-
גני
מתי אמרתי שאין לך מושג מה החלק ביום?
את יכולה לראות את השמיים ולשאר
כריס
באלבזור וקרבי מתיידידים, אבל אז קרבי תוקף את באלבזור בבועות, שמחסלת אותו בעלי טער.
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 22 2009, 11:36 PM
[b] גיי
אבא שלך שואל אותך "למי אתה מדבר?" [/b][/quote]
"אבא?! מה אתה עושה פה?"
-
[b]
כריס
באלבזור וקרבי מתיידידים, אבל אז קרבי תוקף את באלבזור בבועות, שמחסלת אותו בעלי טער. [/b][/quote]
"זה היה מוזר, אבל אולי טוב שכך!" אני אומר לבלזאור ומוציא כדור ריק.
"פוקדור, תא!" אני צועק וזורק כדור על קרבי.
-
גיי
"הרגע חזרתי מקניות בשוק הגדול כאן וראיתי אותך כאן צועק לאוויר, לא הבנתי מה קורה"
כריס
קרבי נלכד בקלות, לפני הנידנוד השני.
באלבזור נראת ממש עצבנית, היא כועסת עליו, ממש כועסת
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 22 2009, 11:51 PM
[b] כריס
קרבי נלכד בקלות, לפני הנידנוד השני.
באלבזור נראת ממש עצבנית, היא כועסת עליו, ממש כועסת [/b][/quote]
"אל תדאגי בלבזאור" אני אומר לה ומלטף אותה.
"הנה, את יכולה לנשוך אותי" אני אומר לה בתקווה שהיא תכעס ככה פחות.
-
[b] גני
מתי אמרתי שאין לך מושג מה החלק ביום?
את יכולה לראות את השמיים ולשאר
--
"קרוגאנק... תקשיב לי... בבקשה תסלח לי... אני ממש מצטערת! יש משהו שאני יכולה לעשות כדי שתסלח לי?"
-
גני
קורגנק לא מגיב, והפרופסור ניגש אליך ואומר "ככה קרוגנק, הוא אוהב לעבוד לבד ושונא חברה. אפילו הרושם הרע הקטן ביותר יספיק כדי שהוא לא יסכים לעבוד עם מישהו, במקרה שלך הידע שלך בפירות"
כריס
באלבזור נושכת אותך ואתה מרגיש שהיד שלך יוצאת מהמקום.
באלבזור עדיין לא נראת יותר שמחה, אבל היא נראת עייפה.
רטיקט יוצא, הוא במלוא כוחו אבל נראה קצת עייף
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 23 2009, 12:07 AM
[b] כריס
באלבזור נושכת אותך ואתה מרגיש שהיד שלך יוצאת מהמקום.
באלבזור עדיין לא נראת יותר שמחה, אבל היא נראת עייפה.
רטיקט יוצא, הוא במלוא כוחו אבל נראה קצת עייף [/b][/quote]
"טוב, אם אתם צריכים לנוח, תנוחו קצת" אני אומר להם ומתיישב על האדמה.
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 23 2009, 12:07 AM
[b] גני
קורגנק לא מגיב, והפרופסור ניגש אליך ואומר "ככה קרוגנק, הוא אוהב לעבוד לבד ושונא חברה. אפילו הרושם הרע הקטן ביותר יספיק כדי שהוא לא יסכים לעבוד עם מישהו, במקרה שלך הידע שלך בפירות"
[/b][/quote]
"חייב להיות משהו שאני יכולה לעשות! אני לא יכולה לשבת בחיבוק ידיים ולאכול את עצמי מבפנים!" ואז אני מפנה אל מבטי אל קרוגאנק ואומרת "חייב להיות משהו שאני יכולה לעשות כדי שתסלח לי!"
-
[quote][i]Originally posted by norg[/i]@Jul 22 2009, 11:51 PM
[b] גיי
"הרגע חזרתי מקניות בשוק הגדול כאן וראיתי אותך כאן צועק לאוויר, לא הבנתי מה קורה" [/b][/quote]
"לא זה סתם צאקתי לאחות ג'וי טוב אבא אני רוצה להיתקדם לעיר הבאה אז ביי וד"ש לכולם"
-
גיי
אבא שלך אומר "טוב בסדר אני אמסור ד"ש. בהצלחה במסע" והולך כשהוא מנופף לך בידו.
גני
קרוגנק קם ונוגע בפוקדור, הוא חוזר לתוכו.
כריס
כולם נחים ומתחיל להיות קצת מאוחר.
גם לדיבה יוצאת החוצה, גם היא נראת קצת עייפה ואה מבין שכולם עייפים מהקרב נגד בונירי.
-
טופס הרשמה:
שם בפורום: Travis
שם במשחק:תומאס רוס(tuomas roos)
גיל (במשחק):15
רקע (לפחות חמש שורות מושקעות):נולדתי בפינלנד,שם חקר הפוקימונים היה די מוצלח, בעיר הלסינקי כבר התחילו לייבא פוקימונים.חיי קלים, אני עשיר חזק ומקובל. יש לי אבא ואמא ואח גדול שהוא מאמן פוקימונים מפורסם. בעקבות מלחמת סקנדינביה העקובה מדם בה היו שני צדדים:שבדיה ופינלנד נגד נורווגיה ואיסלנד. אף אחד לא רצה להפגע אז רוב תושבי הלסינקי לקחו את הפוקימונים שלהם ופשוט ברחו למחוז מונטריט. בסופו של דבר הפינים והשוודים ניצחו במלחמה. פינלנד סיפחה את נורווגיה לשטחה ושבדיה סיפחה את איסלנד לשטחה. אבל הנזק היה כבד כי אף אחד לא רצה לחזור להלסינקי. כיום אני במחוז מונטריט מחכה לקבל את הפוקימון הראשון שלי ולהיות פוקימון מאסטר. חיי לא השתנו הרבה מאז אותה מלחמה קשה. אבל אני לא אשכח את השימוש בפוקימונים במלחמה הזו. שבאתי לברוח תפס אותי וויגורות' ושרט אותי, מאז יש לי צלקת באיזור עין שמאל(כאילו צלקת שמתחילה בתחילת המצח, יורדת באלכסון "מדלגת" על העין וממשיכה מעט באותו כיוון אלכסוני למטה.) המלחמה הזו הייתה אכזרית. היא השאירה עליי סימן, סימן לרוע של המדינות היריבות, למיליוני האזרחים שנרצחו. למיליוני הפוקימונים שחוו חוויה בלתי אפשרית ושלא ישתנו לעולם. בסופו של דבר אני חלמתי לחזור ולבקר בפינלנד. אבל קודם כל אהיה חייב לסיים את מטרותי במונטריט ובשביל זה אני מחכה ליום בו אצא למסע!
ספרייט:הכנתי אחד כמו הרקע:[img]http://i28.tinypic.com/jif7zo.png[/img]
תגים/סרטים:
כסף: 1000$
ציוד: לא למלא
הערות/הארות:אפשר לקבל את הפוקדור המסטורי האחרון?
-
תומאס
אני בהלם, כזה רקע מושקע לא רואים בכל יום.
לא קוראים למחוז מחוז מונטריט ואני לא רוצה לחשוף אותו כי יש לו השפעה על ז המשחק השני אז אני אשאיר את זה מחוז מונטריט עד שיגלו את השם באחד המשחקים.
רשום, תגיב להתחלה
-
[quote][b]אתה יורד מהאופניים של אחיך ומנופף לו לשלום בזמן שהוא נוסע לעבר מסע חדש ומנופף לך בחזרה. הפרופסור כבר קורא לך לבוא להיכנס ולקבל את הפוקימון שלך, ולידו עומד מדען שמחזיק מגש עמוס בפוקדורים. אתה מרגיש נפלא ושומע את שירת הטיילו כשאחיך נעלם מעינך, ואתה פונה לכיוון המעבדה. אתה מגיע למעבדה והפרופסור שואל אותך "אז, איזה פוקימון תרצה?"
[/b][/quote]
"שלום פרופסור! מה שלומך היום? האם אוכל לקבל את הפוקדור הזה?"
אגיד ואצביע על הפוקדור המסטורי(אמרת שנשאר אחד...)
-----------------------------
הכנתי תמונה עם הצלקת.
אגב שכחתי לציין לתומאס יש מבטא פיני כבד(שאגב אין לי מושג מה זה מבטא פיני אבל זה בטח מצחיק...)
-
[quote][i]Originally posted by Travis[/i]@Jul 23 2009, 09:54 AM
[b]
"שלום פרופסור! מה שלומך היום? האם אוכל לקבל את הפוקדור הזה?"
אגיד ואצביע על הפוקדור המסטורי(אמרת שנשאר אחד...)
-----------------------------
הכנתי תמונה עם הצלקת.
אגב שכחתי לציין לתומאס יש מבטא פיני כבד(שאגב אין לי מושג מה זה מבטא פיני אבל זה בטח מצחיק...) [/b][/quote]
אשמח אם תעלה את התמונה עם הצלקת, וכם אני משער שזה מצחיק