-
[b]ברנדון פוטר[/b]
כשאתה רץ אליו עם אגרוף מוכן הוא עושה תנועה מוזרה עם הידיים...ולפתע נורה לעברך זרם אוויר נוסף וחזק יותר. "לא כדאי לך להרגיז אותי...האוויר חד ועלול לחתוך אותך" אמר הנער בצחקוק וחתכים נראו על כל גופך השעיר והפרוותי.
"מי שלח אותי? הלוואי והייתי יכול לספר לך על כך" אמר הנער בלעג רב, סידר את שיערו הארוך והחל להתקרב אליך.
[b]קאי דום[/b]
בזמן שאתה מנמנם לך בעמידה ואדיש לכל מה שסובב אותך...אתה מרגיש נגיעה קרה בכתפך השמאלית. זה החייל שזרק אותך לצינוק.
"בוא, לא כדאי לך להתנגד" אמר החייל והלביש על ידיך ורגליך אזיקי ברזל גדולים וכבדים.
...
...
...
...
...
...
...
...?!?...
אתה פוקח את עיניך לרווחה ורואה מעבדה גדולה ורחבה, אלפי מדענים הלבושים כולם בחלוקים שחורים וחוטים ומכונות אשר מחוברות לגוף השרירי שלך.
[b]טורי מקליין[/b]
"איך אוכל לבטוח בכם?" שאל הנער בחשש רב אך אלברט תפס את גרונו בחוזקה וברשעות. "תעז..זוב!" צעק הנער שנראה כמעט וללא חמצן. "ובשביל שלא תהרסי את התוכניות שלי...אתן לך טיפול מיוחד!" אמר אלברט בחיוך ולפתע הרגשת שכל גופך משותק. את לא מסוגלת לזוז בכלל.
"תשחרר אותי!" את צעקת אך זה לא ממש שינה. אלברט הרים את הנער בידו השמאלית, ובידו הימנית סגר אחריו את הסורגים. "תבלי בנעימים" אמר אלברט בצחוק שטני ונעלם מן הצינוק.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 12:56 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
כשאתה רץ אליו עם אגרוף מוכן הוא עושה תנועה מוזרה עם הידיים...ולפתע נורה לעברך זרם אוויר נוסף וחזק יותר. "לא כדאי לך להרגיז אותי...האוויר חד ועלול לחתוך אותך" אמר הנער בצחקוק וחתכים נראו על כל גופך השעיר והפרוותי.
"מי שלח אותי? הלוואי והייתי יכול לספר לך על כך" אמר הנער בלעג רב, סידר את שיערו הארוך והחל להתקרב אליך. [/b][/quote]
'אוקיי אני אנסה לתקוף ראותו מרחוק'אני חושב מתרחק קצת ממנו מתקרב לעץ קרוב מנסה להוציא אותו ממקומו ומנסה לזרוק אליו
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 11:56 AM
[b] [b]קאי דום[/b]
בזמן שאתה מנמנם לך בעמידה ואדיש לכל מה שסובב אותך...אתה מרגיש נגיעה קרה בכתפך השמאלית. זה החייל שזרק אותך לצינוק.
"בוא, לא כדאי לך להתנגד" אמר החייל והלביש על ידיך ורגליך אזיקי ברזל גדולים וכבדים.
...
...
...
...
...
...
...
...?!?...
אתה פוקח את עיניך לרווחה ורואה מעבדה גדולה ורחבה, אלפי מדענים הלבושים כולם בחלוקים שחורים וחוטים ומכונות אשר מחוברות לגוף השרירי שלך. [/b][/quote]
"מה לעזאזל..." אני לוחש לעצמי ומנסה להשתחרר.
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מרים את העץ שנעקר לפני זה...וזורק אותו אל הנער המסטורי. "כמה פטתי" אמר הנער בלעג ועם תנועת ידיים קטנה הוא חתך את העץ לשניים. הוא חתך את העץ בעזרת זרם אוויר קטן.
"אתה תבוא איתי? או שאצתרך לקחת אותך בכוח?" שאל הנער והתקרב אליך עוד יותר. הוא עמד לידך ועל כתפיו זרם אוויר במהירות רבה. כמו טורנדו קטן על כל כתף.
[b]קאי דום[/b]
אתה מנסה להשתחרר אך זה לא מצליח לך. כל תזוזה שלך רק גורמת לך לסבול יותר.
"כדאי לך להרגע, אין דרך להשתחרר...וגם אם יש...מאוחר מדי" התקרב אליך מדען אחד ועל פניו היה חיוך זדוני ומרגיז למדי. הוא שיחרר אותך והתקין מולך מראה קטנה.
כשהסתכלת במראה...לא ראית שינוי או הבדל. היית אותו נער גבוהה ושרירי...אותו סגנון שיער ואותם הפנים. רק...לא היית לבוש...היה עליך רק תחתון שחור שמכסה את איברך.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 01:49 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
אתה מרים את העץ שנעקר לפני זה...וזורק אותו אל הנער המסטורי. "כמה פטתי" אמר הנער בלעג ועם תנועת ידיים קטנה הוא חתך את העץ לשניים. הוא חתך את העץ בעזרת זרם אוויר קטן.
"אתה תבוא איתי? או שאצתרך לקחת אותך בכוח?" שאל הנער והתקרב אליך עוד יותר. הוא עמד לידך ועל כתפיו זרם אוויר במהירות רבה. כמו טורנדו קטן על כל כתף. [/b][/quote]
"הבנתי אתה שולט ברוח אבל רוח לא חותך הכל ואני לא בא איתך"אני אומר לו מחפש אבן ענקית וזורק אליו
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 12 2008, 11:11 PM
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"אני פגשתי מספר רב של אנשים שבאו מן העולם האמיתי...כמו דייב למשל" אמרה זואי והתיישבה מולך. "אני לא מצליחה להבין איך זה קרה שפתאום אתם פה" אמרה זואי בתסכול והשכיבה את ראשה על כתפך.
[/b][/quote]
"זה בסדר,אני מאושר פה,בעיקר גם שפגשתי אותך" אני אומר ומחבק אותה
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 12:56 PM
[b] [b]טורי מקליין[/b]
"איך אוכל לבטוח בכם?" שאל הנער בחשש רב אך אלברט תפס את גרונו בחוזקה וברשעות. "תעז..זוב!" צעק הנער שנראה כמעט וללא חמצן. "ובשביל שלא תהרסי את התוכניות שלי...אתן לך טיפול מיוחד!" אמר אלברט בחיוך ולפתע הרגשת שכל גופך משותק. את לא מסוגלת לזוז בכלל.
"תשחרר אותי!" את צעקת אך זה לא ממש שינה. אלברט הרים את הנער בידו השמאלית, ובידו הימנית סגר אחריו את הסורגים. "תבלי בנעימים" אמר אלברט בצחוק שטני ונעלם מן הצינוק. [/b][/quote]
יש לי לך רעיון לדני O:
ביחוד כשאמרת את התחתון..
זה רעיון מאגניב D:
-----------------------
"אלברט יא חתיכת @#$#%$$&*(&%*$" אני אקלל את אלברט.
אני אנסה להשתחרר מאחיזתו-
ואם זה צינוק צינוק כמו בסרטים,
אני אנסה עם הטפרים לטפס למעלה- ולחתוך את הסורגים.
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
"אתה באמת לא מבין...אוקי" אמר הנער ופיהק. אתה מצאת סלע גדול וכבד וזרקת אל הנער.
הנער החל להסתובב סביב עצמו כמו סביבון גדול עד שנוצר טורנדו רב מימדים אשר העיף את הסלע חזרה אליך, מה שפגע בך חזק.
"אתה עדיין מתעקש להלחם?" התקרב אליך הנער שנית. שום עייפות ותשישות לא נראה עליו.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"אולי זה קצת מוזר או דבילי, אבל אני מרגישה קרבה אליך...כאילו אני מכירה אותך שנים" אמרה זואי וחייכה חיוך קטן ומתוק. מה שגרם לך להסמיק מעט. "אתה שולט בכח שלך? או שלפעמים אתה מגלה תופעות לוואי כלשהן?" שאלה אותך זואי בפתאומיות.
[b]טורי מקליין[/b]
שתפי אותי בה"פD:
--
את עם טפריך הצלחת במהרה לעלות למעלה ולשבור את הסורגים בעזרת הטפרים שלך. 'הוא עוד קרוב' את הרגשת את הריח של אלברט...הוא נמצא כנראה בפתח הבסיס. איפה שמייק מחכה.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 02:59 PM
[b] [b]ברנדון פוטר[/b]
"אתה באמת לא מבין...אוקי" אמר הנער ופיהק. אתה מצאת סלע גדול וכבד וזרקת אל הנער.
הנער החל להסתובב סביב עצמו כמו סביבון גדול עד שנוצר טורנדו רב מימדים אשר העיף את הסלע חזרה אליך, מה שפגע בך חזק.
"אתה עדיין מתעקש להלחם?" התקרב אליך הנער שנית. שום עייפות ותשישות לא נראה עליו. [/b][/quote]
"גם אתה באת מהבסיס הזה שהפך אותך למי שאתה עכשיו"אני שואל אותו ובורח מהמתקפות שלו
-
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
שתפי אותי בה"פD:
--
את עם טפריך הצלחת במהרה לעלות למעלה ולשבור את הסורגים בעזרת הטפרים שלך. 'הוא עוד קרוב' את הרגשת את הריח של אלברט...הוא נמצא כנראה בפתח הבסיס. איפה שמייק מחכה. [/b][/quote]
אני ארוץ לעבר הפתח בכל המהירות- בלי לעצור, אם דבר יפריע לי בדרך אני אהרוס אותו
------
שיתפתי
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 12:49 PM
[b] [b]קאי דום[/b]
אתה מנסה להשתחרר אך זה לא מצליח לך. כל תזוזה שלך רק גורמת לך לסבול יותר.
"כדאי לך להרגע, אין דרך להשתחרר...וגם אם יש...מאוחר מדי" התקרב אליך מדען אחד ועל פניו היה חיוך זדוני ומרגיז למדי. הוא שיחרר אותך והתקין מולך מראה קטנה.
כשהסתכלת במראה...לא ראית שינוי או הבדל. היית אותו נער גבוהה ושרירי...אותו סגנון שיער ואותם הפנים. רק...לא היית לבוש...היה עליך רק תחתון שחור שמכסה את איברך. [/b][/quote]
לול XD
--
"תנו לי את הבגדים שלי, מגעיל אותי להסתובב ככה ליד מכוערים כמוכם" אני אומר באקראיות למי שלידי ובועט במראה בתקווה שהיא תשבר לרסיסים.
-
[b] [b]ג'ון הארדי[/b]
"אולי זה קצת מוזר או דבילי, אבל אני מרגישה קרבה אליך...כאילו אני מכירה אותך שנים" אמרה זואי וחייכה חיוך קטן ומתוק. מה שגרם לך להסמיק מעט. "אתה שולט בכח שלך? או שלפעמים אתה מגלה תופעות לוואי כלשהן?" שאלה אותך זואי בפתאומיות.
[/b][/quote]
"גם אני אלייך" אני אומר וממשיך "ולפעמים אני מקפיא מים או נוזלים אחרים בלי להרגיש"
-
[b]ברנדון פוטר[/b]
"לא. אני עברתי דברים אחרים" ענה הנער ותפס את ידך השמאלית והגדולה. "אתה בא איתי" אמר הנער והחל למשוך אותך.
[b]טורי מקליין[/b]
את רצה במהירות אל הפתח ולבסוף את יוצאת מן הבסיס...היישר אל נקודת המפגש שלך ושל הקבוצה. את רואה את מייק עולה על הג'יפ שלו ואחריו אלברט על האופנוע שלו, מאחוריו יושב הנער אשר כבול באזיקי מתכת כבדים.
[b]קאי דום[/b]
"הנה, אתה לא מבין כמה שאתה מגעיל אותנו כבר" התקרב אליך המדען הראשי וזרק לך שקית קרטון שבתוכה הבגדים שלך...שרשראות וכל השייך לך. כמו-כן, המראה נשברה ורסיסי זכוכית מפוזרים בכל המעבדה.
...
אתה לבוש.
[b]ג'ון הארדי[/b]
"קורה...גם לי בהתחלה היו קשיים עם הכוחות שלי", "עכשיו הכל בסדר" אמרה זואי וחייכה חיוך מתוק, חיוך אשר הדליק אותך מאוד.
-
[quote][i]Originally posted by Xkid[/i]@Oct 13 2008, 09:40 PM
[b]
[b]טורי מקליין[/b]
את רצה במהירות אל הפתח ולבסוף את יוצאת מן הבסיס...היישר אל נקודת המפגש שלך ושל הקבוצה. את רואה את מייק עולה על הג'יפ שלו ואחריו אלברט על האופנוע שלו, מאחוריו יושב הנער אשר כבול באזיקי מתכת כבדים.
[/b][/quote]
אני אעלה במהירות על האופנוע. בזמן שאני מגבירה מהירות לעבר אלברט, אני אשלוף את טפרי ביד הימנית.
אני אתקרב אל אלברט במהירות גדולה,
ואחתוך אותו [u]קצת[/u] בצד.
אני אלך לעבר מייק
-
[b]טורי מקליין[/b]
נראה שלאלברט כלל וכלל לא אכפת ממך...הוא שמח וחיוכו הזדוני לא יורד. מייק מתעלם ממך.
לפתע הוא מגביר מהירות ומתפרץ קדימה...משאיר אחריו פסי אש אשר מתאדים כעבור מספר שניות מעטות.