-
[quote=מאסטר אספיון;889869]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הזקן אומר לך בזעם רב מאוד:"הגרווילט הזה אוכל לי את הברים המיוחדים שלי,ברי שריפה המשפרים את איכות של מתקפות האש של פוקימוני אש בלבד,ברור לך,טורקול התקפה!",אתה רואה שלושה מתקפות קרן-סולרית משתגרות ופוגעות בגרווילט.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial][ [/FONT][/COLOR]/quote]
"אבל למה ליגרום לו ללכת בכוח?" אני שואל את האיש הזקן "אפשר גם ליגרום לו ללכת בדרכים אחרות, שיכולות להזיק לו פחות!" אני אומר לזקן בכעס
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;881600][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה את הפתק של יין שכתוב בו עכשיו:"אנחנו...מצטערים...זה...אותך...פשוט...צריכים...יין ....",ופתק של יאנג כתוב:"...באמת...על...שהבאנו...לפה..אנחנו...עזרה...ויאנג".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]*וואי למה אתה לא מבין אי אפשר לקחת עוד פוקימון התחלתי,אם אתה רוצה לפרוש מין המ''ת פשוט תגיד ובהודעה פרטית,המ''ת שלי הוא לא מקום לספאם,אז יש לך שתי אפשריות לשלוח לי [B]הודעה פרטית[/B] שאתה רוצה לפרוש או פשוט למצוא את צ'ימצ'אר [B]שלך[/B].[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]OmerFake[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את שני האנשים מצביעים על האלקיד הפראי שניסית להתיידד איתו והם אומרים:"זה הוא זה האלקיד בעל מכת הוולט,הוא נדיר בדיוק כמו המטגרוס בעל חמשת הצבעים,הפוקימון הנדיר והחזק ביותר במחוז!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#00ccff][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial]אתה רואה את מיג'ומרו פשוט נעלם מין המקום ואתה רואה מתקפת קרן בועות שפוגעת ומשתקת את פוקאבו שלך לחלוטין,אתה רואה את מיג'ומרו חוזר לזירה באופן מוזר מאוד,אתה שומע את הקול של פוקאבו זועק לעזרה.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00ccff][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Barfon2[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]*[/FONT][/COLOR][COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]אתה רואה אי ענק יוצא מין המים,אתה רואה עשרות ואלפי מאמנים נלחמים בעזרת פוקימונים נדירים מאוד ואגדיים וגם סמי-אגדיים[כמו פיונה ומאנפי]נלחמים זה בזה,אתה רואה תמונה של ההואו המוזהב של עומר על הקירות של האי.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את פיקאצ'ו ופיפלאפ עייפים מאוד,אתה רואה מאמן זקן שאומר לך:"אני רואה שיש לך פה פיפלאפ נאה במיוחד וגם פיקאצ'ו,הרשה לי להציג את עצמי ג'ורג' מנהיג מכון ורידיאן,מכון המים".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]תשנה את הספרייט שלך בגלל שהוא בשימוש ואז תהיה רשום.[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
טוב,טוב...
---------------
אצא מן הכיוון של המעבדה,ואחשוב לעצמי: 'צ'ימצ'אר מוזר,נראה מה היה עתידו,הפחנונצ'יק הזה.'
ואמשיך ללכת בדרך,עד שאמצא פוקימון שירצה להצתרף אלי.
-
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מתקרב אליך ואתה מבין שזה הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו מבקש סליחה והוא רוצה לחזור להיות הפוקימון שלך,אתה נזכר שהצ'ימצ'אר הזה ממש טוב ברגעי זעם היות והוא ניצח את צורתו המפותחת שניצח שלושה פוקימוני מים בצורה הסופית שלהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial]פיקא'צו[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו יוצא מתוך הצל שלך שממולך והוא אומר לך:"בסדר אל תהיה מאמן שאדו,אך אתה צריך ללמוד איך משחקים בקרב שאדו,לא בשביל שתהיה מאמן שאדו,אלה שכדאי שתנצח עם השאדו-סטרביה שלך,רק שתדע שספקטרה פנטום הנורא הוא מאמן שאדו!".[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]Zoro[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הזקן שאומר לך:"אני ניסיתי בדרך נעימה בכול הדרכים אך הוא לא מסתלק,תגיד אתה רוצה הזדמנות ללכוד אותו,אם תעשה את זה אני אתן לך שלושה ברי שריפה וגם אבן אש בסדר?".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=navy][FONT=Arial]אלמוגסי[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]*אין רמות במשחק הזה![/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה שומע את קול מדקיפ הרועד ואתה רואה את קטרפי משתמש במתקפת חרק חזקה במיוחד,אתה שומע צרחה אדירה ואתה רואה את שלושת הפוקימונים מסתלקים,אתה שומע מאמן שאומר לך:"וואו איזה שאגת חרק זו הייתה!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=navy][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=green][FONT=Arial]Monster[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר הולך לפינת המכון הוא אומר לך:"טוב נו אני לא אשתמש בפוקימוני מים נגדך לי,הקרב בין מנהיג המכון עומר מהעיר סאנישור בסינו נגד לי מהעיירה פאלט מתחיל כול מאמן רשאי להשתמש בשני פוקימונים בלבד,הקרב יהיה קרב זוגות,צאו גנגר ולוקריו אני בוחר בכם!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]עומר הוא מנהיג מכון האי סינבר,המידע על מכון האי סינבר הוכנס,לעומר יש לוקריו,הקרב שלך על תג האי סינבר מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[B][U][COLOR=black][FONT=Arial]הודעות:[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 20 יקבל הזדמנות לפתח פוקימון[B] אחד[/B] שלו לצורה הבאה שלו![/FONT][/COLOR]
-
[quote=מאסטר אספיון;889898]
[B][U][COLOR=#999999][FONT=Arial]ZorO[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]אתה שומע את קולו של הזקן שאומר לך:"אני ניסיתי בדרך נעימה בכול הדרכים אך הוא לא מסתלק,תגיד אתה רוצה הזדמנות ללכוד אותו,אם תעשה את זה אני אתן לך שלושה ברי שריפה וגם אבן אש בסדר?".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"וואו, ברור שאני רוצה!" אני אומר שאני מוכן אם פוכדור ביד
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;889898][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]N
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר הולך לפינת המכון הוא אומר לך:"טוב נו אני לא אשתמש בפוקימוני מים נגדך לי,הקרב בין מנהיג המכון עומר מהעיר סאנישור בסינו נגד לי מהעיירה פאלט מתחיל כול מאמן רשאי להשתמש בשני פוקימונים בלבד,הקרב יהיה קרב זוגות,צאו גנגר ולוקריו אני בוחר בכם!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]עומר הוא מנהיג מכון האי סינבר,המידע על מכון האי סינבר הוכנס,לעומר יש לוקריו,הקרב שלך על תג האי סינבר מתחיל![/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 20 יקבל הזדמנות לפתח פוקימון[B] אחד[/B] שלו לצורה הבאה שלו![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לעומר"אם אתה לא יודע.יש לי רק פוקימון 1.והוא פוקאבו.אין לי עוד אחד." אני מוציא את פוקאבו לקרב
-
[quote=מאסטר אספיון;889898]
[COLOR=navy][FONT=Arial]אתה שומע את קול מדקיפ הרועד ואתה רואה את קטרפי משתמש במתקפת חרק חזקה במיוחד,אתה שומע צרחה אדירה ואתה רואה את שלושת הפוקימונים מסתלקים,אתה שומע מאמן שאומר לך:"וואו איזה שאגת חרק זו הייתה!".[/FONT][/COLOR]
[/quote]
"תודה זאת המתקפה הראשונה שלי ושלהם!תגיד איך קוראים לך?"אני אומר אני מסתובב לקטרפי ושואל "תגיד אתה רוצה להצטרף אלי?"
-
שם משתמש: Dark killer
שם במשחק: ברוק
תיאור ואו תמונת מאמן[ספרייט]:[IMG]http://archives.bulbagarden.net/media/upload/9/9f/SpriteBrock.png[/IMG]
פוקימונים התחלתי: סינדוקוויל
פוקימונים:לא לגעת.
חפצים:פוקדע,חכה,חמישה פוכדורים,מפות.
כסף:3000$
בקשות:
שיהיה לי אחלה פוקימונים D:
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;889659][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]אתה רואה מאמן צעיר בעל כובע צהוב וחולצה אדומה והוא אומר לך:"אני,אני דיברתי איתך,אני מומחה גדול בפוקימוני עשב וחרק את עבודת הסיום שלי באוניברסיטה לפרופסורים עשיתי על הפוקימונים האלה,חצי מין המחקר שלי היה על דבש האודיש והגלום".[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
"בסדר, כל הכבוד ובהצלחה" אגיד לפרופסור ואתכופף בחזרה אל האודיש ואגיד לו:"אל תדאג, אני יעזור לך להחלים. בו איתי למרז הפוקימונים שבעיר הקרובה, ואני בטוח ששם יוכלו לטפל בפציעה על העלה שלך. אני ישמור וייגן עליך, אל תדאג". אתכופף אליו בכדי שיבוא לידי ואף אוציא את צ'רמנדר וקריבולוס מהפוקדור בשביל להראות לאודיש שאני אשמור עליו בטוח.
-
[quote=מאסטר אספיון;889659][B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]*כול הקרב הזה לא קשור למכון שיהיה לך ברור.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה נכנס לזירה ואתה רואה בימת קרב ענקית בצד אחד אתה רואה את ג'ולי ואתה עומד בצד השני ג'ולי אומרת:"צא מונוזו אני בוחרת בך",אתה רואה פוקימון שחור וכחול מתחיל להסתובב בזירת הקרב,הקריין אומר:"אוקיי,ג'ולי הוציאה את המונוזו שלה זכרו הוא פוקימון אופל ודרקון,אז הפוקימון הנכון של היריב שלה צריך להיות או חרק או דרקון או לחימה או קרח שאר הסוגים לא יעזרו ועל-חושי בכלל יהיה גרוע פה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/quote]
"טוב,אני חושב שהגיע הזמן שלך,צא אלקיד!" אוממר בחיוך רחב ואזרוק את הפוקדור של אלקיד לעבר הזירה ואצעק לגולי:"לא צריך ייתרון כוחות,קדימה תתחילי,אלקיד תיהיה מוכן" אחייך אליו,הוציא את רטטה מהפוקדור ואמר לו:"אני מצטער,שוב,אני מבטיח לך שבקרב המכון אתה תשתתף" אחייך אליו ואסתכל על התחלת הקרב המרתק
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;889898][B][U][COLOR=#ff6600][FONT=Arial]Nilasak[/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מתקרב אליך ואתה מבין שזה הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו מבקש סליחה והוא רוצה לחזור להיות הפוקימון שלך,אתה נזכר שהצ'ימצ'אר הזה ממש טוב ברגעי זעם היות והוא ניצח את צורתו המפותחת שניצח שלושה פוקימוני מים בצורה הסופית שלהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial][/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=maroon][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה רואה את שאדו יוצא מתוך הצל שלך שממולך והוא אומר לך:"בסדר אל תהיה מאמן שאדו,אך אתה צריך ללמוד איך משחקים בקרב שאדו,לא בשביל שתהיה מאמן שאדו,אלה שכדאי שתנצח עם השאדו-סטרביה שלך,רק שתדע שספקטרה פנטום הנורא הוא מאמן שאדו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR]
[COLOR=black][FONT=Arial]מי שיפתח את ע''מ 20 יקבל הזדמנות לפתח פוקימון[B] אחד[/B] שלו לצורה הבאה שלו![/FONT][/COLOR][/QUOTE]
אני אומר לו ''שאני מוכן ללמוד רק בשביל סטרביה''
ואני שואל אותו ''לאן הולכים?''
-
[QUOTE]Nilasak
אתה רואה את צ'ימצ'אר מתקרב אליך ואתה מבין שזה הצ'ימצ'אר שלך,אתה רואה אותו מבקש סליחה והוא רוצה לחזור להיות הפוקימון שלך,אתה נזכר שהצ'ימצ'אר הזה ממש טוב ברגעי זעם היות והוא ניצח את צורתו המפותחת שניצח שלושה פוקימוני מים בצורה הסופית שלהם.[/QUOTE]
"צ'ימצ'אר,אם אתה רוצה להיות באמת פוקימון חזק,אתה צריך לדעת איך להשתמש בכחות שלך-בזעם."
אני ממשיך בדרך כדי לחפש פוקימון נורמל\חרק\עשב בדרך. ואומר לצ'ימצ'אר:
"תתחבא מאחורי עץ,תטפס עליו ואז קפוץ בכוח על הפוקימון שתראה,זה יכול להיות ממש קטלני!.
אחרי זה תפעיל עליו צעקה,שהוא משותק על האדמה,ואז קפוץ שוב לעץ,רק הפעם תעשה גלגול ותנסה להוציא להבה מהפה!"
-
[B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור עוצר אותך והוא אומר לך:"אני יודע גם לטפל בפציעות כאלה",הוא לוקח את אודיש והוא לוקח קצת דבש אודיש ושם אותו במבחנה,הוא לוקח מין התיק שלו מיץ כחול והוא מערבב את הדבש והמיץ והוא יוצר משקה ירוק מוזר והוא נותן לאודיש לשתות אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מתנפל על איזה מרקורו שהוא רואה בסביבה ואתה רואה שכעבור שלוש דקות של קרב צמוד צ'ימצ'אר מנצח את המרקורו בלי לחטוף אפילו שריטה אחת מין מרקורו.[/FONT][/COLOR]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את האלקיד ואת המונוזו מסתובבים בזירה מוכנים להתנפל זה על זה בכול רגע,אתה רואה את מונוזו משתמש במתקפת מתכת מוזרה שאתה מזהה בתור סונר-מתכת,אתה שומע את הקריין אומר:"זה הוא סונר מתכת היות ומונוזו עיוור כמעט הסונר הזה נותן לו לראות את היריב שלו!".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע את שאדו אומר לך:"לעולם השאדו",אתה רואה את העולם מתחיל להחשיך ואחרי זה אתה מוצא את עצמך בתוך מקום מוזר מאוד,שאדו מסתכל על הציורים שסובבים את האזור,הוא אומר לך:"מערת הנבואה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הפוכדור שלך נזרק בחוזקה לכיוונו של הגרווילט הפראי והחזק,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי נלכד,אתה רואה את הזקן אומר לך שמח מאוד:"תודה לך נערי הצעיר ועסקה זו עסקה,אז קח שלושה ברי שרפה ואבן אש",הוא לך שלושה ברים אדומים ואבן אדומה עם להבה הקטנה בתוכה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]לכדת גרווילט זכר שיודע גחלת,להביור ופצצת אש,קיבלת שלושה ברי שריפה,קיבלת אבן אש ואיבדת פוכדור.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הקטרפי הפראי מהנהן בשמחה ואתה רואה שמדקיפ גם שמחה,אתה רואה את הנער שדיבר איתך קודם נעלם כלא היה,אתה רואה מונוזו יוצא מין השיחים,אתה רואה את שלושת הפוקימונים ממוקדם חוזרים והם לוקחים איתם את המונוזו הזה,אתה מבין שהם רק רצו את הילד שלהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מחזיר בכעס את שני הפוקימונים שלו והוא אומר לך:"אני אמרתי לך שזה קרב זוגות איך בדיוק חשבת לנהל את הקרב הזה,אהה עד שאין לך עוד פוקימון אחד לפחות לך מהמכון הזה",עומר נכנס בזעם לחדר שמאחוריו,האורות בזירת המכון נכבים והזירה הופכת להיות שדה מתכת גדול.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הקרב עם עומר בוטל![/FONT][/COLOR][/B]
-
[quote=מאסטר אספיון;890337]
[B][U][COLOR=blue][FONT=Arial]~Pika Chef~[/FONT][/COLOR][/U][/B][COLOR=blue][FONT=Arial]**[/FONT][/COLOR]
[COLOR=blue][FONT=Arial]אתה רואה את האלקיד ואת המונוזו מסתובבים בזירה מוכנים להתנפל זה על זה בכול רגע,אתה רואה את מונוזו משתמש במתקפת מתכת מוזרה שאתה מזהה בתור סונר-מתכת,אתה שומע את הקריין אומר:"זה הוא סונר מתכת היות ומונוזו עיוור כמעט הסונר הזה נותן לו לראות את היריב שלו!".[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/B][/quote]
"ומה אם אשבש את הסונר?,אלקיד,מתקפת וולט בזיג זג" אומר לו בחיוך ואז אחשוב שאם הסונר יפגע בחשמל הוא יתבלבל,ואז יהיה לי היזדמנות ליפגוע בו ישירות
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890337][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור עוצר אותך והוא אומר לך:"אני יודע גם לטפל בפציעות כאלה",הוא לוקח את אודיש והוא לוקח קצת דבש אודיש ושם אותו במבחנה,הוא לוקח מין התיק שלו מיץ כחול והוא מערבב את הדבש והמיץ והוא יוצר משקה ירוק מוזר והוא נותן לאודיש לשתות אותו.[/FONT][/COLOR]][/QUOTE
אגיד לפרופסור:"תודה, אני מקווה שזהיעזור לאודיש להחלים" ואפנה לאודיש:"איך אתה מרגיש? התרופה עזרה?"
-
[QUOTE=מאסטר אספיון;890337][B][U][COLOR=red][FONT=Arial]DorXsceptile[/FONT][/COLOR][/U][/B][B][U][COLOR=red][FONT=Arial][/FONT][/COLOR][/U][/B]
[COLOR=red][FONT=Arial]הפרופסור עוצר אותך והוא אומר לך:"אני יודע גם לטפל בפציעות כאלה",הוא לוקח את אודיש והוא לוקח קצת דבש אודיש ושם אותו במבחנה,הוא לוקח מין התיק שלו מיץ כחול והוא מערבב את הדבש והמיץ והוא יוצר משקה ירוק מוזר והוא נותן לאודיש לשתות אותו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#ff6600][FONT=Arial]אתה רואה את צ'ימצ'אר מתנפל על איזה מרקורו שהוא רואה בסביבה ואתה רואה שכעבור שלוש דקות של קרב צמוד צ'ימצ'אר מנצח את המרקורו בלי לחטוף אפילו שריטה אחת מין מרקורו.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=maroon][FONT=Arial]אתה שומע את שאדו אומר לך:"לעולם השאדו",אתה רואה את העולם מתחיל להחשיך ואחרי זה אתה מוצא את עצמך בתוך מקום מוזר מאוד,שאדו מסתכל על הציורים שסובבים את האזור,הוא אומר לך:"מערת הנבואה".[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#999999][FONT=Arial]הפוכדור שלך נזרק בחוזקה לכיוונו של הגרווילט הפראי והחזק,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי נלכד,אתה רואה את הזקן אומר לך שמח מאוד:"תודה לך נערי הצעיר ועסקה זו עסקה,אז קח שלושה ברי שרפה ואבן אש",הוא לך שלושה ברים אדומים ואבן אדומה עם להבה הקטנה בתוכה.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial]לכדת גרווילט זכר שיודע גחלת,להביור ופצצת אש,קיבלת שלושה ברי שריפה,קיבלת אבן אש ואיבדת פוכדור.[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#999999][FONT=Arial] [/FONT][/COLOR][/B]
[COLOR=navy][FONT=Arial]הקטרפי הפראי מהנהן בשמחה ואתה רואה שמדקיפ גם שמחה,אתה רואה את הנער שדיבר איתך קודם נעלם כלא היה,אתה רואה מונוזו יוצא מין השיחים,אתה רואה את שלושת הפוקימונים ממוקדם חוזרים והם לוקחים איתם את המונוזו הזה,אתה מבין שהם רק רצו את הילד שלהם.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=green][FONT=Arial]עומר מחזיר בכעס את שני הפוקימונים שלו והוא אומר לך:"אני אמרתי לך שזה קרב זוגות איך בדיוק חשבת לנהל את הקרב הזה,אהה עד שאין לך עוד פוקימון אחד לפחות לך מהמכון הזה",עומר נכנס בזעם לחדר שמאחוריו,האורות בזירת המכון נכבים והזירה הופכת להיות שדה מתכת גדול.[/FONT][/COLOR]
[B][COLOR=green][FONT=Arial]הקרב עם עומר בוטל![/FONT][/COLOR][/B][/QUOTE]
אני שואל אותו'' מה זה מערת הנבואה''?