[QUOTE=ttrrtte;1250994]ג'ייק וקווין-
ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו[/QUOTE]
אני אלך אחריו
Printable View
[QUOTE=ttrrtte;1250994]ג'ייק וקווין-
ג'ייק אתה מציג את עצמך לכווין ואומר שאתה בן אפולו, קווין מצציג את עצמו גם ואומר שהוא בן הפייטוס, אתם לוקחים את פיסת הבד ויוצרים החוה, פגסוס צחור עף מעליכם בבהלב כמסמן לכם לעקוב אחריו[/QUOTE]
אני אלך אחריו
ג'ייק וקווין-
אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם
[QUOTE=ttrrtte;1251001]ג'ייק וקווין-
אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם[/QUOTE]
'זיכרונות טובים' אחשוב לעצמי 'טוב זה לא הזמן לזה' אמשיל לחשוב ואז אומר לקווין(קוראים לו קווין לא יונתן נכון?)"בוא נילחם" ואוציא את הקשת
[QUOTE=ttrrtte;1251001]ג'ייק וקווין-
אתם עוקבים אחר הפגסוס הצחור אשר עף במרומים ופתאום הוא נעצר ועף במעגלים מעל מחסן כלשהו, אתם נכנסים פנימה ורואים את פגסי וג'סי קשורים יחד כאשר מכונה מוזר מחוברת להם לראש, על מסך שנמצא מולם מרצד כל המידע עלמה שיש במחנה החצויים, כלומר כל הזיכרונות של פגסי וג'סי, אתם רואים את הרגע שבוא קיבלתם אותם[/QUOTE]
זעם עולה בי.
אני רץ עם הפטיש ומרסק את המסך ואז רץ אל עבר ג'סי ומוציא אותה מהמכונה .
קווין -
שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.גשת אלייך ואומרת ''זה היה מאוד אמיץ אצה יודע.. כל הכבוד לך, אשמח עם נלך לאכול יחד פעם'' והיא מסלקת
בדרך לביתן מיה ני
ג'ייק-שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.
סיינה ניגשת אלייך ונושקת לך על הלחי ואומרת ''דאגתי, הייתה אמיץ מאוד ג'ייק''
לואי-מתוך הכרכרה יוצא ילד בעל עיינים אפורות ושיער בלונדיני שאומר ''כנס'' אתה נכנס אחרי הילד לכרכרה כאשר אלף שאלות מתרוצצות בראשך, היד אומר לך ''אני שון בן אתנה, נדבר כשנגיע למחנה החצויים, רק שם תהיה מוגן לעט עתה''
[quote]לואי-מתוך הכרכרה יוצא ילד בעל עיינים אפורות ושיער בלונדיני שאומר ''כנס'' אתה נכנס אחרי הילד לכרכרה כאשר אלף שאלות מתרוצצות בראשך, היד אומר לך ''אני שון בן אתנה, נדבר כשנגיע למחנה החצויים, רק שם תהיה מוגן לעט עתה''[/quote]
אנסה להראות קול ולא לפחד. רק אנסה לעכל את מה שעבר אליי, ואחשוב 'חצויים? מה זאת אומרת?' אביט על שון 'בן אתנה? מהמיתולוגיה היוונית?'
[QUOTE=ttrrtte;1251043]קווין -
שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.גשת אלייך ואומרת ''זה היה מאוד אמיץ אצה יודע.. כל הכבוד לך, אשמח עם נלך לאכול יחד פעם'' והיא מסלקת
בדרך לביתן מיה ני
ג'ייק-שניכם משחררים את פגסי וג'סי שהיו מעולפים, ברגע ששאתם מוציאים אותם מהמכונה הם מתעוררים והמסך נכבה, אתם רצים במהירות בחזרה למחנה, ומגיעים בהצלחה אתם שמים את פגסי ואת ג'סי חזרה באורווה והולכים בנחת חזרה לביתנים.
סיינה ניגשת אלייך ונושקת לך על הלחי ואומרת ''דאגתי, הייתה אמיץ מאוד ג'ייק''[/QUOTE]
"בשמחה" אגיד, אחייך, אלך לאחי ואספר להם על המאוראות.
לואי- ''אני יודע שזה יישמע לך מוזר, אבל האלים היוונים הם אמיתיים, כל המפלצות שמיתולוגיה גם קיימות, ואתה חצוי בן של אל ובן של אדם, אמא שלי היא אלת החוכמה, אתנה אבל אבא שלי הוא בן אדם רגיל שעובד באיזה חברת מחשבים''
רווין-אתה הולך אלייהם ואומר להם את מאוראו היום, הם מסתכלים עלייך בהערצה ואז כולם בבת אחת מסתובבים והלכים ואתה לא מבין למה, אתה מסתובב לאחור ומגלה, מיה באה לשם היא באה ללחוש לך משהו בל במקום זאת נושקת לךעל הלחי
[QUOTE=ttrrtte;1251064]לואי- ''אני יודע שזה יישמע לך מוזר, אבל האלים היוונים הם אמיתיים, כל המפלצות שמיתולוגיה גם קיימות, ואתה חצוי בן של אל ובן של אדם, אמא שלי היא אלת החוכמה, אתנה אבל אבא שלי הוא בן אדם רגיל שעובד באיזה חברת מחשבים''
רווין-אתה הולך אלייהם ואומר להם את מאוראו היום, הם מסתכלים עלייך בהערצה ואז כולם בבת אחת מסתובבים והלכים ואתה לא מבין למה, אתה מסתובב לאחור ומגלה, מיה באה לשם היא באה ללחוש לך משהו בל במקום זאת נושקת לךעל הלחי[/QUOTE]
אסמיק. "וואו" אגיד "קצת מוקדם, לא?" אבל אחייך אליה להראות לה שזה בסדר.
[QUOTE=ttrrtte;1251043]
סיינה ניגשת אלייך ונושקת לך על הלחי ואומרת ''דאגתי, הייתה אמיץ מאוד ג'ייק''[/QUOTE]
"תודה" אומר ואסמיק "מה השעה עכשיו?" אשאל את סיינה
[QUOTE=ttrrtte;1251064]לואי- ''אני יודע שזה יישמע לך מוזר, אבל האלים היוונים הם אמיתיים, כל המפלצות שמיתולוגיה גם קיימות, ואתה חצוי בן של אל ובן של אדם, אמא שלי היא אלת החוכמה, אתנה אבל אבא שלי הוא בן אדם רגיל שעובד באיזה חברת מחשבים''
[/QUOTE]
לא אסתיר את ההתלהבות שלי. "וואוו! איזה מגניב!! הכל נכון?! רגע, גם כל היצורים? המפלצות? האגדות? ספר לי הכל!"
קוווין-מיה מסמיקה והולכת, ואתה הולך לישון אתה מוצא את עצמך בחלום בנפחייה ולידך לא אחד מאשר אבא שלך
ג'ייק-כמעט חצות למה?'' שואלת סיינה
לואי- ''שנגיע למחנה החצויים נביר לך הכל'' אתם נוחתים ליד בית חווה ופתאום שון מביט מעל לראשך אחוז תדהימה ופחד
[quote;1251172]
ג'ייק-כמעט חצות למה?'' שואלת סיינה
[/quote]
"בגלל שעכשיו יש כיבוי אורות" אומר לה, אפרד ממנה ואלך לביתן שלי
ג'ק-''כן בטח'' אומר הילד ומציג את עצמו ''אני תומר, בן איריס'' ואז אומר ''קח'' ומושיט לך פיגיון ארד ואומר ''זה פיגיון שחישל הפייטוס בעצמו!'', אתה מתלהב והולך אחרי תומר שמראה לך את המגרש של הכדורגל, את מחסן הנשק ועוד.. לבסוף אתם מגיעים לקבוצת ביתנים
ג'ייק-''לילה טוב ג'ייק'' אומרת סיינה בקולה הנעים ויוצאת מהביתן, אתה נרדם ומוצא את עצמך בעמק שחור ואתה שומע צחוק עמוק