[quote=chimcharboy;628576][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש מרכז פוקימונים ואתה לא מוצא בשום מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]אני אחפש עזרה[/COLOR][/SIZE]
Printable View
[quote=chimcharboy;628576][SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש מרכז פוקימונים ואתה לא מוצא בשום מקום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff]אני אחפש עזרה[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=chimcharboy;628594][SIZE=3][COLOR=cyan]monster-אתה דופק בדלת, אחרי כמה דקות פותח לך את הדלת הפרופ'[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפרופסור "תוכל להביא לי את טורצ'יק בקשה"
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודייל נושך את סקווירטל בחוזקה וסקווירטל מישתמש במבט ואז בבועות שלא משפיעות כל כך על טוטודייל, "טוטודייל צא עוד פעם נשיכה בכל הכוח" ברנדון אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה מחפש מאמנים כדי להלחם בהם ואתה לא מוצא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]*אתה בעיר מגניום[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש אנשים כדי שיעזרו לך אבל אין שום אנשים בסביבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-"ברור שכן" הפרופ' אומר ונותן לך את הפוכדור שאת כל שאר הציוד למסע[/COLOR][/SIZE]
[QUOTE=chimcharboy;628687][SIZE=3]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-"ברור שכן" הפרופ' אומר ונותן לך את הפוכדור שאת כל שאר הציוד למסע[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לפרפסור " תודה רבה" ואני מוציא את טורצ'יק מהפוכדור שלו
[QUOTE=chimcharboy;628687][SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודייל נושך את סקווירטל בחוזקה וסקווירטל מישתמש במבט ואז בבועות שלא משפיעות כל כך על טוטודייל, "טוטודייל צא עוד פעם נשיכה בכל הכוח" ברנדון אומר בהתלהבות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה מחפש מאמנים כדי להלחם בהם ואתה לא מוצא[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=blue]אדון פריון-אתה מחפש אנשים כדי שיעזרו לך אבל אין שום אנשים בסביבה[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני מסתכל מאחורי סקווירטל ורואה עץ 'סקווירטל חכה עד שהוא יבוא אליך מש קרוב ואז קפוץ מעליו' אומר לסקווירטל
[quote=chimcharboy;628687]
[/quote]
עם כך אלך למכון, כדי להתחרות על התג הראשון!
[SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור והוא מיתלהב ליראות אותך והוא ישר קופץ אליך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודיל מיתקרב אל סקווירטל, סקווירטל קופץ וטוטודייל מיתנגש בעץ הוא מיתעצבן והוא מתחיל ליזאור באור לבן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה הולך למכון ואתה ניכנס אליו[/COLOR][/SIZE]
[quote=chimcharboy;628701]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/quote]
אשאל "שלום יש פה מישהו!?"
[QUOTE=chimcharboy;628701][SIZE=3][COLOR=mediumturquoise]monster-אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור והוא מיתלהב ליראות אותך והוא ישר קופץ אליך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#48d1cc][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400]shayrahamim-טוטודיל מיתקרב אל סקווירטל, סקווירטל קופץ וטוטודייל מיתנגש בעץ הוא מיתעצבן והוא מתחיל ליזאור באור לבן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#8b0000]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'או או הוא מתפתח עכשיו סקווירטל בועות הכי חזקות שלך עכשיו' אומר לסקווירטל
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה שואל את השאלה ועונה לך ילדה "שלום לך זה מכון העשב ואני מנהיגת המכון, שמי ג'וליה מה שמך?" הילדה שואלת אותך ומחכה לתשובה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]shayrahamim-סקווירטל מישתמש בבועות בזמן שטוטודייל מיתפתח, הבועות פוגעות בטוטודיייל אבל לא משפיעות בכלל, אחרי כמה זמן עומד מולך [URL="http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/File:Spr_3e_159.gif"][IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/3/3e/Spr_3e_159.gif[/IMG][/URL][COLOR=#000000] [/COLOR][COLOR=darkgreen]חזק מאוד "קרוכונה תישתמש עכשיו בזנב מים" ברנדון אומר[/COLOR][/COLOR][/SIZE]
[quote=chimcharboy;628723][SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-אתה שואל את השאלה ועונה לך ילדה "שלום לך זה מכון העשב ואני מנהיגת המכון, שמי ג'וליה מה שמך?" הילדה שואלת אותך ומחכה לתשובה שלך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#006400][/COLOR][/SIZE][/quote]
"שלום אני ברנדון! אני רוצה לאתגר אותך לקרב מכון!"
[QUOTE=chimcharboy;628701]-אתה מוציא את טורצ'יק מהפוכדור והוא מיתלהב ליראות אותך והוא ישר קופץ אליך[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק" שלום טורצ'יק אני המאמן שלך וקוראים לי ליאור נעים להכיר אותך" אנו ממשיכים בדרך 1
[QUOTE=chimcharboy;628726]shayrahamim-סקווירטל מישתמש בבועות בזמן שטוטודייל מיתפתח, הבועות פוגעות בטוטודיייל אבל לא משפיעות בכלל, אחרי כמה זמן עומד מולך חזק מאוד "קרוכונה תישתמש עכשיו בזנב מים" ברנדון אומר
מה תעשה?[/QUOTE]
'חזור סקווירטל' אומר ואחזיר את סקווירטל לפוכדור שלו
[SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"שלום ברנדון, אני מסכימה לאתגר" ג'וליה אומרת "בוא איתי לזירה"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=cyan]monster-אתה מיתקדם לדרך 1 ואתה רואה שהסביבה מלאה מדשא ועצים והרבה פוקימונים משחקים בניהם, ואתה ממשיך ללכת ופתאום אתה רואה פוקימון ישן[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=#00ffff][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=darkgreen]shayrehamim-"למה אתה מוותר?, אתה פוחד להפסיד?" ברנדון אומר לך בהיתנשות[/COLOR][/SIZE]
[quote=chimcharboy;628737][SIZE=3][COLOR=darkred]ironik-"שלום ברנדון, אני מסכימה לאתגר" ג'וליה אומרת "בוא איתי לזירה"[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אבוא איתה לזירה ואשאל אותה "שנתחיל?"