-
[QUOTE=LordAbizi;1153435].
לי
"איפום, תקוף בנגיחה, ואחר כך שריטות!" אומר המאמן. מגבי שוב שולח גלת על היד שלו ומנסה לתת אגרוף אש, אך שוב זה נכשל. אולי זו לא הדרך לבצע אגרוף אש. מגבי בכל מקרה נתן אגרוף רגיל לאיפום. איפום מטיח את הראש שלו במגבי. מגבי שולח גחלת אל איפום ופוגע בו, עד שאיפום מגיע אל מגבי ושורט אותו.
.[/QUOTE]
אני אומר למבגי" נסה להוציא מהיד שלך אש כדי שהיה לך אגרוף.לאחר זאת גחלת על איפוטם"
-
[quote=LordAbizi;1153435]דניס
אתה ניגש לדלפק ושואל.
"יש לך עיניים, לא?" אומר האיש בדלפק. תסלח לי שאני מבצע בשבילך פעולה, אך אתה מסתובב ומסתכל על השולחנות, ורואה שבכל שולחן יש בן אדם שיושב שם. יש מקומות פנויים, אך אין שולחנות פנויים.[/quote]
אחפש אדם שנראה לי נחמד ואשאל "אני אוכל לשבת כאן?" בעודי מצביע על מושב ריק
-
דוד
אתה ממשיך ללכת בדרך הראשית זמן מה. אתה מתחיל לראות ממרחק את העיר, ולאט לאט היא גדלה, עד שאתה ניצב מול שלט "כניסה לעיר". כבר מתחיל להחשיך בחוץ, ואתה מרגיש רעב שמקורו בכך שמאז הבוקר כנראה לא אכלת שום דבר...
אד
למה אתה כל הזמן משתמש בשריטה? לצ'ארמנדר יש המון איברים, נצל את כולם.
--
אתה משיגים את נידורן, וצ'ארמנדר שורט אותה. נידורן קופצת קצת אחורה, ואז דוחפת את צ'ארמנדר.
לי
"איפום, תסטור לו עם הזנב שלך כמה פעמים, ואז נגח בו!" אומר המאמן. מגבי מתרכז באגרוף שלו, ואז נותן מכה. קשה לדעת אם הוא הצליח או לא ליצור אגרוף אש. בכל מקרה זה פגע באיפום, ואיפום מגיב עם כמה מכות לפנים של מגבי עם הזנב. מגבי לבסוף נסוג מעט ושולח גחלת שפוגעת באיפום. איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו. מגבי מתחיל להתעייף.
דניס
מכיוון שאני לא יודע מה זה איש נחמד, אז אתה ניגש אל שולחן עם מקומות פנויים, ושואל את האנשים שיושבים שם, ואחד מהם עושה תנועה של אדישות והסכמה. אתה מתיישב. כעבור כמה זמן באה מלצרית. עכשיו מכיוון שאני לא מבין באוכל שבני אדם אוכלים, אני פשוט אתעלם מהשמות של המזונות:
"שלום לך, מה תרצה? יש לנו [סוג אוכל אחד שאפשר לקרוא לו קצת פחות מסביר] ב-3 מטבעות ארד, [סוג אוכל שאפשר לקרוא לו סביר+] ב-5 מטבעות ארד, ו[סוג אוכל שאפשר לקרוא לו טוב] במטבע כסף."
-
[QUOTE=LordAbizi;1154554]
לי
"איפום, תסטור לו עם הזנב שלך כמה פעמים, ואז נגח בו!" אומר המאמן. מגבי מתרכז באגרוף שלו, ואז נותן מכה. קשה לדעת אם הוא הצליח או לא ליצור אגרוף אש. בכל מקרה זה פגע באיפום, ואיפום מגיב עם כמה מכות לפנים של מגבי עם הזנב. מגבי לבסוף נסוג מעט ושולח גחלת שפוגעת באיפום. איפום רץ אל מגבי ודוחף אותו. מגבי מתחיל להתעייף.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" רוץ אל איפום ונסה להשתמש עליו בנגיחה עם הראש שלך.אחר גחלת על איפום"
-
[quote=LordAbizi;1154554]דניס
מכיוון שאני לא יודע מה זה איש נחמד, אז אתה ניגש אל שולחן עם מקומות פנויים, ושואל את האנשים שיושבים שם, ואחד מהם עושה תנועה של אדישות והסכמה. אתה מתיישב. כעבור כמה זמן באה מלצרית. עכשיו מכיוון שאני לא מבין באוכל שבני אדם אוכלים, אני פשוט אתעלם מהשמות של המזונות:
"שלום לך, מה תרצה? יש לנו [סוג אוכל אחד שאפשר לקרוא לו קצת פחות מסביר] ב-3 מטבעות ארד, [סוג אוכל שאפשר לקרוא לו סביר+] ב-5 מטבעות ארד, ו[סוג אוכל שאפשר לקרוא לו טוב] במטבע כסף."[/quote]
ורובוט נחמד? XD
---
אבדוק כמה כסף יש לי ואם יש לי מספיק ל"סביר+" בעודי חושב 'אני אקח את הבינוני, אני מעדיף לשמור כסף להמשך'
-
[quote]אד
למה אתה כל הזמן משתמש בשריטה? לצ'ארמנדר יש המון איברים, נצל את כולם.
--
אתה משיגים את נידורן, וצ'ארמנדר שורט אותה. נידורן קופצת קצת אחורה, ואז דוחפת את צ'ארמנדר.[/quote]
"צ'ארמנדר!תעיף אותה עם הזנב שלך!" אומר לצ'ארמנדר
-
לי
"איפום, תתן לו כמה אגרופים, ואז דחיפה!" אומר המאמן. מגבי רץ אל איפום ונוגח בו. איפום בתגובה מכה במגבי מספר פעמים עם האגרופים. מגבי שולח גחלת ופוגע באיפום. איפום לבסוף דוחף את מגבי.
דניס
כתוב בדף הדמות שלך מה בדיוק יש לך. זה גם כולל כמה כסף יש לך.
אד
צ'ארמנדר מסתובב ומנחית את הזנב שלו על נידורן. נידורן נפגעת, ומגיבה ושורטת את צ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;1154554]דניס
"שלום לך, מה תרצה? יש לנו [סוג אוכל אחד שאפשר לקרוא לו קצת פחות מסביר] ב-3 מטבעות ארד, [סוג אוכל שאפשר לקרוא לו סביר+] ב-5 מטבעות ארד, ו[סוג אוכל שאפשר לקרוא לו טוב] במטבע כסף."[/quote]
ברונזה שווה ארד?
---
"אתה יכולים לתת לי את ה"אוכל הסביר+"?" אשאל ואבקש מהם לפרוט לי מטבע כסף ל10 מטבעות ארד ולהביא לי 5.
-
[QUOTE=LordAbizi;1154554]דוד
אתה ממשיך ללכת בדרך הראשית זמן מה. אתה מתחיל לראות ממרחק את העיר, ולאט לאט היא גדלה, עד שאתה ניצב מול שלט "כניסה לעיר". כבר מתחיל להחשיך בחוץ, ואתה מרגיש רעב שמקורו בכך שמאז הבוקר כנראה לא אכלת שום דבר...
[/QUOTE]
אני מחפש את כיכר העיר. ולאחר שאני מוצא אותו, אני מעיין בסמלים, ומחפש היכן הכישופייה והיכן נמצאת המסבאה הקרובה ביותר.
-
[QUOTE=LordAbizi;1157644]לי
"איפום, תתן לו כמה אגרופים, ואז דחיפה!" אומר המאמן. מגבי רץ אל איפום ונוגח בו. איפום בתגובה מכה במגבי מספר פעמים עם האגרופים. מגבי שולח גחלת ופוגע באיפום. איפום לבסוף דוחף את מגבי.
[/QUOTE]
אני אומר למגבי" יאלה תשמש בגחלת חזקה על איפום"
-
[quote]אד
צ'ארמנדר מסתובב ומנחית את הזנב שלו על נידורן. נידורן נפגעת, ומגיבה ושורטת את צ'ארמנדר.[/quote]
הנחתת זנב זו המתקפה שצ'ארמנדר תקף איתה..
-----------------------------------------------------------
"תשתמש בשריטה ואז בהנחתת הזנב!תנסה הפעם שהאש תפגע בה!" אומר ל'צארמנדר בבטחון.
-
סלחו לי על העדר התגובות, אך בזמן שלא הגבתי היה לי מבחן באוניברסיטה, וקצת שיפוצים בבית שהפריעו.
דניס
אכן.
--
אתה משלם במטבע כסף, וכעבור זמן מה חוזרת המלצרית עם האוכל שלך ועודף של חמש מטבעות ארד.
דוד
אתה עובר מרחוב לרחוב גדול יותר עד שאתה מגיע לכיכר העיר. אתה מסתכל היטב על השלטים ואתה מוצא את הכיוונים שחיפשת.
לי
"איפום, מכת זנב!" אומר המאמן. מגבי שולח גחלת שפוגעת באיפום המתקרב ומכה עם זנבו במגבי. מגבי נראה ממש עייף.
אד
נכון, ו..?
--
צ'ארמנדר תוקף ושורט כמה פעמים את נידורן. נידורן נושכת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מגיב ומכה עם הזנב שלו בנידורן. ניודןר נפגעת, אך בורחת לפני שהאש על זנבו של צ'ארמנדר מגיעה אליה. היא לאחר מכן דוחפת את צ'ארמנדר.
-
[quote]אד
נכון, ו..?
--
צ'ארמנדר תוקף ושורט כמה פעמים את נידורן. נידורן נושכת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר מגיב ומכה עם הזנב שלו בנידורן. ניודןר נפגעת, אך בורחת לפני שהאש על זנבו של צ'ארמנדר מגיעה אליה. היא לאחר מכן דוחפת את צ'ארמנדר.[/quote]
"תשתמש בהנחתת זנב שוב ולאחר מכן בשריטה!" אומר לצ'ארמנדר.
-
[quote=LordAbizi;1162395]דניס
אכן.
--
אתה משלם במטבע כסף, וכעבור זמן מה חוזרת המלצרית עם האוכל שלך ועודף של חמש מטבעות ארד.[/quote]
אוכל את האוכל בתאבון ואגיד לה "תודה רבה, האוכל טעים מאוד".
-
אד
צ'ארמנדר תוקף עם הזנב שלו ופוגע בנידורן. ונידורן שורטת את צ'ארמנדר. צ'ארמנדר שורט בתגובה את נידורן, והיא דוחפת אותו. נידורן מתחילה להתעייף.
דניס
טוב אין שום ערובה שהיא עדיין שם...
--
אתה סיימת לאכול את הואכל בהצלחה.