אין, אתה כל הזמן מפיל אותי מחדש.
טוב שהוצאת אותו מהפורום D:
עריכה:
מרוב שזה נראה כמו הפורום מה שקורה בסיפור רשמתי מהפורום במקום מהסיפור...
Printable View
אין, אתה כל הזמן מפיל אותי מחדש.
טוב שהוצאת אותו מהפורום D:
עריכה:
מרוב שזה נראה כמו הפורום מה שקורה בסיפור רשמתי מהפורום במקום מהסיפור...
לא אהבתי את הפרק. יותר מדי פוליטיקה ומטאפורה למה שקרה בפורום לאחרונה. ואיך עדו דיבר והוא בבאן?
[quote=YoRt3m;949043]לא אהבתי את הפרק. יותר מדי פוליטיקה ומטאפורה למה שקרה בפורום לאחרונה. ואיך עדו דיבר והוא בבאן?[/quote]
זה idos055...
זה הרעיון של סיפורים מהסוג הזה- הם מעודכנים בהתרחשויות האחרונות בפורום.
ראית את הסיפור של היטמן?
הרעיון של הסיפור זה הומור על דברים שקורים בפורום, כולם כולל המסופרים קוראים את הסיפור ומודעים לפרקים, הפוליטיקה מדוברת פה ומסתיימת לטובה בסופו של דבר. אני עוד לא סיימתי עם ה׳יהודה׳ והעידו׳ של הסיפור, נקווה שיקרה להם בפורום מה שיקרה אצלי בסיפור. רמז קל כדי להרגיע אותך.
ועידו בעצם הוא דמות כזאת כמו שבסאות׳ פארק יש אחד שמת כל פרק... ההומור מבחינת עידו שתמיד הוא מקבל באן, אבל שוב... בינתיים.
לגבי נדב... הוא פשוט רצה שניצן תישן לידו זה הכל.
[quote=~גלואה Αυολακγ~;949044]זה idos055...
זה הרעיון של סיפורים מהסוג הזה- הם מעודכנים בהתרחשויות האחרונות בפורום.
ראית את הסיפור של היטמן?[/quote]
עזוב, עוד יחשוב שאתה מושתל הפקה ושיש לי יד כלשהי בתרומה לפורום, ככה שאל תמליץ עליי בפני רותם.
רק נחמד אבל טיפה באיחור O:
קרו מאז הרבה דברים בפורום ואתה חייב להשלים פערים ><"
הבלאגן עם יהודה הרס כל חלקה טובה -_-
אני אשלים אל דאגה :wink:
אה, אבל אהבתי את הקטע על איך השיתוף פעולה עובד למרות שאנחנו לא מכירים אחד את השני.. זה היה גדול ם:
פרק נחמד אהבתי
אני נאצי :(
חחחח פרק גדול ועידו תזהר
חח פרק אדיר מתי אני מופיע?
[COLOR="DarkRed"]למען האמת אני לא זוכר באן שקיבלתי שלא היה עקב הודעת ספאם.
יותר מכך אני זה שגורם לילדים לחטוף את הבאנים\אזהרות ולא הפוך.
למה אתה שואל? כי הם אלו שעוברים על החוקים ואני זה שמדווח עליהם וגורם לאווירה נעימה בפורום.
אם כמה שהדמות שלי בסיפור מוצגת כ"ילד המעצבן", בפורום היא מהווה גורם משמעותי לשמירה על תרבות הדיון בשפה יפה, נאותה וללא קללות.
שמחתי לקחת חלק בסיפור. (אף פעם לא קראתי לאיתי נאצי אלא רק לרומה אך נראה לי שהקטע שבו איתי בוכה לניצן "אידו הציק לי" זה דבר אמיתי שהתרחש מאחורי הקלעים ורק המנהלים היו מודעים אליו, הלא כן?)[/COLOR]
פרק נחמד ויש שם קטע מאוד נכון.
אנחנו מכירים אחד את השני ותומכים אחד את השני אבל אנחנו בעצם לא ראינו אחד את השני (לפחות הרוב פה)
חח פרק טוב!!!!!!!
סוף סוף המשכת לכתוב...
פרק טוב.