בוויזל אל תידאג גם אתה תגיע לאלף
Printable View
בוויזל אל תידאג גם אתה תגיע לאלף
אני קורא לילדי בית הספר היסודי:
אתם קולטים שבעוד חמישה ימים לא נשמע מבית הספר יותר ?
אדון פריון תענה לפרטי
תומר תדבר לגובהה שלך אל תחשוב שאתה ברמה של לדבר איתי כאילוש אתה בגיל שלי עדיף שתישתוק ולא יתערב בעיניינים שלא שלך..
אני רק רוצה להגן עליו, לא באלי לריב איתך אז תפסיק.
תומר אני מתעלם מהתגובות שלו ותודה שעזרת לי אני לא רוצה שתריב איתו.....
בוויזל אם עוד פעם הוא מיתעסק איתך תגיד לי, אני לא פוחד ממנו
גם אני לא פשוט החלטתי שמישהו שמדבר ברמה כל כך ונמוכה לא מגיע ההיתיחסות שלי...
לא צריך בכלל לדבר במונחים של "פחד", הכל עניין של סיכון לעומת תעולת. היות ואף אחד לא יכול להרוויח כלום אם תתחילו בקרב גידופים אינטרנטיים, שרובו יתמקד סביב נטיות מניות אלו ואחרות של השני ושל קרובי משפחתו, הייתי ממליץ לכם גם לא לסכן שום דבר. (בכך הסתמכנו על המסקנה הידועה שאם התועלת הינה 0 עד שגיאה כלשהי, הסיכון המומלץ ביותר הוא בדיוק 0).
המלצתי, לשתף פעולה כנגד הרשע הצרפתי ולהביא למיגורו מהעולם.
בוקר וערב טוב לכולכם.
לכבוד הכינוי החדש שלי חשבתי גם לשים חתימה סקסית מה דעתכם?
[quote=LordAbizi;649000]לא צריך בכלל לדבר במונחים של "פחד", הכל עניין של סיכון לעומת תעולת. היות ואף אחד לא יכול להרוויח כלום אם תתחילו בקרב גידופים אינטרנטיים, שרובו יתמקד סביב נטיות מניות אלו ואחרות של השני ושל קרובי משפחתו, הייתי ממליץ לכם גם לא לסכן שום דבר. (בכך הסתמכנו על המסקנה הידועה שאם התועלת הינה 0 עד שגיאה כלשהי, הסיכון המומלץ ביותר הוא בדיוק 0).
בוקר וערב טוב לכולכם.[/quote]
אוקיי אתה ממש מפחיד אותי :oing:
[QUOTE=LordAbizi;649000]לא צריך בכלל לדבר במונחים של "פחד", הכל עניין של סיכון לעומת תעולת. היות ואף אחד לא יכול להרוויח כלום אם תתחילו בקרב גידופים אינטרנטיים, שרובו יתמקד סביב נטיות מניות אלו ואחרות של השני ושל קרובי משפחתו, הייתי ממליץ לכם גם לא לסכן שום דבר. (בכך הסתמכנו על המסקנה הידועה שאם התועלת הינה 0 עד שגיאה כלשהי, הסיכון המומלץ ביותר הוא בדיוק 0).
בוקר וערב טוב לכולכם.[/QUOTE]
אני חושב שהבנתי....
אגב איך קוראים לך?
בוקר וערב טוב
[quote=chimcharboy;649004]אוקיי אתה ממש מפחיד אותי :oing:[/quote]
טרחת בכלל לקרוא את התגובה שלי?! אין טעם לדבר במונחים של "פחד"! את ההודעה שלך כפי שהבנתי אותה יכולת לנסח גם כ-"קראתי תגובתך, אך היא נראית לי משונה למדי, ואני חש שאיני מצליח לעקוב אחריה עד הסוף. אולי תוכל לדבר במינוחים יותר קלילים שיקלו על הקריאה ועל הבנת התגובה?"
@מעליי:
אין לי שם, אכלתי אותו כדי שהצרפתים הרשעים לא יוכלו להשמיד אותי דרך האינטרנט. הדרך היחידה בה הצרפתים יהרגו אותי זה בקרב של רוע של שירה צרפתית כנגד הטוהר של המתמטיקה המופשטת!
עם זאת, ניתן לפנות אליי ב"אביזי", "ארכימדס", "לורדאביזי", "לורד", "שלאביזטור".
זאת אחת הבחורות הכי יפות בעולם.
יאלה הלכתי לשחק קצת בסוני 3 אני רוצה לסיים את פרבלושן.
ביי לכם תהנו.
תומר ועידן בשביל מה להתגרות עזבו ת'סיפור וזהו אז מה קורה??