-
[quote]יוסקה
סנייבי לא מבינה אותך לגבי היד.
סנייבי משתמשת בהצלפת גפן על קרוגאנק, שמכה בה עם שבירת לבנים.
סקורפי מפתיע אותו עם נשיכה חזקה, ולאחר מכן עם טיל סיכות.
קרוגאנק מתעייף, ואז מתחיל לזהור באור לבן.
"מה? קרוגאנק? אתה מתפתח?" הילדה שואלת אותו.
מולך לא עומד יותר קרוגאנק, אלא טוקסיקרוק.[/quote]
"שיט!" אחשוב לעצמי בזמן שאבהל מהטוקסיקרוק ולאחר מכן אגיד לסניבי:"סניבי-השתמשי עכשיו בהצלפת גפן ובעלי תער!" ולאחר מכן אומר לסקורפי:"השתמש במספרי איקס ולאחר מכן בטיל סיכות חזק במיוחד!"
-
[QUOTE=lucario;1181585][COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה מחזיר את ברלום ומוציא את מאנצ'לאקס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאנצ'לאקס מתחיל להתגלגל ופוגע קשה בטוגטיק התשושה מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מטרונום!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מהמטרונום יוצא מכת עצם, שפוגעת קל במאנצ'לאקס רק פעמיים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מטרונום, שוב! סיימי עם זה!" מאיה אומרת לטוגטיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טוגטיק עומדת, ואז אתה רואה שהיא מתחילה לשחרר קרן חשמלית אל עבר מאנצ'לאקס.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]קרן הטעינה מתקדמת אל עבר מאנצ'לאקס, ופוגעת בו בינוני.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאנצ'לאקס משתמש במטרונום, ויוצא עלי תער, שפוגעים מעט בטוגטיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מטרונום! סיימי את זה אחת ולתמיד!" מאיה אומרת בלחץ אל טוגטיק התשושה מאוד.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טוגטיק שולחת אל עבר מאנצ'לאקס תותח הבזק, שמעיף אותו אחורה..[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאנצ'לאקס בקושי קם על הרגליים שלו.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"נו? יש לך סיכוי להפיל את טוגטיק שלי? נראה אותך מביס אותה!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/176.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#ff0000][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/446.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]טריקו משתמש בניקוז ג'יגה ופוגע חזק בסנדשרו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]סנדשרו משתמש בשריטה ושורט מעט את טריקו.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי קושר את סנדשרו עם ירי חוט, ומטיח אותו בעץ![/COLOR]
[COLOR=#006400]סנדשרו התעלף![/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה ניצחת.[/COLOR]
[COLOR=#006400]קטרפי מתחיל ליצור ירי חוט נוסף, אך מכוון אותו לשמיים, ומכסה את עצמו בחוטים![/COLOR]
[COLOR=#006400]בינתיים הילד אומר: "טוב, הבטחתי לך פוקימון, קח את הצ'ימצ'או שלי." הילד אומר באכזבה.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=sienna]יוסקה[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סנייבי לא מבינה אותך לגבי היד.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סנייבי משתמשת בהצלפת גפן על קרוגאנק, שמכה בה עם שבירת לבנים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי מפתיע אותו עם נשיכה חזקה, ולאחר מכן עם טיל סיכות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]קרוגאנק מתעייף, ואז מתחיל לזהור באור לבן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"מה? קרוגאנק? אתה מתפתח?" הילדה שואלת אותו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]מולך לא עומד יותר קרוגאנק, אלא טוקסיקרוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/454.png[/IMG][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=#a0522d][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/495.png[/IMG][IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/451.png[/IMG][/COLOR][/QUOTE]
"מאנצ'לאקס אל תיתן לי להתחרט שלקחתי אותך איתי!" אומר למאנצ'לאקס "תשתמש בגילגול, בכל הכוח שלך! תחסל אותה!"
-
[COLOR=#006400]"תודה, אני מאוד מחובר אל הצ'ימצ'או הזה, ולי קוראים דן." הוא אומר אליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ראיתי שאתה ממש חזק, אני יכול להצטרף אליך למסע שלך כדי להתחזק קצת? ניסיתי להילחם במכון הנורמל אבל מנהיגת המכון הביסה את שני הפוקימונים שלי עם האיווי שלה." דן אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אז אני יכול להצטרף אליך?" הוא שואל ומביט אליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאנצ'לאקס משתמש בגלגול, ופוגע קשהב בטוגטיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שני הפוקימונים עומדים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מהר, פיהוק!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טוגטיק מפהקת ומאנצ'לאקס מתחיל להתעייף, אתה מבין שאתה חייב לסיים את זה עכשיו או שיהיה מאוחר מדי![/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/176.png[/IMG]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/446.png[/IMG]
[COLOR=#a0522d]סנייבי רצה אל עבר טוקסיקרוק וגם סקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי פוגעת בטוקסיקרוק עם הצלפת גפן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי מנסה להפתיע אותו שוב מאחור עם מספרי אקס אבל הפעם טוקסיקרוק חוסם אותו עם ריסוק סלעים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סניבי משתמשת בעלי תער, שלא ממש יעילים נגד טוקסיקרוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק פוגע בסניבי עם עוקץ רעל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סניבי מורעלת![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סניבי נפגעת מהרעל, וסקורפי משתמש בטיל סיכות, שפוגע בטוקסיקרוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"עכשיו, גמור אותם עם שבירת לבנים!" הילדה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק מניף את ידו, אך משהו עוצר אותו, ואז גם אתה מסתכל, זהו סקורפי שמשתמש בפנים מפחידות ומפחיד את טוקסיקרוק וגם מוריד לו את המהירות![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי למד פנים מפחידות![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק לא תוקף, הוא מפחד מהפנים המפחידות של סקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]זוהי ההזדמנות שלך לתקוף.[/COLOR]
-
[quote]יוסקה
סנייבי רצה אל עבר טוקסיקרוק וגם סקורפי.
סקורפי פוגעת בטוקסיקרוק עם הצלפת גפן.
סקורפי מנסה להפתיע אותו שוב מאחור עם מספרי אקס אבל הפעם טוקסיקרוק חוסם אותו עם ריסוק סלעים.
סניבי משתמשת בעלי תער, שלא ממש יעילים נגד טוקסיקרוק.
טוקסיקרוק פוגע בסניבי עם עוקץ רעל.
סניבי מורעלת!
סניבי נפגעת מהרעל, וסקורפי משתמש בטיל סיכות, שפוגע בטוקסיקרוק.
"עכשיו, גמור אותם עם שבירת לבנים!" הילדה אומרת.
טוקסיקרוק מניף את ידו, אך משהו עוצר אותו, ואז גם אתה מסתכל, זהו סקורפי שמשתמש בפנים מפחידות ומפחיד את טוקסיקרוק וגם מוריד לו את המהירות!
סקורפי למד פנים מפחידות!
טוקסיקרוק לא תוקף, הוא מפחד מהפנים המפחידות של סקורפי.
זוהי ההזדמנות שלך לתקוף.[/quote]
"סניבי-השתמשי במהירות בעלי תער ובהצלפת גפן חזקים במיוחד!" אומר לסניבי ולאחר מכן לסקורפי:"השתמש במספרי איקס גדולים ובעוקץ רעל!"
-
[QUOTE=lucario;1182511][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"תודה, אני מאוד מחובר אל הצ'ימצ'או הזה, ולי קוראים דן." הוא אומר אליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]ראיתי שאתה ממש חזק, אני יכול להצטרף אליך למסע שלך כדי להתחזק קצת? ניסיתי להילחם במכון הנורמל אבל מנהיגת המכון הביסה את שני הפוקימונים שלי עם האיווי שלה." דן אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[/QUOTE]
"בטח שאתה יכול! אני אפילו אשמח." אני אומר לו "רק בא לי למצוא כאן פוקימונים מגניבים, אתה יודע איפה אולי יש כאלה?"
-
[COLOR=#006400]"לא ממש, אבל שמעתי על אגדה כשהייתי קטן יותר, שיש פה גסטלי זוהר שמסתובב בין הדרכים ועובר מהעיר איסטה עד לעיירה מוקולה וחזרה, ואז שוב עושה את זה, ושוב ושוב ושוב..."[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אבל סיפרו לי שהגסטלי הזה מאוד חזק, יש לו מהלכים חזקים ואסטרטגים, אולי הוא יכול לדבר מרוב שהוא חכם..." דן אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"ואגב, תודה על הצירוף." הוא אומר ומחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סניבי משתמשת בעלי תער משולב עם הצלפת גפן ופוגעת די חזק בטוקסיקרוק, אבל לא מספיק בשביל לעלף אותו.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי משתמש במספרי אקס די גדולים אבל אל גדולים כמו שחשבת, ופוגע בטוקסיקרוק, ואז משתמש בעוקץ רעל, שלא ממש משפיע על טוקסיקרוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]בינתיים הילדה נלחצת ולא יודעת מה לעשות.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"תעשה משהו!" היא צועקת בלחץ.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]אבל לא עוזר, טוקסיקרוק עדיין מפוחד מהפנים המפחידות.[/COLOR]
-
[QUOTE=lucario;1182530][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]"לא ממש, אבל שמעתי על אגדה כשהייתי קטן יותר, שיש פה גסטלי זוהר שמסתובב בין הדרכים ועובר מהעיר איסטה עד לעיירה מוקולה וחזרה, ואז שוב עושה את זה, ושוב ושוב ושוב..."[/COLOR]
[COLOR=#006400]הוא אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"אבל סיפרו לי שהגסטלי הזה מאוד חזק, יש לו מהלכים חזקים ואסטרטגים, אולי הוא יכול לדבר מרוב שהוא חכם..." דן אומר לך.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"ואגב, תודה על הצירוף." הוא אומר ומחייך אליך.[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR[/COLOR][/QUOTE]
אני מכיר את הפרק הזה. רק שהוא לא היה זוהר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"אל תזכיר את זה" אומר לו (לגבי התודה).
אחר כך אני אחשוב ואגיד:"כמו שאתה מתאר את הגטסלי הזה הוא נשמע ממש חזק, ואני רק מתחיל, לא נראה לי שאני אוכל מולו. במחשבה שנייה, אתה יודע אולי איפה המכון הזה שדיברת עליו?"
-
[COLOR=#006400]היה פרק על זה? אני סתם המצאתי...[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טוב..." דן אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"המכון? המכון בעיר לוחגי! זה לא רחוק מפה! אם נמהר אולי היום נגיע לשם!" דן אומר בשמחה ומתחיל לרוץ.[/COLOR]
-
[quote]יוסקה
סניבי משתמשת בעלי תער משולב עם הצלפת גפן ופוגעת די חזק בטוקסיקרוק, אבל לא מספיק בשביל לעלף אותו.
סקורפי משתמש במספרי אקס די גדולים אבל אל גדולים כמו שחשבת, ופוגע בטוקסיקרוק, ואז משתמש בעוקץ רעל, שלא ממש משפיע על טוקסיקרוק.
בינתיים הילדה נלחצת ולא יודעת מה לעשות.
"תעשה משהו!" היא צועקת בלחץ.
אבל לא עוזר, טוקסיקרוק עדיין מפוחד מהפנים המפחידות.[/quote]
"סקורפי-תנסה להשתמש במספרי אקס גדולים יותר!" אומר לסקורפי ולאחר מכן אומר לסניבי:"סניבי-השתמשי שוב בעלי תער ובהצלפת גפן!"
-
[QUOTE=lucario;1182597][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]היה פרק על זה? אני סתם המצאתי...[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]"טוב..." דן אומר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"המכון? המכון בעיר לוחגי! זה לא רחוק מפה! אם נמהר אולי היום נגיע לשם!" דן אומר בשמחה ומתחיל לרוץ.[/COLOR][/QUOTE]
כן היה, והגטסלי השתמש ביכולות האל חושיים שלו כדי ללבוש צורות של יצורים אחרים או להמציא יצורים וככה הוא ניצח כל אחד.
הגטסלי הזה בעצם סוג של הקדיש את חייו למטרה של החייאת אגדות ישנות מפעם לפעם. אם תרצה עוד פירוט על הפרק הספציפי ההוא אני אנסה להסביר יותר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מתחיל לרוץ אחריו בשמחה בצפייה לקרב המכון הראשון שלי.
-
[QUOTE=lucario;1182511][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאנצ'לאקס משתמש בגלגול, ופוגע קשהב בטוגטיק.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]שני הפוקימונים עומדים.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"מהר, פיהוק!" מאיה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טוגטיק מפהקת ומאנצ'לאקס מתחיל להתעייף, אתה מבין שאתה חייב לסיים את זה עכשיו או שיהיה מאוחר מדי![/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[IMG]http://www.serebii.net/Shiny/BW/176.png[/IMG]
[IMG]http://www.pokestadium.com/pokemon/sprites/handheld/blackwhite/backsprites/446.png[/IMG]
[COLOR=#a0522d]סנייבי רצה אל עבר טוקסיקרוק וגם סקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי פוגעת בטוקסיקרוק עם הצלפת גפן.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי מנסה להפתיע אותו שוב מאחור עם מספרי אקס אבל הפעם טוקסיקרוק חוסם אותו עם ריסוק סלעים.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סניבי משתמשת בעלי תער, שלא ממש יעילים נגד טוקסיקרוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק פוגע בסניבי עם עוקץ רעל.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סניבי מורעלת![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סניבי נפגעת מהרעל, וסקורפי משתמש בטיל סיכות, שפוגע בטוקסיקרוק.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"עכשיו, גמור אותם עם שבירת לבנים!" הילדה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק מניף את ידו, אך משהו עוצר אותו, ואז גם אתה מסתכל, זהו סקורפי שמשתמש בפנים מפחידות ומפחיד את טוקסיקרוק וגם מוריד לו את המהירות![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי למד פנים מפחידות![/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק לא תוקף, הוא מפחד מהפנים המפחידות של סקורפי.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]זוהי ההזדמנות שלך לתקוף.[/COLOR][/QUOTE]
"גילגול!" אומר למאנצ'לאקס לפני שיהיה מאוחר מדי "קדימה מאנצ'לאקס תסיים את זה!"
-
[COLOR=#006400]זה היה עונה 1 לא<? שהחבורה הגיעה לקרנבל וג'יימס וברוק התאהבו באיזו אישה ובסוף התברר שזה גסטלי, אם זה לא זה אז לא מכיר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה ממשיך לרוץ, ולרוץ עד שאתה מגיע לעיירה ששמה העיירה וינוסיס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קדימה, תמשיך לרוץ, יש לנו עוד הרבה!" דן אומר ואתה רואה שהוא בכלל לא מתנשף או מזיע![/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#006400][/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סקורפי ממנסה ויוצאים לו מספרי אקס קצת יותר גדולים מהקודמים, ופוגע בינוני בטוקסיקרוק, שעומד להתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"דופק אפל!" הילדה אומרת.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק שולח דופק אפל עצום ופוגע קשה בסקורפי, שמתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"סניבי הצלפת גפן ועלי תער!" אתה אומר לה.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]סנייבי קופצת ומצליפה בחוזקה בטוקסיקרוק, ואז פוגעת בו עם עלי תער.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]טוקסיקרוק לא יכול לעמוד בזה, ומתעלף.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d]"אוי, הפסדתי." הילדה אומרת בעצב.[/COLOR]
[COLOR=#a0522d][/COLOR]
[COLOR=red]לוקאס[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאנצ'לאקס משתמש בגלגול והפעם הוא חזק יותר מהקודם! [/COLOR]
[COLOR=#ff0000]טוגטיק נופלת מרוב הנזק, אבל לאחר מכן קמה.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]מאנצ'לאקס מתחיל להירדם![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה נלחץ.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוגטיק! סיימי עם זה! תשתמשי ב-"[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]אתה רואה שהיא מפסיקה, בגלל שטוגטיק מתחילה ליפול על הרצפה עם עיניים בצורת ספירלה, זה אומר שהיא מעולפת![/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוגטיק לא יכולה להילחם יותר, המנצח הוא מאנצ'לאקס! המנצח בקרב הוא לוקאס מהעיירה מוקולה!" השופט אומר.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]"טוב, הפסתי, הנה, קח את התג הזה, קוראים לו "תג הלב." היא אומרת ומושיטה לך תג.[/COLOR]
[IMG]http://i16.photobucket.com/albums/b48/KaitouCoon/sprites%20and%20animated%20gifs/pink-heart-balloon.gif[/IMG]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
-
[quote]יוסקה
סקורפי ממנסה ויוצאים לו מספרי אקס קצת יותר גדולים מהקודמים, ופוגע בינוני בטוקסיקרוק, שעומד להתעלף.
"דופק אפל!" הילדה אומרת.
טוקסיקרוק שולח דופק אפל עצום ופוגע קשה בסקורפי, שמתעלף.
"סניבי הצלפת גפן ועלי תער!" אתה אומר לה.
סנייבי קופצת ומצליפה בחוזקה בטוקסיקרוק, ואז פוגעת בו עם עלי תער.
טוקסיקרוק לא יכול לעמוד בזה, ומתעלף.
"אוי, הפסדתי." הילדה אומרת בעצב.[/quote]
"יופי!ניצחנו!" אומר לסניבי בשמחה ואחבק אותה לאחר מכן אגיד למאמנת:"לא נורא, היה קרב טוב." ואלחץ לה יד.לאחר מכן אחזיר את סניבי וסקורפי לפוכדור ואמשיך בדרכי.
-
[QUOTE=lucario;1183957][COLOR=darkgreen]גלעד[/COLOR]
[COLOR=#006400]זה היה עונה 1 לא<? שהחבורה הגיעה לקרנבל וג'יימס וברוק התאהבו באיזו אישה ובסוף התברר שזה גסטלי, אם זה לא זה אז לא מכיר.[/COLOR]
[COLOR=#006400]~~~~~~[/COLOR]
[COLOR=#006400]אתה ממשיך לרוץ, ולרוץ עד שאתה מגיע לעיירה ששמה העיירה וינוסיס.[/COLOR]
[COLOR=#006400]"קדימה, תמשיך לרוץ, יש לנו עוד הרבה!" דן אומר ואתה רואה שהוא בכלל לא מתנשף או מזיע![/COLOR]
[/QUOTE]
בדיוק.
רק אם אנחנו עוד לא הגענו, ואתה יודע שאני רוצה פשוט להגיע ואין משהו כל כך מעניין בדרך, אז למה אתה כותב תגובה שהיא די תוקעת?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אני מתאמץ לדבר:"אתה...ההה הה..(התנשפויות) יש לך הה כושר טוב..." אני אומר לו ומתאמץ לא להישבר באמצע.
"עוד כמה ההה זמן בערך מגי ההה עים?" אני שואל.
-
[quote]אתה פוקד עליהם, אך הם לא שומעים כי סייטרצועק: "סיי סייטר סיייטר סייטר סיי! (אל תעזרו לו, הוא הורס את כל היער והורג פוקימונים תמימים בעזרת הצבט שלו!)"
אתה מתלבט אם להציל את פינסיר או לתת לו ליפול לבור ולהיתקע שם.[/quote]
"ספינראק,ראלטס תעזרו לפינסיר!"אני צועק בכול הכוח.אני פונה אל סייטר."זה לא נכון!!!פוקימונים באשר הם,טובים או רעים,לא ראויים להשמדה גם אם הם מרושעים או מציקים."