-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 05:58 PM
[b] [b]ג'ין ~
"בחירה מעניינת וטובה מאוד ג'ין !" אומר המאמן בשמחה ואז מבקש מכולם לשבת לאחר שנותן לך את הנשק שלך , הנשק שלך הוא הנשק לרמה 15 שבפרטים על הנשקים .
אתה שמח שקיבלת את הנשק ואתה יושב בשמחה על הריצפה , המאמן מחייך ופונה לשאר הכיתה "כולכם עכשיו תעצמו את עיניכם ותדמיינו את הדבר הכי אפל שאתם יכולים לדמיין " .
[/b][/quote]
"כן המורה" אגיד לו ואעצום את העיניים אני מתחיל לנקות את הראש שלי ממחשבות אני מתחיל לחשוב על הינאמורי אוליי אני זוכר את המראה שלה אני מדמיין גם את השנאה שלי אלייה ומנסה להפוך אותה למשהו אפל מאוד אני מדמיין לילה חשוך מאוד אני מדמיין את כל הכוחות שיש לי בגוף בתוך הראש שלי מנסה לראות את צורתם האפלה ולראות איך הם נראים במחשבתי השחורה והאפלה,המשיך גם לחשוב על דברים אחרים אפלים כמו היום שאני הולך להרוג את הינאמורי ואני ממשיך לחשוב על כל הדברים האלה ביחד וליצור משהו אפל מאוד שירשים את המורה.
-
[b]ג'ין ~
המורה עוצר אותכם באמצע ואומר
"למה לעזאזל כולם חושבים על המוות של הינאמורי ? עכשיו אני רוצה שכל אחד יחשוב על משהו אחר !"
הוא מתחל לצעוק בחלק האחרון של המשפט .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 04:32 PM
[b] [b]זאנקו ~
הוא מחייך ועולה לשמיים , אתה מסתכל על השעה ומבין ששיעור האבירות עומד להתחיל ולכן אתה הולך לכיתה בה אתה לומד , הגעת בידיוק בזמן והמורה ניכנס בידיוק אחריך , למורה קוראים כריס , אתה ניכנס ומתיישב במקום שלך , המורה נכנס בשריון של אבירים בצבע שחור בוהק ואומר "שלום שמי כריס ואני המורה שלכם לאבירות , אני בכוח האש ואני מאמין שכל מי שמחזיק כאן בכח האש ישמח ללמוד איתי , יש לכם איזה שאלות לפני שמתחילים ?" הוא אומר .
[/b] [/b][/quote]
אני מצביע ואומר לו, ''כן, יהיו פה קרבות?'' אומר ואחייך חיוך שטני.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 06:12 PM
[b] [b]ג'ין ~
המורה עוצר אותכם באמצע ואומר
"למה לעזאזל כולם חושבים על המוות של הינאמורי ? עכשיו אני רוצה שכל אחד יחשוב על משהו אחר !"
הוא מתחל לצעוק בחלק האחרון של המשפט .[/b] [/b][/quote]
"סליחה המורה" ואעצום את העיניים ואתחיל לחשוב על הכוחות האפלים שיהיו לי שאלמד להשתמש בו אדמיין את עצמי הורג אנשים בעזרת הכוחות החדשים שלי אדמיין את עצמי גם ממציא כל מיני מהלכי אופל חדשים כמו כדורי צל אל השמיים עוד דברים,אדמיין את עצמי בלילה אפל בתוך חור שחור של אופל וחושך מוחלט ומדמיין חזק יותר מתמיד עם הכוחות החדשים שלי
-
[b]ג'ין ~
אתה מדמיין את זה ופתאום אתה רואה את פרצופו של המאמן ,
ואז אתה באמת שומע את קולו של המאמן שצועק "ג'ייייין !!!!!!@!#@!#$%^$%&%^&*&%^$%#$
בוא לכאן מיייד*!!!!!!! " הוא ניראה ממש ממש עצבני וכל הכיתה עצרה בבהלה .
זאנקו ~
"כמובן , זהו קרב אבירים , יש כאן אבירים מכל הכוחות שבכיתה שמספרה 1 .
מים , אש , אופל , ואוויר . זה טוב מאוד לאימונים !" הוא אומר ומחייך אליך
ואז פונה לשאר הכיתה "עוד שאלות ?"[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 06:28 PM
[b] [b]ג'ין ~
אתה מדמיין את זה ופתאום אתה רואה את פרצופו של המאמן ,
ואז אתה באמת שומע את קולו של המאמן שצועק "ג'ייייין !!!!!!@!#@!#$%^$%&%^&*&%^$%#$
בוא לכאן מיייד*!!!!!!! " הוא ניראה ממש ממש עצבני וכל הכיתה עצרה בבהלה .
[/b][/quote]
אני פותח את העיניים בבהלה והולך אליו וחושב לעצמי'הסטנלי הזה לא כזה נחמד כמו שחשבתי שהוא'
-
[b]ג'ין ~
הוא מחכה שתגיע אליו .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 06:37 PM
[b] [b]ג'ין ~
הוא מחכה שתגיע אליו .[/b] [/b][/quote]
אני מגיע אליו במהירות ואומר לו"סליחה שחיכית הרבה זמן" ואחכה לתגובתו בתקווה לא לקבל עוד נזיפה
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 06:28 PM
[b] [b]זאנקו ~
"כמובן , זהו קרב אבירים , יש כאן אבירים מכל הכוחות שבכיתה שמספרה 1 .
מים , אש , אופל , ואוויר . זה טוב מאוד לאימונים !" הוא אומר ומחייך אליך
ואז פונה לשאר הכיתה "עוד שאלות ?"[/b] [/b][/quote]
אני שותק ומחייך, מחכה להתחלת השיעור.
-
[b]זאנקו ~
"אז אני חושב שהייתם בשיעור הראשון שלכם בחדר האימונים אם לא רק אזכיר כמה דברים , בעבר הממלכות לא אימנו את החיילים שלהם עם נשקים והיה להם יותר קשה במלחמות , אחד מהאנשים הבכירים הציע לאדוארד פוקס שליט ממלכת הקרח לשעבר לאמן את החיילים גם בנשקים , מאז אנחנו למדנו את הלקח אחרי המלחמה עם ג'רוד הקשה ואנחנו במשך כל כיתת 1 מתאמנים רק עם נשקים ללא כוח עדיין , בנוסף אתם תשתמשו עדיין עם הכוח שלכם ועם הנשק בזמן שתקבלו את הכוח , אז מישהו מיכם יודע איך נוצר כוח בכלל ?" הוא שואל .
ג'ין ~
"אתה היחיד שבאמת הבין מה זה אפל ! כל השאר חשבו על מוות , אתה היחיד שחשבת באמת על כוח האופל , ולכן היום אלמד רק אותך מתקפה שאתה יכול להשתמש איתה כאשר אתה מחזיק בטפרים , היא ניקראת מכת דם , שים לב איך היא ניראית" הוא אומר ולובש טפרים ואז חובט באוויר ושריטות של דם עמומות מופיעות באוויר . "במתקפה הזאת תחילה חושבים באמת על מוות אבל אחרי שלומדים איך לעשות זאת לא צריכים לחשוב על מוות , עכשיו פשוט תחשוב על דם ותחשוב שהאוויר הוא סמיך וניתן להזיזו , תחתוך את האוויר בעזרת הטפרים שלך , עכשיו !!!" הוא צועק .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 05:58 PM
[b] [b]האול ~
אתה רץ איתו לחדר האימונים ורואה שני אנשים נלחמים , הוא מוציא את הנשק שלו והאבן שוב מופיעה מעליו , אתה נזכר שאתה עדיין לא בטוח שאתה יודע מה זה , האבן בצבע ורוד ומסביבה כדורים קטנים ורודים .
" היי אתם , אנחנו רוצים להילחם מולכם בקרב זוגות , אתם מעוניינים ?" כריס שואל את שני החיילים שהיו בזירה , האחד מחזיק בשוריקן והשני מחזיק בחנית קסם .[/b] [/b][/quote]
אכין את טפריי לקרב ואהיה שקט בעודי מתבונן בנשקיהם ואחכה לתשובתם.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 08:55 PM
[b] [b]זאנקו ~
"אז אני חושב שהייתם בשיעור הראשון שלכם בחדר האימונים אם לא רק אזכיר כמה דברים , בעבר הממלכות לא אימנו את החיילים שלהם עם נשקים והיה להם יותר קשה במלחמות , אחד מהאנשים הבכירים הציע לאדוארד פוקס שליט ממלכת הקרח לשעבר לאמן את החיילים גם בנשקים , מאז אנחנו למדנו את הלקח אחרי המלחמה עם ג'רוד הקשה ואנחנו במשך כל כיתת 1 מתאמנים רק עם נשקים ללא כוח עדיין , בנוסף אתם תשתמשו עדיין עם הכוח שלכם ועם הנשק בזמן שתקבלו את הכוח , אז מישהו מיכם יודע איך נוצר כוח בכלל ?" הוא שואל .[/b] [/b][/quote]
אני שותק וממשיך לחכות לקרב שיבוא.
-
[b]זאנקו ~
"טוב , אז אני רואה שמשעמם לכם , כל אחד ייקח את הנשק שלו ויבוא למרכז , אלמד אותכם מתקפה של אבירים , בנתיים אתם לא אבירים אבל יש לכם את הכוחות הטמונים של האבירות ."
האול ~
"הממ..." חושבים שני האנשים ומסכמים ביניהם משהו
"כן , אנחנו מוכנים . " הם אומרים והאבנים שלהם מיד מופיעות .[/b]
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 09:24 PM
[b] [b]זאנקו ~
"טוב , אז אני רואה שמשעמם לכם , כל אחד ייקח את הנשק שלו ויבוא למרכז , אלמד אותכם מתקפה של אבירים , בנתיים אתם לא אבירים אבל יש לכם את הכוחות הטמונים של האבירות ."[/b] [/b][/quote]
אני לוקח את הנשק שלי והולך אל המרכז, מקשיב למאמן.
-
[quote][i]Originally posted by Steve[/i]@Feb 5 2010, 09:24 PM
[b][b]
האול ~
"הממ..." חושבים שני האנשים ומסכמים ביניהם משהו
"כן , אנחנו מוכנים . " הם אומרים והאבנים שלהם מיד מופיעות .[/b][/b][/quote]
"אוף מה הקטע עם האבנים האלה לכולם יש ורק לי אין!" ארטון ואזנק על זה שעם השוריקן במכת דם אימתנית.