באמת,אם המצב ימשיך ככה דרגונייט ישאר לבד מול כולנו.למרות שאני שמח בניצחון שלנו עדיין בואו נהיה בני אדם.יש לי רעיון-אולי הוא יצטרף אל הקבוצה הירוקה?או שאולי ננסה לצרף עוד כמה משתמשים למשחק?
Printable View
באמת,אם המצב ימשיך ככה דרגונייט ישאר לבד מול כולנו.למרות שאני שמח בניצחון שלנו עדיין בואו נהיה בני אדם.יש לי רעיון-אולי הוא יצטרף אל הקבוצה הירוקה?או שאולי ננסה לצרף עוד כמה משתמשים למשחק?
[b][color=green]טוב אז הינה המשתמשים שהודחו.
arad1021 ,TANK[/color]
כמו שאתם רואים הודחו שני משתמשים חזקים שלא ניצלו את ההזדמנות להציל את עצמם או בכלל לעזור לקבוצה שלהם.
עכשיו לכמה שנויים בקבוצות.
[color=green]בגלל שהקבוצה הירוקה היא קטנה מאוד אל הקבוצה יעבור !!!ThE sTrOnGeSt PoK[/color]
[color=blue]מהקבוצה האדומה אני מעביר את אספיאון המלך לקבוצה הכחולה.[/color]
[color=red]ומהקבוצה הכחולה אני מעביר את פיפלף לקבוצה האדומה.[/color]
עירעורים על ההחלטה שלי יש לשלוח לי בפרטי.[/b]
איזה באסהה,אסיפאון עזב momo3 בבקשה אם אתה יכול אני מבקש בשמי ובשם טריקו תחזיר את אספיאון :angry:
תקשיב טוב טוב, זה המשחק זה, מה תעשו כשאני הערבב את הקבוצות בצורה כזו שאולי אחד מיכם לא יהיה בקבוצה שלכם, זה רק תחרות המטרה היא לנצח ולהנות, לפעמים אני צריך להחליף בין המתמודדים כדי לתת סיכוי גבוה יור לקבוצות אחרות לנצח.
דרגונייט יא סוס ם:
אני עבדתי היום ואני עובד גם מחר,אז אני לא יכול להגיב,הקבוצה שלנו היא חבורה של לא פעילים בלי דרגונייט O:
טוב אז אני רואה שיש כמה מתמודדים שהם חייבים להשאר בתחרות אבל רק בגלל הקבוצה שלהם הם יכולים ליפול אז היום אני אתן לכם משימה שיצרתי בתחרות הקודמת, אפשר לישלוח לי אותה עד מחר ב2 בצהריים.
שלושת המשתמשים שיכינו את העבודה הזו הכי טוב יקבלו חסינות והם לא יהיו חייבים להשתתף בתחרות מחר.
[b]אספיון המלך אתה לא צריך להשתתף בזה כי יש לך כבר חסינות למחר.[/b]
זו לא משימה חובה זה רק לאלה שרוצים הקלה והזדמנות להסיג חסינות, תשלחו לי את המשימה בפרטי בבקשה.
הינה המשימה:
תכינו עמוד מידע על פוקימון שאתם רוצים, שיהיה מושקע בבקשה.
בעמוד מידע צריכות להיות הקטגוריות הבאות.
[b]שם הפוקימון
תמונת הפוקימון
מספר הפוקימון
סוג הפוקימון
מידע על הפוקימון
תמונה מתוך הסידרה/ הסרטים
תמונות מהמשחק פלטיניום של הפוקימון (כולל: הפוקימון בשני המינים, ובזוהר)
אבולוציה[/b]
עריכה:למחוק ת'הודעה
[quote][i]Originally posted by ~nitay~[/i]@Aug 9 2009, 10:04 PM
[b] שם הפוקימון:דיאלגה
תמונת הפוקימון:[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa483.png[/img]
מספר הפוקימון:483
סוג הפוקימון:דרקון,פלדה
מידע על הפוקימון:דיאלגה הוא האגדי השולט בזמן,ואויבו הטבעי הוא פאלקיה,השולט במרחב,דרכם של השניים נפגשה במקריות פעם אחת ויצרה בניהם יריבות עמוקה,הם התחילו מאבק אימתני שהיה אמור להרוס את העולם כפי שאנחנו מכירים אותו,עד שלבסוף הוא הופסק והעולם חזר לאיזונו
תמונה מתוך הסידרה/ הסרטים:
תמונות מהמשחק פלטיניום של הפוקימון:דיאלגה הוא חסר מין [img]http://i27.tinypic.com/2lxxlwm.jpg[/img]
אבולוציה:---[img]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dpmfa/dpmfa483.png[/img]--- אין לדיאלגה מפותחים [/b][/quote]
בקשתי שתשלחו את זה עלי בפרטי, ושנית איפה התמונה שלו מהסרט?
אחי
לפי דעתי השינויים לא טובים..
כבר אחרי שהתחברנו..
שלום, הפורום נפל לי אז בגלל זה לא הייתי פה.
הינה המשתמשים שזכו בחסינות להיום:
!!!ThE sTrOnGeSt PoKeMon- DrAgOnItE , ~nitay~ , Waluigi (ואספיון המלך שזכה בחסינות אתמול בתחרות)
[b]אז ארבעתכם לא תשתתפו היום התחרות שתהיה, מסיבה אחת, כי היום אני הולך ללמד את המשתמשים שבמשחק הזה אל רוכשים חברים, המטרה היא לנצח.[/b]
היום לאף קבוצה לא תהיה חסינות, היום כל אחד לעצמו ולמען הקבוצה שלו, כל משתמש שיענה נכון על תשובה יקבל נקודות לעצמו ולקבוצה, אני העשה בסוף התחרות של היום סיכום של כל משתמש, כמה נקודות השיג כל משתמש לקבוצה שלו, משתמש שלא הביא לקבוצה שלו נקודות בכלל או שהסיג כמות נקוגות נמוך מאוד משאר המשתמשים יעלה להדחה, ככה שרוב הסיכויים שיהיה משהו שיעלה להדחה מכל קבוצה.
[b]התחרות תתקיים היום בשעה חמש.[/b]
אתה חוזר על זה שוב ושוב ואני פשוט חייב לתקן אותך~
אומרים "השיג" לא "הסיג".
מקווה שלא פגעתי בך בנושא הזה~
אני באמת לא רואה את הטעם לעשות את זה היום כבר
אני כרגע לא יכול ממש להיות.. ועוד כמה לא נמצאים
אמנם אני לא משתתף היום אבל לפי דעתי עדיף לעשות את התחרות מאוחר יותר.
אחרי הנפילה הממושכת הזו כמעט אף אחד לא מחובר
אז אני בקבוצה הכחולה?טוב לא משנה.
ב5 אני אבדוק כמה אנשים יש בפורום שהם מהתחרות ואם היו לפחות 10 מהתחרות שהם מחוברים לא כולל אלה שיש להם חסינות אני אתחיל את התחרות, ועם לא אז אני אדחה את התחרות