-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 12:58 AM
[b] [b]ג'יי[/b]
סייטר מיתחמק מכדור הצל ופוגע באמבראון עם האס אויירי ניראה שהוא מתחיל לעשות מיתקפת רוח כסופה אבל אז אמבראון תוקף אותו עם דחיפה מהירה סייטר מכין מספריים אווירים[שילוב של אס אווירי ומספרי X]
מה תעשה??
מצב
סייטר65%
אמבראון70%
~~~~~~~~
אתה יכול לנשות לעשות רצף מיתקפות זה יתן לי יותר פירוט ופחות הודעות לקרב [/b][/quote]
"אמבראון כדור צל דופק אפל נשיכה והתקפה מהירה!"
-
[b] [b]מאט[/b]
האונדור עושה את כל מה שאמרתה לו לעשות פיפלאפ ניפגע קשה ומנסה לישלוח קרן בועות מה תגיד להאונדור לעשות כדי להיתחמק??
מצב
פיפלאפ45%
האונדור60%
[/b][/quote]
"האונדור תרוץ בזיגזג וככה תתחמק מהבועות וכשתגיע אליו תקוף אותו בערפיח ואז בנשיכה!"אני צועק לו
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 12:17 AM
[b] [b]ריק[/b]
אתה רואה את אותו שינקס ממקודם מה תעשה??
~~~~~
דארקר [/b][/quote]
"היי שינקס, רוצה להצטרף לצוות שלי?" אני שואל אותו.
-
[b] [b]ירין[/b]
לא כתבתי שהוא עשה אבל הוא כן
~~~~~~~~~~~~
גרימר תוקף בגז רעיל ואז חבטת אופל בוצית[מגניב אהבתי] על אקס אקס מפספס את גרימר בקרן העל
אקס לא יכול ליתקוף בגלל קרן העל מה תעשה??
מצב
אקס40%
גרימר40% [/b][/quote]
אחי שים לב לסימני הפיסוק שלך.. זה יעזור..
-------
"עכשיו חבטת אופל בוצית בכל הכח!!!" אני אומר
-
[b] [b]ג'ון[/b]
הודעה מס' 3 [/b][/quote]
הודעה מס' 4.
שינקס.
-
[b]ג'יי[/b]
אמבראון משלב כדור צל ודופק אפל [דופק צל] ופוגע בסייטר בעומצה שממשיך ופוגע באמבראון עם מספריים אוויראים שניהם ניפגעו חזק סייטר עוגר קרן סיגנל מה תעשה??
מצב
סייטר30%
אבראון31%
[b]מאט[/b]
האונדור מיתחמק ותוקף בהרפיח פיפלאפ מורעל,ואז נושך אותו ומעיף אותו על עץ
פיפלאפ קופץ ורץ אל האונדור ומיתכונן לעשות מיתקפת ניקור מה תעשה??
[b]ריק[/b]
שינקס מיסתכל עלייך ואז ניזכר שעזרת לו ומהנהן בחיוב מה תעשה??
[b]ירין[/b]
גרימר פוגע בו בעוצמה ,אקס תוקף בחבטה ואז רעש[UPROAR] מה תעשה כדי שגרימר לא יפצע??
[b]ג'ון[/b]
שינקס נגד היטמון-לי!!
מה תגיד לשינקס לעשות??
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:05 AM
[b]
[b]מאט[/b]
האונדור מיתחמק ותוקף בהרפיח פיפלאפ מורעל,ואז נושך אותו ומעיף אותו על עץ
פיפלאפ קופץ ורץ אל האונדור ומיתכונן לעשות מיתקפת ניקור מה תעשה??
[/b][/quote]
"תקוף אותו בגחלת בשביל להאיט אותו ואז תשתמש בשאגה ותתקוף בנשיכה!"אני צועק להאונדור ומחכה לראות מה יקרה.
-
[b] [b]ריק[/b]
שינקס מיסתכל עלייך ואז ניזכר שעזרת לו ומהנהן בחיוב מה תעשה?? [/b][/quote]
"פוקדור צא!" אני צועק וזורק על שינקס פוקדור.
-
[b] [b]ג'יי[/b]
אמבראון משלב כדור צל ודופק אפל [דופק צל] ופוגע בסייטר בעומצה שממשיך ופוגע באמבראון עם מספריים אוויראים שניהם ניפגעו חזק סייטר עוגר קרן סיגנל מה תעשה??
מצב
סייטר30%
אבראון31% [/b][/quote]
"דופק צל והתקפה מהירה!"
-
[b]
[b]ירין[/b]
גרימר פוגע בו בעוצמה ,אקס תוקף בחבטה ואז רעש[UPROAR] מה תעשה כדי שגרימר לא יפצע??
[/b][/quote]
"מהר גז רעיל כדי לפזר את הרעש ואז חבטת אופל בוצית!" אני אומר
-
[b] [b]ג'ון[/b]
שינקס נגד היטמון-לי!!
מה תגיד לשינקס לעשות?? [/b][/quote]
אני אומר לשינקס:"תשתמש בניצוץ ואז ניב קרח"
-
[b]מאט[/b]
פיפלאפ מצליח לחמוק בעזרת קפיצה הוא מגיעה אל האונדור ומתחיל לנקר אותו בעוצמה.האונדור מישתמש בשאגה ומבהיל את פיפלאפ,האונדור מישתמש בעיטוי ותוקף את פיפלאפ בנשיכה פיפלאפ מישתחר ומיתכונן לשגר קרן בועות מה תעשה??
מצב
פיפלאפ20%
האונדור34%
[b]ריק[/b]
שינקס מישתמש בניצוץ על הפוכדור זה ניראה שהוא מפחד להיכנס לתוכו מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
אמבראון תוקף בדופק צל ובדיוק באותו הרגע סייטר תוקף ברוח כסופה שניהם נפגעים,אמבראון מיתאושש ותוקף במיתקפה מהירה ססייטר תוקף בקנף ברזל שניהם ניפגעים בעוצמה ניראה שזה תיקו מה תעשה??
[b]ירין[/b]
גרימר מישתמש בגז אך עדיין נפגע,גרימר תוקף בחבטת אופל בוצית ומסל את אקס אתה שומע את הקול המוכר שאומר :"כל הכבוד עכשיו תלך אל החדר שלך לישון ומחר כבר יצנו לך הוראות"מה תעשה??
[b]ג'ון[/b]
היטמון לי תוקף בבעיטה נמוכה בשילוב עם בעיטת מגה שינקס תוקף בניצוץ והמיתקפות מיתנגשות היטמון לי תוקף במהירות גבוהה משל שינקס ומצליח להפציע אותו בבעיטה כפולה ומעיף את שינקס באוויר שינקס מישתמש בעיטוי ותוקף אותו בניב קרח על ראשו ומצליח מה תעשה עכשיו היטמון לי לא יכול ליתקוף מה תעשה עכשיו??
מצב
היטמון לי65%
שינקס73%
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:56 AM
[b] [b]מאט[/b]
פיפלאפ מצליח לחמוק בעזרת קפיצה הוא מגיעה אל האונדור ומתחיל לנקר אותו בעוצמה.האונדור מישתמש בשאגה ומבהיל את פיפלאפ,האונדור מישתמש בעיטוי ותוקף את פיפלאפ בנשיכה פיפלאפ מישתחר ומיתכונן לשגר קרן בועות מה תעשה??
מצב
פיפלאפ20%
האונדור34%
[/b][/quote]
"האונדור תאגור כוחות ותרוץ אל פיפלאפ,בזמן שאתה רץ תתקוף בגחלת וכשתגיע תתקוף שוב בנשיכה!בכל הכוח שלך!"אני צועק להאונדור.
-
[quote][i]Originally posted by Gliscor[/i]@Aug 24 2009, 02:56 AM
[b] [b]ג'יי[/b]
אמבראון תוקף בדופק צל ובדיוק באותו הרגע סייטר תוקף ברוח כסופה שניהם נפגעים,אמבראון מיתאושש ותוקף במיתקפה מהירה ססייטר תוקף בקנף ברזל שניהם ניפגעים בעוצמה ניראה שזה תיקו מה תעשה?? [/b][/quote]
"תנסה כדור צל!"
-
[b]מאט[/b]
האונדור רץ במהירות עצומה ותוקף בגחלת תוך כדי ריצה,פיפלאפ תוקף בבועות האונדור מצליח להיתחמק.האונדור קופץ ותופס את פיפלאפ הבעזרת נשיכה האונדור לא מפסיק לינשוך פיפלאפ מיתעלף אתה שם לב שפיפלאפ מדמם מה תעשה??
[b]ג'יי[/b]
תיקו לא הבנתה
~~~~~~~~
אתה קורא את מה שאני כותב לך??