-
[QUOTE=Steve;966836][B][COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
אתה בא הביתה , פותח את הדלת ופתאום רואה שאחיך כבר היה בדירה "חיכיתי לך איפה היית אלן ?" הוא שואל בקול מתוק , ניראה שהוא לא פצוע בכלל ! אתה מסתכל אחורה ורואה ..
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d24/0123/d5f6682.png[/img]
אותו !
'שוב אתה' אתה חושב לעצמך "אלן כבר חוזר" אומר החוטף וסוגר את הדלת ומשאיר אותך בחוץ"
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
" מה אתה רוצה ממני לא עשיתי לך כלום " אומר ואתקרב אל האיש " גם הגנתי עליך!! ועכשיו אני צריך להסתכן עם האחים המפגרים האלה של הילדים ?! " אשאג על האיש " מה - אתה - רוצה ? " אתעצבן ואומר בהדגשה
-
[QUOTE=Steve;966836][B]
[COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מעיר את המבוגר במהרה , שנבהל אך אתה משתיק אותו , הוא מבין את צרתך ואומר
'אני עסקתי בזה כמה וכמה פעמים .. פעם הייתי ראש כנופייה ורק בגלל זה אני אעזור לך" הוא אומר ושוטף את הפנים "מה קרה לך בחור ?" הוא אומר עם כוס הקפה בידו . "ומה אתה צריך ?" הוא מוסיף .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"הייתי בכנופיה בתפקיד מאוד בכיר,ויום אחד חטף את הבוס שלנו מישהו עם עיניים כחולות,שיער שחור וחליפה שחורה כזו, וכשמצאנו אותו הוא איים על הבוס שלנו,מצאנו עליו חליפת התאבדות אבל אני זוכר שמשהו קרה והוא נעלם,בקיצור כשהוא נעלם הבוס שלנו התחיל לחוש גבר אחרי שהוא בכה כמו ילדה קטנה עם קוקיות,והוא ירה למוות באחד החברים הטובים שלי,בונד. לא יכולתי לסבול את זה,הוצאתי את הAK-1024 שלי,והתחלתי לירות,החל קרב יריות עקוב מדם,כולם מתו חוץ ממני ואז ברחתי עם כדורים ברגל,בכתף ובכף היד,ואז מצא אותי ד''ר אחד ועזר לי,הוא גם נתן לי בגדים של מישהו שמת,ואז כשיצאתי ראיתי את המשטרה נוסעת מהמקום,אז לקחתי אקדח של שוטר שהיה על הרצפה,ועקבתי אחריהם,שמתי לב שהם מדברים להפתעתי עם צעיר מהכנופיה ששרד,הוא היה פצוע אנושות אבל שרד. לקחתי את הרובה וכיוונתי,יריתי לו ישר בראש והרגתי אותו. אבל המשטרה רדפה אחריי,וככה הגעתי אליך. אני צריך מחסה מהמשטרה.." אגיד לו בדאגה.
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
"עברת את השלב הראשון בחור" אומר דראקו ומרים אותך , מיד ניגש אליך ניק , מוציא שיקוי מידו , מטפטף מעט על כף ידו וזורק עליך , אחרי כמה שניות אתה מרגיש הקלה ואתה מרגיש בריא יותר , אתה מתחיל לחייך והוא אומר
"תשמע , אתה ילד מיוחד , ההורים שלך אימצו אותך בגיל שנתיים , אתה לא נולדת כאן נולדת במימד אחר שנקרא זינון שם כל האנשים כמוך אוחזים בכוחות מיוחדים , עוד קצת אימונים ותוכל להגיע לשם , אתה אוחז בכוח האוויר .. אתה תוכל לעוף ולעשות את כל מתקפות האוויר האפשריות , לאט לאט נצליח לאזן אותך ולגייס אותך לצבא של זורקאס , שהוא נילחם בצוותים הרעים שבזינון" הוא אומר ומשחרר אותך "לילה טוב ג'ק" הוא אומר ונשאר לדבר עם דראקו , הוא מחכה שתצא וסוגר את הדלת במוזריות ואתה שומע שהם מתחילים לדבר עליך
[/COLOR]
[COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
"אתה לא הגנת על אף אחד , אני עשיתי את כל ההולוגרמות האלה , והכל בשביל לבדוק מה הכוח האמיתי שלך
בגלל שאנחנו לא מצליחים לגלות את זה , נחטוף אותך" הוא אומר ונותן לך מכה בצוואר שמעלפת אותך ,
אתה קם ורואה את האדם הזה מולך
[img]http://public5.tektek.org/img/av/1011/d25/1311/90b5944.png[/img]
על הקירות מצויירות עיטורים רבים וניראה שאין דלת בחדר הזה . על הרצפה החומה כתוב
"הרוג אותו" ואז פתאום מופיעים על הרצפה הרבה חצים בכל מיני מקומות שמצביעים על האיש הזה ..
[/COLOR]
"אתה יכול להישאר כאן" הוא אומר "זה נשמע מאוד מגניב אני שמעתי על הסיפור הזה לא ידעתי שיש שריד !
כל הכבוד בנאדם .. ליתר דיוק לא שמעתי אותו , ראיתי אותו , מקרוב" הוא אומר בחיוך שטני ואז פתאום הופך
לאדם שחטף את הבוס שלך !
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;968468]
"אתה לא הגנת על אף אחד , אני עשיתי את כל ההולוגרמות האלה , והכל בשביל לבדוק מה הכוח האמיתי שלך
בגלל שאנחנו לא מצליחים לגלות את זה , נחטוף אותך" הוא אומר ונותן לך מכה בצוואר שמעלפת אותך ,
אתה קם ורואה את האדם הזה מולך
על הקירות מצויירות עיטורים רבים וניראה שאין דלת בחדר הזה . על הרצפה החומה כתוב
"הרוג אותו" ואז פתאום מופיעים על הרצפה הרבה חצים בכל מיני מקומות שמצביעים על האיש הזה ..
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
למה לי להרוג אותו הוא לא עשה לי כלום " אומר ואסתכל על האיש ואז אבין שזה אותו איש שהיה בפעם ההיא ש"נחטפתי" "אני לא יהרוג אותו ! " אומר בקול גדול " הוא לא עשה לי כלום " אוסיף
-
[B][COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
"מחשבה טובה אלן , אבל אתה לא תצליח בכל מקרה , גם אם תנסה.." נכתב על הרצפה ושוב הכתובית נעלמה
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;968509][B][COLOR="Indigo"][SIZE="3"][U]אלן[/U][/SIZE]
"מחשבה טובה אלן , אבל אתה לא תצליח בכל מקרה , גם אם תנסה.." נכתב על הרצפה ושוב הכתובית נעלמה
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
" למה אני לא יצליח אתם לא יכולים לשלוט לי על המוח כדי שאני אהרוג אותו ?" אומר " אני - לא - אהרוג - אותו " אומר בפרוש לתוך החלל הריק שמסביב
-
[QUOTE][B][COLOR=#008000][U][SIZE=3]האק
[/SIZE][/U]אתה מתלבש מול המראה בצחקוקים ומיד שסיימת להתלבש שמת לב שמשהו השתנה בשיער שלך ,
הוא נהיה שפיצי , קוצני יותר 'אולי זה בגלל הכוח החדש ?' אתה תוהה ומתרשם מהמראה החדש שלך
[IMG]http://public5.tektek.org/img/av/1012/d10/0812/07ab859.png[/IMG]
במהרה אתה שם את הרדיו הקטן בכיס ויוצא לאכול בבית הקפה , הארוחה הייתה בהחלט מהנה , אך בכיסים שלך יש רק רדיו ישן , אין לך כסף לשלם על הארוחה ..[/COLOR][/B]
[/QUOTE]"אויש.."אומר בעצבים ורעב..
'להתלבש כמו פריק עם שיעק קוצני שכחת אבל את הכסף שכחת..'אחשוב לעצמי ואתן מכה ברוא עם ידי."אידיוט"אומר לעצמי בעצבים.
אחשוב מה אני אעשה כשאני טועה עם לברוח או לא ומחליט ועשות כיוס קטן לזכר הימים הטובים.
אנסה לאבחין בקורבן ואצא לכייס אותו בזריזות,מבלי שישימו לב בכלל
-
[QUOTE=Steve;968468][B]
"אתה יכול להישאר כאן" הוא אומר "זה נשמע מאוד מגניב אני שמעתי על הסיפור הזה לא ידעתי שיש שריד !
כל הכבוד בנאדם .. ליתר דיוק לא שמעתי אותו , ראיתי אותו , מקרוב" הוא אומר בחיוך שטני ואז פתאום הופך
לאדם שחטף את הבוס שלך !
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אתה!! טוב הפעם אני לא כועס עליך כי אני יודע שאתה מדבר ואני לא אאמין לך אם תמשיך לשתוק כמו קודם,ספר לי מי אתה" אגיד בחשדנות עצומה.
-
[B][COLOR="Green"][SIZE="3"][U]האק[/U][/SIZE]
אל תשכח בשביל מה הבאת את הרדיו איתך .. :wink:
תגיב שוב , אין לך אפשרות לגנוב במסעדה
[/COLOR]
"אתה חלשלוש , אתה לא תצליח להזיז אותי מהמקום בכלל" נכתב פתאום על הרצפה והדמות העלתה חיוך קטן על פניה , ניראה שהוא מזלזל בך והוא זה שכתב את הדבר הזה על הרצפה .
[/COLOR]
מאז שהאיש הפך לדמות הזאת , הדמות לא זזה ולא מדברת , ופתאום .. בלי שאתה עושה משהו ובלי שהאדם הזה עושה משהו , הבית שלו משתנה ואתם מגיעים למקום אחר שניראה כמן מקום אימונים בתוך חדר כלשהו , בחדר אין כל דרך ליציאה גם לא דלת , אין חלונות , עיטורים מוזרים על הקירות , ועל הרצפה פתאום כתוב במין חומר שניראה כמו דם "אתה חלשלוש" ואז זה נעלם פתאום !
[/COLOR]
[/B]
-
[quote=Steve;968468][B][COLOR=magenta][SIZE=3][U]ג'ק[/U][/SIZE][/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"עברת את השלב הראשון בחור" אומר דראקו ומרים אותך , מיד ניגש אליך ניק , מוציא שיקוי מידו , מטפטף מעט על כף ידו וזורק עליך , אחרי כמה שניות אתה מרגיש הקלה ואתה מרגיש בריא יותר , אתה מתחיל לחייך והוא אומר[/COLOR][/B]
[B][COLOR=magenta]"תשמע , אתה ילד מיוחד , ההורים שלך אימצו אותך בגיל שנתיים , אתה לא נולדת כאן נולדת במימד אחר שנקרא זינון שם כל האנשים כמוך אוחזים בכוחות מיוחדים , עוד קצת אימונים ותוכל להגיע לשם , אתה אוחז בכוח האוויר .. אתה תוכל לעוף ולעשות את כל מתקפות האוויר האפשריות , לאט לאט נצליח לאזן אותך ולגייס אותך לצבא של זורקאס , שהוא נילחם בצוותים הרעים שבזינון" הוא אומר ומשחרר אותך "לילה טוב ג'ק" הוא אומר ונשאר לדבר עם דראקו , הוא מחכה שתצא וסוגר את הדלת במוזריות ואתה שומע שהם מתחילים לדבר עליך [/COLOR][/B]
[/quote]
'טוב הם טועים במובן אחד הם או שבעצם לא אני אלחם בצוותים הרעים אבל לא כמו שהם חושבים.'אני חושב ונהנהנ מהידע על היהיכולות החדשות ש/לי.
אני שם את אוזני ליד הדלת ומנסה שוב לעצום עיינים ולהתרגל לקולות,בתקווה שהדלת לא סותמת קולות.
-
[QUOTE=Steve;968764][B][COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
מאז שהאיש הפך לדמות הזאת , הדמות לא זזה ולא מדברת , ופתאום .. בלי שאתה עושה משהו ובלי שהאדם הזה עושה משהו , הבית שלו משתנה ואתם מגיעים למקום אחר שניראה כמן מקום אימונים בתוך חדר כלשהו , בחדר אין כל דרך ליציאה גם לא דלת , אין חלונות , עיטורים מוזרים על הקירות , ועל הרצפה פתאום כתוב במין חומר שניראה כמו דם "אתה חלשלוש" ואז זה נעלם פתאום !
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אני,מאגנוס גונארסן ממש לא חלש! מי כותב את השטויות האלה בדם?! ולמה הזקן הפך לצעיר שלא מדבר?" אשאל בעצבים.
-
[B][COLOR="Magenta"][SIZE="3"][U]ג'ק[/U][/SIZE]
אתה מתקרב לדלת ושומע אותם מרוצים "הוא כוח האוויר , חסר לנו כוחות כאלה בצבא של זורקאס , הוא ישמח לדעת שיש לוחם אווירי חדש .. ניראה שג'ק לא מפחד להראות את כוחותיו הוא שלנו , אין לו סיבה לברוח עכשיו ,
תזכור , הסיפור הוא כזה , שטחיו של זורקאס נכבשו ע"י רשעים וזורקאס מגייס צבא כדי להחזיר את שטחיו בחזרה , אל תגיד מילה על זה שזורקאס רק רוצה להשתלט על אדמות חפי מפשע ולהרגם !" אתה שומע ונדהם לגלות מה יהיה יעודך אם תישאר כאן (רוצח)
[/COLOR]
"אני יודע רק לכתוב" שוב נכתב בדם .. ונעלם . הדמות המסתורית לא זזה , נשארת במקום ולא עושה דבר
ואז שוב נכתב משהו "אם תצליח להזיז אותי ממקומי תקבל את כל המידע עליי , ועליך" שוב נכתב בדם .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;968969][B]
"אני יודע רק לכתוב" שוב נכתב בדם .. ונעלם . הדמות המסתורית לא זזה , נשארת במקום ולא עושה דבר
ואז שוב נכתב משהו "אם תצליח להזיז אותי ממקומי תקבל את כל המידע עליי , ועליך" שוב נכתב בדם .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
"אז אתה יודע רק לכתוב הא?" אגיד לו ואז אחשוב 'צריך להזיז אותו ממקומו,טוב יש לי רעיון,נקווה שזה לא מלכודת' אגיד ואתפוס אותו בצווארו,אנסה להרים אותו ממקומו ולזרוק אותו על קיר.
-
[B][COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מנסה לתפוס בצווארו בחוזקה אבל שדה מגנטי כלשהו שניראה כמו הדף אוויר חוסם אותך ומזיז את היד שלך לכיוון אחר , כל פעם שאתה מנסה לגעת בו היד שלך זזה בכוח לכיוון אחר .
"יותר חזק" נכתב על הרצפה שוב בדם והדמות מחייכת בזלזול .
[/COLOR]
[/B]
-
[QUOTE=Steve;969848][B][COLOR="DarkGrey"][SIZE="3"][U]מגנוס[/U][/SIZE]
אתה מנסה לתפוס בצווארו בחוזקה אבל שדה מגנטי כלשהו שניראה כמו הדף אוויר חוסם אותך ומזיז את היד שלך לכיוון אחר , כל פעם שאתה מנסה לגעת בו היד שלך זזה בכוח לכיוון אחר .
"יותר חזק" נכתב על הרצפה שוב בדם והדמות מחייכת בזלזול .
[/COLOR]
[/B][/QUOTE]
אתעצבן ממש חזק "שום שדה מגנטי לא יעצור אותי!!" אלך אל קצה החדר,ואז ארוץ לכיוונו וכשאגיע אליו אתן לו סנוקרת חזקה מאוד
-------------------
סנוקרת,אם אתה לא יודע זה אגרוף חזק מאוד שבא בהפתעה.