[quote=Eustass Kid;666580]תגידו איך רטטות ונידורין הוליכו חשמל[/quote]
עוד פעם זה חח
תקראו את מה שאמרתי בתגובה בעמוד הקודם
ואם לא תבינו אני יסביר שוב
Printable View
[quote=Eustass Kid;666580]תגידו איך רטטות ונידורין הוליכו חשמל[/quote]
עוד פעם זה חח
תקראו את מה שאמרתי בתגובה בעמוד הקודם
ואם לא תבינו אני יסביר שוב
תודה מור, אסתכל עוד מעט אני פשוט פוחד להסתכל ולראות ששוב הגיב רק מישהו אחד XD
חזרתי מהבדיקת דם, עשיתי בחודשים האחרונים 3 בדיקות שתן כי כולם עקשנים שהם רוצים שאעשה שוב XD
אנשים, בבקשה להציץ במדריך שעשיתי, בשבילכם ><
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24041[/URL]
[quote=White Magical Hat;666588]תודה מור, אסתכל עוד מעט אני פשוט פוחד להסתכל ולראות ששוב הגיב רק מישהו אחד XD
חזרתי מהבדיקת דם, עשיתי בחודשים האחרונים 3 בדיקות שתן כי כולם עקשנים שהם רוצים שאעשה שוב XD
אנשים, בבקשה להציץ במדריך שעשיתי, בשבילכם ><
[URL]http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=24041[/URL][/quote]
הגבתי אחי מדריך קטלני
הצצתי במדריך
אדם הבנתי עכשיו
[quote=Eustass Kid;666590]הצצתי במדריך
אדם הבנתי עכשיו[/quote]
חחח סבבה
בוקר טוב
[quote=DarK LuGiA;666569]מה פתאום זה כמו שתכניס מזלג לשקע החשמלי אתה תתחשמל נכון ואתה לא מוליך חשמל
אבל אם מישהו יבוא חהיגע בך גם הוא יתחשמל וזה גורם למתח גבוה בגלל זה הגשר יתרומם!
ואחי זה סדרת טלוויזיה תהנה ותשתוק אתה לא צריך לבקר כל דבר חח:D[/quote]
מבזק חדשות: בני אדם מוליכים חשמל.
והתכוונתי לכך שיכול להיות שניודרן ורטטה מוליכים חשמל, אבל הם לא [B]מייצרים[/B] חשמל, ולהפך הם רק מגדילים את התנגדות המעגל, אז הם רק מקטינים את הזרם (על פי חוק אוהם)
אדם אתה מעצבן אותי.. ><
[quote=Kratos;666600]אדם אתה מעצבן אותי.. ><[/quote]
חחח למה אחי?
[quote=DarK LuGiA;666601]חחח למה אחי?[/quote]
כי אתה לא קראת את המנגה ולא יודע על קילר בי והכל ואז מגיב לי בדיון <<
):
[quote=Kratos;666603]כי אתה לא קראת את המנגה ולא יודע על קילר בי והכל ואז מגיב לי בדיון <<
):[/quote]
חח סליחה אחי מצטער אנ יתחיל לקרוא ואז נדבר על זה חח
[quote=DarK LuGiA;666606]חח סליחה אחי מצטער אנ יתחיל לקרוא ואז נדבר על זה חח[/quote]
אמרתי לך כבר שתגיד לי מה אתה כן יודע משיפודן ואני אעשה לך תקציר לשאר ומיקוד על החשובים P:
[quote=Kratos;666608]אמרתי לך כבר שתגיד לי מה אתה כן יודע משיפודן ואני אעשה לך תקציר לשאר ומיקוד על החשובים P:[/quote]
חחח אני יקרא כמה פרקים ואז אני יגיד לך מה הבנתי
[quote=DarK LuGiA;666609]חחח אני יקרא כמה פרקים ואז אני יגיד לך מה הבנתי[/quote]
הפרקים הראשונים זה החזרה של נארוטו אז תהנה או כמו שאומרים באנגלית: Knock yourself up
[quote=Kratos;666612]הפרקים הראשונים זה החזרה של נארוטו אז תהנה או כמו שאומרים באנגלית: Knock yourself up[/quote]
חחח סבבה ואיזה פרקים הוא מתחיל להתאמן לשלוט בקיובי?