-
שם:דניאל
תמונה:[url=http://www.siz.co.il/][img]http://up97.siz.co.il/up3/jwqmvjjommyw.png[/img][/url]
גיל במשחק: 11 (לא לגעת)
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):
אביו של דניאל הוא מאמן שברשותו רק פוקימוני לחימה לפני 4 שנים קרה אסון!
אביו אלך לחפש לקריו מאז אף אחד לא ראה אותו ולא את הפוקימונים שלו
הוא השאיר לי, מאז אני רוצה להפוך להיות בדיוק כמונו
כינוי בפורום:Tank
פוקימון התחלתי:מצופ
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון (לא לגעת)
בקשות:
להיתקבל
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 9 2009, 11:01 PM
[b] [b][i][u][color=darkblue]ירין:[/color][/COLOR][/u][/i][/b]
תקרא לשילוב "זעם אקווה".
-----------------------------------------------------------------------------------------------
דרטיני נכנס למרכז הפוקימונים ואתה בעקבותיו. אתה רואה את הזובטים משחיתים את המקום. דרטיני משתמש בזעם אקווה ומפיל כחצי מהזובטים. הזובטים מסתובבים אליו ומתחילים לתקוף בנשיכה כשלפתע הם עפים אחורה. אתה מסתכל ורואה שסביב דרטיני יש מין מגן אנרגיה. דרטיני נראה המום ואז מתחיל לקרוא בתודה. אתה מסתכל לאן שהוא מסתכל ורואה את האחות ג'וי, ולידה פוקימון קטן וורוד עם מעיין קוקו וכיס. אתה לא יודע מה הפוקימון הזה עד שהאחות ג'וי אורת "האפיני, השתמשי בנגיחה!". אתה מבין שזו ההאפיני שהאחות ג'וי דיברה עליה כשגילתה שדרטיני נרפא מהר. האפיני רצה ונוגחת בזובטים ומעיפה אחדים מהם למעלה. מה תעשה? [/b][/quote]
"תמשיך עם זעם אקווה ותגן על האפיני!" אני אומר
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 9 2009, 10:42 PM
[b]
[b][i][u]ג'ק:[/u][/i][/b]
אברה מסובב את ראשו הצידה ומביט בך. לפתע אתה קולט שהוא נראה רעב. אתה חושב שזו הסיבה להשתוללות שלו. "אברה אל תיפגע בו!" אומר הפרופסור "ג'ק, ברח, ברח! אני אטפל באברה אבל עד אז, ברח! אני לא יודע מה הבעיה שלו... אתמול הוא לא נראה כך... אוף, מה הבעיה שלו?!" צועק הפרופסור ובועט בךחלושות כדי לזרז אותך לברוח.
[/b][/quote]
"פרופסור אני..." אני אומר בבלבול ואני לא יודע מה לעשות.. אני רץ לעבר הדלת של המעבדה יוצא וחושב לעצמי מה קרה לאברה ואולי זה קשור לפוקימוני חושך שהפרופסור דיבר אליהם ועל המכשיר המוזר שהוא ניתן לי..
-
באלי גם להירשם מקווה עוד אפשרD:
שם:אלמוג
תמונה:[url]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr158.png[/url]
גיל במשחק: 11
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):
בן יחיד למשפחה עשירה.
קיבל פינוק מיוחד ממשפחתו במיוחד מסבו.
משפחתו לא הצליחה להביא עוד ילדים ולכן שמרו עליו ולא נתנו לא לצאת מחצר הבית שהיתה בגודל של פארק.
יום אחד לפארק הגיע מאמן פוקימונים רע ושדד את סביו שהיה בחצר על ספסל. אלמוג המבוהל ראה מהחלום. לאחר שסביו התנגד סבו נרצח על ידי מאמן הפוקימונים ומאז נשבע לעשות הכול ולהיות המאמן מספר 1 ולעזור לאחרים שזה היה החלום של סביו כדי להגשים את חלומו.
כינוי בפורום:DarlLucario
פוקימון התחלתי:פידג'י
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון
בקשות:לתפוס באגון, ופוקימוני אש!!~!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 8 2009, 09:19 AM
[b] [b][i][u][color=skyblue]ג'יימס:[/color][/u][/i][/b]
ג'יאודוד ופידג'י יוצאים מהפוקדורים. ג'יאודוד מתקדם לכיוון של ארקניין במהירות בזמן שפידג'י עף למעלה כדי לצבור תאוצה. לפתע הוא מקפל את הידיים שלו ומתחיל להתגלגל. ג'יאודוד משתמש בגילגול! אבל המתקפה עדיין חדשה לו וכשהוא פוגע בארקניין הוא לא גורם הרבה נזק אבל בגלל יתרון הסוגים, בכל זאת ארקניין נפגע חזק. "ארקניין, התנגשות ג'יגה!" אומרת השוטרת ג'ני. ארקניין מתחיל לרוץ ואז מוקף באור סגול. אתה מבין שכנראה זו התקפה חזקה שתחסל את ג'יאודוד. לפני שאתה מספיק לצעוק לג'יאודוד להתחמק, ארקניין נעצר. אתה רואה שפידג'י פגע בו עם כנף פלדה ועצר אותו! ארקניין נוהם אבל בגלל שהתקיף בהתנגשות ג'יגה, הוא צריך להטען ורק אז יוכל לתקוף שוב. מה תעשה?
[/b][/quote]
באלי שיהיה לי איזה איוונט או משהו O:
"ג'יודוד תשתמש בגילגול בלי הפסקה ותשתדל לא לפגוע בפידג'י!,פידג'י תמשיך להשתמש בכנף פלדה עד שארקניין ייפול,ותשתדל להתחמק מג'יודוד!"
-
[b][i][u][color=darkred]דניאל:[/color][/u][/i][/b]
מ'זתמרת "אף אחד לא ראה את הפוקימונים שלו הוא השאיר לי"? מה הוא השאיר לך?
[b][i][u][color=darkred]ירין:[/color][/u][/i][/b]
דרטיני פוגע עם זעם האקווה בכמה וכמה זובטים בזמן שהאפיני נוגחת בהם. לבסוף, נראה שפתרתם את הבעיה. אבל לפתע, עטלף סגול עם כנפיים כחולות מופיע. העיניים שלו צהובות והשניים שלו נראות לעין ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa169.png[/img]). האחות ג'וי פולטת צווחת היסטריה. הפוקימון רואה מה עשיתם לזובאטים וחמתו עולה. הוא מביט בדרטיני משנאה נראית לעין ותוקף אותו בניב קרח. מה תעשה?
[b][i][u][color=darkred]ג'ק:[/color][/u][/i][/b]
אני כתבתי את הסיבה שהוא עצבני :wacko: ... תרשום תגובה אחרת.
[b][i][u][color=darkred]אלמוג:[/color][/u][/i][/b]
רשום.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=orange][b]פידג'י[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 10 2009, 01:51 PM
[b]
[b][i][u][color=darkred]ירין:[/color][/u][/i][/b]
דרטיני פוגע עם זעם האקווה בכמה וכמה זובטים בזמן שהאפיני נוגחת בהם. לבסוף, נראה שפתרתם את הבעיה. אבל לפתע, עטלף סגול עם כנפיים כחולות מופיע. העיניים שלו צהובות והשניים שלו נראות לעין ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa169.png[/img]). האחות ג'וי פולטת צווחת היסטריה. הפוקימון רואה מה עשיתם לזובאטים וחמתו עולה. הוא מביט בדרטיני משנאה נראית לעין ותוקף אותו בניב קרח. מה תעשה?
[/b][/quote]
"דריני זעם אקווה ואז קשירה! לאחר מכן גל רעם!" אני אומר
-
זכרונות הייתי בטוח שכתבתי
-
שם:אביב
תמונה:[img]http://pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr048.png[/img]
גיל במשחק: 11
רקע (לפחות 4-5 שורות+מושקע):כשהיה קטן, הוריו של אביב התגרשו והחליטו לגור בשני בתים שונים והוא בחר להישאר עם אביו.אביב תמיד אהב לשחק בביתו עם הגלמיאו שלו וכשיצא לחצר אהב אביב לשחק עם אביו והסאידאק הקטן שהוא גידל. יום אחד כשאביב היה כבר די גדול הוא הלך לגלמיאו ושם לב מיד שהוא נראה שחור ואפל! אביב פחד נורא וברח מחוץ לבית וראה את סאידאק שאהב אבל הוא קלט מיד שגם הוא כזה! אביב רץ לאביו וסיפר לו על הכל. אביו של אביב רץ אל שני הפוקימונים שאהב והסתכל מקרוב כשלפתע גלמיאו קפץ עליו ושרט אותו בלי הפסקה וסאידאק נשך אותו! אביב פחד נורא ובכה וברח מיד מביתו ומאז לא ראה את אביו. אביב החליט ללכת לביתה של אימו משום שאצלה אין פוקימונים ונשאר שם עד שגדל.
כינוי בפורום:a.v.i.v
פוקימון התחלתי:מצ'ופ
ציוד: $1000, אוהל, שק שינה, אוכל, אוכל לפוקימונים, בגדים להחלפה, פיג'מה וקופון לצורך קבלת הפוקימון הראשון.
בקשות:אין
-
[b]
[b][i][u][color=darkred]אלמוג:[/color][/u][/i][/b]
רשום.
אתה מתעורר לבוקר חדש. הכל נראה מצוין! אתה מביט סביב ועינך נחה על השעון. "8:30?!" אתה זועק. "אני עוד אפספס את האוטובוס שיסיע אותי לעיר ג'ונג'ף! ואז לא אוכל לקבל את הפוקימון הראשון שלי!" אתה מתלבש בזריזות, אורז תרמיל עם אוכל, שתייה, בגדים, שק שינה וקופון לשם קבלת הפוקימון. אתה נפרד מאימך וטס החוצה מהבית. אתה רץ לתחנת האוטובוס ורק במזל לא מפספס אותו. "עוד מעט ואיחרת" אמר הנהג, משועשע לראות אותך מתנשף "בוא תעלה". אתה עולה לאוטובוס, מתיישב ואז שומע את הפרופסור אוק מדבר: "... ואני מוכרח להגיד, שמגוון הפוקימונים שקיימים במחוז הזה הינו 493 פוקימונים! כן, כן כל ה-493 מינים... אומנם לאחרונה אני רואה המון פוקימונים שחורים מסתובבים ברחבי הארץ, אני חוקר אותם ואולי אמצא דרך לשלוט בהם, כיוון שהם משתוללים כשמתקרבים אליהם." "תודה לך פרופסור" אומר הכתב "ועכשיו לעניין אחר..."
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=orange][b]פידג'י[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך! [/b][/quote]
אני יוצא מהמעבדה של הפרופסור עם חיוך רחב על הפנים, וצועק :" יששש קיבלתי את הפוקימון הראשון שלייי" .
-
[b]
[b][i][u][color=darkred]ג'ק:[/color][/u][/i][/b]
אני כתבתי את הסיבה שהוא עצבני :wacko: ... תרשום תגובה אחרת. [/b][/quote]
קודם כל אני ממש מצטער שהתגובות שלי לא טובות פשוט משחק ראשון שלי ואני לא מבין בזה אז סלח לי. שנית, בגלל טעויות שלי אני רושם כאן 3 אופציות לתגובות אם זה בסדר..זה לא יהיה ככה תמיד..פשוט אני רושם את זה כי אני לא כל כך מבין..
-----------------------------
1."אברה תירגע!" אני אומר. אני חושב לעצמי שאני חייב להביא לאברה משהו לאכול אחרת זה יכול להיגמר ממש רע!
2."אברה תירגע!" אני אומר. אני חושב לעצמי שאני חייב להביא לאברה משהו לאכול אחרת זה יכול להיגמר ממש רע! ואז אני רואה פאפין ורוד על השולחן של הפרופסור ואני לוקח את הפאפין במהירות ומנפנף בפאפין מול אברה..
3."אברה תירגע!" אני אומר. אני חושב לעצמי שאני חייב להביא לאברה משהו לאכול אחרת זה יכול להיגמר ממש רע!. "פרופסור אני חושב שהוא מתפרע בגלל שהוא רעב!!", יש פה משהו לאכול שאפשר להביא לאברה כדאי שירגע?!" אני אומר לפרופסור.
-
[b][i][u]דניאל:[/u][/i][/b]
רשום.
אתה נוסע לכיוון העיר ג'ונגו'ף, חושב ללא הפסק על הפוקימונים השחורים. "הגענו" אומר הנהג "יום טוב!". אתה יורד מהאוטובוס, מודה לנהג והולך לכיוון המעבדה של הפרופסור. הפרופסור מחכה לכם בכניסה למעבדה ונראה שמח מאוד "בוא תיכנס!" הוא אומר לך "קדימה, תבחר פוקימון!" "אני רוצה את [color=gray][b]מצ'ופ[/b][/color]" אתה עונה "בחירה מצויינת!" הוא עונה "כעת, קח גם את זה!" הוא אומר ומגיש לך מעין מכשיר שמתחבר ליד "למכשיר הזה יש כמה פעולות: 1. שליטה בפוקימון חושך. 2. שינוי פוקימון חושך חזרה לפוקימון רגיל ו-3. הפיכת פוקימון רגיל לפוקימון חושך. טוב, שיהיה לך מסע נעים, להתראות!"
אתה יוצא לדרך!
[b][i][u]ג'יימס:[/u][/i][/b]
מ'זתומרת איוונט?
ג'יאודוד פוגע בארקניין בעזרת גילגול חזק ועוצמתי. פידג'י שב ותוקף בכנף ברזל, שלא ממש משפיע על ארקניין אבל מעקב אותו. ג'יאודוד שב ותוקף בגילגול נוסף, חזק אף יותר מהקודם שמערער את שיווי משקלו של ארקניין. פידג'י פוגע בארקניין עם כנף פלדה, שמעקב את ארקניין מלהתייצב וארקניין נופל. ג'יאודוד פוגע פעם נוספת בארקניין בעזרת גילגול ואז נעצר ומתחיל לזהור. אתה רואה בפליאה את ג'יאודוד גדל, מצמיח שתי ידיים נוספות ונעשה מחוספס עוד יותר ממקודם ([img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa075.png[/img]). אתה מזהה את גרוולר, מאיזו תוכנית טלוויזיה שבה גרוולרים והצורה המפותחת שלהם- גולם מתגלגלים ברחבות ופחידים אנשים. מה תעשה?
[b][i][u]אביב:[/u][/i][/b]
תחליף התחלתי
[b][i][u]אלמוג:[/u][/i][/b]
פידג'י יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט חודר. הוא מנפנף בכנפיו ומתחיל להתנקות. לאחר שהוא מסיים, הוא שוב מביט בך, פולט קריאה ומתחיל לעוף.אתה פוחד שהוא בורח לך ולפתע הוא נוחת לך על הכתף ונראה שמח על שסוף סוף הוא יוצא להכיר את העולם. אבל אז אתה שומע בטן מקרקרת ליד האוזן שלך ומבין שפידג'י רעב. מה תעשה?
[b][i][u]ג'ק:[/u][/i][/b]
התגובה השלישית היא הכי טובה. תעשה תגובות בסגנון שלה.
נ.ב.: אל תכתוב דברים כמו בתגובה השניה שאומרים שאתה רואה משהו שלא הזכרתי.
הפרופסור בוהה בך בעוד אברה משתמש בכוח חבוי על אחד המדפים. המדף קורס כולו והספרים מפזרים לכל עבר, מה שמעיר את הפרופסור לפעולה "יש לי אוכל" הוא אומר "אבל הוא מאחוריי אברה... אין לך במקרה אוכל?" הוא אומר בעוד אברה פוגע עם אגרוף רעם בשולחן מסויים וגורם לו לקרוס.
-
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 9 2009, 11:01 PM
[b] [b][i][u]לני:[/u][/i][/b]
פרינפלאפ מסוחרר מכדי לתקוף. זיגזגון האפל יוא ותוקף בבלימת ירח אבל דאסקוניור מטיח בו את אגרוף הרעם. זיגזגון נופל על הקרקע. הדאסקוניור מביט בך ופותח את הפה שבבטן שלו. אתה רואה שם אפלה מצטברת לכדור ומבין שדאסקוניור תוקף בכדור צל. אין לך פוקימונים חזקים שיגנו עליך ואתה חשוף לחלוטין. לפתע אתה רואה משהו חוצה את השמיים, נוחט מול דאסקוניור וחובט בו בשריטת צל. הדבר מסתובב אליך והופך לאנרגיה אדומה וחוזר לפוקדור שאתה לא רואה. אתה מסתובב ורואה איש מתקרב אליך. "אתה בסדר?" הוא שואל. אתה לא עונה ושם לב שהזר במסכה רץ, קופץ לשיחים ונעלם. מה תעשה? [/b][/quote]
"מי אתה?" אני שואל את האיש שעזר לי ומחזיר את הפוקימונים שלי לפוקדורים.
-
[quote][i]Originally posted by דרגונייט[/i]@Jul 10 2009, 05:08 PM
[b]
[b][i][u]אלמוג:[/u][/i][/b]
פידג'י יוצא מהפוקדור ומביט בך במבט חודר. הוא מנפנף בכנפיו ומתחיל להתנקות. לאחר שהוא מסיים, הוא שוב מביט בך, פולט קריאה ומתחיל לעוף.אתה פוחד שהוא בורח לך ולפתע הוא נוחת לך על הכתף ונראה שמח על שסוף סוף הוא יוצא להכיר את העולם. אבל אז אתה שומע בטן מקרקרת ליד האוזן שלך ומבין שפידג'י רעב. מה תעשה?
[/b][/quote]
"היי פידג'י, אני אלמוג המאמן החדש שלך"*מחייך* אני אומר לו:"אני רואה שאתה רעב פידג'י שלי" ומציא לו מהתיק שלי אוכל לפוקימונים ושם מעט בכף ידי ומקרב אליו.