-
[quote=OmerFake;874559][COLOR=darkgreen]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=darkgreen]אתה רושם,ואתה יכול להתחיל עם איווי,זה יפתור הרבה בעיות :sorry: אחרי שאדם יגיב אני ייתן לך התחלה[/COLOR],והזירות לא מימך[/quote]
בסדר..
מה הקשר לאדם?
ואני רוצה עם לארביטר ולתפוס איווי, ככה אני ארוויח 2 שאני רוצה
-
[COLOR=Green]DarkTiger
אתה יוצא מביתך,ונזכר שהיום אתה מתחיל את המסע שלך,אתה נפרד מאביך והולך לבית של חברתך,בשביל לצאת איתה למסע,אתה רואה אותה בבגדי מחנאות יוצאת עם תיק גדול ואומרת לך:"אתה מכיר את אבא שלי,דאגן" אתם יוצאים לדרך שפתאום אתם רואים בשיחים פרווה בצבע חום בולטת מהעשב מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;874569][COLOR=green]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=green]אתה יוצא מביתך,ונזכר שהיום אתה מתחיל את המסע שלך,אתה נפרד מאביך והולך לבית של חברתך,בשביל לצאת איתה למסע,אתה רואה אותה בבגדי מחנאות יוצאת עם תיק גדול ואומרת לך:"אתה מכיר את אבא שלי,דאגן" אתם יוצאים לדרך שפתאום אתם רואים בשיחים פרווה בצבע חום בולטת מהעשב מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"מה זה שם?" אני שואל את סאלי ומצביע על הפרווה "לארביטר?"
-
[COLOR=Green]DarkTiger
(יש לך לארויטר,ואתה תשיג עכשיו איווי)
----------
"לארוי" הלארויטר שלך אומר והולך לבדוק מה יש שם פיתאום קופץ מהשיחים סווינב ובורח משם,אך עדיין יש כדור פרווה קטן וחמוד,אשר מתגלה כאיווי תינוק,והסווינב תקף אותו ופצע אותו,מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;874559][COLOR=purple]GeneralADam[/COLOR]
[COLOR=purple]"אמב?" אמבראון תוהה ולא מבין אותך,אתם יוצאים מהבית של עומר ופתאום רואים הולוגרמה של עומר אשר חוסמת אתכם מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"כנראה שאני אצטרך לעבור בכוח" אגיד בחיוך
"אמבראון תשתמש בראשייה קדימה!" אגיד ואצביע על ההולוגרמה של עומר
-
[COLOR=Purple]GeneralAdam
ההולוגרמה של עומר מטשטשת וברגע שאמבראון נוגע בהולוגרמה הוא מתחשמל ונופל על הריצפה פצוע,ועומר אומר לך:"מצטער אבל אני לא ייתך לך לברוח" ואז הוא שוב נעלם,מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;875923][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]ההולוגרמה של עומר מטשטשת וברגע שאמבראון נוגע בהולוגרמה הוא מתחשמל ונופל על הריצפה פצוע,ועומר אומר לך:"מצטער אבל אני לא ייתך לך לברוח" ואז הוא שוב נעלם,מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"אבל למה!" אגיד בזמן שאני מרים את אמבראון
"קדימה אמבראון אתה צריך לנוח עכשיו" אגיד לאמבראון וארים אותו לספה
"אני ממש מצטער" אגיד בעצב ואלטף את ראשו
-
"מפני שאם תצא מפה אתה תגלה להם" עומר אומר לך ואז יוצא מהבית ואומר לך:"אל תדאג אני ישחרר אותך בעוד זמן מה,פשוט תישאר פה" הוא מחייך ויוצא מהבית,החשמל לא פגע בו מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;876024][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"מפני שאם תצא מפה אתה תגלה להם" עומר אומר לך ואז יוצא מהבית ואומר לך:"אל תדאג אני ישחרר אותך בעוד זמן מה,פשוט תישאר פה" הוא מחייך ויוצא מהבית,החשמל לא פגע בו מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי עצור רגע! מה אני אמור לעשות בינתיים!" אצעק לעומר
-
"תלך לחדר ההדמיה,הוא בצד שמאל שלך" עומר אומר לך,ואתה מסתכל לשמאל ורואה חדר מלא במחשבים אשר פתאום אתה מבין איך להפעיל אותם ואתה רואה שרשום לך:'בחר יריב' וישנם שם כל הפוקימונים הקיימים מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;876047][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]"תלך לחדר ההדמיה,הוא בצד שמאל שלך" עומר אומר לך,ואתה מסתכל לשמאל ורואה חדר מלא במחשבים אשר פתאום אתה מבין איך להפעיל אותם ואתה רואה שרשום לך:'בחר יריב' וישנם שם כל הפוקימונים הקיימים מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"היי מעניין אני יוכל להלחם כאן בקרבות הדמייה" אחשוב בשמחה
'במי אני אמחר?...עומר!' אחשוב ואבצע את הפעולות הנדרשות
'אני חושב שאני יעשה פוקימונים שיבחרו באופן אקראי ככה יהיה יותא כיף' אחשוב
-
אתה רואה שמולך מופיעה הדמיה של עומר שאומרת לך:"קדימה בא נתחיל להילחם,תניח את המשקפיים בשביל שזה יראה מציאותי" אתה רואה על המחשבים משקפיים מיוחדות,אתה לובש אותן ואתה רואה שאתה על ראש הר געש וההדמיה ניראת כמו עומר האמיתי עומר המדומה אומר לך:"קדימה בא נתחיל,צא פיצו!" אתה רואה שההדמיה זורקת פוקדור שמימנו יוצא פיקאצו קטן וחמוד מה תעשה?[/COLOR]
-
[quote=OmerFake;876061][COLOR=purple]GeneralAdam[/COLOR]
[COLOR=purple]אתה רואה שמולך מופיעה הדמיה של עומר שאומרת לך:"קדימה בא נתחיל להילחם,תניח את המשקפיים בשביל שזה יראה מציאותי" אתה רואה על המחשבים משקפיים מיוחדות,אתה לובש אותן ואתה רואה שאתה על ראש הר געש וההדמיה ניראת כמו עומר האמיתי עומר המדומה אומר לך:"קדימה בא נתחיל,צא פיצו!" אתה רואה שההדמיה זורקת פוקדור שמימנו יוצא פיקאצו קטן וחמוד מה תעשה?[/COLOR][/quote]
אחי תוסיף ספרייטים
-----------
"מעניין מי יצא לי...פוכדור צא!" אצעק ואחכה בקוצר רוח להופעת הפוקימון
-
[quote=OmerFake;874067]
[COLOR=darkorange]System[/COLOR]
[COLOR=darkorange]"היי אתה,אתה חדש פה נכון?,אני עומר,נעים להכיר"איש עם שיער אדום אומר לך בחיוך ומושיט לשילדון שלך ברי כחול ואתה רואה ששילדון ממש אוהב אותו מה תעשה?[/COLOR]
[/quote]
" כן אני דיי חדש כאן נעים להכיר " אני מחייך ומסתכל על שילדון ומוסיף " טעים לך שילדון? , במאיפה הבאת את הפרי הבנהד הזה? ואז אני מרגיש לא נעים ואנ יאומר לעצמי ' זה נראה שהוא התאהב בו מבמט ראשון '
-
[quote=OmerFake;874587][COLOR=green]DarkTiger[/COLOR]
[COLOR=green](יש לך לארויטר,ואתה תשיג עכשיו איווי)[/COLOR]
[COLOR=green]----------[/COLOR]
[COLOR=green]"לארוי" הלארויטר שלך אומר והולך לבדוק מה יש שם פיתאום קופץ מהשיחים סווינב ובורח משם,אך עדיין יש כדור פרווה קטן וחמוד,אשר מתגלה כאיווי תינוק,והסווינב תקף אותו ופצע אותו,מה תעשה?[/COLOR][/quote]
"בואי!" אקרא לסאלי וארים את האיווי, ארוץ למעבדה כדי להראות לפרופסור וכדי שירפא אותו