גם אני יכול
אני צריך רק שתביא לי ליראות מישהו אגדי ואני יביא לך גם מישהו יקר ארך כדי שלא תיגנוב לי נגיד תיתן לי ליראות זאפדוס אני נותן לך ליראות דארק ראי אטב
Printable View
גם אני יכול
אני צריך רק שתביא לי ליראות מישהו אגדי ואני יביא לך גם מישהו יקר ארך כדי שלא תיגנוב לי נגיד תיתן לי ליראות זאפדוס אני נותן לך ליראות דארק ראי אטב
[quote][i]Originally posted by Roi C.[/i]@Jul 11 2009, 09:57 PM
[b] אם אני מסכים, אתה מוכן להרבות לי עותק של אלו שאני אצטרך? [/b][/quote]
אפשר להרבות את כולם אבל רק ביהלום אני אוכל אז נצתרך קודם להעביר אותם ורק אחרי איזה חצי שעה בערך שלח לך את הביצים שלהם בסדר?
מי צריך פליגון טרניטר דרגונייט שיימן דארק ראי אינפריפ ריקוזה ארקנין זאנגוס גולפין שישלח לי בפרטי
למישו יש את אחד ההתפתחויות של אלקטוויר נקבה רצוי adamant?
(כמובן שאפשר להפשיט דברים ולבקש התפתחות של אלקטוויר עם cross chop וadamant)
[quote][i]Originally posted by מישו[/i]@Jul 11 2009, 10:48 PM
[b] למישו יש את אחד ההתפתחויות של אלקטוויר נקבה רצוי adamant?
(כמובן שאפשר להפשיט דברים ולבקש התפתחות של אלקטוויר עם cross chop וadamant) [/b][/quote]
אחי לי יש אלקטוויר רמה 71 אם טבע adamant אבל בן וheatblaze קבענו שאנחנו נחליף שאני יעזור לך להעביר פשוט לא הכי מסתדר לי זה ייקח ככה יומיים שלושה או יום אבל קבענו
גם לי יש טבע אדאמנט מה אתה מציע?
שלו אין לי מושג איזה רמה שלי 71 ועם המתקפות:giga impacat earthquake ice punch tunder ואני חושב שאתה רוצה בת כדי לעשות ביצה של אלקיד עם כן אתה יכול לעשות עם דיטו בבית הגידול ביצים
למי יש סידות זאפדוס גראודון קיוגר מיוטו מיו לאטיס לאטיוס מולטרס ארטיכונו ראיקו סוויכון אנטי לוגיה הו הו סלבי אני מציע טוב שישלח לי בפרטי
[quote][i]Originally posted by ronzac[/i]@Jul 12 2009, 08:39 AM
[b] למי יש סידות זאפדוס גראודון קיוגר מיוטו מיו לאטיס לאטיוס מולטרס ארטיכונו ראיקו סוויכון אנטי לוגיה הו הו סלבי אני מציע טוב שישלח לי בפרטי [/b][/quote]
לי יש סידוט זאפדוס גראודון קיוגר מיוטו לאטיס אולי בקרוב לטיאסו יש לי מולטרס יש לי ארטיקונו וראיקו וסלבי את כל אלה יש לי
מה אתה רוצה עליהם הרי אאתה יודע טוב מאוד שיש לך את כול מי שיש לי
מדהים,יש משתמשים בסרבי שרוצים שייתנו להם/יחליפו איתם את הפרח שמשנה את הצורה של שיימין.
הם לא קולטים שאי אפשר להצמיד לפוקימון חפץ שנמצא ב Key items,אה?
בכל מקרה.
למישהו יש Rare candy?
אני צריך עוד 700 בערך.
King R4-
אני אקח 5 ריר קאנדי על לטיאס.
מתי אתה יכול להחליף?
[quote][i]Originally posted by ronzac[/i]@Jul 12 2009, 08:02 AM
[b] גם לי יש טבע אדאמנט מה אתה מציע? [/b][/quote]
הא, פה אני מנצח את כולכם. אלקטיוויר אדאמאנט רמה 78, מאומן EV, טבע אדאמאנט, EQ, טאנדר פאנץ', אייס פאנץ', קרוס צ'ופ, וכבונוסו, סטאטים מעולים לתחרויות ו28 סרטים. אני מת להפטר ממנו, כבר חרשתי איתו את כל סינו. הצעות?
[quote][i]Originally posted by Inuzuka Kiba[/i]@Jul 12 2009, 11:29 AM
[b] הא, פה אני מנצח את כולכם. אלקטיוויר אדאמאנט רמה 78, מאומן EV, טבע אדאמאנט, EQ, טאנדר פאנץ', אייס פאנץ', קרוס צ'ופ, וכבונוסו, סטאטים מעולים לתחרויות ו28 סרטים. אני מת להפטר ממנו, כבר חרשתי איתו את כל סינו. הצעות? [/b][/quote]
אני רוצה אותו שלחתי לך הודעה פרטית תגיב לי שם
למי יש אגדיים מי הדור הקודם מציע טוב
אחי ברוק סבבה נחליף עוד כמה ימים טוב?