-
[quote=שלושה מחוזות 2;915483][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אתה ממשיך לשאוג על המטרות שמולך בהתמדה.השאגה שלך הורסת עוד מס' מטרות.השאגה שלך מגיעה למטר אך השאגה לא מצליחה לשבור אותה.אתה מבין שהמטרות שנשארו לך להשמיד יותר קשות ותצטרך יותר כוח כדי לשבור אותם.עליה ב5%[/COLOR][/B][/quote]
אפנה אל אור "אני יכול לרפא את הרגל ואז להמשיך?"
-
[B][COLOR="Green"]אייס
אור אומר לך"כן בהחלט תוכל לרפא את רגל שלך אז להמשיך להתאמן.הנה קח את זה" אור זורק לך משהו שנראה כמו גרגר.אור אומר לך"תוכל את זה זה ירפא את פציעך.זה גרגר שמרפא את הפצעים של בן האדם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את פולויאג ואתה מכיר אותך לו.פולויאג נהיה שמח.אתה מרים את פיצ'ו ושם אותו על הכתף שלך.ומחזיק בידך את פולויאג.אתה ממשיך ללכת בדרך 1.אתה מבחין במאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
2%
אתה עוצר את האימונים שלך לשניה כדי לנוח.לאחר דקה אתה חוזר להתאמן.אתה מרכז את כול הכוח שנשאר לך לכדור אש קטן.כדור האש שיצוא לך יצא ממש קטן.אתה זורק את כדור האש על ערימת האש שנותרה.ערימת האש נשרפת ובתוגה המטרה נשברת.עליה ב2%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מייקל
אתה יורה עוד כפות כוח קטנות על עוד מראות.כפות הכוח הקנות שלך שובורות עוד ועעוד מראות.מס' המראות הולך וקטן מרגע לרגע.עליה ב6%[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;917348][B][COLOR="Green"]אייס
אור אומר לך"כן בהחלט תוכל לרפא את רגל שלך אז להמשיך להתאמן.הנה קח את זה" אור זורק לך משהו שנראה כמו גרגר.אור אומר לך"תוכל את זה זה ירפא את פציעך.זה גרגר שמרפא את הפצעים של בן האדם."[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
אתה מוציא את פולויאג ואתה מכיר אותך לו.פולויאג נהיה שמח.אתה מרים את פיצ'ו ושם אותו על הכתף שלך.ומחזיק בידך את פולויאג.אתה ממשיך ללכת בדרך 1.אתה מבחין במאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
2%
אתה עוצר את האימונים שלך לשניה כדי לנוח.לאחר דקה אתה חוזר להתאמן.אתה מרכז את כול הכוח שנשאר לך לכדור אש קטן.כדור האש שיצוא לך יצא ממש קטן.אתה זורק את כדור האש על ערימת האש שנותרה.ערימת האש נשרפת ובתוגה המטרה נשברת.עליה ב2%[/COLOR][/B]
[B][COLOR="RoyalBlue"]מייקל
אתה יורה עוד כפות כוח קטנות על עוד מראות.כפות הכוח הקנות שלך שובורות עוד ועעוד מראות.מס' המראות הולך וקטן מרגע לרגע.עליה ב6%[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר ''סוף סוף גמרתי את זה''.ואני נושם לרבחה
-
[B][COLOR="Red"]איתי
אר ניגש אליך ואומר לך"כול הכבוד סימת תאימונים שלך.עכשיו באמת תוכל להתחיל תמסע שלך.אז קח תפוכדור של צ'ימצ'אר.5 פוכדורים ופוקידע.פשוט תצא מהבסיס איך שנכנכסת ותפנה שמאלה ואז תגיע לדרך1."אור מגיש לך תפוכדור של צ'ימצ'אר,5פוכדורים ופוקידע[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;917359][B][COLOR="Red"]איתי
אר ניגש אליך ואומר לך"כול הכבוד סימת תאימונים שלך.עכשיו באמת תוכל להתחיל תמסע שלך.אז קח תפוכדור של צ'ימצ'אר.5 פוכדורים ופוקידע.פשוט תצא מהבסיס איך שנכנכסת ותפנה שמאלה ואז תגיע לדרך1."אור מגיש לך תפוכדור של צ'ימצ'אר,5פוכדורים ופוקידע[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני לוקח את הפוכדורים והפוקידע ויוצא מהבסיס לדרך 1
-
[quote=שלושה מחוזות 2;917348][B][COLOR=green]אייס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]אור אומר לך"כן בהחלט תוכל לרפא את רגל שלך אז להמשיך להתאמן.הנה קח את זה" אור זורק לך משהו שנראה כמו גרגר.אור אומר לך"תוכל את זה זה ירפא את פציעך.זה גרגר שמרפא את הפצעים של בן האדם."[/COLOR][/B][/quote]
אני אוכל את הגרגר באיטיות
-
[quote=שלושה מחוזות 2;917348]
[B][COLOR=blue]לוקאס[/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]אתה מוציא את פולויאג ואתה מכיר אותך לו.פולויאג נהיה שמח.אתה מרים את פיצ'ו ושם אותו על הכתף שלך.ומחזיק בידך את פולויאג.אתה ממשיך ללכת בדרך 1.אתה מבחין במאמן שנראה כך [IMG]http://www.pokemonelite2000.com/sprites/dptr/dptr038.png[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=royalblue]%[/COLOR][/B][/quote]
"היי אחי חכה" אצעק לו ואתחיל לרוץ לכיוונו ושאגיע אומר:"נעים להכיר,לוקאס, איך קוראים לך?" אחייך אליו ואז אחבק גם את פיצו בחקי בשביל לשמח אותו
-
[COLOR=Blue][B]לוקאס
אתה רץ ושואל את הנער איך קוראים לו.הנער אוממר לך"שלום שמי ריין.מה שמך?אני מאמן מתחיל תרצה קרב 1 על 1 נגדי".אתה מחיך אליו ובחבק את פיצ'ו בחיק[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אתה אוכל את הגרגר שאור נותן לך.אתה אוכל אותוטה לאטמ לאט.ולאחר דקה אתה גומר לאכול את הגרגר.אתה מחין שכול כוחיתך שבים אליך.והרגל הפצועה שלך החלימה לגמרי.ואתה מוכן להמשיך להתאמן.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]איתי
אתה לוקח את הפוכדורים ואת הפוקידע ושם אותם בכיסך.אתה יוצא מן הבסיס ופונה שמאלה.כעבור דקות 2 אתה מגיע לדרך 1.אתה נכנכס אליה.בדרך 1 נמצאים הרבה עצים .אתה פוגש בדרכך קבוצה של[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/599.png[/IMG]גייר זוהרים[/B][/COLOR]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;917880][COLOR=Blue][B]לוקאס
אתה רץ ושואל את הנער איך קוראים לו.הנער אוממר לך"שלום שמי ריין.מה שמך?אני מאמן מתחיל תרצה קרב 1 על 1 נגדי".אתה מחיך אליו ובחבק את פיצ'ו בחיק[/B][/COLOR]
[COLOR=Green][B]אייס
אתה אוכל את הגרגר שאור נותן לך.אתה אוכל אותוטה לאטמ לאט.ולאחר דקה אתה גומר לאכול את הגרגר.אתה מחין שכול כוחיתך שבים אליך.והרגל הפצועה שלך החלימה לגמרי.ואתה מוכן להמשיך להתאמן.[/B][/COLOR]
[COLOR=Red][B]איתי
אתה לוקח את הפוכדורים ואת הפוקידע ושם אותם בכיסך.אתה יוצא מן הבסיס ופונה שמאלה.כעבור דקות 2 אתה מגיע לדרך 1.אתה נכנכס אליה.בדרך 1 נמצאים הרבה עצים .אתה פוגש בדרכך קבוצה של[IMG]http://veekun.com/dex/media/black-white/shiny/599.png[/IMG]גייר זוהרים[/B][/COLOR][/QUOTE]
אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו לתקוף בגחלת ואחר כך בשריטות
-
[quote=שלושה מחוזות 2;917880][COLOR=blue][B]לוקאס[/B][/COLOR]
[B][COLOR=blue]אתה רץ ושואל את הנער איך קוראים לו.הנער אוממר לך"שלום שמי ריין.מה שמך?אני מאמן מתחיל תרצה קרב 1 על 1 נגדי".אתה מחיך אליו ובחבק את פיצ'ו בחיק[/COLOR][/B]
[/quote]
"לי קוראים לוקאס,נעים להכיר. קדימה בא נתחיל קרב" אומר לו בחיוך ואז אזכר ואאשאל אותו:"יש לך במקרה שני פוקימונים? אני לא רוצה להזניח אחד מהפוקימונים שלי" אחייך אליו ואראה לו את שני הפוקימונים שלי
-
[B][COLOR="Blue"]לוקאס
הגיע הזמן שאני עדכן לך את פוליאג
פוליאג עודכן לך
אתה מוציא את פולויאג ואת פיצ'ו להראות לריין.ריין אומר לך"בסדר אנו נלחם בקרב 2על 2 ביחידם.מובן לך.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת שלנו.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא תפוכדור של צ'ימצ'אר ופותח אותו.צ'ימצ'אר יוצא לאוויר.צ'ימצ'אר מתחיל לתקוף בגחלת גייר בגחלת אדירה.גייר לא מצליח להתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בשריטות את גייר.גייר מתחמק מזה בקלות.גייר תוקף בבשווק את צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B]
-
[quote=שלושה מחוזות 2;917348]
[B][COLOR=RoyalBlue]מייקל
אתה יורה עוד כפות כוח קטנות על עוד מראות.כפות הכוח הקנות שלך שובורות עוד ועעוד מראות.מס' המראות הולך וקטן מרגע לרגע.עליה ב6%[/COLOR][/B][/quote]
"טוב נמאס לי מזה " אומר לעצמי ואתקדם לדלת הבאה.
-
[B][COLOR="Blue"]מייקל
נמאס לך מן האימונים האלו ולכן אתה מתקדם לעבר הדלת הבאה.אך אין דלת הבאה.רון אומר לך"אני מבין שבאימונים האלו מעצבנים אותך.אבל אני יכול לגרום שהשליטה שלך תעלה ל100% תוך שניות.תרצה תחפץ שיעשה לך את זה?אם כן אני מיד מביא לך אחד כזה.ואז תוכל להתחיל תמסע שלך"[/COLOR][/B]
-
[QUOTE=שלושה מחוזות 2;918006][B][COLOR="Blue"]לוקאס
הגיע הזמן שאני עדכן לך את פוליאג
פוליאג עודכן לך
אתה מוציא את פולויאג ואת פיצ'ו להראות לריין.ריין אומר לך"בסדר אנו נלחם בקרב 2על 2 ביחידם.מובן לך.ואסור להשתמש ביכולת המיוחדת שלנו.תרצה לתקוף ראשון או שאני יתקוף ראשון?"[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]איתי
אתה מוציא תפוכדור של צ'ימצ'אר ופותח אותו.צ'ימצ'אר יוצא לאוויר.צ'ימצ'אר מתחיל לתקוף בגחלת גייר בגחלת אדירה.גייר לא מצליח להתחמק מן הגחלת של צ'ימצ'אר ונפגע קשה.צ'ימצ'אר תוקף בשריטות את גייר.גייר מתחמק מזה בקלות.גייר תוקף בבשווק את צ'ימצ'אר שלך[/COLOR][/B][/QUOTE]
אני אומר לצ'ימצ'אר ''לחמוק ולתקוף שוב בגחלת ואחר כך שוב בשריטות''
ואני אומר לו גם ''שהוא יכול לנצח את הגייר הזה בקלות''
-
[B][COLOR="Red"]איתי
צ'ימצ'אר מנסה להתחמק מהשוק של גייר.צ'ימצ'אר מצליח להתחמק מהשוק של ג'ייר.צ'ימצ'אר תוקף בגחלת את גייר.גייר לא מצליח להתחמק מימנה ונפגע קשות.לאחר מכן צ'ימצ'אר תוקף את גייר בשריטות.גייר גם מזה לא מצליח להתחמק ונפגע קשה.גייר משתמש בשוק שוב על צ'ימצ'אר[/COLOR][/B]