-
[quote=אדון פריון;675782]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הלחש פוגע בך ואתה עף אל עבר הקצה השולחן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]כל התלמידים צוחקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הארי אומר :"לא אמרת את זה נכון אתה בסדר ילד?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]מערך קרב:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין:11\11[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Guttman Yad-Brush]נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT=Guttman Yad-Brush]הפלפאף:0[/FONT][/COLOR][/quote]
"כן" אני אומר לו ומכוון את השרביט שוב אל היד של רובין "אקספליארמוס!"
-
[quote=אדון פריון;675782][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]בבת אחת כול הילדים צוחקים אתה רואה שרק ספיר לא צוחקת.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" בבת אחת כל הילדים שותקים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush]סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR]
"האגריד אתה תראה לנו כאלה?" אשאל את האגריד
-
[quote=אדון פריון;675654]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה רואה את הילד שרבת איתו והוא אומר לך :"מה אתה בבית הכי טוב אהה?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני מביט לו בעיינים ואומר לו בכעס,
"תקשיב ילד, זה שאנחנו באותו בית זה סבבה, אבל אם תמשיך להיטפל אליי אני אשתק אותך, יש מבין?".
-
[quote=אדון פריון;675782]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה אומרת :"לא מה פתאום אני רגילה לכאב אני כל הזמן נופלת ונתקלת בדברים".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"יש עליך מזל רע איך שהבנתי..אבל לא משנה נתקדםם לעבר התחנה?"אני אומרת ומתחילה ללכת לכלכת לכיוון היצאה מהרכבת ולכיון התחנה הבאה.
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא עדיין לא,אגב אתם יכולים לקרוא לי האגריד לא צריך את כול הרשמיות אצלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה שומע אנחת עצב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת :"טועה זה נכון אך הוא גם חמוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את שומעת ילדה שאומרת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מפיו,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בעיקר לקדרות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר לך :"שמע בו נפתח דף חדש בסדר אני די מעריך את הנועזות שלך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הפעם כדור האש הכסוף פוגע ברובין והוא עף על אחד הקירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הוא גם וצועק :"לויקורפוס" הארי צועק :"פיניטה אינקנטאטם" הכישופים נעלמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין:8\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']הילדה מהנהנת ואתם יוצאים מין הרכבת ואתם רואים ענק עם זקן שחור שמסמן לכן להיכנס לאחת הסירות שלידו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הודעות:[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']מי שיפתח את ע''מ 20 יעלה רמה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush']נק' הבתים לרגע זה:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']גריפינדור:5[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush']הפלפאף:0[/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675828][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]הילדה מהנהנת ואתם יוצאים מין הרכבת ואתם רואים ענק עם זקן שחור שמסמן לכן להיכנס לאחת הסירות שלידו.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
אני נכנסת לעבר הסירה אליה הצביע הענק ומחכה להוראות נוספות.
-
[quote=אדון פריון;675828][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא עדיין לא,אגב אתם יכולים לקרוא לי האגריד לא צריך את כול הרשמיות אצלי".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]אתה שומע אנחת עצב.[/FONT][/COLOR]
"אז מה נעשה היום האגריד? " אשאל אותו
-
[quote=אדון פריון;675828][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת :"טועה זה נכון אך הוא גם חמוד".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את שומעת ילדה שאומרת :"חיה דמוית צב שיכולה לירות אש מפיו,השריון שלו מלא אבני אודם וחן ומשתמש בעיקר לקדרות".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"נשמע הגיוני" אני לוחשת ללולה וחושבת 'הילדה שאמרה את זה בטח חכמה מאוד, איך היא לא ברייבנקלו?'
-
[FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']Mcshay[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"לא נראה סרטני אש אלא נראה יצור דווקא יותר חביב ויותר נוח לשיחה,פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']קנטאור זקן יחסית עם שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"פירנזה תלמידים,תלמידים פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']פירנזה גד גידה. [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']לולה אומרת :"לא היא בגריפינדור היא סוג של הרמיוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']את שומעת קולות צחוק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" וכל הצחוקים נפסקו.[/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אתן נכנסות לסירה והסירה מתחילה לנוע כעבור חמש דקות את רואה את הטירה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']רייבנקלו:5[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush']סלית'רין:[/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][FONT=Times New Roman]5[/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=lime][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
-
[quote=אדון פריון;675828]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]Scorpio[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הפעם כדור האש הכסוף פוגע ברובין והוא עף על אחד הקירות.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]הוא גם וצועק :"לויקורפוס" הארי צועק :"פיניטה אינקנטאטם" הכישופים נעלמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]ג'ימי:9\11 [/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Guttman Yad-Brush]רובין:8\11 [/FONT][/COLOR]
"אתה בסדר?" אני שואל את רובין ומושיט לו יד כדי לקום "אנחנוו אמורים להשתמש באקספליארמוס"
-
[quote=אדון פריון;675872][COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush][FONT=Times New Roman]DarkTiger[/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]לולה אומרת :"לא היא בגריפינדור היא סוג של הרמיוני".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]את שומעת קולות צחוק.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד צועק :"[B]שקט![/B]" וכל הצחוקים נפסקו.[/FONT][/COLOR][/quote]
ני מפסיקה לדבר עם לולה ומביטה אל האגריד
-
[quote=אדון פריון;675872][COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אלמוגסי [/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT=Guttman Yad-Brush]אתן נכנסות לסירה והסירה מתחילה לנוע כעבור חמש דקות את רואה את הטירה.[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"איזה דירה גדולה ומוהדרת,מעניין עם היופי שלה נמצא גם בפנים ולא רק בחוץ...'אני חושבת ונכנסת לתוך הטירה.
-
[quote=אדון פריון;675872][FONT=Times New Roman][COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]Mcshay[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"לא נראה סרטני אש אלא נראה יצור דווקא יותר חביב ויותר נוח לשיחה,פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]קנטאור זקן יחסית עם שיער לבן.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]האגריד אומר :"פירנזה תלמידים,תלמידים פירנזה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Guttman Yad-Brush]פירנזה גד גידה. [/FONT][/COLOR]
"היי אתה סוס " אומר
-
[quote=אדון פריון;675828]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]Black Mamba[/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT=Guttman Yad-Brush]הילד אומר לך :"שמע בו נפתח דף חדש בסדר אני די מעריך את הנועזות שלך".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"סבבה, אבל זה כלל לא אומר שאנחנו חברים, זה אומר שאני לא אתקוף אותך בפעם הבאה שתפנה אליי" אני אומר לו ולוחץ את ידו, ומשם ממהר למגורי השינה, ללבוש פיג'מה.
-
[COLOR=red][FONT='Guttman Yad-Brush']פירנזה אומר בעצבנות :"אני קנטאור ולא סוס".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']האגריד אומר :"תכירו את פירנזה הוא קנטאור".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']מין הטירה יוצא קנטאור יפה טוהר.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush']הקנטאור אומר :"שמי פירנזה לפני כמה שנים הגעתי לבית הספר כדי ללמד את התלמידים גילוי עתידות".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003366][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']Black Mamba[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']הילד אומר :"בסדר מה שתגיד אתה לא רוצה לאכול?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush']אתה מסתובב ואתה רואה מגשים שלמים של כול האוכל שאתה אוהב.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT='Guttman Yad-Brush'] [/FONT][/COLOR]
[FONT=Times New Roman][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']Scorpio[/FONT][/COLOR][COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR][/FONT]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']רובין אומר :"פשוט עיצבן אותי שלא נפגעת ממני פעם אחת".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT='Guttman Yad-Brush']הארי אומר :"זה בסדר זה קורה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=aqua][FONT='Guttman Yad-Brush']אישה נמוכה יחסית מסמנת לכם להיכנס.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ffcc00][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT='Guttman Yad-Brush'][/FONT][/COLOR]