-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 17 2010, 03:23 PM
[b]
ג'וני
יש שלושה תנאים, שאם מתקפה מקיימת את כולם ביחד היא טריוויאלית, ואם מתקפה היא טריוויאלית אז היא מקיימת את שלושתם:
1. יש איבר מתאים לביצוע ההתקפה
2. אופן ביצוע ההתקפה נובע ישירות מהשם
3. לא נדרש תחכום רב כדי לבצע את ההקפה.
--
סקוירטל מחכה, ופיג'י מתקרב. סקוירטל מנסה לחמוק אך הוא בכל זאת נפגע. לאחר מכן הוא פוגע עם מתקפת הדחיפה. פיג'י כעת מתרחק וכעת הוא רוצה להשתמש בדחיפה. [/b][/quote]
"קדימה סקווירטל תשתמש בדחיפה שלך כנגד הדחיפה שלו כי אתה יותר אתה יותר חזק ממנו" אגיד לו
-
ג'וני
סקווירטל קופץ ומתנגש עם פיג'י וכפי שחזית הדחיפה שלו הצליחה לעדוף את פיג'י. פיג'י עף למעלה ומתחיל לרדת למטה בניקור.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 17 2010, 04:23 PM
[b] אני כעת מרשה לעצמי להתרשל בתגובות כי המשגיח הנאמן של הפורום לא נמצא כאן D=
תמיר
"פליפר, השתמש בכנף ברזל!" אומר הינריך הרץ. סקיפלום מתחיל לירות כדורי אנרגיה לעבר פליפר שמתחמק מרובם אבל לבסוף מצליח לפגוע בסקיפלום. סקיפלום מתחיל להתעייף, פליפר נראה מאוד עייף. [/b][/quote]
"סקיפלום!בוא נגמור עם זה!תשתמש בשאיבת הקא כל הכוח,תטיח אותו ברצפה ובקירות,ואז תשחרר אותו ובמהירות דחיפה וכודורי אנרגיה!"
-
תמיר
קירות?
--
"פליפר, התחל באקדח מים! לאחר מכן נסה להתנגד להטחה ברצפה, והשתמש בניקור. כשהוא ישתמש בכדורי האנרגיה, תשתמש באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. החוטים של שאיבת ההקסא תופסים את פליפר שיורה את אקדח המים ופוגע. סקיפלום מטיח אותו פעמיים ברצפה, ואז פליפר מתשחרר ומצליח לנקר את סקיפלום. סקיפלום דוחף את פליפר, אבל אז פליפר טס במהירות ונעלם ואז הוא מופיע ובמהירות "נכנס" בסקיפלום. סקיפלום יורה מספר כדורי אנרגיה על פליפר שלא מספיק להתחמק.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 17 2010, 07:26 PM
[b] ג'וני
סקווירטל קופץ ומתנגש עם פיג'י וכפי שחזית הדחיפה שלו הצליחה לעדוף את פיג'י. פיג'י עף למעלה ומתחיל לרדת למטה בניקור. [/b][/quote]
"קדימה סקווירטל התחמק והשתמש מהר בדחיפה שהוא לידך" אגיד לו
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 18 2010, 05:04 PM
[b] תמיר
קירות?
--
"פליפר, התחל באקדח מים! לאחר מכן נסה להתנגד להטחה ברצפה, והשתמש בניקור. כשהוא ישתמש בכדורי האנרגיה, תשתמש באס אווירי!" אומר הינריך הרץ. החוטים של שאיבת ההקסא תופסים את פליפר שיורה את אקדח המים ופוגע. סקיפלום מטיח אותו פעמיים ברצפה, ואז פליפר מתשחרר ומצליח לנקר את סקיפלום. סקיפלום דוחף את פליפר, אבל אז פליפר טס במהירות ונעלם ואז הוא מופיע ובמהירות "נכנס" בסקיפלום. סקיפלום יורה מספר כדורי אנרגיה על פליפר שלא מספיק להתחמק. [/b][/quote]
אופסי?
תתעלם מהילה קירות...
--
"שאיבת הקסא מסביב לכנפיים שלו!תנה להחזיק אותם חזק כדי לשבור אותן!"
-
יפה!! אנחנו רק במרחק עשרייה מ200!! חבל שבחיים לא נגיע לשם...
ג'וני
יש סיבה מיוחדת שאתה כל הזמן משתמש בדחיפה? יש מתקפות טריוויאליות נוספות.
--
הדחיפה של סקווירטל פוגעת בפיג'י ומעיפה אותו. פיג'י מסתובב ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל.
תמיר
"קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. שאיבת ההקסא פוגעת בפליפר, ופליפר מתנגש בשארית כוחותיו בסקיפלום ואז הוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ומפנה את עצמו לכיוון הזירה, כשלפתע משהו פוגע בו והוא מתחיל ליפול. גם במסוק של השופטים פוגעים כמה משוהים ואז גם המסוק מתחיל ליפול. הינריך הרץ מבחין בכל זה.
"סקארמורי צא! תפוס את השופט ואת המסוק!" אומר הינריך הרץ. סאקרמורי יוצא החוצה ותופס עם רגליו את השופט ואת המסוק הוא טופס. סקארמורי מביא את כולם לזירה. אתה והינריך הרץ מסתכלים למטה ורואים שאנטנת השידור (ראה תרשים של המכון לפני כמה עמודים) זזה, ובמהירות מופיעים חמישה אנשים עם ג'קטים וכובעים חומים ומשקפי שמש. ארבעה מהם מכוונים אליכם רובים משונים.
"אנחנו לא מחפשים אותכם. אם לא תתערבו אנחנו לא נפגע בכם" אומר החמישי שלא מכוון אליכם נשק
"שטויות! אתם כבר פגעתם בשופטים!" אומר הינריך הרץ. "מי אתם ומה אתם רוצים?"
"אני אציג את עצמי. קוראים לי בכיר. פגענו בשופטים שלך רק כי הבננו שהם סכנה לתכנית שלנו ואנחנו צריכים שהם יהיו מנוטרלים. אם לא תתערבו לא תפגעו" אומר בכיר.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 18 2010, 07:03 PM
[b] יפה!! אנחנו רק במרחק עשרייה מ200!! חבל שבחיים לא נגיע לשם...
תמיר
"קו הגנה אחרון!" אומר הינריך הרץ. שאיבת ההקסא פוגעת בפליפר, ופליפר מתנגש בשארית כוחותיו בסקיפלום ואז הוא נופל.
"עצרו!" אומר שופט הדגלים ומפנה את עצמו לכיוון הזירה, כשלפתע משהו פוגע בו והוא מתחיל ליפול. גם במסוק של השופטים פוגעים כמה משוהים ואז גם המסוק מתחיל ליפול. הינריך הרץ מבחין בכל זה.
"סקארמורי צא! תפוס את השופט ואת המסוק!" אומר הינריך הרץ. סאקרמורי יוצא החוצה ותופס עם רגליו את השופט ואת המסוק הוא טופס. סקארמורי מביא את כולם לזירה. אתה והינריך הרץ מסתכלים למטה ורואים שאנטנת השידור (ראה תרשים של המכון לפני כמה עמודים) זזה, ובמהירות מופיעים חמישה אנשים עם ג'קטים וכובעים חומים ומשקפי שמש. ארבעה מהם מכוונים אליכם רובים משונים.
"אנחנו לא מחפשים אותכם. אם לא תתערבו אנחנו לא נפגע בכם" אומר החמישי שלא מכוון אליכם נשק
"שטויות! אתם כבר פגעתם בשופטים!" אומר הינריך הרץ. "מי אתם ומה אתם רוצים?"
"אני אציג את עצמי. קוראים לי בכיר. פגענו בשופטים שלך רק כי הבננו שהם סכנה לתכנית שלנו ואנחנו צריכים שהם יהיו מנוטרלים. אם לא תתערבו לא תפגעו" אומר בכיר. [/b][/quote]
למה,אתה מתכנן לנעול אותו בקרוב?
פעם הובלתי משחק של נארוטו למעל 650 עמ'...נראה עד איפה נגיע עם המשחק הזה...
---
"בכיר?שם נחמד,לאחיך קוראים 'סגן'?" אני שואל אותו בחיוך לגלגני על פני
"אז מה התוכנית הגרנדיוזית שלכם?" אני שואל,לוקח את הפוכדור של דרטיני בידי,מקווה שיהיה לו מספיק כוח להלחם נגדם
'אנחנו במצב לא טוב...2 אנשים,חלק מהפוקימונים שלנו מנוטרלים...מה אנחנו עושים עכשיו?' אני חושב לעצמי,מחכה לראות מה יהי המהלך שלהם
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 18 2010, 06:03 PM
[b] יפה!! אנחנו רק במרחק עשרייה מ200!! חבל שבחיים לא נגיע לשם...
ג'וני
יש סיבה מיוחדת שאתה כל הזמן משתמש בדחיפה? יש מתקפות טריוויאליות נוספות.
--
הדחיפה של סקווירטל פוגעת בפיג'י ומעיפה אותו. פיג'י מסתובב ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל.
[/b][/quote]
לא כי זו מתקפה היחידה שהוא יודע ואתה לא רשמת לי איזה מתקפות הוא יודע
"אוקי סקווירטל השתמש במכת זנב על פידג'י ואחר כך הדחיפה" אגיד לו
-
תמיר
לא אין לי כוונה מיוחדת לנעול, אבל אתה רואה בעצמך שקצב כתיבת ההודעות קטן עם הזמן...
--
"אתה אומר דברים מעניינים" אומר בכיר "יש לי שלושה אחים שקוראים להם בכיר, ועוד אלפיים אחים שקוראים להם זוטר. אבל לדעתי אני מדבר יותר מדי. מה אתה מחזיק שם ביד? זה פוכדור? אתה תנסה להלחם בי?"
"כן מאמן! תלחם יחד איתי בו!" אומר לך הינריך הרץ.
ג'וני
אז אתה לא הבנת את מה שאמרת ממקודם, אז אני אבהיר את עצמי
אתה יכול ככה סתם בלי הסבר לאמר לפוקימון לבצע למתקפה שמקיימת את שלושת התנאים שכתבתי קודם. אם אתה רוצה מתקפה שלא מקיימת את אחד התנאים ממקודם, אז אתה תצטרך להביא הסבר קצר איך לבצע את ההתקפה. כמו כן, אני לא רושם איזה מתקפות טריוויאליות יש לפוקימון, כי השמים הם הגבול, אני לא יודע כמה יצירתי אתה יכול להיות ואני לא רוצה להגביל אותך. אני רושם רק מתקפות לא טריוויאליות
--
סקוירטל מסתובב מניף את זנבו ופוגע בפיג'י. פיג'י מסתובב באוויר ואז עף עם ניקור ופוגע בסקווירטל. סקווירטל לאחר מכן קופץ ודוחף את פיג'י. פיג'י ממהר ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 02:22 PM
[b] תמיר
לא אין לי כוונה מיוחדת לנעול, אבל אתה רואה בעצמך שקצב כתיבת ההודעות קטן עם הזמן...
--
"אתה אומר דברים מעניינים" אומר בכיר "יש לי שלושה אחים שקוראים להם בכיר, ועוד אלפיים אחים שקוראים להם זוטר. אבל לדעתי אני מדבר יותר מדי. מה אתה מחזיק שם ביד? זה פוכדור? אתה תנסה להלחם בי?"
"כן מאמן! תלחם יחד איתי בו!" אומר לך הינריך הרץ.
[/b][/quote]
"מאמן?קוראים לי ראין"אני אומר בזלזול ומסתכל עליו בתיסכול.
"אז קדימה!דרטיני-טוויסטר!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 01:22 PM
[b]
ג'וני
אז אתה לא הבנת את מה שאמרת ממקודם, אז אני אבהיר את עצמי
אתה יכול ככה סתם בלי הסבר לאמר לפוקימון לבצע למתקפה שמקיימת את שלושת התנאים שכתבתי קודם. אם אתה רוצה מתקפה שלא מקיימת את אחד התנאים ממקודם, אז אתה תצטרך להביא הסבר קצר איך לבצע את ההתקפה. כמו כן, אני לא רושם איזה מתקפות טריוויאליות יש לפוקימון, כי השמים הם הגבול, אני לא יודע כמה יצירתי אתה יכול להיות ואני לא רוצה להגביל אותך. אני רושם רק מתקפות לא טריוויאליות
--
סקוירטל מסתובב מניף את זנבו ופוגע בפיג'י. פיג'י מסתובב באוויר ואז עף עם ניקור ופוגע בסקווירטל. סקווירטל לאחר מכן קופץ ודוחף את פיג'י. פיג'י ממהר ומשתמש בדחיפה ופוגע בסקווירטל. [/b][/quote]
אוקי הבנתי
"אוקי סקוירטל השתמש בנגיחה על פידג'י ואחר כך בדחיפה חזקה!" אגיד לו בקול רם
-
תמיר
אם כי ברור לך למה הוא קרא לך ככה נכון? אחרי הכל לא אמרת לו איך קוראים לך וגם לא גרמתי לו לשאול אותך...
--
"כך יהיה" אומר בכיר, והעיניים שלו זוהרות ואז מופיעים מולכם אלקזם וקנגסקן.
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. בכיר לא מדבר, ואלקאזם מניף את היד עם הכפית וגורם לכך שהטוויסטר יעוף הצידה. סקארמורי יורה לכיוון קנגסקן תותח ניצוצות ופוגע בו, אבל אז קנגסקן קופץ ומנחית אגרוף עוצמתי על סקארמורי.
ג'וני
פיג'י משתמש בניקור, ולאחר שהוא נפגע מהנגיחה של פיג'י הוא מנקר אותו קצת. פיג'י לאחר מכן מסתובב לדחיפה, אבל הדחיפה של סקווירטל שוב יוצאת חזקה יותר ושניהם נפגעים אבל פיג'י יותר, נראה שפיג'י מתחיל להתעייף.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 09:06 PM
[b] תמיר
אם כי ברור לך למה הוא קרא לך ככה נכון? אחרי הכל לא אמרת לו איך קוראים לך וגם לא גרמתי לו לשאול אותך...
--
"כך יהיה" אומר בכיר, והעיניים שלו זוהרות ואז מופיעים מולכם אלקזם וקנגסקן.
"סקארמורי, השתמש בתותח ניצוצות!" אומר הינריך הרץ. בכיר לא מדבר, ואלקאזם מניף את היד עם הכפית וגורם לכך שהטוויסטר יעוף הצידה. סקארמורי יורה לכיוון קנגסקן תותח ניצוצות ופוגע בו, אבל אז קנגסקן קופץ ומנחית אגרוף עוצמתי על סקארמורי.
[/b][/quote]
אני יודע
איזה מתקפות ש לדטיני?
--
"דרטיני,תשתמש בחניקה על אלקאזם וטוויסטר על קנגסקן!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Mar 19 2010, 08:06 PM
[b]
ג'וני
פיג'י משתמש בניקור, ולאחר שהוא נפגע מהנגיחה של פיג'י הוא מנקר אותו קצת. פיג'י לאחר מכן מסתובב לדחיפה, אבל הדחיפה של סקווירטל שוב יוצאת חזקה יותר ושניהם נפגעים אבל פיג'י יותר, נראה שפיג'י מתחיל להתעייף. [/b][/quote]
"אוקי סקווירטל אנחנו עוד מעט מביסים אותו" אני אומר לו "קדימה סקווירטל התשתמש בנגיחה ואחר כך בדחיפה הכי חזקה שלך" אומר לו