-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*שורה וחצי ומעלה שווה הורדת כוכב אדום[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי כועסת אליך והיא אומרת:"אמרתי לך שהצ'ימצ'אר הזה חלש מדי נכון אמרתי לך,טוב אני אטפל בו אבל אני ממש כועסת,את האמת אני אטפל בצ'ימצ'אר שלך רק אם תנצח אותי בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אי אפשר לצאת זרקום אולי לא רע אבל הוא תוקפני מאוד",ג'פרי אומר לך:"אני מחפש באזור בעזרת העין בשמיים שלי ברי לחץ ואני אחד הפוקימונים שלי נעזור לעיר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מצליח לעוף בגלל הגחלת ושהוא חוזר גוביטטו תופס את צ'ימצ'אר בעזרת מתקפת על-חושי חזקה מאוד אפילו,אתה מרגיש שמשהו מאוד מוזר בג'פרי הזה כי בזמן שהוא נלחם הוא משחק לו במחשב שלא.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831209][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]*שורה וחצי ומעלה שווה הורדת כוכב אדום[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי כועסת אליך והיא אומרת:"אמרתי לך שהצ'ימצ'אר הזה חלש מדי נכון אמרתי לך,טוב אני אטפל בו אבל אני ממש כועסת,את האמת אני אטפל בצ'ימצ'אר שלך רק אם תנצח אותי בקרב אחד על אחד".[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"אוקיי" אומר לאחות ג'וי "אבל הצ'ימצ'אר הזה נלחם מול ארטיקונו והפסיד, לא סתם מול איזה פוקימון"
"צ'ימצ'אר תשתמש בגחלת!" אומר לו
-
[quote=מאסטר פלריון;831209]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך:"אי אפשר לצאת זרקום אולי לא רע אבל הוא תוקפני מאוד",ג'פרי אומר לך:"אני מחפש באזור בעזרת העין בשמיים שלי ברי לחץ ואני אחד הפוקימונים שלי נעזור לעיר".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
*אני יכול לפשגוש אנישים כמו ליאור במשחק?
"אוקיי אני יילך למרכז הפוקימונים ויחפש מקום ללון דרך אגב איך המחשב שלך ממשיך ליפעול?" אני שואל את גפרי ואז אני אומר לאש:"אני מקווה שבטרי ומיגמרו שיצאו לחפש ימצאו אחד"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831209][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]צ'ימצ'אר מצליח לעוף בגלל הגחלת ושהוא חוזר גוביטטו תופס את צ'ימצ'אר בעזרת מתקפת על-חושי חזקה מאוד אפילו,אתה מרגיש שמשהו מאוד מוזר בג'פרי הזה כי בזמן שהוא נלחם הוא משחק לו במחשב שלא.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"למה אתה משחק במחשב שלך" אני אומר לצ'ימצ'אר" נסה לצאת מהתקפה העלו חושית וז גחלת על גאביטו"
-
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך בכעס:"לא צ'ימצ'אר תשתמש בטרטוויג שלך,אני לא רוצה לחסל אותו,צאי צ'לסי",אתה רואה צ'לסי וורודה מגיעה מין החדר האחורי.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]לאחות ג'וי יש צ'לסי הקרב שלך נגד האחות ג'וי התחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה לא יכול לפגוש את ליאור אתה יכול לפגוש אותם כמו ג'פרי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"המחשב שלי יותר חזק ממה שזרקום יכול להכיל הוא חלש כמו כלום לעומתי ולעומת המחשב שלי וזה מחשב כף ילד,בואו נראה אתה לוקאס נכון יש לך מיג'ומרו ואלקיד נכון,מיג'ומרו יודעת שטירה וצעקה,אלקיד יודע אגרוף רעם ומכת ברק נכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"ככה אני אומר לפוקימונים שלי מה לעשות,זה הדור הבא,סורק קרב זה משהו מדהים במקום לאמץ קול אתה גורם לפוקימון שלך לעשות את זה בעזרת המחשב בעזרת זה אפשר להזריק לפוקימון שיקויים ולדעת כמה נקודות חיים יש לו".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;831947][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת לך בכעס:"לא צ'ימצ'אר תשתמש בטרטוויג שלך,אני לא רוצה לחסל אותו,צאי צ'לסי",אתה רואה צ'לסי וורודה מגיעה מין החדר האחורי.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]לאחות ג'וי יש צ'לסי הקרב שלך נגד האחות ג'וי התחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[/QUOTE]
זה צ'[B]נ[/B]סי
---------------------
"טוב טרטוויג תשתמש בצעקה כדי להרתיע את צ'נסי ואז בנשיכה הכי חזקה שלך!" אומר לטרטוויג
-
[quote=מאסטר פלריון;831947]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אתה לא יכול לפגוש את ליאור אתה יכול לפגוש אותם כמו ג'פרי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"המחשב שלי יותר חזק ממה שזרקום יכול להכיל הוא חלש כמו כלום לעומתי ולעומת המחשב שלי וזה מחשב כף ילד,בואו נראה אתה לוקאס נכון יש לך מיג'ומרו ואלקיד נכון,מיג'ומרו יודעת שטירה וצעקה,אלקיד יודע אגרוף רעם ומכת ברק נכון".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"הממ.. נכון תגיד הדבר הזה שלך יכול למצוא ברים בסביבה? אם כן תמצא לי ברי לחץ בבקשה אני חייב את זה כדי שאוכל להפעיל את מרכז הפוקימונים"אומר בעמב ואז הוציא את מיגמרו והראה לגפרי כמה היא פצוע "אני חייב לרפא אותה" אגיד לו
-
[quote=מאסטר פלריון;831947]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"ככה אני אומר לפוקימונים שלי מה לעשות,זה הדור הבא,סורק קרב זה משהו מדהים במקום לאמץ קול אתה גורם לפוקימון שלך לעשות את זה בעזרת המחשב בעזרת זה אפשר להזריק לפוקימון שיקויים ולדעת כמה נקודות חיים יש לו".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לג'פרי"איזה כיף לך המכשיר הזה מגניב.אני רוצה אחד כזה .איפה אפשר להשיג 1 כזה וכמה הוא עולה?" אני אומר לצ'ימצ'אר"עכשיו אני מסיח את דעתו אז תקקוף בגחלת את גאביטו"
-
[quote=מאסטר פלריון;831147]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]האחות ג'וי מתקרבת אליך ברגע שאתה מגיע למרכז והיא אומרת לך:"אוי ואבוי מה קרה לקומסון המסכן הזה,אתה עשית לו את זה",אתה רואה מאמן צעיר נכנס למרכז.[/FONT][/COLOR][/quote]
אני לא מבין למה התגובה שלי לא הייתה מושקעת.
"לא לא! זה לא אני "! אני אומר לאחות בלחץ כאשר ליבי פועם שוב ושוב במהירות רבה
"זה לא אני ,אני מוכן להישבע! "
-
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"צ'נסי מתקפת ביצת פצצה",אתה רואה את צ'נסי יוצרת ביצה גדולה והיא זורקת אותה והיא זורקת אותה והיא פוגעת בטרטוויג בלי לפספס אפילו בסנטימטר אחד.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"אני מנסה לעשות משהו אחר כאן אל תפריע לי ילד,הנה זה אש",אתה רואה תמונה של זרקום שמתחיל להיעלם,אתה רואה שני אנשים לידו,אתה רואה את אש ואת ג'פרי מסתכלים זה בעל זה באימה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"מכשיר זה אחד ויחיד והוא שייך אך ורק לי זאת אומרת לא למכירה,יש אנשים שרוצים לנצל את המכשיר לרעה בשביל ללכוד את זרקום וראשיהם וליצור ין יאנג מושלם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#3366ff][FONT=Arial]ErWin[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial]האחות ג'וי לוקחת את הקומסון הפצוע לחדר האחורי וכעבור מספר דקות היא חוזרת איתו בריא ושלם,אתה רואה אותו קד לך קידה והוא יוצא מין המרכז חזרה לדרך מספר אחד.[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;833161]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]ג'פרי אומר לך:"מכשיר זה אחד ויחיד והוא שייך אך ורק לי זאת אומרת לא למכירה,יש אנשים שרוצים לנצל את המכשיר לרעה בשביל ללכוד את זרקום וראשיהם וליצור ין יאנג מושלם".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#003300][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לג'פרי"אוף באסה אך אני לא מאלה שישתמש בזה למטרות רשעות.אני בחור טוב.מאיפה השגת אחד כזה?תוכל להגיד לי.אני ממש רוצה להגיש אחד כזה זה יעזור לי בקרוב וזה יחסוך מאמץ בקרבות שלי.תגיד תוכל ללת לי לנסות את המכשיר לכמה דקות? ואז אני אחזיר לך.אוקי ?גפרי"
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;833161][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האחות ג'וי אומרת:"צ'נסי מתקפת ביצת פצצה",אתה רואה את צ'נסי יוצרת ביצה גדולה והיא זורקת אותה והיא זורקת אותה והיא פוגעת בטרטוויג בלי לפספס אפילו בסנטימטר אחד.[/FONT][/COLOR]
[/QUOTE]
"טרטוויג תשתמש שוב בנשיכה" אמרתי לו "אחרי זה עוד נשיכה, ככה עד שצ'נסי לא יכולה להילחם!"
-
[COLOR=green][FONT=Arial]צ'נסי מתחמק שוב פעם ושוב פעם,אתה רואה שטרטוויג כבר חלש,האחות ג'וי אומרת:"צ'נסי מתקפת ראש פלדה יצוקה,עד שהוא יובס!",אתה רואה את ראשה של צ'לסי מתחיל להפוך למתכת והיא מתחילה לרוץ לעברו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"אתה לא תיקח את זה ילד,כי אני אקח!",אתה רואה איש צעיר כבן עשרים בערך עם שיער ירוק בהיר מבחיל חלק,בעל כובע חום הוא מוסיף:"נעים מאוד,שמי 'אן' ואני מצוות פלזמה".[/FONT][/COLOR]
-
[QUOTE=מאסטר פלריון;830475][B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Guylamed[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=red][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]האיש אומר לך:"אני מדבר על פוקימון הקרח שמסתובב בחוץ,יש לך עשב יש לך אש יש לך קורבן יש לך תופס,אתה יכול לתפוס אותו העשב יגרום לו לצאת מין המחבוא והאש ילכוד אותו בשבילך".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]*אופס...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial]פיקאצ'ו משתמש במתקפת זריזות מאוד חזקה שגורמת למכת הברק להתנדף,אתה רואה שלושה כוכבי זריזות משתגרים לעברך ולעבר מיג'ומרו וגם לעברו של האלקיד.[/FONT][/COLOR][B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מאוד עצבני והוא מתחיל לשרוט באופן פראי בשיימין,אתה רואה את הפוקימון שליווה אותך לפה יוצר ענן שחור ורעיל,אתה רואה את שיימין עף לכיוון הענן והוא מתחיל לשאוב את הענן הרעיל.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial]Avi[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#333333][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#333333][FONT=Arial]אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שיח של ברי אורן ואתה רואה שמשהו מסתכל עליך שם משהו עם עיניים אדומות כמו דם,אתה רואה חבורת רטטה עוברים שם ואתה רואה שברגע שהם מגיעים לשיח המשונה הם נעלמים.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3366ff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#003366][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#003366][FONT=Arial]אתה רואה נער צעיר שאומר לך:"מצטער אבל עם הפוקימונים האלה לא תוכל לנצח במכון העיר ג'ול-ריו,העיר של הירח הלבן הבוהק",אתה רואה את טורצ'יק ואת דבורן מבולבלים מין מה שהילד אמר להם.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אגיד לילד: "ממממ, תודה על העצה, כנראה שאני והפוקימונים שלי ניצטרך להיתאמן עוד".
בנוסף אשאל את הילד: "תגיד רוצה קרב פוקימונים 2 על 2?"
-
[quote=מאסטר פלריון;833296]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]Akainu[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע קול שאומר לך:"אתה לא תיקח את זה ילד,כי אני אקח!",אתה רואה איש צעיר כבן עשרים בערך עם שיער ירוק בהיר מבחיל חלק,בעל כובע חום הוא מוסיף:"נעים מאוד,שמי 'אן' ואני מצוות פלזמה".[/FONT][/COLOR][/quote]
אני אומר לאן"נעים להכיר אותך אן.אתה לא תגנוב תמכשיר של ג'פרי מובן לך?" אני אומר לצ'ימצ'אר"תקוף את אן בגחלת"