לפחות בדבר אחד הוא צודק צרפתים או יותר נכון מורים לצרפתית הם אנשים רעים רעים מאד במיודח עם יש להם שפם והשם שלהם זה גרגורי פישמן Xd
Printable View
לפחות בדבר אחד הוא צודק צרפתים או יותר נכון מורים לצרפתית הם אנשים רעים רעים מאד במיודח עם יש להם שפם והשם שלהם זה גרגורי פישמן Xd
[QUOTE=WhiteSpartanBK;602150]לפחות בדבר אחד הוא צודק צרפתים או יותר נכון מורים לצרפתית הם אנשים רעים רעים מאד במיודח עם יש להם שפם והשם שלהם זה גרגורי פישמן Xd[/QUOTE]
יש בך רוח של מתמטיקאי. אתה מכיר את הרשע הצרפתי. חבור אליי, וביחד נרסק את הרשע!!!!
רשת סרסורים בע"מ (:
סרסורים זה זבל
כל היום הם עושים אורגיה במקום לעשות משהוא מועיל.
וגם אי אפשר להיגמל מזה
קיצר:
[spoiler]ספארטנס שליטע[/spoiler]
תאמת המקצוע שאני חלש בו זה מתקמתיקה ופיזיקה = שני המיקצועות הכי דומים Xd
וואי השיחה הכי מצחיקה שהיית בכל הנוד"ים איי פעם ><
הלורדאבזי הזה הרג אותי Xd
[QUOTE=WhiteSpartanBK;602157]תאמת המקצוע שאני חלש בו זה מתקמתיקה ופיזיקה = שני המיקצועות הכי דומים Xd[/QUOTE]
עליך לוותר על חוסר האמונה ולהרגיש את האמת המוחלטת והאור מכל צד שלך. רק אז תראה את המופשטות העליאית ואת הלוגיקה חסרת הכשלון (פרט למשפט אי השלמות של גדל) מסביבך.
[quote=RockStar:D;602156]סרסורים זה זבל
וגם אי אפשר להיגמל מזה
קיצר:
[spoiler]ספארטנס שליטע[/spoiler][/quote]
אני לא מובן?
אחי יש לך חברים ?
[QUOTE=Dudi;602162]אחי יש לך חברים ?[/QUOTE]
אני מבין את הקושי שבשאלה, שכן אני שייך לזן הקדום של חנונים שכמעט נכחד, וידוע שאנשים מהזן הזה מתחברים רק עם אנשים מהזן שלהם. אבל רצה הגורל ומסביב יש שלושה חנונים נוספים, ששייכים לזן הקדום הזה. ידע מושך ידע, אין מה לעשות.
שתי שירים חדשים .
אתה מודה שאתה חנון ?
מצב קשה אחי
[quote=RockStar:D;602156]סרסורים זה זבל
וגם אי אפשר להיגמל מזה
קיצר:
[spoiler]ספארטנס שליטע[/spoiler][/quote]
לא הייתי מובן?
ארכי אני מצטער אך רמת האייקיו שלי נמוכה מכידי להבין אותך תנסה לדבר בשפת פשוטי העם .
בלונד -שיר חדש על בלונדיניות
יותר ממני-שיר על חבר מניאק