[QUOTE=LordAbizi;926941]רון
גסטלי מקשיב לדבריך בקפידה רבה, ונראה שהוא הבין את הטענה המוזרה ששמו מעתה והלאה הוא נייט.
[/QUOTE]
"אוקי כדי שנתחיל להיתקדם לפני שיתחיל להחשיך" אומר לגסטלי ואתחיל להיתקדם אל היציאה מן העיר.
Printable View
[QUOTE=LordAbizi;926941]רון
גסטלי מקשיב לדבריך בקפידה רבה, ונראה שהוא הבין את הטענה המוזרה ששמו מעתה והלאה הוא נייט.
[/QUOTE]
"אוקי כדי שנתחיל להיתקדם לפני שיתחיל להחשיך" אומר לגסטלי ואתחיל להיתקדם אל היציאה מן העיר.
יש פרק 9 בסיפור שלי, ולקרוא אותו מביא תועלת רק לכם... (לי זה לא מביא תועלת).
רון
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר, מסתכל על השלטים ורואה שלט עליו מצויירים קוי מתאר של שלושה מבנים ומהם יוצא חץ מעוקל, וזה הסמל המוסכם של יציאה מהעיר. אתה עוקב אחרי הכיוון עליו מורה השלט, ובקלות אתה מוצא את עצמך אל מחוץ לפלאטיום.
[QUOTE=LordAbizi;932202]יש פרק 9 בסיפור שלי, ולקרוא אותו מביא תועלת רק לכם... (לי זה לא מביא תועלת).
רון
אתה הולך לכיכר המרכזית של העיר, מסתכל על השלטים ורואה שלט עליו מצויירים קוי מתאר של שלושה מבנים ומהם יוצא חץ מעוקל, וזה הסמל המוסכם של יציאה מהעיר. אתה עוקב אחרי הכיוון עליו מורה השלט, ובקלות אתה מוצא את עצמך אל מחוץ לפלאטיום.[/QUOTE]
עצה : תעשה מקרא שלטים בהודעות מידע..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתחיל להתקדם בשביל (עפר \ חול \ אבן ??!) במהירות רבה במטרה שאספיק להגיע לעיר הבאה לפני רדת החשכה.
רון
אין לכך ממש תכלית, כי במילא אף אחד לא מייחס לזה חשיבות...
כמו שלכל צורך מעשי אין חשיבות לסוג הדרך בה אתה מתקדם.
--
אתה מתחיל לרוץ על השביל, ונייט ממהר *חסר פועל בשפה העברית כדי לתאר שילוב של ריצה וריחוף, ולכן, עד שתגיע אליי הברקה בנושא הזה נקרא לזה פשוט רצחוף* אחריך. אתם מתקדמים כך זמן מה עד שאתה פוגע בדרכך מנקי.
[QUOTE=LordAbizi;939804]רון
אין לכך ממש תכלית, כי במילא אף אחד לא מייחס לזה חשיבות...
כמו שלכל צורך מעשי אין חשיבות לסוג הדרך בה אתה מתקדם.
--
אתה מתחיל לרוץ על השביל, ונייט ממהר *חסר פועל בשפה העברית כדי לתאר שילוב של ריצה וריחוף, ולכן, עד שתגיע אליי הברקה בנושא הזה נקרא לזה פשוט רצחוף* אחריך. אתם מתקדמים כך זמן מה עד שאתה פוגע בדרכך מנקי.[/QUOTE]
מרחף בזריזות ? מתעופף ,
~~~~~~~~~~~~~~
"נייט תקרב אלי " אומר ולאחר שהוא יתקרב אומר לו :" רואה תמנקי הזה אני רוצה שתילחם בו , עכשיו תיתקוף אותו <במשו שאני אמור לנחש כי לא רשום בדך הראשי.>".
רון
ללהתעופף אין את הקונוטוציה המתאימה.
ואתה לא אמור לנחש שום דבר, רשום בדף הראשי את החוקים למתקפות. קרא את הסעיף העוסק בכך ב'הערות'.
[QUOTE=LordAbizi;946965]רון
ללהתעופף אין את הקונוטוציה המתאימה.
ואתה לא אמור לנחש שום דבר, רשום בדף הראשי את החוקים למתקפות. קרא את הסעיף העוסק בכך ב'הערות'.[/QUOTE]
אוקי
~~~~~~~
"נייט תקרב אלי " אומר ולאחר שהוא יתקרב אומר לו :" רואה תמנקי הזה אני רוצה שתילחם בו , עכשיו תיתקוף אותו בליקוק ולאחר מכן במבט מפחיד .
[quote=Sulimania Knight;948590]אוקי
~~~~~~~
"נייט תקרב אלי " אומר ולאחר שהוא יתקרב אומר לו :" רואה תמנקי הזה אני רוצה שתילחם בו , עכשיו תיתקוף אותו בליקוק ולאחר מכן במבט מפחיד .[/quote]
כעת, יש בכך מן ההיגיון, שמתקפות פיזיות רגילות פשוט לא יפגעו בפוקימון רוח, אך אין זה הגיוני שזה יקרה תמיד. לכן אני קבעתי שלכל פוקימון רוח גאזי כזה יש מתקפה לא טריוויאלית שהוא יכול לגרום לעצמו לא להפגע ממתקפות כאלה. המתקפה עלולה להכשל. את השם של ההתקפה אני אשאיר לקורא החרוץ להמציא, כי אני עצלן רצח.
--
נייט מתקרב אליך, ואז מרחף אל מנקי, ומלקק אותו בהפתעה. מנקי מופתע ולכן נפגע מההתקפה. מנקי מסתובב אל נייט ושורט אותו. נייט מרחף אחורה מעט, ואז מביט במנקי במבט מפחיד-משהו, אך לא נראה שיש לזה השפעה יתרה על מנקי. (כי בינינו, איך להביט במישהו יכול להוריד את המהירות שלו..)
[QUOTE=LordAbizi;948624]כעת, יש בכך מן ההיגיון, שמתקפות פיזיות רגילות פשוט לא יפגעו בפוקימון רוח, אך אין זה הגיוני שזה יקרה תמיד. לכן אני קבעתי שלכל פוקימון רוח גאזי כזה יש מתקפה לא טריוויאלית שהוא יכול לגרום לעצמו לא להפגע ממתקפות כאלה. המתקפה עלולה להכשל. את השם של ההתקפה אני אשאיר לקורא החרוץ להמציא, כי אני עצלן רצח.
--
נייט מתקרב אליך, ואז מרחף אל מנקי, ומלקק אותו בהפתעה. מנקי מופתע ולכן נפגע מההתקפה. מנקי מסתובב אל נייט ושורט אותו. נייט מרחף אחורה מעט, ואז מביט במנקי במבט מפחיד-משהו, אך לא נראה שיש לזה השפעה יתרה על מנקי. (כי בינינו, איך להביט במישהו יכול להוריד את המהירות שלו..)[/QUOTE]
פחד יכול לגרום לך למין כזה קיפאון גוף כז מהלחץ ..וזה פשוט נותן יתרון לגסטלי..במהירות.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נייט גוף גז ומיד לאחר מכן תרכז את הכוח שלך בפה ותנסה ליצור כדור צל<כמובן שאני מבין שאם הוא יצליח הכדור צל לא יפעל במלוא עוצמתו אלה בכוח חלש מאד> ואם תצליח תירה אותו על מנקי
רון
נשמע מפוקפק מעט לטעמי.
וכדור צל זה לא מתקפה טריוויאלית, אבל כאן במקרה זה יכול להתפרשחרת.
--
נייט הופך את הגוף שלו לדהוי מעט, ומנקי מנסה לתת לו אגרוף אך הוא עובר דרך נייט. נייט מנסה להבין למה התכוונת בכדור צל. הא מגיע להברקה, שהוא בעצמו כדור צל, ולכן הוא תוקף עם עצמו (דהיינו, דחיפה), והוא פוגע במנקי. השפעת הגוף הגזי פגה, ומנקי מצליח להביא אגרוף לנייט.
[QUOTE=LordAbizi;950081]רון
נשמע מפוקפק מעט לטעמי.
וכדור צל זה לא מתקפה טריוויאלית, אבל כאן במקרה זה יכול להתפרשחרת.
--
נייט הופך את הגוף שלו לדהוי מעט, ומנקי מנסה לתת לו אגרוף אך הוא עובר דרך נייט. נייט מנסה להבין למה התכוונת בכדור צל. הא מגיע להברקה, שהוא בעצמו כדור צל, ולכן הוא תוקף עם עצמו (דהיינו, דחיפה), והוא פוגע במנקי. השפעת הגוף הגזי פגה, ומנקי מצליח להביא אגרוף לנייט.[/QUOTE]
יש לי טענה יותר חזקה לגבי המבט מפחיד ברומח הדרקון יש את הדרקונים וכאשר רואים את הדרקונים הללו נוצר בך פחד הדרקון , ואתה פשוט נכנס לפאניקה כל כך חזקה שאתה לא יכול לזוז למשך מספר שניות.וכן כאשר החבורה רואה בדרקון מגיע והפחד הזה מכה בהם רשום שהם עומדים קפואים מפחד במקומם.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נייט תפליץXDDD עליו מעט נמן הגז המקיף אותך " אומר בתקווה שזה אכן גז רעיל.
רון
אין שום ערובה שחוקי הפיזיקה של רומח הדרקון נכונים גם בעולם שלי. גסטלי אינו דרקון, והקיום שלו אינו מפחיד, אלא אתה מנסה לגרום להביט בצורה כל כך מפחידה ביריב, שהמהירות של היריב תקטן. זה לא נשמע לי הגיוני, ולכן אני לא גורם לזה לקרות.
--
גסטלי מתאמץ, ומצליח להזיז חלק מהגז העוטף אותו אל עבר מנקי. מנקי מנסה לנפנף את הגז, אך הוא סמיך וקשה לו לבצע זאת. בינתיים מנקי לא ממש יכול לראות כי הגז מסתיר ממנו את נייט.
[QUOTE=LordAbizi;951960]רון
אין שום ערובה שחוקי הפיזיקה של רומח הדרקון נכונים גם בעולם שלי. גסטלי אינו דרקון, והקיום שלו אינו מפחיד, אלא אתה מנסה לגרום להביט בצורה כל כך מפחידה ביריב, שהמהירות של היריב תקטן. זה לא נשמע לי הגיוני, ולכן אני לא גורם לזה לקרות.
--
גסטלי מתאמץ, ומצליח להזיז חלק מהגז העוטף אותו אל עבר מנקי. מנקי מנסה לנפנף את הגז, אך הוא סמיך וקשה לו לבצע זאת. בינתיים מנקי לא ממש יכול לראות כי הגז מסתיר ממנו את נייט.[/QUOTE]
אין לי כוח כבר להסביר לך ><
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"נייט תיתקוף בכירסום ואז כדור צל" אומר לנייט.
רון
משמע שהטיעונים שלך לא הגיוניים מספיק. מול היגיון אני לא יכול להתווכח.
ואתה עדיין לא הסברת לו מה זה כדור צל...
--
נייט תוקף את מנקי חסר הישע, ומכרסם אותו. הגז חודל להקיף את מנקי, ומנקי יכול לראות שוב. הוא קופץ ושולח את רגלו ופוגע בנייט. נייט שוב משתמש בדחיפה (כזכור, מבחינתו דחיפה זה כדור צל) ופוגע במנקי.
[QUOTE=LordAbizi;956676]רון
משמע שהטיעונים שלך לא הגיוניים מספיק. מול היגיון אני לא יכול להתווכח.
ואתה עדיין לא הסברת לו מה זה כדור צל...
--
נייט תוקף את מנקי חסר הישע, ומכרסם אותו. הגז חודל להקיף את מנקי, ומנקי יכול לראות שוב. הוא קופץ ושולח את רגלו ופוגע בנייט. נייט שוב משתמש בדחיפה (כזכור, מבחינתו דחיפה זה כדור צל) ופוגע במנקי.[/QUOTE]
"נייט תיתקוף בגז רעיל שוב ואז בדחיפה <כדור צל>" אומר לו .