-
[CENTER][B][SIZE=4][COLOR=red]!משימת הגמר![/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
משימת הגמר היא המשימה הכי קשה שיש, החלטתי ללכת עד הסוף בתנאי שאתם תבואו איתי, שליישת הגמר עומדת מול משימה שרבים לא יוכלו לתמודד מולה, אבל אני מקווה שלא תפרשו ותתמודדו, כי אלא החיים ואין מה לעשות
משימת הגמר היא להכין אגדי! או יותר נכון להכין פייק אגדי, [B][COLOR=red]חובה שהפייק הזה יהיה מבוסס על אגדה, זה כל מה שאני מבקש, שהפייק יהיה מבוסס על אגדה, או על חיה אגדית, או על חיה שנכחדה שיש לה ערך אגדי.[/COLOR][/B]
עם האגדי שתכינו אני רוצה שתכתבו למה הוא האגדי, או יותר נכון על איזה אגדה הוא מבוסס, לא אכפת לי מה יהיה הגודל של האגדי, [B][COLOR=red]אגדי בגודל של לוגיה או בגודל של סלבי הגודל לא משנה, רק שאני אדע שהוא מבוסס על אגדה.[/COLOR][/B]
[CENTER][COLOR=green][B]זו המשימה שהיא רק בשביל השלושה שעלו לגמר, כל המשתמשים שלא עלו לגמר יכולים לעשות את זה בגדר של אימון.[/B][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][B][SIZE=5][COLOR=black]את האגדיים יש להגיש עד מחר בשעה שש וחצי בערב[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
-
וואו אני בולך לעשות את זה בכל אופן נראה לי שאלך על לוויתן של המיתולוגיה היוונית
-
מה זאת אומרת אנחנו צריכים לעשותצ אותה?
-
[quote=Kodak;964001]מה זאת אומרת אנחנו צריכים לעשותצ אותה?[/quote]
תגיד אתה לא יודע לקרוא? אמרתי לא, רק אם אתם רוצים להתאמן לכיף, מי שרוצה להתאמן לכיף ולקבל פה את הביקורת שלי שיעשה את זה, אבל זה לא חובה
-
-
חח בהצלחה למאי וממוסוויין
-
[quote=123harel123;964021]חח בהצלחה למאי וממוסוויין[/quote]
אחי יכול להיות שגם אתה תעלה לגמר, ראיתה את ההצבעות בבאטל האחרון?
-
[QUOTE=PO ZON;964023]אחי יכול להיות שגם אתה תעלה לגמר, ראיתה את ההצבעות בבאטל האחרון?[/QUOTE]עכשיו ראיתי, מגניב :D
למשימה הזאת צריך יותר זמן :um_face:
-
תגיד,אפשר לעשות את הזאב מכיפה אדומה? XD
סתם. אני עושה גריפין || Griffin
זה קשה *~*
-
-
-
[CENTER][B][COLOR=red][SIZE=3]תגידו מזל טוב לעולה השלישי לגמר של מסטאר פייק שהוא [/SIZE][/COLOR][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=3][COLOR=red]123harel123[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][COLOR=red][SIZE=2][COLOR=black]אני חייב להגיד שאני מופתע מהחצי גמר של היום ובכלל ממי שהגיעה לגמר, בתחילת התחרות חשבתי שבכלל מתמודדים אחרים יגיעו לגמר, חבל שהחופש הזה לא היה ארוך יותר אחרת הייתה לנו תחרות ארוכה יותר, אבל לפעמים גם קצר זה טוב, אני מקווה שלפחות נהנתם בתחרות, בהתחלה רציתי לעשות הדחות אבל אז ראיתי שזה לא משתלם אז חלטתי לעשות הדחה רק בחצי גמר. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][COLOR=red][/CENTER]
[/COLOR]
-
הלו, לא אמור להיות עד 8? מה פתאום סגרת את הבאטל ב5?
-
הוא אמר שהוא רוצה לתת זמן לעולה האחרון לגמר להיתכונן
אז אם אני לא משתתף אני לא חייב למהר אני אשקיע באגדי שאתחיל מחר עכשיו אני אחשוב על משהו
-
[quote=TheChosenOne;964116]הלו, לא אמור להיות עד 8? מה פתאום סגרת את הבאטל ב5?[/quote]
אחרי שראיתי שבקושי מצביעים וראיתי את משימת הגמר שהבאתי הבנתי שלמשתמש שיעלה לא יהיה הרבה זמן, אז אם תקרא בין ההודעות תראה שכתבתי בדף השני שאני מגביל את התחרות או עד 8 קולות או עד השעה 11 וחצי בלילה, כי מה אם הבאטל היה נמשך עד מחר איך המשתמש היה יודע אם הוא בגמר ולא היה לו זמן להכין את הפייק האגדי