אסף, תביא ב.....ראש, מאיפה לי לדעת מה אתה אוהב לעשות? ><"
Printable View
אסף, תביא ב.....ראש, מאיפה לי לדעת מה אתה אוהב לעשות? ><"
אביב-אלכס לא יוכל להתמודד מולי, מצטער אבל אני לא מוריד כלום-להכל בחתימה יש חשיבות בשבילי
[quote][i]Originally posted by Captain Hook[/i]@Aug 9 2009, 10:00 AM
[b] חחחחח נאיתאי אמר לך תאמת בפנים על הקנגורו XDDDDDDDDDD
---
תודה לכל מי שאמר לי מזל טוב O:
ואתה יכול לעשות תחנה מרכככזית, אני מעדיף שלא, זה כינוי שרק אני סאי וחן יכולים להעריכו כראוי ומה הוא אומר מבחינתנו, לכן אם תשים אותו, זה לא יהיה מיוחד, כי אינך יודע מה הוא מסמל :( [/b][/quote]
מה הוא מסמל?
?.?
אופססס... סורי אלכס
הוא מסמל את אותי את חן ואת סאי O: את כל השיחות שלנו בנוד ואת מה שהיה פעם בפורום
---
אתה בצוות פרויקטים, אלכס הוא אדמין...
אני מדווח לאלכס
על מה אתה מדווח? XDDDDDDD
על ה?.?
אביב עכשיו אתה ניהיה כמו 23
מי מתחרה לחת"מ?
עומר בטוח יהיה מנהל,אבל אם תהיה הזדמנות לשתיים אז אולי יש לי סיכוי קטנטן...
פיפלף, מה שכתבת עכשיו זה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי, אני אמרתי לו שיקצר תחתימה כי זה מפריע לי כמשתמש ואתה אומר שאני מתנהג כמו אחד שמקלל ומעליב משתמשים? יואו אני כל כך מת לא להגיד עכשיו מה אני חושב באמת ><"
[quote][i]Originally posted by Captain Hook[/i]@Aug 9 2009, 10:18 AM
[b] פיפלף, מה שכתבת עכשיו זה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי, אני אמרתי לו שיקצר תחתימה כי זה מפריע לי כמשתמש ואתה אומר שאני מתנהג כמו אחד שמקלל ומעליב משתמשים? יואו אני כל כך מת לא להגיד עכשיו מה אני חושב באמת ><" [/b][/quote]
סליחה סלח לי בבקשה אני מיתחנן :(:(:(
[quote][i]Originally posted by Captain Hook[/i]@Aug 9 2009, 10:18 AM
[b] פיפלף, מה שכתבת עכשיו זה אחד הדברים הכי מטומטמים שראיתי, אני אמרתי לו שיקצר תחתימה כי זה מפריע לי כמשתמש ואתה אומר שאני מתנהג כמו אחד שמקלל ומעליב משתמשים? יואו אני כל כך מת לא להגיד עכשיו מה אני חושב באמת ><" [/b][/quote]
עזוב,אל תתעסק עם משתמשים כאלה,עוד תקבל מאלכס אזהרה
[url=http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14465]http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=14465[/url]
שמישהו ירשם למשחק שלי,רק ארבעה או חמישה משתמשים פעילים בו >>
אחי 5 פעילים זה מעולה O::
---
אין לך מה להתחנן פיפלף פשוט זה טיפשי שהוא מדווח עלי כי...אני משתמש בזכותי החוקית כמשתמש בפורום להעיר על חתימתו שמפריע לי ואני גם מתכוון בצורה חוקית לפנות לאדם שיחליט מה ייעשה בנידון?
ניתאי אני לא מפחד משום אזהרה חח אני אצטרך גם לעשות הרבה דברים כדי להגיע ל100
23, זה חן, לא?