-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 27 2009, 01:20 PM
[b] רומה
אתה יודע יותר מחדשיה גוטסואים, פשוט בתחילת המשחק אני יוצר מצב של התרגלות לפני ריענון הגוטסואים. וזאת משימה פשוטה של העברת הודעה, זה הכל
-
רומה
הם שלושה+הגנרל ואת השלושה תפסת.
אתה מוכן לא להגיב תגובות ספאם כאלה שוב, זה נחשב עבירה על חוקי והמשחק ופעם הבאה זה יגרור הקפאה
קאי
אחרי כעשר דקות אתה מוצא את השינובים.
מה אתה אומר להם? (תגיד בדיוק מה אתה אומר מילה במילה)
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 27 2009, 04:05 PM
[b]
קאי
אחרי כעשר דקות אתה מוצא את השינובים.
מה אתה אומר להם? (תגיד בדיוק מה אתה אומר מילה במילה) [/b][/quote]
"אני קאי וזה האקיבי,
שלחו אותנו מקונוהא במשימה לעזור לכם להגן על הכפר,
ובדרך לכאן ראיתי את הקבוצה שתתקוף, הם רבים ויש איתם עצם לא מזוהה
הם יגיעו לפה היום אז חייבים להיערך "
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 26 2009, 10:43 PM
[b] לי
אתה מסתגר בתוך אחד הבתים הנטושים בכפר ואוגר צאקרה, רואה איך לאט לאט הכפר נכבש. אחרי כעשר דקות שדה הקרב הוא כבר בתוך העיר וחמישה אנשי חול נכנסים לבית שבו אתה נח. [/b][/quote]
''אי אפשר לנצח בקרב הזה..''
אני אומר ונושם בכבדות.
אני יוצא מן הבית תוך כדי שאני בועט ומביא אגרופים באנשי החול, ובורח אל קונוהא במהירות.
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 27 2009, 04:05 PM
[b] רומה
הם שלושה+הגנרל ואת השלושה תפסת.
אתה מוכן לא להגיב תגובות ספאם כאלה שוב, זה נחשב עבירה על חוקי והמשחק ופעם הבאה זה יגרור הקפאה
[/b][/quote]
אני אמשיך את הג'וטסו של ארוחת חמש הכרישים ואנסה ליגרום לשני הכרישים הנותרים לתפוס את הגנרל.
-
לי
גל רוח ושוריקאנים מחול עפים לכיוונך ואתה לא עושה כלום?
אתה מתעלם מחלקים מהמצב
לי
אתה תוקף את אנשי החול בכל הכוח ובורח מהכפר, נותש את משימתך.
אתה מרגיש את המצפון שלך אוכל אותך, וחושב לעצמך מה תהייה התגובה של קונוהא, שעברת על החוקים שלהם
קאי
הם יתקפו מחר, אז אני מתייחס לזה כאילו אמרת מחר
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 27 2009, 05:04 PM
[b] לי
גל רוח ושוריקאנים מחול עפים לכיוונך ואתה לא עושה כלום?
אתה מתעלם מחלקים מהמצב
[/b][/quote]
אני יחמוק ובזמן שאחמוק אנסה להשאיר את היד בתוך המים ובנוסף אגרום ל2 כרישי המים לתקוף את הגנרל.
-
[b]
לי
אתה תוקף את אנשי החול בכל הכוח ובורח מהכפר, נותש את משימתך.
אתה מרגיש את המצפון שלך אוכל אותך, וחושב לעצמך מה תהייה התגובה של קונוהא, שעברת על החוקים שלהם [/b][/quote]
אני אחשוב, 'הם חזקים מדיי, לא יכולתי לעשות נגדם כלום, זאת לא אשמתי.'
ואז אעמוד שניה ואחשוב, אחזור לכפר החול אבל בטווח שלא יראו אותי, ואנסה לראות לאן מתפתח המצב.
-
[b]
קאי
הם יתקפו מחר, אז אני מתייחס לזה כאילו אמרת מחר
-
קאי
"זה פשוט לא הגיוני. אין בכפר חפץ ששודדי דרכים ירו לגנוב עד כדי כך שהם יצרו כוח גדול כמו שסיפרת עליו. אבל ליתר ביטחון נבקש שישלחו קבוצת תגבורת ונציב משמר בלילה."
לי
אתה מסתתר מאחורי אבן קצת לפני הכניסה לכפר החול, ונראה כאילו המלחמה שקטה. אין שם אפילו איש חול אחד. המון שינובים פצועים וכמות גדולה מאוד שלהם מתים. הנזק למבנים עצום, יקח חודשים לתקן אותו. אבל כל שינובי כפר החול נראים מודאגים וחוששים, ומתלחששים על זה שה"מגילה" נגנבה. אין לך מושג על איזו מגילה מדובר, אבל כולם חוששים בגלל הגנבה שלה
לי
אתה רץ כשידך על המים ומנסה לשלוח שני כרישים לגנרל, אבל גל הרוח מכריח אותך לקפוץ.
שלושת אנשי החול הובסו ע"י הכרישים אבל אתה מרגיש קצת עייף. היית זקוק להרבה צאקרה כדי להרחיק את הגנרל בעזרת הכרישים ולחמוק באותו הזמן
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 28 2009, 01:41 PM
[b] קאי
"זה פשוט לא הגיוני. אין בכפר חפץ ששודדי דרכים ירו לגנוב עד כדי כך שהם יצרו כוח גדול כמו שסיפרת עליו. אבל ליתר ביטחון נבקש שישלחו קבוצת תגבורת ונציב משמר בלילה."
[/b][/quote]
" תאמין לי, עדיף להתכונן יתר על המידה מאשר להתחרט על כך אחר כך.."
"ובכל זאת, חייב להיות משהו בכפר זה, אחרת לא היו שולחים אותי כתגבורת "
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 28 2009, 01:41 PM
[b]
לי
אתה מסתתר מאחורי אבן קצת לפני הכניסה לכפר החול, ונראה כאילו המלחמה שקטה. אין שם אפילו איש חול אחד. המון שינובים פצועים וכמות גדולה מאוד שלהם מתים. הנזק למבנים עצום, יקח חודשים לתקן אותו. אבל כל שינובי כפר החול נראים מודאגים וחוששים, ומתלחששים על זה שה"מגילה" נגנבה. אין לך מושג על איזו מגילה מדובר, אבל כולם חוששים בגלל הגנבה שלה
[/b][/quote]
אני רץ אל השינובים של הכפר ושואל אותם על איזה מגילה מדובר.
-
לי
הם אומרים לך "המגילה של הכפר. 9 כפרי שינובים קיבלו מגילות, אחת לכל שד. העוצמה של כל שד מוגבלת במיוחד כל עוד הוא אינו מוצא את המגילה, כי רוב עוצמתו נלכדה. שד האציבי לא יכול לעשות יותר מאשר ליצור צבא חול, שגנב את המגילה שתשחרר את כל כוחותיו. למרות שהאקטסוקי החלישו את השדים בתקפה שבה הם היו קיימים, עכשיו האציבי יהרוג את כולנו"
קאי
"שלחו אותך לכאן בגלל שהאזרחים של הכפר מבקשים הרבה משימות מדרגה D, ואי אפשר לשלוח לכאן גנינים או צונינים. ולא נתחרט, אין שוב סיבה שכאלה כוחות ענקיים יתקפו את הכפר הקטן הזה. זה אפילו לא כפר שינובים."
-
[quote][i]Originally posted by Uchiha Brothers[/i]@Nov 28 2009, 02:53 PM
[b] לי
הם אומרים לך "המגילה של הכפר. 9 כפרי שינובים קיבלו מגילות, אחת לכל שד. העוצמה של כל שד מוגבלת במיוחד כל עוד הוא אינו מוצא את המגילה, כי רוב עוצמתו נלכדה. שד האציבי לא יכול לעשות יותר מאשר ליצור צבא חול, שגנב את המגילה שתשחרר את כל כוחותיו. למרות שהאקטסוקי החלישו את השדים בתקפה שבה הם היו קיימים, עכשיו האציבי יהרוג את כולנו" [/b][/quote]
''לעזאזאל.
זאת כבר רמה אחרת של לחימה.'' אני אומר בלחש ובהשפלת פניי.
''אני אודיע להוקאגה שלי, אני מבטיח לעצור את האצ'יבי.''
אני אומר ואתחיל לרוץ אל קונוהא.
-
לי
יש דבר אחד לא הגיוני בתגובה שלך.
לא משתמשים בשינובים כדי להוגיע הודעות. בשביל זה שולחים נשרים ונצים. רוב הסיכויים שבתוך שלוש שעות ההוקאגה כבר יכנס ישיבת חרום.
ומה זה ההוקאגה שלי? הוקאגה של הקאגה של כפר העלה, יש רק אחד כזה