-
מקס
במשחק שלי כל פוקימון יודע תמיד לפחות את כל המתקפות שמובנות מאליו לפי השם שליהם (דחיפה שריטה וכד'), המתקפות שלא דורשות חשיבה יתרה, והמתקפות שהגוף של הפוקימון מאפשר, ושלושת התנאים חייבים להתקיים ביחד
--
סטארלי מתחמק, אך בזמן שאתה חושב, ספירו מבצע עוד ניקור ופוגע בסטארלי, שלא הספיק יותר מדי לנוח מהקרב איתך
ירין
מנקי מנסה להסביר לך באמצעות כל מיני תנועות, אך בהיעדר מכשיר תרגום הולם, אתה לא מצליח לפרש את התנועות האלה בכל מובן שהוא, ולבסוף אתה מחליט לשמור על הכימוס של מנקי: לא אכפת לך איך הוא עושה את זה, כל עוד הוא עושה את זה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:59 AM
[b]
ירין
מנקי מנסה להסביר לך באמצעות כל מיני תנועות, אך בהיעדר מכשיר תרגום הולם, אתה לא מצליח לפרש את התנועות האלה בכל מובן שהוא, ולבסוף אתה מחליט לשמור על הכימוס של מנקי: לא אכפת לך איך הוא עושה את זה, כל עוד הוא עושה את זה. [/b][/quote]
"טוב מנקי תזכור שאני אומר קפוארה מבלבלת תעשה את זה בקרב.. אתה יודע עוד דברים מיוחדים?" אנישואל
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:59 AM
[b] מקס
במשחק שלי כל פוקימון יודע תמיד לפחות את כל המתקפות שמובנות מאליו לפי השם שליהם (דחיפה שריטה וכד'), המתקפות שלא דורשות חשיבה יתרה, והמתקפות שהגוף של הפוקימון מאפשר, ושלושת התנאים חייבים להתקיים ביחד
--
סטארלי מתחמק, אך בזמן שאתה חושב, ספירו מבצע עוד ניקור ופוגע בסטארלי, שלא הספיק יותר מדי לנוח מהקרב איתך
[/b][/quote]
"סטארלי! תעשה הכל כדי להפיל אותו למטה, תעוף במהירות מאחוריו, תבצע דחיפה כדי להפיל אותו ואז שריטה!" אני צועק
-
ירין
מנקי מהנהן בתגובה להוראה שלך, ו מבצע תנועה שאתה מפרש אותה כ'אני יודע?' בתגובה לשאלה.
מקס
סטארלי עף מאחורי ספירו, שמאט כדי להסתובב, ופוגע בו, לאחר מכן סטארלי דוחף שוב וספירו מתחיל ליפול, ולבסוף הוא נוחת על הקרקע. סטארלי שורט אותו מספר פעמים, אך זה לא אפקטיבי יותר מדי, כי הציפורניים של סטארלי לא גדולות במיוחד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:09 AM
[b] ירין
מנקי מהנהן בתגובה להוראה שלך, ו מבצע תנועה שאתה מפרש אותה כ'אני יודע?' בתגובה לשאלה.
[/b][/quote]
"ואתה יודע עוד ריקודים מטורפים?" אני שואל בצחוק
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 08:37 AM
[b] תמיר
הופיפ מנסה שוב, שוב יש אור, אבל אז הוא מתחיל להסתחרר במקום והאנרגיה נעלמה. (בסתירה לחוק שימור האנרגיה, אם יורשה לי לאמר)
[/b][/quote]
*בן כמה אתה???!*
"הופיפ,תנסה לשמור את האנרגיה בצורת כדור כשאתה מוציא אותה,ולא לסובב אותה!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:09 AM
[b] ירין
מקס
סטארלי עף מאחורי ספירו, שמאט כדי להסתובב, ופוגע בו, לאחר מכן סטארלי דוחף שוב וספירו מתחיל ליפול, ולבסוף הוא נוחת על הקרקע. סטארלי שורט אותו מספר פעמים, אך זה לא אפקטיבי יותר מדי, כי הציפורניים של סטארלי לא גדולות במיוחד. [/b][/quote]
"אתה שלי" אני אומר בחיוך שחצן וזורק את הפוקדור
-
ירין
מנקי מניד בראשו לשלילה, ואז מבין שזה היה סוג של בדיחה, והוא גם צוחק
תמיר
15 בקירוב טוב.
--
הופיפ מנסה שוב ואתה רואה שכבר נוצר כדור, אבל כשהופיפ יורה אותו הכדור מתפוגג לפני שהוא פוגע בעץ. הופיפ מתחיל להתעייף
מקס
ספירו מבחין בכדור ברגע האחרון, ותופס עם המקור שלו את הכפתור הלבן, מה שמונע מהפוקדור להפתח, ולאחר מכן הוא זורק אותו אליך בחזרה.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:19 AM
[b] מקס
ספירו מבחין בכדור ברגע האחרון, ותופס עם המקור שלו את הכפתור הלבן, מה שמונע מהפוקדור להפתח, ולאחר מכן הוא זורק אותו אליך בחזרה. [/b][/quote]
אני תופס את הפוקדור ומסתכל על ספירו
"אתה עקשן" אני אומר בחיוך "אבל אני יותר"
"סטארלי, דחיפה אחרונה, גמור אותו!"
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:19 AM
[b] ירין
מנקי מניד בראשו לשלילה, ואז מבין שזה היה סוג של בדיחה, והוא גם צוחק
[/b][/quote]
"טוב בוא נחפש פוקימון שילחם נגד זיגז! זיגז צא! בוא נחפש פוקימון!" אני אומר
-
מקס
סטארלי עולה למעלה, ויורד בזמן שהוא מתשמש בדחיפה, אבל ספירו שם לב וממריא, וסטארלי נוחת, הוא שומר על המהירות בה הוא הגיע לקרקע, עושה שני צעדים וממריא שוב, ופוגע בספירו, וספירו שוב נופל על האדמה, כשהוא נראה די עייף
ירין
אתה יודע, אתה גם יכול לתת לפוקימונים שלך להלחם אחד בשני, אם אתה רוצה.
אתה מסתובב בשמורה, כשאתה זוכר שאסור ללכוד פוקימונים או לפגוע בהם קשה מדי. אתה רואה נאטו על אחד העצים.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:28 AM
[b]
ירין
אתה יודע, אתה גם יכול לתת לפוקימונים שלך להלחם אחד בשני, אם אתה רוצה.
אתה מסתובב בשמורה, כשאתה זוכר שאסור ללכוד פוקימונים או לפגוע בהם קשה מדי. אתה רואה נאטו על אחד העצים. [/b][/quote]
אתה יכול להביא תמונה?
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:28 AM
[b] מקס
סטארלי עולה למעלה, ויורד בזמן שהוא מתשמש בדחיפה, אבל ספירו שם לב וממריא, וסטארלי נוחת, הוא שומר על המהירות בה הוא הגיע לקרקע, עושה שני צעדים וממריא שוב, ופוגע בספירו, וספירו שוב נופל על האדמה, כשהוא נראה די עייף
[/b][/quote]
"כל הכבוד סטארלי" אני אומר
"וכל הכבוד אפילו לך ספירו" אני אומר וזורק את הפוקדור "נתת קרב טוב ואתה מאוד מתאים לצוות החלומות שאני בונה"
-
ירין
הנה,
[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml[/url]
מקס
הפוקדור פוגע בספירו והוא נכנס פנימה, הפוקדור מתנונדנד מעט, ולבסוף נעצר. לכדת ספירו, יעודכן מיד.
-
[quote][i]Originally posted by LordAbizi[/i]@Jul 8 2009, 09:34 AM
[b] ירין
הנה,
[url=http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml]http://www.serebii.net/pokedex-dp/177.shtml[/url]
[/b][/quote]
איזה מתקפות אני אשים לו?
--------------------------
"זיגז תתחיל במהירות-תתקדם בהמיהוץ ליריב ואז תתקוף בחבטת גוף משולב בדחיפה!" אני אומר