פרק מעולה כמו תמיד.
Printable View
פרק מעולה כמו תמיד.
תודה לך.
אני עכשיו כותב את הפרק הבא.
נמחק
פרק יפה, לא יותר מזה, הוא לא היה ממש מעניין
הוא הקדמה לפרק הבא שעומד להיות. הפרק הזה היה הסברים ומידע על מה שעומד לקרות, לא יותר מזה.
כמו שאמרו לפני,הפרק כתוב יפה וטוב,אבל חסר העניין הזה של האקשן...מחכה לפרק הבא :)
תודה לך
אם יש לך חשק לאקשן, פרק הבא תקבל את מה שרצית.
שכחתי להגיב על הסיפורים שלך, למרות שאין מה להוסיף, הפרקים מעולים כמו תמיד ואפילו משתבחים עם הזמן D=
וואלה? תודה לך!
כמו הפרק הקודם שהיה הקדמה, לא משהו מעניין
פעם הבאה אבל עדיף לעשות תיאור יותר מאיים לאוניקס, משהו ענקי יותר מפחיד יותר שאולי מגיע אליהם עם פה פעור
מחכה לפרק הבא לראות למה ההקדמה
אני יודע שזה לא הפרק הכי מעניין.
אבל הפרק הבא יוכיח לך, שההקדמה הזאת הייתה שווה את זה.
אני עכשיו כותר את הפרק הבא
כמו שאמרתי לך, התחלתי לקרוא את פרק 16 והאמת, זה אחד הסיפורים שאני נהנה לקרוא כאן, בשיא הרצינות. לא אומר "עוקב, עוקב", אבל הכתיבה שלך ואיך שאתה מכניס אותנו לבועה של הסיפור בהחלט נפלאה. גם, הסיפור קליל מבחינת זה שהוא עובר מהר בגלל הכיף לקרוא אותו. אחד הדברים שהכי אהבתי בפרק, זה העבר של היטמונליי, מאוד מזכיר את העבר של זורגו מהסיפור שלי, יש לנו צורת חשיבה דומה בקטע הזה. עוד דבר שאהבתי זה שהצלחת לחבר בצורה מאוד קלילה (אך מהירה ומובנת) את סיטואצית החברות. אבל יש כמה דברים שאפשר לשנות כמו שהייתה יכול להחליף את המילה "סיבולת" ב-"מתח" או "סטרס". יש לי עוד הערה, שיש לה מגוון יפה מאוד של מילים תואמות באוצר מילים שלך, שאתה משתמש בהם מעולה בסיפור שלך. בקצרה חח, פרק מעולה!
[QUOTE=Dia;1254981]כמו שאמרתי לך, התחלתי לקרוא את פרק 16 והאמת, זה אחד הסיפורים שאני נהנה לקרוא כאן, בשיא הרצינות. לא אומר "עוקב, עוקב", אבל הכתיבה שלך ואיך שאתה מכניס אותנו לבועה של הסיפור בהחלט נפלאה. גם, הסיפור קליל מבחינת זה שהוא עובר מהר בגלל הכיף לקרוא אותו. אחד הדברים שהכי אהבתי בפרק, זה העבר של היטמונליי, מאוד מזכיר את העבר של זורגו מהסיפור שלי, יש לנו צורת חשיבה דומה בקטע הזה. עוד דבר שאהבתי זה שהצלחת לחבר בצורה מאוד קלילה (אך מהירה ומובנת) את סיטואצית החברות. אבל יש כמה דברים שאפשר לשנות כמו שהייתה יכול להחליף את המילה "סיבולת" ב-"מתח" או "סטרס". יש לי עוד הערה, שיש לה מגוון יפה מאוד של מילים תואמות באוצר מילים שלך, שאתה משתמש בהם מעולה בסיפור שלך. בקצרה חח, פרק מעולה![/QUOTE]
סיבולת משמעו היכולת שלך לסבול את מה שעובר עליך, בין אם זה פיזי, ובין אם זה נפשי. מצאתי לנכון להשתמש בזה כאן.
ותודה רבה על המחמאות ^^
שוב פרק יפה.
זאת בעייה לפעמים כשלא מוצאים מה לשפר... :) (אולי הפעם לא).
[QUOTE=RabbiKingler;1255058]שוב פרק יפה.
זאת בעייה לפעמים כשלא מוצאים מה לשפר... :) (אולי הפעם לא).[/QUOTE]
חח
יוצא שאין לך להגיד היערות ביניים על דברים כמו "יסולא בפז" חח
תודה :)