-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 11 2009, 08:46 PM
[b] בלייז
מרקרוו וסיל אומרים ביחד "זאת החלטה שאי אפשר לשנות, תישאר כאן ונחליט ביחד, ברור?" [/b][/quote]
"ברור.." אני אומר. 'אני לא מבין מה הבעיה שלהם' אני חושב לעצמי.
"איך כבר אפשר להחליט? אין לנו הרבה זמן.." אני אומר מודאג.
-
טופס הרשמה:
הפוקימון[הפוקימון שבחרתם מלמעלה]: [img]http://i27.tinypic.com/k1s9vo.png[/img]
שם הפוקימון[מכיוון שיש עוד ממינכם תצטרכו לבחור לעצמכם שם]: ניק
רקע[תקרית שקרתה לכם בעבר עם מאמן\פוקימון אחר]: ובכן, הכל התחיל עם ההורים שלי.
אבי היה בטארפרי שנתפס ע"י אש קאטשם כאשר היה קטארפי בעצמו. אש גידל אותו להיות מטאפוד, ואז הוא גם התפתח לבאטרפרי. אותו אש החליף את אבי כשהיה באטרפרי ברטיקיייט ואז התחרט. אבי ואש קאטשם עברו הרבה חוויות ביחד, ולבסוף אש החליט לשחרר אותו על מנת להזדווג עם באטרפרי נקבה וכך אני נולדתי לעולם. אבי סיפר לי רבות על מאמנים ועל היחס שלהם לפוקימונים. על כך שיש מאמנים שעוזבים את הפוקימונים שלהם, על כאלה שזונחים אותם, על כאלה שמחליפים אותם. אבל הוא גם סיפר לי על קבוצה נדירה של מאמנים ששומרת על הפוקימונים שלהם ומגדלת אותם כפי שצריך. ואני רוצה למצוא לי מאמן כזה. אני יודע שהדרך תהיה ארוכה אבל אני מוכן למסע.
-
בולט
מגבי אומר "תעוף מפה אפס ויורה עליך גחלת"
אתה קופץ לאחור, כשאלקיד קורא למגבי ואומר "עזוב את האפס הזה, עדיין לא מצאנו צוות להתאחד איתו"
מגבי מתחיל להתרחק, משאיר אותך מאחור מבולבל
וויד
אתה נשאר איתם במקום, כשלפתע אתה שומע צעקה, ואתה עף לאחור מבעיטה מהירה שפגעה בקרקע מולך. כשאתה מתעושש מההלם אתה רואה את אקווה גט' מדבר עם שני היטמונים והיטמונלי, נראה שהם צוות לוחם
בלייז
"צריך לחשוב על מי הכי יתאים לתפקיד. מה אצה חושב שמנהיג צריך?"
היט-מן
תחכה שמור יגיב
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 11:51 AM
[b] בלייז
"צריך לחשוב על מי הכי יתאים לתפקיד. מה אצה חושב שמנהיג צריך?" [/b][/quote]
"צריך מישהו עם אומץ, שלא מפחד לקחת עליו אתגרים." אני אומר בזריזות.
"צריך גם שהמנהיג יהיה מקורי." אני מוסיף.
"מה אתם חושבים שמנהיג צריך?"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 10:51 AM
[b] בולט
מגבי אומר "תעוף מפה אפס ויורה עליך גחלת"
אתה קופץ לאחור, כשאלקיד קורא למגבי ואומר "עזוב את האפס הזה, עדיין לא מצאנו צוות להתאחד איתו"
מגבי מתחיל להתרחק, משאיר אותך מאחור מבולבל [/b][/quote]
אני אומר לשניהם בקול רציני:"היי שניכם, אני אשאל את זה פעם אחת, אתם תרצו להתאחד איתי ועם וופר לצוות אחד? אני לא אחזור על עצמי שוב"
-
בולט
מגבי אומר "יש לנו צוות, ואתה סתם אפס. לא לדבר על זה שהוופר הזה הוא תינוק מגודל" ונעלם בין הפוקימונים הרבים
בלייז
מרקרוו אומר "צריך מישהו חכם" וסיל מוסיף "וגם שיוכל לעודד את חברי הצוות במקרי צרה. מי מתאים?"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 04:08 PM
[b] בולט
מגבי אומר "יש לנו צוות, ואתה סתם אפס. לא לדבר על זה שהוופר הזה הוא תינוק מגודל" ונעלם בין הפוקימונים הרבים [/b][/quote]
אני אומר לוופר:"אל תתייחס למה שאחרים אומרים לך, אבל תתחיל להראות תדמית של מישהו בעל ביטחון עצמי... אוקיי? בוא נחפש עוד פוקימונים לצוות שלנו, אנחנו לא צריכים את הלוזרים האלו" ואני ממשיך לחפש פוקימונים שיכולים להצטרף לצוות שלי ושל וופר.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 05:08 PM
[b] בלייז
מרקרוו אומר "צריך מישהו חכם" וסיל מוסיף "וגם שיוכל לעודד את חברי הצוות במקרי צרה. מי מתאים?" [/b][/quote]
"לדעתי אני מתאים. אני גם נחוש במטרה." אני אומר להם.
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 10:51 AM
[b]
וויד
אתה נשאר איתם במקום, כשלפתע אתה שומע צעקה, ואתה עף לאחור מבעיטה מהירה שפגעה בקרקע מולך. כשאתה מתעושש מההלם אתה רואה את אקווה גט' מדבר עם שני היטמונים והיטמונלי, נראה שהם צוות לוחם
[/b][/quote]
"שלום"אני אומר להם,בזמן שאני מתאושש מהמכה שקיבלתי קודם,"אולי כדאי שעכשיו שאנחנו שבט נלך לבצע את המשימה?"אני שואל את אקווה ג'ט,כדאי שלא יתעצבן ויצרח עלי שאני לא המנהיג.
-
וויד
אתה אומר שלום וההיטמונלי אומר "אנחנו שבט, רק כדי שתהייה בעיניים, אל תפריע לנו יותר מדי" ואקווה גט' אומר "תשתדל לא להפריע לנו יותר מדי, תעזור מדי פעם אבל אל תתחיל להתנהג כמו מפקד שוב, לא יהיה זמן לזה במשימה"
בלייז
סיל אומר "אתה לא מכיר אותי טוב ואני לא אותך, קשה להחליט. טוב תלך"
בולט
אין עוד פוקימונים בלי צוות, ככה זה נראה.
אתה ממשיך לטייל ווופר מאחוריך, כשלפתע אתה שומע את הבכי המוכר שלו.
אתה מסתובב והוא רגוע לגמרי ובפעם הראשונה נראה בטוח בעצמו, ואתה מבולבל לגמרי מהמצב
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 06:46 PM
[b] בלייז
סיל אומר "אתה לא מכיר אותי טוב ואני לא אותך, קשה להחליט. טוב תלך" [/b][/quote]
"קדימה." אני אומר למנהיג של הצוות השני
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 05:46 PM
[b] בולט
אין עוד פוקימונים בלי צוות, ככה זה נראה.
אתה ממשיך לטייל ווופר מאחוריך, כשלפתע אתה שומע את הבכי המוכר שלו.
אתה מסתובב והוא רגוע לגמרי ובפעם הראשונה נראה בטוח בעצמו, ואתה מבולבל לגמרי מהמצב [/b][/quote]
אני שואל את וופר:"מה קרה כאן? אני הייתי בטוח ששמעתי אותך בוכה... מה זה היה?"
-
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 05:46 PM
[b] וויד
אתה אומר שלום וההיטמונלי אומר "אנחנו שבט, רק כדי שתהייה בעיניים, אל תפריע לנו יותר מדי" ואקווה גט' אומר "תשתדל לא להפריע לנו יותר מדי, תעזור מדי פעם אבל אל תתחיל להתנהג כמו מפקד שוב, לא יהיה זמן לזה במשימה"
[/b][/quote]
'חכו חכו,שאני יהיה בידריל אני יחסל לאקווה ג'ט האגואיסט את הצורה,ואז נראה מי יהיה המפקד כאן!'אני חושב בזעם,"אוקיי"אני אומר,ומנסה לא להתעצבן עליהם,ואז אני הולך ביחד איתם לבצע את המשימה.
-
וויד
יש עוד זמן עד המשימה, רק התאחדתם
בולט
וופר אומר "זה כנראה אח שלי"
בלייז
מנהיג של הצוות? תהייה מדויק להבא
[quote][i]Originally posted by Norg Man[/i]@Sep 12 2009, 09:00 PM
[b] וויד
יש עוד זמן עד המשימה, רק התאחדתם
[/b][/quote]
"אז מה לדעתך כדאי שנעשה עכשיו?"אני שואל את אקווה ג'ט והיטמונלי.