[i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]אתה בודק מה שלום טורטוויג והוא ניראה חלש, אתה מחפש את סוויפר ורואה שהוא נעלם, הוא כניראה ברח או משהו כזה, אתה רואה שהאיווי שלך פצוע חזק והוא צריך שירפאו אותו.[/i]
Printable View
[i]אתה בודק מה שלום טורטוויג והוא ניראה חלש, אתה מחפש את סוויפר ורואה שהוא נעלם, הוא כניראה ברח או משהו כזה, אתה רואה שהאיווי שלך פצוע חזק והוא צריך שירפאו אותו.[/i]
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 08:14 AM
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
[i]אתה בודק מה שלום טורטוויג והוא ניראה חלש, אתה מחפש את סוויפר ורואה שהוא נעלם, הוא כניראה ברח או משהו כזה, אתה רואה שהאיווי שלך פצוע חזק והוא צריך שירפאו אותו.[/i] [/b][/quote]
"האחות ג'וי, מהר! את חייבת לטפל באיווי ובטורטוויג!" אני אומר לה ומחכה שהיא תטפל בהם.
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 06:22 AM
[b]
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]פיצ'ו לא מקשיבה לך, היא מתחילה לרוץ לכיוון אחת החניות, אתה רץ אחריה במהירות כדי לא לאבד אותה, אתה מנסה להחזיר אותה לפוקדור אב היא לא רוצה וחומקת מהלייזר של הפוקדור, לפתע היא נכנס לאח החניות, אתה נכנס אחריה לפתע אתה רואה שהיא משחקת עם פיצ'ו (זכר) אחד היא ניראת מאוהבת.
[/i][img]http://www.pokesho.com/img_icon_ex/i_pichuu_gizamimi.gif[/img]
[/b][/quote]
אני מחייך ומנסה ליראות של מי הפיצ'ו הזה.
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל תוקף באקדח מים על סקיטי שניראת מבוהל וחסר עונים, היא חוטפת מכה רצינית ממתקפת אקדח המים אבל לא מוותרת, היא תוקפת בשירה, לפתע טוטודייל מתחיל להיות מנומנם, הצעדים שלו נהיים אטיים יותר, לפתע סקיטי תוקפת במכה תחתית ופוגעת חזק בטוטודייל הישנוני.[/i] [/b][/quote]
"בפעם הבאה שזה קורה,תנשך את היד שלך!" אגיד לו ואנסה ליראות איך משפיע הדבר "נשיכה על סקיטי!"
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה יוצא מבית המלון ומחפש מקומות מעניינים, אתה רואה שליד בית המלון יש מגרש קרבות, ואתה רואה שלט שאומר שיש באזור פארק פוקימוני עשב.[/i] [/b][/quote]
"אולי אני יוכל למצוא לעצמי קרב פה"אני אומר לעצמי ומחפש מישהו שיהיה מוכן לקרב
[b] [i][b]Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בבועות במהירות, סטאראביה תוקף בסופה ומחזיר על סקווירטל את הבועות אבל סקוירטל חומק, בגלל שסטאראביה לא יודע לעוף אז כשהו תוקף בסופה הוא מתהפך בגלל שהיא גורמת לו לאבד את היציבות שהוא על האדמה.[/i]
[/b][/quote]
"סקווירטל תרוץ אליו ותתקוף בהצלפת זנב ואז שוב בבועות" אני צועק לו.
[b]
[i][b]The Cheshire Cat[/b][/i]
[i]באנירי קופצת לגובה ותוקפת בחבטה טוטודייל תוקף בזעם ושניהם מתנגשים זה בזה, ונפצעים באותה המידה.
לפתע טוטודייל רץ עלברה של באנירי הוא עומד לתקוף אותה בנשיכה.[/i] [/b][/quote]
"ראיית הנולד ואז תתחמקי מזה. בזמן שאת מתחמקת חבטה!"
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור ומביא את הפוקדורים לאחות גוי, כעבור כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקדורים, "טוב תקשיב השה מאוחרת, אני צריך ללכת רגע לדמר עם משהי, עוד שעה יש מסדר לילה אז עוד חצי שעה ניפגש בבית המלון טוב?" שאל לני.
[i][b]Gliscor[/b][/i]
[i]אתה רואה שהפיצ'ו שייך למוכרת בחנות הוא עוזר לך בפירסום החנות, אתה רואה שהפיצ'ו שלך והפיצ'ו של המוכרת בחנות כניראה התאהבו.[/i]
[i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לנשוך את עצמו או את סקיטי אבל הוא עייף מדי, לפתע סקיטי תוקפת בהקסמה וגורמת לטוטודייל הישנוני להתאהב בה.
סקיטי תוקפת בסטירה כפולה אבל טוטודייל נושך את עצמו ומצליח לחמוק שנייה לפני שהוא נפגע מסקיטי.[/i]
[i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה הולך למגרש הקרבות ומחכה שאחת הזירות תתפנה, לפתע אתה רואה שיש זירה ריקה ואין שם אף אחד שנילחם, אתה הולך לזירה ומחכה כמה דקות, לפתע מגיע מאמנת לזירה, "רוצה קרב מולי" הוא שואלת וכבר מחזיקה את הפוקדור שלה ביד בהיתרגשות.[/i]
[i][b] Y-CORE 13[/b][/i]
[i]סקווירטל תוקף בהצלפת זנב שלא משפיע כל כך על סטאראביה, סטאראביה מנצל את זה שסקווירטל קרוב עליו ותוקף אותו בניקור ופוגע בו.
סטאראביה תוקף במתקפה מהירה אבל סקווירטל חומק הוא תוקף בבועות במהירות, סטאראביה תוקף בניקור ומפוצץ את חלקם, מחלקם הוא ניפגע.[/i]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים אבל באנירי חומקת ותוקפת בחבטה במהירות, טוטודייל מגיב במהירות ותוקף בשריטה אבל באנירי חומקת ותוקפת את טוטודייל בחבטה ופוגעת בו חזק.[/i]
[quote][i]Originally posted by momo3[/i]@Aug 20 2009, 04:10 PM
[b] [i][b]~nitay~[/b][/i]
[i]טוטודייל מנסה לנשוך את עצמו או את סקיטי אבל הוא עייף מדי, לפתע סקיטי תוקפת בהקסמה וגורמת לטוטודייל הישנוני להתאהב בה.
סקיטי תוקפת בסטירה כפולה אבל טוטודייל נושך את עצמו ומצליח לחמוק שנייה לפני שהוא נפגע מסקיטי.[/i] [/b][/quote]
"אקדח מים!"
[b]
[i]טוטודייל תקוף באקדח מים אבל באנירי חומקת ותוקפת בחבטה במהירות, טוטודייל מגיב במהירות ותוקף בשריטה אבל באנירי חומקת ותוקפת את טוטודייל בחבטה ופוגעת בו חזק.[/i] [/b][/quote]
"יופי באנרי! עכשיו תקפצי ממקום למקום ואז תקפצי הכי גבוהה באוויר ותנחתי עליו עם חבטה!"
[b]
[i][b]Waluigi[/b][/i]
[i]אתה ניגש לאזור המעלית ולוחץ על הכפתור של המעלית, אתה מחכה כמה דקות ולפתע הדלת נפתח במעלית יושב לו גיבל שניראה דיי רגוע.
[/i][img]http://www.pokesho.com/img_icon/i_fukamaru.gif[/img] [/b][/quote]
"היי גיבל, הכל בסדר איתך?" אני מנסה להבין מה קרה לו ומתקרב אליו באיטיות.
[b] [i][b]The Trooper[/b][/i]
אתה מחזיר את הפוקימונים שלך לפוקדור ומביא את הפוקדורים לאחות גוי, כעבור כמה דקות היא מחזירה לך את הפוקדורים, "טוב תקשיב השה מאוחרת, אני צריך ללכת רגע לדמר עם משהי, עוד שעה יש מסדר לילה אז עוד חצי שעה ניפגש בבית המלון טוב?" שאל לני. [/b][/quote]
"בסדר" אני אומר ומתקדם אל כיוון המלון, מחכה שחצי-השעה תעבור.
[b] [i][b]joker[/b][/i]
[i]אתה הולך למגרש הקרבות ומחכה שאחת הזירות תתפנה, לפתע אתה רואה שיש זירה ריקה ואין שם אף אחד שנילחם, אתה הולך לזירה ומחכה כמה דקות, לפתע מגיע מאמנת לזירה, "רוצה קרב מולי" הוא שואלת וכבר מחזיקה את הפוקדור שלה ביד בהיתרגשות.[/i] [/b][/quote]
"כן בטח!"אני אומר לה בהתלהבות,"צא גסטלי!"אני אומר ומוציא את גסטלי מיד אחרי זה
[quote][b]
Gliscor
אתה רואה שהפיצ'ו שייך למוכרת בחנות הוא עוזר לך בפירסום החנות, אתה רואה שהפיצ'ו שלך והפיצ'ו של המוכרת בחנות כניראה התאהבו.
[/b][/quote]
אני מחייך ואומר לקוקי"הגיעה הזמן ללכת נבוא לכאן אחר כך טוב??"
[b][i][b]Ori-Kun[/b][/i]
[i]אתה חשוב שאני פריק של הפורום, אי מגיב רק כשאני בבית, השבוע הזה אני בבית הרבה בגלל שאני לומד למבחן אבל בדרך כלל אני מגיב קצת, אבל אני רוצה ששבוע הבא נעשה מרתון של כמה ימים אז הייתי רוצה שטיפה תגיב יותר (לא חובה אבל זה כדי שתהיה בקצב של כולם)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יורד דרך חדר המדרגות לפתע אתה שומע רעשים מוזרים שמתקרבים עליך לפתע אתה רואה שלקסיו עצבני עולה במדקגות הוא תוקף במכת ברק לכל אבר.
[/i][img]http://www.pokesho.com/img_icon/i_rukushio.gif[/img]
[/b][/quote]
אני ממש לא חושב שאתה פריק של הפורום OO
איך הבנת את זה ממה שאמרתי?
--
מנסה להתחמק מהמכות, אני זורק את הפורדור.
--
לא הבנתי אם אני יודע מה יש בפוקדור או שזה כאילו הפתעה (בשביל הדמות לא בשבילי)