-
[quote=אדון פריון;611654][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו השעה 17:24[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*זה צ'רמיליון.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'רמיליון פוגע בסלקוץ'.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/quote]
אני אומר לצרמיליון להשתמש מהר בטופר מתכת
-
[quote=אדון פריון;611654][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו השעה 17:24[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*יש יותר מדי.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]הסייטרים עצבניים ומתחילים להתקיף.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"אוקי פיקאצ'ו צא!תשתמש בשוק חשמלי!"אצעק ואזרוק את הפוקדור של פיקאצ'ו "אברא תשתמש בשיגור אל מאחורי כל הסייטרים ותשתמש בכוח נסתר צ'יקוריטה תשתמש בצעקה!"אגיד להם את התכנית
-
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי אומרת :"יש לי אחד כזה בבית אני מתגעגעת הביתה קצת אבל כיף איתך" היא מסמיקה.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT]
[/quote]
"תודה על המחמאות,כן גם אני מתגעגע קצת לבית שלי במיוחד לאבא שלימד אותי המון ולאימא שלי שדאגה לי רבות ובמיוחד לפוקיומנים של אבא ואמא שלי,בילתי איתם הרבה ואני אוהב אותם אבל כמובן שאני מעדיף את הפוקימונים שלי."אני אומר למיסטי ומסמיק ונזכר בנוסטלגיה.
-
[QUOTE]Adidas
אתה ושני הילדים רואים שהשרפה גרמה לחצי מהבניין נפגע.אך אין הרוגים או פצועים האבא של הילדים אומר שזה רק טעות בניסוי.
מה תעשה?[/QUOTE]
אני לא אדחוף את האף ואעזוב ואמשיך לחפש או פוקימונים או מאמנים בכדי לאמן את הפוקימונים שלי לקראת המכון השני.
-
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=darkorange]עכשיו השעה 17:45 [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]כל המהלכים פספסו הסייטרים תפסו את כל הפוקימונים שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי אומרת לך :"תגיד רוצה קרב כדי להתאמן למכון הבא?"[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]Adidas[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה חוזר לאותו מקום ואתה רואה 2[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/zz2rtzhmyzmk.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המתקפה מפספסת וסלקוץ' שורט את צ'רמיליון נפגע.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611665][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=darkorange]עכשיו השעה 17:45 [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][/FONT][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]המתקפה מפספסת וסלקוץ' שורט את צ'רמיליון נפגע.[/SIZE][/FONT]
אני ואמר לצרמיליון להשתמש להביור ואז מיד לעבור לטופר מתכת
-
[quote=אדון פריון;611665][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=darkorange]עכשיו השעה 17:45 [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מיסטי אומרת לך :"תגיד רוצה קרב כדי להתאמן למכון הבא?"[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"כן זה יעזור לי,נראה לי שהשתמש בבידריל שלי אך אולי כדי לי להשתמש בטיילו."אני עונה ובשיחה אומר גם לבידריל ולטיילו.
-
[QUOTE=אדון פריון;611665][COLOR=#00ccff][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][COLOR=darkorange]עכשיו השעה 17:45 [/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]Adidas[/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה חוזר לאותו מקום ואתה רואה 2[/FONT][/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][IMG]http://up203.siz.co.il/up3/zz2rtzhmyzmk.png[/IMG][/FONT][/COLOR][/FONT][COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush].[/FONT][/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#333333][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה? [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
אני מוציא את פוצ'יאנה וטורצ'יק ו:
"טורצ'יק תשתמש בניקור!"
פוצ'יאנה תשתמש במכה!"
-
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]כל המהלכים פספסו הסייטרים תפסו את כל הפוקימונים שלך.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]
"פיקאצ'ו תשתמש במכת ברק על כמה מהסייטרים!אברא תשתמש בשיגור ואז כוח נסתר צ'יקוריטה תשתמש בצרחה על הסייטר שתפס אותך!" אצעק להם בתקווה ויצליחו
-
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]עכשיו 17:50[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]"בו קרב זוגות" מיסטי אומרת.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המריל שטורצ'יק מתקיף,תוקף בקרן בועות חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Chimcharboy[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]צ'רמיליון מצליח במהלך אך שני הפוקימונים מותשים שני הפוקימונים נופלים נראה שצ'רמיליון יכול לעמוד אך זה קשה לו.[/SIZE][/FONT]
[COLOR=#00ccff][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]קיוגר[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]פיקאצ'ו פוגע גם בעצמו במכת ברק.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]אברא שוב נתפס אך ברח לידך.[/SIZE][/FONT]
[FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]צ'יקוריטה מצליחה לברוח.[/SIZE][/FONT]
-
[quote=אדון פריון;611676][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו 17:50[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]פיקאצ'ו פוגע גם בעצמו במכת ברק.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אברא שוב נתפס אך ברח לידך.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'יקוריטה מצליחה לברוח.[/SIZE][/FONT]
*פיקאצ'ו פוקימון חשמל לכן אם יתחשמל הוא רק יתחזק
"אברא כוח נסתר פיקאצ'ו עוד פעם מכת ברק צ'יקוריטה צרחה!"אצעק לפוקימונים שלי
-
[quote=אדון פריון;611676][COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו 17:50[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]צ'רמיליון מצליח במהלך אך שני הפוקימונים מותשים שני הפוקימונים נופלים נראה שצ'רמיליון יכול לעמוד אך זה קשה לו.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
אני יגיד לצרמיליון להחזיק עוד קצת מעמד ולהשתמש בלהביור
-
[quote=אדון פריון;611676][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אלמוגסי[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"בו קרב זוגות" מיסטי אומרת.[/SIZE][/FONT]
[/quote]
"אוקי,טיילו אס אווירי ושניה לפני המכה מכת כנף כדי לעשות יותר נק ובמהירות גבוהה ואתה בידריל עוקץ רעל עשני הפוקימונים ואז מיד אחרי זה תעקוץ את הפוקימונים השני."אני אומר ומתכנן שני סוגי מהלכים.
-
[QUOTE=אדון פריון;611676][COLOR=#ff6600][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]עכשיו 17:50[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']Adidas[/FONT][/COLOR][COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]המריל שטורצ'יק מתקיף,תוקף בקרן בועות חזקה.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT='Guttman Yad-Brush'][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"טורצ'יק לא!" אני צועק,"אתה בסדר?" ממשיך אחר כך ואומר:"טורצ'יק תשתמש בצעקה ואחר כך תשתמש בניקור!
"פוצ'יאנה תמשיך עכשיו עם נשיכה!"
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]עכשיו 17:54[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]*זה לא נכון.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]שבט הסטיירים התמוטטו.[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]מה תעשה?[/SIZE][/FONT][/COLOR]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]"צפו [URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=dzgmmnyfkkm0.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/dzgmmnyfkkm0.png[/IMG][/URL][URL="http://www.siz.co.il/go.php?i=yimow3tq3odu.png"][IMG]http://up203.siz.co.il/up1/yimow3tq3odu.png[/IMG][/URL]" המהלכים פגעו בגולדין.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]אתה רואה שהצ'רמליון שלך אדום נורא ואתה מבין שהוא השתמש ביכולת שלו להט שפוגעת קשות בסלקוץ' שהפסיד זכית בתג.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Guttman Yad-Brush]מה תעשה?זכית בתג האיזון[/FONT][FONT=Times New Roman][FONT=Guttman Yad-Brush][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/ng2zdnyu0j05.gif[/IMG]![/FONT][/FONT][/SIZE]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]adidas [/SIZE][/FONT]
[FONT=Guttman Yad-Brush][SIZE=3]טורצ'יק זועם ואתה רואה אור חזק בסיומו אתה רואה [URL=http://www.siz.co.il/go.php?i=zannt0cd00je.png][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/zannt0cd00je.png[/IMG][/URL].[/SIZE][/FONT]