[quote=DarkTiger;732162][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו נעצר, הוא מסתובב אליך "באאדו?".[/COLOR][/quote]
אני מרים את באדו בעדינות בידיי ואומר לו בשמחה: "דאגתי לך, זאת לא הדרך הנכונה, בוא נלך עכשיו לאגם יהיה כיף"
Printable View
[quote=DarkTiger;732162][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו נעצר, הוא מסתובב אליך "באאדו?".[/COLOR][/quote]
אני מרים את באדו בעדינות בידיי ואומר לו בשמחה: "דאגתי לך, זאת לא הדרך הנכונה, בוא נלך עכשיו לאגם יהיה כיף"
[QUOTE=DarkTiger;728750][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- אלקיד מתעלם ממך, הוא לופת את מים. ג'וניור בכוח וזורק אותו עליך, מים. ג'וניור פוגע לך במצח ואתה נופל.[/COLOR][/QUOTE]
"אתה עלוב" אגיד לו "אני זה שעוזר לך ואתה מרביץ לי ?" אגיד בפליאה ואקום מן הקרקע
"אני כאן כדי לאמן אותך , כדי להפוך אותך לחזק .. אתה סתם חלש , תיראה אותך .. לא מצליח לחסל מגבי מסכן"
אגיד ואצביע על המגבי הזועם ואז אשלב ידיים .
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "אררג" אלקיד נוהם, הוא מסתובב לעברך ומביט בך בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הוא משחרר צעקה מחרישת אוזניים ופורק בהבזקים צהבהבים ועוצמתיים ברק הלם מהיר.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]מים. ג'וניור מתחבא מאחוריך בפחד, הברק פוגע בך, במים. ג'וניור, באנג'י ובמגבי.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]כולכם נופלים ומתיישבים על האדמה הקרה.[/COLOR]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו קורץ לך ואתם צועדים לעבר האגם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]כשאתם מגיעים אתם שומעים רעשים מוזרים משיחים מאחורי הבריכה.[/COLOR]
[COLOR=yellowgreen][B]שלומי[/B]- הורסי מזנק וטיילו עף גבוה, הרחק מטווח הירי של הורסי.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הורסי מתעקש לירות בועות בכל זאת אך הן מתפוצצות בגלל השמש הקופחת לפני שהן מגיעות אל טיילו.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]הורסי מבין שטיילו מחוץ לטווח שלו, הוא פולט עננת עשן.[/COLOR]
[COLOR=#9acd32]טיילו צופה בעננת העשת ומחכה שתתפוגג.[/COLOR]
[CENTER][quote=DarkTiger;733504]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו קורץ לך ואתם צועדים לעבר האגם.[/COLOR]
[COLOR=darkorange]כשאתם מגיעים אתם שומעים רעשים מוזרים משיחים מאחורי הבריכה.[/COLOR][COLOR=#9acd32].[/COLOR][/quote]
אני יניח את באדו על הרצפה ויתקרב לשם לאט לאט ובשקט
[/CENTER]
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו מחכה אותך ופתאום מתחיל לרוץ קדימה, רגע לפני שאתה רואה מה נמצא שם באדו פולט צווחה מחרישת אוזניים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש כאילו אוזניך רוצות לנשור ולקפוץ לאגם שנקרא בריכת פיאון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הפוקדע שלך מתחיל מצפצף בקול צורמני בפתאומיות.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;733504][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "אררג" אלקיד נוהם, הוא מסתובב לעברך ומביט בך בעצבנות.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הוא משחרר צעקה מחרישת אוזניים ופורק בהבזקים צהבהבים ועוצמתיים ברק הלם מהיר.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]מים. ג'וניור מתחבא מאחוריך בפחד, הברק פוגע בך, במים. ג'וניור, באנג'י ובמגבי.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]כולכם נופלים ומתיישבים על האדמה הקרה.[/COLOR]
[/COLOR][/QUOTE]
אנסה להתאושש ואחשוב לעצמי 'זאת רק ההתחלה..'
"תיראה , אתה אולי טיפה חזק אבל ממש ממש טיפה .. אבל לדעתי אתה עדיין עלוב ,
אתה לא יכול לשלוט בכוחות שלך .. אם היית יכול היית מעלף את מגבי , לא עילפת אותו בנוסף פגעת בכולם
זה בגלל שאתה לא מדייק בכלל .." אגיד לו בזלזול ואחייך לאנג'י , אלחוש לה
"מים.ג'וניור נורא חמוד והוא יכול להיות פוקימון מים מושלם לשישיה שלך , כדאי שתתפסי אותו עכשיו שהוא מבוהל
ופגוע"
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "לפי מה שידוע לי מים, ג'וניור הוא פוקימון על חושי" אנג'י מגחכת בחיבה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"אלק!" אלקיד פורק עליך ועל מגבי עוד גל הלם, מגבי מתעלף.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;733631][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "לפי מה שידוע לי מים, ג'וניור הוא פוקימון על חושי" אנג'י מגחכת בחיבה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"אלק!" אלקיד פורק עליך ועל מגבי עוד גל הלם, מגבי מתעלף.[/COLOR][/QUOTE]
"עד שלא תלמד להתנהג כראוי אתה בפוקדור שלך" אגיד לאלקיד ואכניס אותו לפוקדור"
מיד אוציא פוקדור ריק ואזרוק על מגבי , "חשבתי שהוא גם פוקימון מים" אגיד לאנג'י ואוסיף
"אלקיד שלי מאוד חזק אבל גם חוצפן , צריך לחנך אותו .. והמגבי הזה ניראה מאוד נחמד"
אגיד לה ואסתכל על הפוקדור המהבהב שנזרק על מגבי .
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- אתה מושיט את היד שלך אל הפוקדור של אלקיד והוא איננו, אלקיד מחייך אליך בלגלוג.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הפוקדור מתעופף על מגבי, הוא מתנדנד באיטיות ונעצר, תפסת מגבי![/COLOR]
[COLOR=#4169e1]אנג'י מהרהרת "תגיד, כדאי לי לתפוס את מים ג'וניור? מר. מים יעזור לשישיה שלי?"[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;733724][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- אתה מושיט את היד שלך אל הפוקדור של אלקיד והוא איננו, אלקיד מחייך אליך בלגלוג.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]הפוקדור מתעופף על מגבי, הוא מתנדנד באיטיות ונעצר, תפסת מגבי![/COLOR]
[COLOR=#4169e1]אנג'י מהרהרת "תגיד, כדאי לי לתפוס את מים ג'וניור? מר. מים יעזור לשישיה שלי?"[/COLOR][/QUOTE]
"אם הוא רק על-חושי , אני לא חושב שהוא יעזור לך .. " אגיד לה ואמשיך לחפש את הפוקדור
של אלקיד "אתה לא ראוי להיות פוקימון שלי , פוקימון לא מתנהג ככה למאמן שלו"
אגיד ואעזוב את הפוקדור של אלקיד לא אחפש אותו , אכניס את הפוקדור של מגבי ואמשיך לעיר הבאה
בלי להתייחס בכלל לאלקיד 'שיישאר שם' אחשוב לעצמי .
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- אלקיד מסתובב ופונה לדרכו, ברגע שאתם מתחילים לצעוד לדרך 1 ומשם לקרסיליה אתה שומע קולות מהמעבדה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"סטיב!" אתה רואה את גרי אוק עומד מחוץ למעבדה מחזיק את מריפ "אתה בטוח בעניין מריפ?"[/COLOR]
[quote=DarkTiger;733543][COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- באדו מחכה אותך ופתאום מתחיל לרוץ קדימה, רגע לפני שאתה רואה מה נמצא שם באדו פולט צווחה מחרישת אוזניים.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]אתה מרגיש כאילו אוזניך רוצות לנשור ולקפוץ לאגם שנקרא בריכת פיאון.[/COLOR]
[COLOR=#ff8c00]הפוקדע שלך מתחיל מצפצף בקול צורמני בפתאומיות.[/COLOR][/quote]
אני רץ לשם בדאגה שבאדו מפחד ממנו כשאני אוטם את אוזניי אם שני אבנים קטנות שלקחתי מהאדמה
[COLOR=darkorange][B]רועי[/B]- אתה מביט בחיפזון על היצור שמאחורי השיח ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/127.png[/IMG] משתולל.[/COLOR]
[QUOTE=DarkTiger;733736][COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- אלקיד מסתובב ופונה לדרכו, ברגע שאתם מתחילים לצעוד לדרך 1 ומשם לקרסיליה אתה שומע קולות מהמעבדה.[/COLOR]
[COLOR=#4169e1]"סטיב!" אתה רואה את גרי אוק עומד מחוץ למעבדה מחזיק את מריפ "אתה בטוח בעניין מריפ?"[/COLOR][/QUOTE]
"לא פרופסור , אני מצטער אבל אני מתחרט .. האלקיד הזה ניראה ממש טוב והוא חזק כמו שור
והמריפ היא נקבה , בד"כ נקבות אף פעם לא אגרסיביות .. אני חושב שאני אסתדר עם המגבי הזה .
תודה על הכל , בהצלחה בכל מעשי ידיך" אני אומר לו וממשיך לדרכי , מתעלם מהאלקיד הזה ,
וממשיך לעיר הבאה .. בדרכי אחפש עוד פוקימונים .
[COLOR=royalblue][B]סטיב[/B]- "נדמה לי שאתה קצת מעצבן אותה" אתה שומע את מריפ נוהמת "אתה תוהה בעניין מריפ, כל פוקימון מסוגל להיות אגרסיבי".[/COLOR]
[COLOR=royalblue]"ואמפרוס נחשב לאחד כזה, שני המינים שווים" ממשיך הפרופסות ואנג'י מסכימה "אני חושבת שכדאי לך בכל זאת לקחת את מריפ".[/COLOR]