-
[quote=LordAbizi;1093873]לא, קוראים לך lipion. איני מכיר בזכות של אנשים לשאת שם פרטי באינטרנט. באינטרנט לכולם יש כינויים.[/quote]
אה, ארכימדס, עד כאן! חלאס פילסופים!
קוראים לי נל, נקודה. אפילו סימן קריאה עם הדגשה וקו מלמטה ואפילו נטוי עם הגדלה של 7 וגופן Ariel Black, ואפילו שינוי לצבע שחור!
זאת אומרת:
[B][U][I][FONT=Arial Black][SIZE=7][COLOR=black]![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/U][/B]
-
היי כולם גמרתי לראות את הפרק החדש,יש חדש?
-
[quote=LordAbizi;1093879]הלוואי והייתי. אין לי כל כך הרבה הזדמנויות. זה היה יכול להוות עבורי מנוחה נפשית כל כך מיוחלת, אך זה עם הברק אינו רוצה לספק לי אותה.[/quote]
אתה יודע שבגלל הנושא על הביג באנג שפרסמת פה בזמן שהותי במשתמש WSG חזרתי לשחק ועכשיו יש לי בישופ רמה 121 DW רמה 120 ו300 מיל XD
-
[quote=cladino;1093878]גדול![/quote]
אז אני מבין שאתה רוצה..כן?
תן לי את הפרטים בה"פ..
---
הלכתי,אני צריך להתכונן למבחן שעומד להיות לי.
-
-
[quote=lipion;1093881]אה, ארכימדס, עד כאן! חלאס פילסופים!
קוראים לי נל, נקודה. אפילו סימן קריאה עם הדגשה וקו מלמטה ואפילו נטוי עם הגדלה של 7 וגופן Ariel Black, ואפילו שינוי לצבע שחור!
זאת אומרת:
[B][U][I][FONT=Arial Black][SIZE=7][COLOR=black]![/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/U][/B][/quote]
אין לי הוכחה שכך אכן קוראים לך. איני טוען דברים שאיני יכול להוכיח.
[quote=Just_Roma;1093883]אתה יודע שבגלל הנושא על הביג באנג שפרסמת פה בזמן שהותי במשתמש WSG חזרתי לשחק ועכשיו יש לי בישופ רמה 121 DW רמה 120 ו300 מיל XD[/quote]
נחמד. אם אתה רוצה, אתה יכול לעיין בסיפור שלי (שחס וחלילה, הוא [B]לא[/B] סיפור על מייפל סטורי, אבל הניצוץ שגרם לי לחשוב עליו הוא אכן מייפל סטורי).
-
ביי קודק...
טוב נו,גם אני הלכתי ביי כולם....
-
ארכימדס, אין לי הוכחה שאתה קיים |:-)
אולי זו רק אשליה?
-
-
[quote=lipion;1093890]ארכימדס, אין לי הוכחה שאתה קיים |:-)
אולי זו רק אשליה?[/quote]
באמת יכול להיות. באמת, איני מסוגל להוכיח לך שאני קיים. ואין לי שום בעיה אם אני באמת לא קיים. אני מקווה מאוד שכל היקום הזה הוא אשליה.
-
[QUOTE=LordAbizi;1093894]באמת יכול להיות. באמת, איני מסוגל להוכיח לך שאני קיים. ואין לי שום בעיה אם אני באמת לא קיים. אני מקווה מאוד שכל היקום הזה הוא אשליה.[/QUOTE]
אתה חושב- משמע אתה קיים. אתה חושב עכשיו? אם לא, אתה לא קיים
-
[quote=LordAbizi;1093894]באמת יכול להיות. באמת, איני מסוגל להוכיח לך שאני קיים. ואין לי שום בעיה אם אני באמת לא קיים. אני מקווה מאוד שכל היקום הזה הוא אשליה.[/quote]
אני קראתי תהקדמה בינתיים ..
ואיזה דמות יש לך , ומה הרמה שלה ?
-
[quote=cladino;1093895]אתה חושב- משמע אתה קיים. אתה חושב עכשיו? אם לא, אתה לא קיים[/quote]
אבל אולי זה לא אני?
אולי אני יצור דימיוני שהמוח של lipion חשב עליו ונתן לו את כל התכונות האלו?
@מעליי
יש לי המון דמויות, ואני לא באמת רוצה להתמקד בדמות אחת. זה פשוט לא כיף ככה לטעמי. הרמה הכי גבוהה שהגעתי אליה אי פעם היה 74 עם מכשף ברקים וקרח. אבל אותו איבדתי בנסיבות טראגיות (לפי כל הנהלים המקובלים לטרגדיות יווניות).
-
-