[QUOTE=neLipion;1181983]כן[/QUOTE]
אוקיי...לדעתך אני מתאים לניהול מוזיקה?
Printable View
[QUOTE=neLipion;1181983]כן[/QUOTE]
אוקיי...לדעתך אני מתאים לניהול מוזיקה?
[QUOTE=CrashRide;1181982]אני מקווה...אתה חושב שמגיע לי?[/QUOTE]
לדעתי מגיע לך :)
לדעתי מתאים לי לנהל את פורום ירוק אבל דניס מנהל אותו אז אין לי אולי כל כך סיכויים
[QUOTE]חזרתי
תגיבו באשכול שלי[/QUOTE]
הגבתי
[QUOTE=CrashRide;1181985]אוקיי...לדעתך אני מתאים לניהול מוזיקה?[/QUOTE]
אני חושבת שמאוד.
אין מישהו שהשקיע שם יותר ממך.
אתה הכי מתאים לשם.
תשלח בקשה ובטוח יסכימו.
אהבתי מאוד את הפינה האחרונה שעשית לשבת :)
[QUOTE=neLipion;1181987]אני חושבת שמאוד.
אתה הכי מתאים לשם.
תשלח בקשה ובטוח יסכימו.
אהבתי מאוד את הפינה האחרונה שעשית לשבת :)[/QUOTE]
תודה, אני אמשיך את זה... וכבר שלחתי בקשה, אחרי שחיכיתי שאולי ימנו אותי בעצמם... תשקיעי הרבה במכוניות וכלי רכב, ואז תשלחי בקשה, אני בטוח שיקבלו אותך :)
[QUOTE=neLipion;1181987]אני חושבת שמאוד.
אתה הכי מתאים לשם.
תשלח בקשה ובטוח יסכימו.
אהבתי מאוד את הפינה האחרונה שעשית לשבת :)[/QUOTE]
אני לא ראיתי השקעה O:
[QUOTE=CrashRide;1181990]תודה, אני אמשיך את זה... וכבר שלחתי בקשה, אחרי שחיכיתי שאולי ימנו אותי בעצמם... תשקיעי הרבה במכוניות וכלי רכב, ואז תשלחי בקשה, אני בטוח שיקבלו אותך :)[/QUOTE]
אני מקווה.
השקעתי בהרבה פורומים כבר, אבל לכולם יש כבר מנהלים (לא שהם לא טובים, רובם מצויינים!)
[QUOTE=Naruto;1181994]אני לא ראיתי השקעה O:[/QUOTE]
כי לא היית פה בכלל ברוב הזמן...
[QUOTE=CrashRide;1181990]תודה, אני אמשיך את זה... וכבר שלחתי בקשה, אחרי שחיכיתי שאולי ימנו אותי בעצמם... תשקיעי הרבה במכוניות וכלי רכב, ואז תשלחי בקשה, אני בטוח שיקבלו אותך :)[/QUOTE]
מכוניות וכלי רכב זה פורום שלא זקוק למנהל, בלי ויכוח..
[QUOTE=CrashRide;1181996]כי לא היית פה בכלל ברוב הזמן...[/QUOTE]
הייתי אצל אבא שלי שבועיים וגם בלי השבועיים האלה, אני רואה מספיק מה קורה פה, לא ראיתי השקעה..
[QUOTE=Naruto;1182000]הייתי אצל אבא שלי שבועיים וגם בלי השבועיים האלה, אני רואה מספיק מה קורה פה, לא ראיתי השקעה..[/QUOTE]
הסתכלת בכל מה עשיתי שם? ואני לא רואה אותך משקיע איפשהו...אני משקיע מלא זמן במוזיקה.לקח לי שלוש שעות להכין את הקבלת שבת...
[quote=Naruto;1182000]הייתי אצל אבא שלי שבועיים וגם בלי השבועיים האלה, אני רואה מספיק מה קורה פה, לא ראיתי השקעה..[/quote]
לא שאלנו אותך... אבל אם אתה כבר מדבר... אז הוא כן משקיע.
[quote=Naruto;1181997]מכוניות וכלי רכב זה פורום שלא זקוק למנהל, בלי ויכוח..[/quote]
חוץ מאישור פעילויות אין צורך במנהל גם לדעתי... אבל אם כבר...
[QUOTE=neLipion;1182003]לא שאלנו אותך... אבל אם אתה כבר מדבר... אז הוא כן משקיע.
חוץ מאישור פעילויות אין צורך במנהל גם לדעתי... אבל אם כבר...[/QUOTE]
צריך.צריך מישהו שיעיר את הפורום הזה, ואז כשהוא יתעורר הוא צריך להשגיח עליו.
מחר משנים כינוי, נכון?
[QUOTE=CrashRide;1182001]הסתכלת בכל מה עשיתי שם? ואני לא רואה אותך משקיע איפשהו...אני משקיע מלא זמן במוזיקה.לקח לי שלוש שעות להכין את הקבלת שבת...[/QUOTE]
הסתכלתי O:
ואני לא משקיע כי אני לא רוצה כי לפורום פוקמונ'ס לא מגיע את ההשקעה שלי..
והקבלת שבת סלח לי, חרטא, אוסף של שירים שרובם לא משהו ותקצירא פצפון, איך זה שלוש שעות אני לא יודע..
[QUOTE=neLipion;1182006]מחר משנים כינוי, נכון?[/QUOTE]
נכון