-
שלושה ציידים יוצאים למסע צייד ביחד עם הכלבים שלהם וכל אחד מהם מנסה להשוויץ בכלב שלו, הראשון מספר שיום אחד הוא שכח את הכדורים בבית נתן לכלב להריח את הרובה, והכלב חזר כעבור זמן קצר עם הכדורים, השני מספר שהוא שכח את הרובה בבית נתן לכלב להריח כדורים, והכלב חזר עם הרובה, השלישי אמר להם, על מה אתם מדברים, אני ואשתי נסענו לסוף שבוע על חוף הים ושכחנו את הבגד ים תחתון של אשתי בבית אז הכנסתי לאשתי שתי אצבעות לכ*ס נתתי לו להריח, ולאחר כמה שעות הוא חזר עם הביצים של השכן.
-
[quote][i]Originally posted by JigsaW[/i]@Feb 14 2010, 07:32 PM
[b] לא..
גם לא נראה לי שיבחרו אותי השנה..
הייתה לי עונה צולעת..
אני אפילו לא בטוח אם אני אגיע לפליאוף התחתון
סביר להניח שכן אם היום אני מנצח ומקום מעליי מפסיד. [/b][/quote]
אני מקווה שתנצח
-
[quote][i]Originally posted by DR. Jerk[/i]@Feb 14 2010, 08:50 PM
[b] [img]http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs169.snc3/19671_1205788190240_1394723690_30496352_8334803_n.jpg[/img]
זואופיל חתיך במלוא תפארתו [/b][/quote]
עכשיו הבנתי מי זה מהאתר פורנו..
הכל ברור עכשיו
-
מכבי עולה מכבי עולה מכבי עולה!!!
-
[quote][i]Originally posted by DR. Jerk[/i]@Feb 14 2010, 08:52 PM
[b] אחלה [/b][/quote]
but i have to go soon
so not now.
-
יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך.
-
[color=red][b]הערב יש המסור שלוש ביס 2[/b][/color]
-
ניצן עכשיו את בקטע של אדג'?
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Feb 14 2010, 08:54 PM
[b] יום אחד התחולל רעש נוראי ליד דלת הבית בלילה של זוג ישראלים נשוי, לבסוף קם הבעל ופותח את הדלת, רואה מולו את השטן, והשטן מסתכל עליו ואומר לו : באתי לקחת את הנשמה שלך ! אז הבעל הסתובב לכיוון המדרגות וצעק : נשמה בואי תרדי, באו לקחת אותך. [/b][/quote]
אני נותן לזה 5 מתוך 10 :P
-
יואו ניצן תודה שהודעת.
אבל כבר ראיתי את זה.
אז לא שווה.
-
איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?
-
[quote][i]Originally posted by Garfield[/i]@Feb 14 2010, 08:55 PM
[b] איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהינום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהינום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהקב"ה מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכול לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהינום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ? [/b][/quote]
שוב 5 מתוך 10 :P
-
עזבת את הפיילים באת לבדיחות?
עזוב,עם בדיחות כאלה עדיף שתהיה נגר.
לפחות תתרום משהו לסביבה.
-
די,שמישהו יוריד לי את הווינר!!!
-
[quote][i]Originally posted by Rated-R[/i]@Feb 14 2010, 08:55 PM
[b][color=red][b]הערב יש המסור שלוש ביס 2[/b][/color][/b][/quote]
אני אראה את זה..
לא היה לי כוח לראות באינטרנט.. :XD: