אני לא מאמין....שניצחתי דק דארק וורלד כשהיו לו... בזירה 2 גולד, סטארדאסט וסנואו O:
אין על דק פוטון!!!! P:
Printable View
אני לא מאמין....שניצחתי דק דארק וורלד כשהיו לו... בזירה 2 גולד, סטארדאסט וסנואו O:
אין על דק פוטון!!!! P:
קרעתי לניב את הצורה עם 8000 נקודות חיים. (סתם היה לי מזל) אבל אז הוא רצה נקמה אז עשינו דו קרב חוזר והוא זימן את דרקון חמשת הראשים ואיזה סינכרו עם 10 כוכבים ועמד לקרוע לי את הצורה אבל זימנתי את ספור (spore) וניצחתי (בדיחה:D) והוא קרע אותי קשות
[quote=rondoll;1204634]קרעתי לניב את הצורה עם 8000 נקודות חיים. (סתם היה לי מזל) אבל אז הוא רצה נקמה אז עשינו דו קרב חוזר והוא זימן את דרקון חמשת הראשים ואיזה סינכרו עם 10 כוכבים ועמד לקרוע לי את הצורה אבל זימנתי את ספור (spore) וניצחתי (בדיחה:D) והוא קרע אותי קשות[/quote]
סעמק עם הספור הזה.. הלוואי והיה לי את הרישות להשתמש בוא.. אבל הוא לא מרשה לכל אחד.. אם הוא לא מאשר שהוא נכנס לי לחפיסה הוא מחשמל אותי דרך העכבר של המחשב!
וכל הכבוד לך על הקרב הראשון, וזה לא מזל.. אל תגיד ככה!!! אחת החפיסות השתפרת מאוד. תפסיקו לתפוס ממני אלוף!
זה בגלל שאני חרשן על דרגוניטי, תן לי חבילה אחרת ולפחות בשישה ימים הקרובים אתה וכל אחד אחר פה מפרק אותי (כי זה בערך הזמן שלוקח לי ללמוד אחת בצורה פרקפט.. איטי אני יודע)
אגב תודה לגורל שהפגיש אותי עם איזה סוס בדרגוניטי, הראה לי כמה טריקים נחמדים.. שעם אחד מהם אני יכול לנצח תוך טור אחד (טריק שמוריד 9000 נקודות)
כן תודה באמת על הקרדיט ניב חחחחחח אולי תציין גם שאני עזרתי לך Xd סתם בצחוק P: אבל בדוגרי קשה מאוד מאוד לנצח דרגוניטי אם אתה לא משחק אנטי מטה דק או בדרגוניטי Xp
[quote=Hei;1204675]כן תודה באמת על הקרדיט ניב חחחחחח אולי תציין גם שאני עזרתי לך Xd סתם בצחוק P: אבל בדוגרי קשה מאוד מאוד לנצח דרגוניטי אם אתה לא משחק אנטי מטה דק או בדרגוניטי Xp[/quote]
חחח נכון סליחה... איך יכולתי לשכוח את הקרדיט למור החתיך שפתח לי את הראש לעוד כמה רעיונות מגניבים לדרגוניטי!!
ושיש לו חפיסה חייתית שעם שאילולה לא הייתי ג'וי ווילר הישראלי (אני פקסן ברמות) בחיים לא הייתי מנצח (כי איך שהוא הוא תמיד מנצח אותי באבן, נייר ומספריים ומתחיל ראשון [SIZE=1][COLOR=Red]~חשוד~[/COLOR][/SIZE])
חחחחחחחחחחחחחחח תודה תודה P:
עריכה:שידרגתי את הפוטון דק לפוטון לייטסוורן =] עכשיו היא יותר עוצמתית
וניב בינינו היית מנצח גם אם הייתה לי שליפה טובה כי אתה באמת שחקן טוב, עם התקדמות מדהימה, תפיסה מהירה ותכנון קדימה שלא לדבר על זה שדרגוניטי דק סוסה!
מישהו רוצה קרב?
יש מצב שמישהו עוזר לי?
אנלא מבין כלום מכל האופציות =\
ועדיף במסן...
באמת היה לי 2 veiler ביד שהרסו לך את האפקטים של הדרגונייטי. קצת מזל קצת כישורים. וגם אתה אל תגיד שאתה לא טוב עם כל חפיסה אחרת למה ראיתי עוד אחרים עם דרגונייטי. חלקם גרועים שאפשר לקרוע אותם עם gravekeepers קשות. יש לך טקטיקות משחק שלא ראיתי אצל אף אחד אחר ובגלל זה אני תופס אותך כאלוף:D
אחח טוב כל כך להיות בארץ, למישהו בא דואל, אני צריך להתחמם!
[QUOTE=SexStyle;1204950]יש מצב שמישהו עוזר לי?
אנלא מבין כלום מכל האופציות =\
ועדיף במסן...[/QUOTE]
אני יכול לעזור לך, מה המסן שלך?
[QUOTE=BlazikenX;1204952]אחח טוב כל כך להיות בארץ, למישהו בא דואל, אני צריך להתחמם!
אני יכול לעזור לך, מה המסן שלך?[/QUOTE]
[email]kaka2271@gmail.com[/email]
[QUOTE=SexStyle;1204957][email]kaka2271@gmail.com[/email][/QUOTE]
אוקי, הוספתי אותך.
איך קוראים לך במשחק?
מור בפוקס ניצחת אותי אם לא היית מזמן את המלאך של Ls לא היית יכול להביס אותי
שמע אומר נהיית מעצבן אל תשחק אותה עלאק פוקס הייתי מנצח אותך בכל מקרה משתי סיבות!
שלפתי ג'אדג'מנט דרגון!
היה לי יותר מ10 מפלות בגרייב עוד אז והיה לי את טיים לורד ביד כסטילה רק הייתה ההתחלה תפסיד בכבוד ויושר ותפסיק לחפש תירוצים! ה
אתה יודע שאני צודק יא עצבני
תגיד יש לך טיפים איך לשפר את חפיסת הבלאק ווינג שלי?