-
[QUOTE=שלמח''הם;1052325][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא מן התיק שלך פוכדור ואז זורק אותו על פיפלאפ שלך.אתה מתרגש לתפוס פיפלאפ.הפוכדור פוגע בפיפלאפ ומכניס אותו לתוכו.הפוכדור נופל על האדמה ואז מתחיל להתנדנד ושוב להתנדנד ולאחר מכן הפוכדור נעצר במקומו.לכדת פיפלאפ הוא יעודכן בקרב.הפוכדור משתגר אל ליסה.אתה הולך במהירות לעבר מרכז הפוקימונים.שם אתה מחליף את קיבאגו בפיפלאפ שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"יש סוף סוף יש לי פיפאלפ!"אצעק בשמחה בתוך המרכזז הפוקימונים ואז אלך לחפש לו יריבים מסוג אש כדי להילחם נגדם איתו.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1052325][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה מסביר לטוטודיל שאין לו ממה לפחד.אתה עושה אגרוף באוויר וכך מראה לו שאתה איתו בכול מחיר שהיה.טוטודיל מצליח להשתחחר פעם נוספת מפנים מפחידות של כרינדוס.טוטודיל יורה אקדח מים לעבר הסדק שנוצר במצחו של כרינדוס.כרינדוס לא מתחמק בזמן והוא נפגע.המצח שלו מלא במים בעקבות אאקדח המים של טוטודיל.זה מונע מן כרינדוס מלתקוף את טוטודיל.כרינדוס נחלש מרגע לרגע שהמים בתוך מצחו [/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"מצויין!" אצעק לטוטודיל בשמחה. "עכשיו זה הזמן,רוץ אליו ותשתמש בנשיכה על המצח שלו כדי שהסדק יפתח ונחסל אותו!" אומר לו בהתרגשות ובמחשבה שעוד רגע אני גומר את המכון הראשון שלי.
-
[quote]ברוס
אתה שואל את לוגיה אם הוא רוצה להצטרף לצוות שלך.עד שלוגיה יענה לך אתה מוציא מתוך התיק שלך פוכדור ללכידת לוגיה שהוא היה שלך באופן רשמי.לוגיה חושב על הצעה שלך לכמה דקות ואז אומר לך"טוב אני אצטרף אליך.אני אשמח להילחם איתך בקרבות שהיו לך בעתיד ובזכותך אני יהפוך ללוגיהה חזק מאוד.אז קדימה תכניס אותי לפוכדור שלך.שאני אהיה שלך באופן רשמי."[/quote]
"תודה רבה לוגיה!" אומר ללוגיה ואכניס אותו לפוכדור בשמחה.
-
[B][COLOR="Navy"]ברוס
את הפוכדור שאתה הוצאת ללכידת לוגיה אתה פותח ומכניס לתוכו את לוגיה.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז להעצר במקום שלו.הפוכדור עושה קול רעש של ניתוק.לכדת לוגיה תינוק(פשוט לוגיה קטן יחסית לגודלו).הפוכדור נזהר והוא משתגר ישירות למעבדה של פרופסור ליסה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה שמח כי הקרב עומד להגיע לקיצו.טוטודיל מתחיל לרוץ במהירות לעבר כרינדוס.טוטודיל קופץ על המצח שלו ונושך את מצחו הסדוק בנשיכה.כרינדוס זועק בכאבים נוראים.לאחר חצי דקה כרינדוס מתמוט על הזירה ומתעלף.רוקר מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו.השופט אומר"טוטודיל ניצח את כרינדוס ולכן ג'יימס זוכה בתג המכון".רוקר אומר לך"בוא גש אלי כדי לקחת את תג המכון שזכית בו"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה צועק משחמה לכול מי שנמא באותו רגע במרכז על זה שהשגת פיפלאפ.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ומתחיל ללכת באי.תוך כדי הליכה אתה מחפש יריב עם פוקימון אש או סתם פוקימון אש פראי.שפיפלאפ יוכל להילחם.לאחר הליכה קצרה אתה פפוגש בפיירבול.מולך נעמד כדור אש קטן בצורת עיגול.הוא מרחף באוויר ולהבה גדולה יוצאת מימנו.פיירבול הוא פוקימון מיוחד מסוג אש.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה שמח מהתנה שג'יסון נתן לך.אתה מוציא את ספיל החוצה מחוץ לפוכדור שלו שילמד גלישה.ספיל יוצא נרגש מהפוכדור בעקבות המתנה שקיבלת מג'יסון.ספיל ניגש אליך ואתה שם לו את הדיסק על הסנפיר שלו שילמד גלישה.ספיל מנסה להשתמש בגלישה.גל קטן נוצר ואז נעלם שוב.ספיל מנסה שוב להשתמש בגלישה והפעם יוצא גל יותר גדול מהקודם ונעלם אחרי חצי דקה.ספיל לא שולט עדיין באופן מלא בגלישה.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סאלי אומרת לך"אוקי בהצלחה באימון סאנד שלך.סאנד שלך חזקה וכשתפתח היא תהיה עוד יותר חזקה ותעזור לך מאוד".אתה ,סאלי מתחילים לטייל באי ומחפשים יריב שיוכל לאמן את סאנד שלך שתהיה יותר חזקה ושתפתח לך לסאנדרשו שתעזור לך אז במכון.לאחר הליכה קצרה אתם פוגשים ב[IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/8943815.bmp[/IMG] אלקטרוד מאסטר.סאלי אומרת לך"אלקטרוד מאסטר הוא סוג חשמל והוא פוקימון מיוחד.הוא היה אימון מעולה בשביל סאנד שלך"[/COLOR][/B]
-
[quote=שלמח''הם;1052497]
[B][COLOR=darkred]טל[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkred]אתה שמח מהתנה שג'יסון נתן לך.אתה מוציא את ספיל החוצה מחוץ לפוכדור שלו שילמד גלישה.ספיל יוצא נרגש מהפוכדור בעקבות המתנה שקיבלת מג'יסון.ספיל ניגש אליך ואתה שם לו את הדיסק על הסנפיר שלו שילמד גלישה.ספיל מנסה להשתמש בגלישה.גל קטן נוצר ואז נעלם שוב.ספיל מנסה שוב להשתמש בגלישה והפעם יוצא גל יותר גדול מהקודם ונעלם אחרי חצי דקה.ספיל לא שולט עדיין באופן מלא בגלישה.[/COLOR][/B][/quote]
[B]"בוא ספיל.. נעבוד על המתקפה הזו!" אני אומר לספיל בנימה של עידוד,[/B]
[B]"תדמיין שאתה במקום שמח, מאושר וכיף לך, ועכשיו תנסה להשתמש בגלישה!" אני אומר לספיל בנחישות,[/B]
[B]'אני בטוח שהוא יצליח..' אני חושב לעצמי,[/B]
[B]"אתה תצליח אל תדאג!" אני אומר לספיל[/B]
-
[quote=שלמח''הם;1052497][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סאלי אומרת לך"אוקי בהצלחה באימון סאנד שלך.סאנד שלך חזקה וכשתפתח היא תהיה עוד יותר חזקה ותעזור לך מאוד".אתה ,סאלי מתחילים לטייל באי ומחפשים יריב שיוכל לאמן את סאנד שלך שתהיה יותר חזקה ושתפתח לך לסאנדרשו שתעזור לך אז במכון.לאחר הליכה קצרה אתם פוגשים ב[IMG]http://www.fastup.co.il/thumbs/8943815.bmp[/IMG] אלקטרוד מאסטר.סאלי אומרת לך"אלקטרוד מאסטר הוא סוג חשמל והוא פוקימון מיוחד.הוא היה אימון מעולה בשביל סאנד שלך"[/COLOR][/B][/quote]
"סבבה" אענה לה "סאנד תתקפי אותו בסלאש!"
-
[quote]ברוס
את הפוכדור שאתה הוצאת ללכידת לוגיה אתה פותח ומכניס לתוכו את לוגיה.הפוכדור נסגר ואז מתחיל לזוז ולזוז ואז להעצר במקום שלו.הפוכדור עושה קול רעש של ניתוק.לכדת לוגיה תינוק(פשוט לוגיה קטן יחסית לגודלו).הפוכדור נזהר והוא משתגר ישירות למעבדה של פרופסור ליסה.[/quote]
"טוב," אומר באנחה שהכל נגמר ואלך אל הספינה ממני הגעתי אל האי.
-
[QUOTE=שלמח''הם;1052497][B][COLOR="Red"]תומר
אתה צועק משחמה לכול מי שנמא באותו רגע במרכז על זה שהשגת פיפלאפ.אתה יוצא מהמרכז לפוקימונים ומתחיל ללכת באי.תוך כדי הליכה אתה מחפש יריב עם פוקימון אש או סתם פוקימון אש פראי.שפיפלאפ יוכל להילחם.לאחר הליכה קצרה אתה פפוגש בפיירבול.מולך נעמד כדור אש קטן בצורת עיגול.הוא מרחף באוויר ולהבה גדולה יוצאת מימנו.פיירבול הוא פוקימון מיוחד מסוג אש.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
אוציא ישר את פיפלאפ מהפוקדור שלו בלי לחשוב ואז אגיד לו בלי לחשוב:"תשתמש במתקפת מים לעבר פיירבול!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1052497][B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה שמח כי הקרב עומד להגיע לקיצו.טוטודיל מתחיל לרוץ במהירות לעבר כרינדוס.טוטודיל קופץ על המצח שלו ונושך את מצחו הסדוק בנשיכה.כרינדוס זועק בכאבים נוראים.לאחר חצי דקה כרינדוס מתמוט על הזירה ומתעלף.רוקר מחזיר את כרינדוס לפוכדור שלו.השופט אומר"טוטודיל ניצח את כרינדוס ולכן ג'יימס זוכה בתג המכון".רוקר אומר לך"בוא גש אלי כדי לקחת את תג המכון שזכית בו"[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
'ניצחתי? באמת ניצחתי?!" אחשוב לעצמי בגאווה ואז אומר לטוטודיל:"טוטודיל זה היה קרב קשה,ואני גאה בך מאוד שהחזקת מעמד כל הדרך ובסוף ניצחת! תודה רבה. מגיעה לך קצת מנוחה." ואכניס אותו לפוכדור שלו. אחר כך אלך אל רוקר ואומר לו:"זה היה קרב קשה. אתה וכרינידוס נלחמתם כמו גדולים. תודה על הקרב הטוב הזה.", אקח ממנו את התג ואצא החוצה תוך כדי שאני מסתכל על התג לאורך כל הדרך למרכז הפוקימונים,כדי לרפא את טוטודיל.
-
[B][COLOR="Blue"]ג'יימס
אתה גאה מאוד על כול מה שעשה טוטודיל בשביל לנצח בקרב המכון הזה.לאחר מכן אתה מחזיר את טוטודיל לפוכדור שלו שינוח לו לשם עד שתזק לו שוב.רוקר מגיש לך את תג [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dungeon2_sprites/408.png[/IMG] מכון האבן של העיר.אתה לוקח את התג ויוצא מן המכון.אתה מתחיל ללכת במהירות לעבר מרכז הפוקימונים ותוך כדי אתה צופה בתג שלך.אתה מגיע למרכז הפוקימונים ושם האחות ג'וי מרפא את טוטודיל ואת ולפקיס שלך. [/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את פיפלאפ שלך מחוץ לפוכדור שלו מבלי לחשוב.פיפלאפ יוצא מהפוכדור שלו .פפלאפ קצת מתחיל לפחד מפייר בול שנמצא מולו.אךלאחר שהוא מבין שפייר בול סוג אש והוא מים אז אין לו ממה לפחד מפייר בול.פיפלאפ יורה בועות חזקות לעבר פייר בול.פייר בול מתחמק מהם בקלות.אתה מבין שפיפלאפיודע בועות.פייר בול שולח גחלת קטנה ולא הכי חזקה לעבר הפיפלאפ שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
לאחר שאתה מבין שגמרת את המשימה שלך באי אתה מחליט לחזור לספינה שממנה באת.בדרךך לספיה אתה רואה את הביס של צוות ניוטק מתפרק לו.אתה מבין שצוות ניוטק עוזב את האי.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לדלת שמימנה הגעת לפה.לפני שאתה נכנס לדלת.הכיס שלךמתחיל לזהור.אתהה מוציא את כדור הביצה שנמצא בכיסך.כדור הביצה בוקע וממנו יוצא [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/bw/403.png[/IMG] שינקס קטן.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סאנד מתחילה לרוץ במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר שמולה.אלקטרוד מאסטר זז קצת ומתרחק מן סאנד.סאנד בכול זאת ממשיכה לרוץ לאחר אלקטרוד מאסטר.כשהיא קרובה לעברו היא תוקפת אותו בשלאס.אלקטרוד מאסטר לא מצליח להתחמק מן מתקפת השלאס של סאנד ונפגע קצת.אלקטרוד מאסטר משתמש בברק.הוא מעיף ברק לעברה של סאנד.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="DarkRed"]טל
אתה מחליט לעזור לספיל ללמוד את מתקפת הגלישה.ספיל עוצם את העייניים שלו ומתחיל לדמיין שהוא במקום יפה.לאחר מכן הוא שוב מנסה להשתמש בגלישה.הוא מייצר הפעם גל גדול שנעה במהירות וכמעט פוגע בך.אך אתה מצליח להתחמק מהגלישה של ספיל ברגע האחרון.ספילפותח את עינו כדי לראות מה קרה.ספיל למד גלישה באופן מלא.הוא יכול להשתמש בגלישה.[/COLOR][/B]
-
[quote]ברוס
לאחר שאתה מבין שגמרת את המשימה שלך באי אתה מחליט לחזור לספינה שממנה באת.בדרךך לספיה אתה רואה את הביס של צוות ניוטק מתפרק לו.אתה מבין שצוות ניוטק עוזב את האי.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לדלת שמימנה הגעת לפה.לפני שאתה נכנס לדלת.הכיס שלךמתחיל לזהור.אתהה מוציא את כדור הביצה שנמצא בכיסך.כדור הביצה בוקע וממנו יוצא שינקס קטן.[/quote]
"זה מפתיע!" אומר בהתלהבות ואתכופף לעבר שינקס ואגיד לו:"שלום שינקס,אני ברוס ואני המאמן שלך!" בשמחה.
-
[quote=שלמח''הם;1052890][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]סאנד מתחילה לרוץ במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר שמולה.אלקטרוד מאסטר זז קצת ומתרחק מן סאנד.סאנד בכול זאת ממשיכה לרוץ לאחר אלקטרוד מאסטר.כשהיא קרובה לעברו היא תוקפת אותו בשלאס.אלקטרוד מאסטר לא מצליח להתחמק מן מתקפת השלאס של סאנד ונפגע קצת.אלקטרוד מאסטר משתמש בברק.הוא מעיף ברק לעברה של סאנד.[/COLOR][/B]
[/quote]
"תתעלמי מזה!" אורה לה, כי בגלל שהיא מסוג אדמה המתקפה לא משפיעה "גלגול!"
-
[QUOTE=שלמח''הם;1052890][B][COLOR="Red"]תומר
אתה מוציא את פיפלאפ שלך מחוץ לפוכדור שלו מבלי לחשוב.פיפלאפ יוצא מהפוכדור שלו .פפלאפ קצת מתחיל לפחד מפייר בול שנמצא מולו.אךלאחר שהוא מבין שפייר בול סוג אש והוא מים אז אין לו ממה לפחד מפייר בול.פיפלאפ יורה בועות חזקות לעבר פייר בול.פייר בול מתחמק מהם בקלות.אתה מבין שפיפלאפיודע בועות.פייר בול שולח גחלת קטנה ולא הכי חזקה לעבר הפיפלאפ שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"אוקיי פיפלאפ תשתמש בבועות על הגחלת ואז תוסיף שוב בועות!, ולאחר מכן תנסה מתקפה שונה, תרכז מלא בועות בפה שלך ואז תשלח אותם כאקדח מים!"אצעק לעבר פיפלאפ תוך כדי שאני מקווה שהוא ילמד אקדח מים.
-
[B][COLOR="Red"]תומר
פיפלאפ משתמש במהירות בבועות על הגחלת.הבועות מכבות את הגחלת ונעלמות.פיפלאפשוב תוקף בבועות את פייר בול.פייר בול הפעם לא מצליח להתחמק מן הבועות של פיפלאפ ונפגע קצת.אתה מנסה לעזור לפיפלאפ ללמוד אקדח מים.פפיפלאפ מרכז הרבה בועות בתוך הפה שלו ואז משגר אותם לעבר פייר בול.לאחר כמה שניות הבועות נעלמות.פייר בול משתמש בכדור אש .מעיף כדור אש קטן לעבר פיפלאפ שלך.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Green"]אייס
סאנד לא מנסה להתחמק מן מכת הברק של אלקטרוד מאסטר.מכת הברק שלו פוגעת בסאנד ולא משפיעה עליה בכלל.לאחר זה סאנד מתחיל להתגלגל והיא נראת כמו כדור מתגלגל.סאנד משתמשת בגלגול .היא מתגלגל במהירות לעבר אלקטרוד מאסטר.אלקטרוד מאסטר לא מתחמק בזמן ונפגע מן מתקפת הגלגול של סאנדו.אלקטרוד מאסטר מתחיל להתגלגל לעברה של סאנד.גם הוא משתמש בגלגול.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Navy"]ברוס
אתה די מופתע ממה שקורה פה.אתה מתכופף לעבר שינקס ואז נותן לו יד.שינקס נותן לך רגל ואז אתה מרגיש ניצוץ.אתה מבין שינקס יודע להשתמש בניצוץ.שינקס שמח שאתה המאמן שלו.תה מחזיר אותו לפוכדור והפוכדור משתגר למעבדה של ליסה כי אין לך מקום בשישיה שלך כרגע.אתה נכנס דרך השער ומגיע למקום שבו ספינה נמצאת.אתה עולה על הספינה.הספינה מתחילה לזוז והקפטן אומר"אחנו נגיע בעוד חצי שעה ליעד עד אז תוכלו לדוג,להילחם ולנוח"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלמח''הם;1052940][B][COLOR="Red"]תומר
פיפלאפ משתמש במהירות בבועות על הגחלת.הבועות מכבות את הגחלת ונעלמות.פיפלאפשוב תוקף בבועות את פייר בול.פייר בול הפעם לא מצליח להתחמק מן הבועות של פיפלאפ ונפגע קצת.אתה מנסה לעזור לפיפלאפ ללמוד אקדח מים.פפיפלאפ מרכז הרבה בועות בתוך הפה שלו ואז משגר אותם לעבר פייר בול.לאחר כמה שניות הבועות נעלמות.פייר בול משתמש בכדור אש .מעיף כדור אש קטן לעבר פיפלאפ שלך.[/COLOR][/B]
[/QUOTE]
"פיפלאפ תתחמק ואז תשתמש במלא בועות לעבר פיירבול בכול הכוח! אתה מסוגל לזה פיפלאפ!"אגיד לפיפלאפ.