[QUOTE=monster;651266][B][COLOR="Blue"]אתה נכנס למכרה ואתה רואה הרבה כורים כורה אחד שואל אותך" אתה רוצה גם למצור אבני פיתוח"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בטח" אני אומר "תראה לי איך!"
Printable View
[QUOTE=monster;651266][B][COLOR="Blue"]אתה נכנס למכרה ואתה רואה הרבה כורים כורה אחד שואל אותך" אתה רוצה גם למצור אבני פיתוח"[/COLOR][/B][/QUOTE]
"בטח" אני אומר "תראה לי איך!"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס הכורה אומר לך" תביא לי 50$ ואביא לך קלשון(שכחתי איך קוראים לזה) מקובל עליך"[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;651268][B][COLOR="Blue"]לוקאס הכורה אומר לך" תביא לי 50$ ואביא לך קלשון(שכחתי איך קוראים לזה) מקובל עליך"[/COLOR][/B][/QUOTE]
(מקוש) "בסדר קח"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה מביא לכורה 50$ והוא הביא לך מקוש מה תעשה[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;651270][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה מביא לכורה 50$ והוא הביא לך מקוש מה תעשה[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני הולך לכרות חפצי פיתוח!
[B][COLOR="Blue"]אתה מחפש אבן לכרות ואתה מוצר אבן גדולה ואתה מתחיל לכרות לאחר מס' דקות אתה מוצא אבן שמש[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;651272][B][COLOR="Blue"]אתה מחפש אבן לכרות ואתה מוצר אבן גדולה ואתה מתחיל לכרות לאחר מס' דקות אתה מוצא אבן שמש[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יופי אבן שמש"
עכשיו יש לי שאלה:ניתן למצוא ניב תער או דברים כאלה?
[B][COLOR="Blue"]לוקאס כן כל חפץ פיתוח
אתה נרגש על זה שמצאת אבן שמש [/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;651274][B][COLOR="Blue"]לוקאס כן כל חפץ פיתוח
אתה נרגש על זה שמצאת אבן שמש [/COLOR][/B][/QUOTE]
יופי אני ממשיך לחפש אני רוצה למצוא ניב תער
[B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה ממשיך לחפש אבנים שאתה חושב שנמצא בהם ניב תער ולאחר כמה דקות בחרת לך אבן ואתה כורה אותה ומוצא ניב תער[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;651276][B][COLOR="Blue"]לוקאס אתה ממשיך לחפש אבנים שאתה חושב שנמצא בהם ניב תער ולאחר כמה דקות בחרת לך אבן ואתה כורה אותה ומוצא ניב תער[/COLOR][/B][/QUOTE]
"יש" אני אומר ויוצא מהמקום לעבר העיר רורק!
[B][COLOR="Teal"]אתה ממשיך בדרכך ואישה ניגשת אלך ואומרת לך" תרצה למכור לנו אבני פיתוח ובתמורה ניתן לך 100$ על כל אבן פיתוח[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;651279][B][COLOR="Teal"]אתה ממשיך בדרכך ואישה ניגשת אלך ואומרת לך" תרצה למכור לנו אבני פיתוח ובתמורה ניתן לך 100$ על כל אבן פיתוח[/COLOR][/B][/QUOTE]
"כן את אבן השמש שמצאתי"
[B][COLOR="Blue"]לוקאס האישה אומרת לך" אין בעיה תביא לי את אבן השמש"[/COLOR][/B]
[QUOTE=monster;651281][B][COLOR="Blue"]לוקאס האישה אומרת לך" אין בעיה תביא לי את אבן השמש"[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני מביא לה, לוקח את הכסף וממשיך בדרכי.