-
[quote=SysTem;866311][I][I][I][I][I][I][SIZE=2][COLOR=darkslategray][B]הריסון :[/B][/COLOR][/SIZE][/I][/I][/I][/I]
[SIZE=2][COLOR=#ff8c00][COLOR=#2f4f4f]אתה נראה דיי נלהב לראות כזה פוקימון גדול כבר בתחילת המסע שלך , שאתה מתכנן עם סקווירטל שיטה מעניין וסודית ביותר! סקווירטל מתחיל להקנית את פיירו בדרגתיות ששוהת לעברו קדימה והוא נתקע ברצפה בחוזקה, וסקווירטל שוב ממשיך להקניתו והפעם הוא מדלג בין השיחים והעצים ולפיירו אין שום סיכוי והוא נשרט ונופל על הרצהפ פעמים רבות , סקווירטל רואה את הצ'אנס שלו וחובט בו בחוזקה ומפיל אותו על הרצפה , הפיירו המסכן נכע ואף באיטיות חזרה למרומים[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/I][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#2f4f4f][B][U]* קיבלת שני נקודות במד המחשבה על טריק מאוד מאוד מקורי =][/U][/B][/COLOR][/SIZE][/I]
[/quote]
"אין מצב, הוא אצלי בצוות!" אחשוב לעצמי, ארים את סקווירטל ואזרוק אותו לאוויר בכדי שיתפוס גובה..
"קדימה סקווירטל אקדח מים עכשיו!" אצעק לו בעצמה!
-
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=teal][B][U]מייק[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000][SIZE=2][COLOR=#008080]צ'ארמנדר מנסה לעשות את מה שאמרת אך הוא לא מצליח והוא נכשל ואתם מאבדים זמן , אבל צ'ארמדנר יוצא ומשתמש באגרוף אבל מייאו תופס אותו מהר ושורט אותו שוב ושוב, צ'ארמנדר נראה דיי כעוס ואתה רואה שהלהבה שלו מתחזקת ומשום מקום הוא דופק להבה אדירה שמעיפה אותם משם לשחקים , והוא נופל על הרצפה ומתעלף[/COLOR][/SIZE]
[/COLOR][/SIZE
״צ'ארמאנדר!" אני אומר ורץ אליו ומרים אותו בידיים "כל הכבוד לך! למדת להביור וניצחת אותם. אתה ממש חזק" אני אומר בחיוך ואז מוסיף "אנחנו נלך לחפש לך מרכז פוקימונים אחרי שטיילו יחזור, בסדר?"
-
[QUOTE=SysTem;866311][I][I][I][I][I][I][SIZE=2
[/B]אתה וטרוצי'ק מתקדמים לעבר דרך מס' 1 והראשונה שלכם ושאתה מגיעים לכניסה שלך אתה רואה שלט שרשום הכניסה לדרך "הסטייה" כאשר אתה כב רמוכן להכנס אתה רואה את טרוצ'יק דיי מבוהל מתחילת המסע החדש מה תעשה?[/COLOR][/SIZE]
[I][B][U][SIZE=2][COLOR=#000000][/COLOR][/SIZE][/U][/B] [/I]
[I] [/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE] [/I]
[I] [/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE] [/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/SIZE] [/I][/QUOTE]
אני אומר לטורצ'יק"אל תפחד.המסע שלנו לא היה מפחיד אני מבטיח לך." אני נכנכס לדרך מס' 1 עם טורצ'יק
-
[QUOTE][COLOR=#ff8c00][B][I][SIZE=2]אביב :
[/SIZE][/I][/B]
[SIZE=2][I]טעות זה אומר חח XD [/I][/SIZE][/COLOR]
[I][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]----------------[/COLOR][/SIZE][/I]
[I][SIZE=2][COLOR=#ff8c00]אמך " אני אוהבת אותך אביב " , אתה יוצא מן הבית ורץ חזקה לדרך מספר אחד מאושר ומזומן , אתה מגיע לדרך הזאת אתה מסתכל על מדקיפ שנראה מבוהל מתחילת המסע שלכם מה תעשה?[/COLOR][/SIZE][/I][/QUOTE]"אתה בסדר?"אשאל אותו כשאני כורע ברך בחיוך.
"קדימה!בוא מדקיפ!טפס על גבי!"אומר לו בתקווה שזה יעודד אותו.
-