-
[B][SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]דסו~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]אלקיד משתמש במכת ברק בכל הכוח,מכת הברק נורה לעבר וואטרטל,"וואטרט'ל,תגן על עצמך כמו באימונים" פיני פוקד על וואטרטל,וואטרטל נכנס לשריון שלו ומסתובב במהירות אדירה,מכת הברק פוגעת בשריון אך בגלל מהירות הסיבוב של השיריון היא מוסטת הצידה!,"וואטרטל,תתחיל לתקוף עם שבירת גולגולת!",וואטרטאל רץ לעבר אלקיד,הוא קופץ לכיוון של אלקיד ונוגח בו בעוצמה!,אלקיד נופל אך מיד קם וצועק:"אלקיד קיד קיד!!",נראה שהוא רוצה להמשיך להילחם בכל הכוח!.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#556b2f]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אתה תצא מזה D:,בוא רק נקווה XDDD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]-----[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אתה מחזיר את כולם ומנצל את העשן כדי לברוח מהמקום במהירות שיא!,אתה רץ ורואה רק את ריידון מאחוריך,כנראה ששאר הפוקימונים שרדפו אחריך איבדו אותך,הוא ממשיך לרדוף אחריו,אתה נתקל בסלע ונופל בזמן שריידון שועט לעברך,לפתע זרם מים אדיר פוגע בריידון,אתה מסתכל אחורה ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG] ולידו בחור עם שיער אפור לבוש יפה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]הבחור מתקרב אליך,מושיט לך את היד ועוזר לך לקום:"שלום,אני סלבדורה ואני בלש פוקמונים,יש לך מזל שהייתי באזור" סלבדורה מציג את עצמו,הוא מדבר במבטא ספרדי מצחיק במקצת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]ריידון נראה עצבני והוא שועט לעבר פרליגיטור,פרליגיטור רץ אליו במהירות כל כך מהירה שהעיניים שלך לא מצליחות לעקוב אחריה,היד שלו הופכת ללבנה והוא שולח אליו אגרוף קרח חזק שמעלף אותו במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]"מה קרה ריידון מסכן שלי?אתה מפסיד?..אל תדאג,זאת לא בושה להפסיד לסלבדורה!" סלבדורה אומר בשקט ושוב-במבטא ספרדי מצחיק שהופך למעצבן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]-----[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]שמעו חברה אני התעייפתי אז נראה לי שנסיים להיום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]בואו נעשה פרסומת יפה ונסיים את המתרתון הזה:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=red][IMG]http://up203.siz.co.il/up2/iim4g3mz2yzj.png[/IMG][U][B][SIZE=3]משוב על המשחק[/SIZE][/B][/U][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=2]אם אתם שחקנים או סתם שה"מים שעוקבים אחרי המשחק שלי,תשלחו לי ה"פ ובו משוב על המשחק,זה יעזור לי מאוד (בין אם זה שלילי ובין אם זה חיובי),אני לא מגביל אותכם בטופס,פשוט תכתבו לי בה"פ כל מה שאתם חושבים על המשחק.[/SIZE][/COLOR]
[COLOR=red][SIZE=2][B]תודה על העזרה ותשומת הלב.[/B][/SIZE][/COLOR]
-
[QUOTE=SexStyle;720300]
[B][COLOR=darkslateblue]נדב~[/COLOR][/B]
[COLOR=#483d8b]טורצ'יק רץ לעבר מונפרנו וקופץ לו על הראש,הוא מתכוון לנקר אותו אבל אבל מונפרנו תופס לו את הראש ומוחץ אותו,"טורצ'יקקקק" טורצ'יק צועק בעודו נאנק מכאבים,נראה שלמונפרנו אין רחמים,הוא ממשיך למחוץ לו את הראש ונהנה מזה "לאאאא טורצ'יקקקק" אתה צועק ולפתע אור לבן בוקע מטורצ'יק,האור הלבן זוהר כמה שניות ונראה שטורצ'יק משנה צורה,לפתע נגלה לפניך ציפור צהובה/כתומה עם ידיים ורגליים מוצקות.[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/256.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#483d8b]"קומממממממבסקין!!!" הוא קורא ומחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=#483d8b]מה תעשה?[/COLOR]
[COLOR=#483d8b][B]*בקרוב הפרטים של קומבסקין יעודכנו.*[/B][/COLOR]
[COLOR=#483d8b][/COLOR][/QUOTE]
"הולי שיט, התפתח טורצ'... זאת אומרת, קאמבוסקן! זה אדיר!!!" אני צורח בזמן שאני קופץ במקום בהתלהבות.
"אוקיי קאמבוסקן, בוא נסיים את הקרב הזה עכשיו! תשתמש בניפוח (אין לי מושג ממש איך מתרגמים את BULK UP) ואז בבעיטה כפולה!"
-
[quote]דסו~
אלקיד משתמש במכת ברק בכל הכוח,מכת הברק נורה לעבר וואטרטל,"וואטרט'ל,תגן על עצמך כמו באימונים" פיני פוקד על וואטרטל,וואטרטל נכנס לשריון שלו ומסתובב במהירות אדירה,מכת הברק פוגעת בשריון אך בגלל מהירות הסיבוב של השיריון היא מוסטת הצידה!,"וואטרטל,תתחיל לתקוף עם שבירת גולגולת!",וואטרטאל רץ לעבר אלקיד,הוא קופץ לכיוון של אלקיד ונוגח בו בעוצמה!,אלקיד נופל אך מיד קם וצועק:"אלקיד קיד קיד!!",נראה שהוא רוצה להמשיך להילחם בכל הכוח!.
מה תעשה?[/quote]
"טוב מאוד אלקיד!" אני אומר "תרוץ אליו ותשתמש באגרוף רעם! ומיד תעבור למכת ברק מתווך קרוב!"
-
כינוי: ranrevah
שם: רן
ספרייט דמות: [IMG]http://i49.tinypic.com/2lrf60.png[/IMG]
חפצים:5 פוקדורים,פוקדע,פלאפון ו1000 ש"ח.
פוקימון התחלתי: בלבאזור
רקע: שמע אחי אתה יכול להסתכל במשחקים אחרים שאני משתתף בהם ותיראה שאני מאוד משקיע
שותף: 1
רומאנס: אין לי בעיה =]
הערות/טענות/מענות/מציצות/מרשמלו: אשמח אם תרשום אותי נראה משחק ברמה גבוה מאוד
-
[quote=SexStyle;720840][B][SIZE=2][COLOR=darkslategray]מתן~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"דינג דינג דינג אני מקבל את ההזמנה,זכית בעוד הפסד-לפי המראה המוזנח שלך בטח אתה רגיל להפסדים,אני יציג את עצמי בשיר"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"תתכונן להפסיד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]ממש כמו תמיד[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אני אהיה מאמן כל כך חזק ומוצלח[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אדפוק את יוליה שדומה למלאך[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]רק מאמני פוקימונים טובים היא אוהבת[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אבל היא?אף פעם אותי לא מאכזבת".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
אני אומר לבן אדם:"אתה בן אדם חולה, בוא נתחיל בקרב וזהו, תבחר את הפוקימון שלך"
אני מסתכל על הבן אדם במבט מזלזל כאחד שהוא לא רציני.
-
[SIZE=2][COLOR=darkred][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אתה תצא מזה D:,בוא רק נקווה XDDD[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]-----[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]אתה מחזיר את כולם ומנצל את העשן כדי לברוח מהמקום במהירות שיא!,אתה רץ ורואה רק את ריידון מאחוריך,כנראה ששאר הפוקימונים שרדפו אחריך איבדו אותך,הוא ממשיך לרדוף אחריו,אתה נתקל בסלע ונופל בזמן שריידון שועט לעברך,לפתע זרם מים אדיר פוגע בריידון,אתה מסתכל אחורה ורואה [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/160.png[/IMG] ולידו בחור עם שיער אפור לבוש יפה[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer29.png[/IMG].[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]הבחור מתקרב אליך,מושיט לך את היד ועוזר לך לקום:"שלום,אני סלבדורה ואני בלש פוקמונים,יש לך מזל שהייתי באזור" סלבדורה מציג את עצמו,הוא מדבר במבטא ספרדי מצחיק במקצת.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]ריידון נראה עצבני והוא שועט לעבר פרליגיטור,פרליגיטור רץ אליו במהירות כל כך מהירה שהעיניים שלך לא מצליחות לעקוב אחריה,היד שלו הופכת ללבנה והוא שולח אליו אגרוף קרח חזק שמעלף אותו במקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000]"מה קרה ריידון מסכן שלי?אתה מפסיד?..אל תדאג,זאת לא בושה להפסיד לסלבדורה!" סלבדורה אומר בשקט ושוב-במבטא ספרדי מצחיק שהופך למעצבן.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#8b0000][B]מה תעשה?[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]-----[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=red]שמעו חברה אני התעייפתי אז נראה לי שנסיים להיום.[/COLOR][/SIZE]
[
״ נעים להכיר סלבדורה... נראה כי מנהל המשחק שלנו קצת עייף אז הוא ממציא לי קוקו ספרדי שלקוח מסרט רע XD
סתם, נמנם, ממש נעים להכיר אותך סלבדורה, עלי לרפא את הפוקימונים שלי במהרה, אגב... איפה אנחנו??
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]קומבסקין משתמש בניפוח,הוא שואף קצת אוויר שמנפח לו את הגוף,הוא בועט במונפרנו במהירות 2 בעיטות קטלניות שמטיחות אותו ברצפה,"מונפרנו, קום,תתקוף את קומבסקין עם "קרב צמוד"!." אדם קורא ומונפרנו מנחית במהירות קומבו של בעיטות ואגרופים על קומבסקין,"קומ קומ" קומבסקין צועק בזלזול ומנסה לספוג אותם,אבל הוא מסיים כשאחד האגרופים מפיל אותו בחזקה על הרצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]קומבסקין קם,אבל נראה שהוא מתנשף בכבדות ומלא חבלות,מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen][B]דסו~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]"וואטרטל,תתקוף עם שבירת גולגולת שוב!" פיני צועק.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]וואטרטל רץ לעבר אלקיד שידו טעונה באגרוף חשמלי,המתקפות שלהם מתנגשות ונוצר פיצוץ קטן שיוצר עשן,העשן מפריע לך לראות וכעבור כמה שניות אתה יכול לראות בבירור את אלקיד מעולף ואת וואטרטל עומד על הרגליים,אבל הוא נראה פצוע ומתנשף בכבדות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkolivegreen]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslateblue][B]אדם~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]XDD[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2][COLOR=#483d8b]------[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=#483d8b]"אתה באמצע של דרך 3,דרך מדברית שמובילה לעיר פרי" סלבדורה משיב לך ומציע:"תשמע.. אני נוסע על הצ'אריזארד שלי לעיר פינלו-עיר ידידותית למאמנים מתחילים שנמצא בה מכון המים,מאפיית בלור פועלת שם ואני חוקר את הפעולות שלהם. מאפיית בלור היא מאפיה שבחור עשיר ממשפחת המלוכה יצא מסיבה לא ברורה,היא פועלת באזור הארדוול וגונבת פוקימונים,אבל נראה שהמטרה שלהם גדולה יותר מזה,תרצה לעזור לי?" הוא מציע.[/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=2]ranrevah~[/SIZE][/B]
[SIZE=2]מצטער אחי,כרגע אני עם 7 שחקנים וזה המקסימום שלי אז בנתיים אין מקום...[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy][B]מתן~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]"אני לא חולה,אני משוגע וזה משהו אחר לגמרי" אומר לך ולאחר כמה שניות משיב:"אני נלחם עם ראמפדרוס,מה דעתך על קרב של 1 על אחד? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]תבחר את הפוקימון שלך!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#000080]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[quote=SexStyle;720300]
[B][COLOR=red]עומר~[/COLOR][/B]
[COLOR=red]אתה ממשיך בדרכך וחוצה את היער,אתה מגיע לפיצול של דרך 2 לדרך 3 ו4 (ראה מפה).[/COLOR]
[COLOR=red]לפתע איש זקן בא אליך:"[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer28.png[/IMG]"אתה נראה לי חברל'ך צעיר ונחמד,אז אני חייב להזהיר אותך לא ללכת בדרך 3 כרגע,דרך 3 היא דרך מדברים שנמצאים בה פוקמוני אבן ואדמה חזקים,רק אתמול מת היטמונלי של אחד המאמנים הצעירים שעברו בדרך 3,פוי.. זה מה שקורה כשלא מקשיבים לי".[/COLOR]
[COLOR=red]מה תעשה?[/COLOR]
/quote]
"אממ תודה לך!" אומר לו בתודה ואלך לכיוון שביל מספר 4.
-
[QUOTE=SexStyle;721226][B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]קומבסקין משתמש בניפוח,הוא שואף קצת אוויר שמנפח לו את הגוף,הוא בועט במונפרנו במהירות 2 בעיטות קטלניות שמטיחות אותו ברצפה,"מונפרנו, קום,תתקוף את קומבסקין עם "קרב צמוד"!." אדם קורא ומונפרנו מנחית במהירות קומבו של בעיטות ואגרופים על קומבסקין,"קומ קומ" קומבסקין צועק בזלזול ומנסה לספוג אותם,אבל הוא מסיים כשאחד האגרופים מפיל אותו בחזקה על הרצפה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]קומבסקין קם,אבל נראה שהוא מתנשף בכבדות ומלא חבלות,מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
"קאמבוסקין, לא מוותרים! אנחנו נלחמים עד הסוף! תשתמש בניפוח שוב ותתקוף בבעיטה כפולה במלוא העצמה!!!" אני שואג ומצביע על מונפרנו.
-
[B][SIZE=2][COLOR=darkred]עומר~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=darkred]אתה הולך בשביל 4 ומגיע למקום יפיפה מלא מדשאות ואגמים,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]אתה יכול להריח את הריח הנקי של המים.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]כעבור כמה דקות של הליכה שקטה בדרך 4 אתה שומע קול:"חלשה,חלשה,חלשה,חלשה!!!",[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]אתה מסתכל לעבר הקול ורואה בחורה שנראית טוב,היא לבושה במדים אדומים מוזרים[IMG]http://www.pokemonelite2000.com/rstrainer23.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]היא ממשיכה לצעוק:"אני חלשה!! חלשה חלשה חלשה" בקול צרוד שנחלש מרגע לרגע.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkred]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]קומבסקין מתנפח שוב ומחייך אליך,הוא תוקף בבעיטה כפולה אדירה שנראית עוצמתית[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מתמיד,מונפרנו מנסה להגן על עצמו עם הידיים אבל הבעיטה הראשונה מטיחה אותו באדמה,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בעוד השניה מעיפה אותו לאחד ממקורות המים,נראה שהוא לא יכול להילחם יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"חלש,פשוט פוקימון חלש" אדם אומר בזמן שהוא מחזיר את מונפרנו לפוקדור,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"קח,זה מה שמגיע לך" הוא אומר בזמן שהוא משאיר על הרצפה סכום כסף מכובד בסה"כ של 500 ש"ח ועוזב את המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולבסוף מגיע לעיר פינלו,נגלת אליך עיר מפוארת וידידותית,מלאה במזרקות מים,פארקים ענקיים ומדשאות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה מרפא את הפוקימונים במרכז הקרוב ומחליט לעשות סיור בעיר,תחילה אתה רואה מבנה קטן ורשום עליו Market,[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה ממשיך לסייר בעיר ורואה מבנה כחול,מפואר וגדול,בקצהו יש שלט ועליו רשום "Trade Station"[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslategray],אתה ממשיך להסתובב בעיר ורואה מפל מלאכותי,באמצע המפל יש סוג של דלת מוצקה וכחולה והסלעים שתלויים לאורך המפל יוצרים את המילה:"GYM".[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE] [/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;721252]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]נדב~[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]קומבסקין מתנפח שוב ומחייך אליך,הוא תוקף בבעיטה כפולה אדירה שנראית עוצמתית[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]מתמיד,מונפרנו מנסה להגן על עצמו עם הידיים אבל הבעיטה הראשונה מטיחה אותו באדמה,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]בעוד השניה מעיפה אותו לאחד ממקורות המים,נראה שהוא לא יכול להילחם יותר.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"חלש,פשוט פוקימון חלש" אדם אומר בזמן שהוא מחזיר את מונפרנו לפוקדור,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]"קח,זה מה שמגיע לך" הוא אומר בזמן שהוא משאיר על הרצפה סכום כסף מכובד בסה"כ של 500 ש"ח ועוזב את המקום.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה ממשיך ללכת בדרך 4 ולבסוף מגיע לעיר פינלו,נגלת אליך עיר מפוארת וידידותית,מלאה במזרקות מים,פארקים ענקיים ומדשאות.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה מרפא את הפוקימונים במרכז הקרוב ומחליט לעשות סיור בעיר,תחילה אתה רואה מבנה קטן ורשום עליו Market,[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslategray]אתה ממשיך לסייר בעיר ורואה מבנה כחול,מפואר וגדול,בקצהו יש שלט ועליו רשום "Trade Station"[/COLOR][/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=darkslategray],אתה ממשיך להסתובב בעיר ורואה מפל מלאכותי,באמצע המפל יש סוג של דלת מוצקה וכחולה והסלעים שתלויים לאורך המפל יוצרים את המילה:"GYM".[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=darkslategray][SIZE=2]מה תעשה?[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'לפי מה שאני יודע המכון הזה הוא מכון מים, והפוקימון היחיד שלי שיש לו יתרון שם זה סידוט, והוא די חלש... אני אצטרך לאמן אותו' אני חושב לעצמי בזמן שאני חוזר אל דרך 4 בשביל לאמן את סידוט שלי.
-
[B][SIZE=2][COLOR=sienna]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=sienna]אתה חוזר לדרך 4 במטרה לאמן את סידוט,שוב אתה מריח את הריח הטהור של האגמים והמדשאות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]ומתחיל לחפש פוקימונים שיאמנו את סידוט, פתאום אתה שומע קולות רועשים מאחד האגמים ורואה פוקימון כחול דמוי תנין ופוקימון כתום שמחזיק אבן חן בבטנו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/120.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;721267][B][SIZE=2][COLOR=sienna]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=sienna]אתה חוזר לדרך 4 במטרה לאמן את סידוט,שוב אתה מריח את הריח הטהור של האגמים והמדשאות[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]ומתחיל לחפש פוקימונים שיאמנו את סידוט, פתאום אתה שומע קולות רועשים מאחד האגמים ורואה פוקימון כחול דמוי תנין ופוקימון כתום שמחזיק אבן חן בבטנו.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/158.png[/IMG][IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmfa/120.png[/IMG][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=sienna]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
'אומייגאדוש זה טוטודייל! זה הפוקימון האהוב עלי!' אני חושב לעצמי כשאני מתרגש ממראה הפוקימון דמוי התנין.
"אני כל כך הולך לתפוס אותך! סידוט, צא! תשתמש בכדור אנרגיה על טוטודייל, עכשיו!" אני מצווה
-
[B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]"אני כל כך הולך לתפוס אותך!,סידוט צא!,תשתמש בכדור אנרגיה על טוטודייל עכשיו!" אתה מצווה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]סידוט אוגר בפיו כדור ירוק,דחוס ויפהפה ושולח אותו במהירות לעבר טוטודייל,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]טוטודייל שם לב לכדור שעף לעברו ומתחמק באלגנטיות:"טוטוטוטו דייל!" הוא קורא בזמן שהוא שולח זרם מים חזק מפיו לכיוונו של סידוט ופוגע בו,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]סידוט סופג את זרם המים,מחייך אליך וקורא:"סייי.. דוט!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
-
[QUOTE=SexStyle;721297][B][SIZE=2][COLOR=navy]נדב~[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=2][COLOR=navy]"אני כל כך הולך לתפוס אותך!,סידוט צא!,תשתמש בכדור אנרגיה על טוטודייל עכשיו!" אתה מצווה.[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]סידוט אוגר בפיו כדור ירוק,דחוס ויפהפה ושולח אותו במהירות לעבר טוטודייל,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]טוטודייל שם לב לכדור שעף לעברו ומתחמק באלגנטיות:"טוטוטוטו דייל!" הוא קורא בזמן שהוא שולח זרם מים חזק מפיו לכיוונו של סידוט ופוגע בו,[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]סידוט סופג את זרם המים,מחייך אליך וקורא:"סייי.. דוט!".[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=navy]מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/QUOTE]
"סידוט, תשתמש בהתקשחות ואז תתקוף בכדור אנרגיה שוב!"