG],[/B]
[B]"קדימה זה לא ירע לך, רק תלמד מתקפה חדשה!" אומר לספיל ואשים לו את זה על הסנפיר.[/B]