בוקר טוב
Printable View
בוקר טוב
בוקר? עכשיו לפנות בוקר!
[QUOTE=~pika food~;1003950]בוקר? עכשיו לפנות בוקר![/QUOTE]
מה אתה מדבר בכלל, אתה לא עשית צבא! :@
ואתה בתול
נדב, אתה עשית צבא?
[QUOTE=~pika food~;1003952]ואתה בתול[/QUOTE]
LOL FAILZ
אתה לא בן 10 בכלל?
מי יודע למה אופיר בבאן?
[quote=עשהאל ברוריה;1003953]נדב, אתה עשית צבא?[/quote]
לא, בגלל שיש לי סעיף נפשי. מפתיע, הא?
בכיף.
אליס, אני אשמח אם תגיבי לי בסיפור תגובה בונה, אם את רוצה.
הינה עוד מידע:
לאחר שג'ייסון מת ע''י פגיעה חזקה בראש מגרזן, הוא שוב פעם חזר לחיים כשהיה בבית מתים.
הוא הרג והרג והרג והרג, עד שהוא הגיע אל ילד בשם טומי. אותו ילד גילח את ראשו כדי להראות בדיוק כמו ג'ייסון ולהטעות אותו. הוא הצליח ואז אחותו הצליחה להרוג אותו. סרט אחר כך, ג'ייסון לא הופיע, אבל משוגע שמושפע מימנו כן הופיע וניסה להרוג את טומי, אבל לא הצליח. אחר כך, לאחר שטומי סבל מהפרעות נפשיות, טראומות והיה בכלא, הוא הלך אל הקבר של ג'ייסון, תקע בו עמוד פלדה וזרק את המסכה שלו אל תוך הקבר. באותו הזמן היה גשם, רעם חזק פגע באותו מוט ברזל וגרם לג'ייסון לקום. שוב, ג'ייסון רצח אחד אחד עד שטומי הגיע. טומי ניסה לטמון לו מלכודת והצליח, אך גם הוא נפגע מימנה. ג'ייסון נקשר ע''י חבל גדול שקשור על סלע ענק וחזר אל קרקעית אגם הקריסטל. אם זה לא מספיק, הוא נפגע בצורה מפחידה ומפרקתו נשברה לרסיסים. סרט אחר כך, אישה בשם טינה, הישתמשה בטלקנזיס שלה כדי להחזיר את אבייה לחיים (שמת כתוצאה מכך שטינה פחדה שהוא הכה את אימא) אך בטעות, היא העירה את ג'ייסון. שוב, ג'ייסון חזר אל העבודה שלו, אך בסוף הסרט, שבו הראתי לכם את התמונה, הוא כמעט ורצח את טינה, עד שאבייה של טינה קפץ מתוך המים החזיר את ג'ייסון לשינה. סרט אחר כך, ג'ייסון חזר ממכת חשמל והלך אל מנהטן.
שם הוא חיפש את אותם אנשים שהפריעו לו בשינתו, אך במקום זאת, קרה משהו שונה. בסוף הסרט, פניו נמסו כתוצאה מפסולת רעילה ומיד לאחר מכן, קרה משהו שונה. סמכויות גבוהות, מסתוריות לחלוטין, הכו את המים במכה חשמלית וגרמה לג'ייסון לחזור לנערויו, אבל במים הגיעו והחזירו אותו אל המתים. סרט לאחר מכן, שלא היה מתוכנן, ג'ייסון שוב קם לתחייה, אך ה-fbi טמנו לו מלכודת ופיצצו אותו. אבל, כאשר הם ניסו לנתח את ג'ייסון, הלב שלו שעדיין פעם, גרם לכל מי שמסתכל עליו להיכנס לסוג של הלם ופשוט אותו אחד שראה את זה אכל את הלב של ג'ייסון וגרם לג'ייסון להיות בגופו של אותו אדם. משם, ג'ייסון עבר מאיש לאיש עד שהגיע לאחותו החורגת שניסה להרוג את ביתה התינוקת ולחזור לכוח מלא, אבל שם, סופר שיש סכין, שהיא מפתח הגהנום. אחותו דקרה אותו עם הסכין ושם נפתחו שערי הגיהנום. השדים לקחו את ג'ייסון אל הגיהנום ומשם, לא נראה יותר ג'ייסון, עד שפרדי קרוגר לקח את המסכה של ג'ייסון מין הגיהנום (הישתחרר משם) ותיכנן את מה שהוא תיכנן ל-fvj.
יש גם את ג'ייסון X אבל זה סרט יותר קומדיה שמבוסס על ג'ייסון X, המשודרג והחזק שרצח אנשים בחלל.
מאוד מפתיע :o וכן אני בן 10 אז מה :>
הוא יוצא ממנו עוד איזה שעה
[QUOTE=Stranger in a Strange Land;1003957]לא, בגלל שיש לי סעיף נפשי. מפתיע, הא?[/QUOTE]
אבל יש לי שאלה, אתה לא בן 16?
נדב רוצה להישתתף במלון 666?
[QUOTE=Ilan;1003963]נדב רוצה להישתתף במלון 666?[/QUOTE]
היטמן יתן לו?
[QUOTE=~pika food~;1003959]מאוד מפתיע :o וכן אני בן 10 אז מה :>[/QUOTE]
מה אז מה XDDD
אתה יודע בכלל מה זה בתול או שאתה סתם זורק מילים לאוויר?
[QUOTE=עשהאל ברוריה;1003962]אבל יש לי שאלה, אתה לא בן 16?[/QUOTE]
היי, אני לא כזה זקן. אני בן 15 וחצי >: