-
[QUOTE=ttrrtte;1271525]תומאס- אתה לוקח את הפוקדור מידיה של האחות ג'וי
וחושב מה לעשות איתו, לשחרר את לילך או לשמור אותה אצלך,
וחושב איך לילך יכלה לשנות כך את צורתה
בינתיים האחות ג'וי שואלת עם ברצונך לקחת חדר.
דרייק-חוץ מבלוטה או שתיים תאמין לי.. לא רואים;)
______________________---
צ'ינטר משתמש במכת ברק על הפוקדור שלא מותך אך סוטה ממסלולו, ''לא!'' קורא האיש בלבוש השחור
צ'ינטר עושה את השילוב אשר אמרת לו ויוצר מתקפת דופק אפל חזקה, גולם נפגע קשה ויורד חזרה אל מתקפת לפני האדמה בעזרת חפירה יחד עם האיש, עוברות כמה דקות ואתה שומע קול' ''אני עוד אחזור'' ואתה מבין שהאיש והגולם שלו נעלמו.
אנדי-אתה מחזיר את מינון אשר מנסה למחות אך לבסוף נכנס ללא כל בררה,
בלייז מסתכל עלייך בציפייה להוראת תקיפה, ביינתין האורסארינגית משתמשת בשריטה ומתקרבת במהירות אל עבר בלייז
מרקוס-מאיה יוצאת מן הפוקדור עדיין בצורת דירלינג אבל היא שוכבת מעולפת על האדמה, אתה מחזיר אותה ורץ אל מרכז הפוקימונים, האחות ג'וי לוקחת את הפוקדור של מאיה ואתה מחכה, עוברותת כמה שעות והאחות ג'וי חוזרת ואומרת 'הדירלינג שלך הייתה פצוע קשה אך כעט היא בהחלמה מלאה'' היא אומרת ומושיטה לך את פהוקדור, אתה תוהה עם לשחרר את מאיה או לשמור.[/QUOTE]
"מאיה אני אגן עליך אבל עכשו פרס צא! אבקת שינה על קריקטוט פוקדור צא!" אומר אל קריקטוט "מאיה את בסדר תסבירי לי מה קורה?" אומר בזעם.
-
דרייק-האחות ג'וי לוקחת את שרלין הנראת כעט כאיווי לחדר הטיפולים, לאחר כמה שעות
האחות ג'וי חוזרת כאשר שרלין בידיה, ''מצטערת על שנתתי לך לחכות, האיווי שלך תהיה עכשיו בסדר הגמור, הדבר המוזר הוא שהיא השלישית היום שמגיע הנה במצב כזה...קודם היה דירלינג עכשיו פוניטה ועכשיו איווי.... ואז היא הולכת למשאירה אותך להרהר בדבריה ובמה לעשות באיווי שיושבת לידך כעט ונראת מעט מכונסת בעצמה ומפוחדת
מרקוס--נתפס-, מאיה מחייכת בבישנות עדין כדירלינג הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואשז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברותט ובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271525]תומאס- אתה לוקח את הפוקדור מידיה של האחות ג'וי
וחושב מה לעשות איתו, לשחרר את לילך או לשמור אותה אצלך,
וחושב איך לילך יכלה לשנות כך את צורתה
בינתיים האחות ג'וי שואלת עם ברצונך לקחת חדר.
[/QUOTE]
"לא" אני אומר ויוצא כאשר אני יוצא אני שואל מישהוא עם יש מכון בסביבה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271533]דרייק-האחות ג'וי לוקחת את שרלין הנראת כעט כאיווי לחדר הטיפולים, לאחר כמה שעות
האחות ג'וי חוזרת כאשר שרלין בידיה, ''מצטערת על שנתתי לך לחכות, האיווי שלך תהיה עכשיו בסדר הגמור, הדבר המוזר הוא שהיא השלישית היום שמגיע הנה במצב כזה...קודם היה דירלינג עכשיו פוניטה ועכשיו איווי.... ואז היא הולכת למשאירה אותך להרהר בדבריה ובמה לעשות באיווי שיושבת לידך כעט ונראת מעט מכונסת בעצמה ומפוחדת
[/QUOTE]
"שרלין?" אני שואל ומלטף את ראשה. "איך הפכת לפוקימון?" אני מוסיף אחרי שאנחנו יוצאים. "איפה כל הפוקימונים שלך? אין עלייך חגורת פוקימונים..." אני אומר. אחרי שהיא עונה לי אני מחפש מישהו ושואל אותתו "יש מכון פה בעיר הזאת?"
-
תומאס-האחות ג'וי מנחה אותך למציאת המכון,
אתה מוצא במהרה את הדרך ונכנס פנימה ''אני מאתגר אותך'' אתה אומר ומיד מולך מופיע מנהיג מכון האבן, ומוציא ג'יאודו ''לא תנצח ילד..'' הוא אומר ומחכה לפוקימון שלך
דרייק-שרליןמחייכת בבישנות עדין כאיווי הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כארבע שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל לכדו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות'' היא מסיימת וממשיכהלומר ''הפוקימונים שלי כולם שוגרו למעבדה של פרופסור המכון אוטמטית אין מה לדאוג'', האחות ג'וי מנלה אותך אל המכון ואתה הולך כאשר שרלין כאיווי לצידך, ''אני מאתגר אותך''' אתה אומר כאשר אתה נכנס אל המכון, המנהיג מיד נתגלה לפנייך ומוציא ג'יאודוד, ''תורך, אתה משתמש באיווי שלך? או באחר?'' הוא שואל כאשר מהטו נוחת על שרלין
-
[QUOTE=ttrrtte;1271551]תומאס-האחות ג'וי מנחה אותך למציאת המכון,
אתה מוצא במהרה את הדרך ונכנס פנימה ''אני מאתגר אותך'' אתה אומר ומיד מולך מופיע מנהיג מכון האבן, ומוציא ג'יאודו ''לא תנצח ילד..'' הוא אומר ומחכה לפוקימון שלך
[/QUOTE]
"אוקיי צאי דירלינג עלי טער" אני אומר בשמחה
-
תומאס-דירלינג יוצאת באושר מההזדמנות לקרב ומשתמשת בעלי תער על הג'אודוד של מנהיג המכון, ''תחמוק ואז זריקת אבנים!'' אומר מנהיג המכון, ג'אודוד מתחמק מכל עלי התער חוץ משניים אך הוא לא נפגע מהם בצורה כל כך חזקה ג'יאודוד מתחיל לזרוק אבנים על דירלינג אשר נפגעת ''שוב'' אומר המנהיג וג'יאודוד שוב מתכוון לתקוף
-
[QUOTE=ttrrtte;1271551]תומאס-האחות ג'וי מנחה אותך למציאת המכון,
דרייק-שרליןמחייכת בבישנות עדין כאיווי הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כארבע שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל לכדו אותי, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברות טובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות'' היא מסיימת וממשיכהלומר ''הפוקימונים שלי כולם שוגרו למעבדה של פרופסור המכון אוטמטית אין מה לדאוג'', האחות ג'וי מנלה אותך אל המכון ואתה הולך כאשר שרלין כאיווי לצידך, ''אני מאתגר אותך''' אתה אומר כאשר אתה נכנס אל המכון, המנהיג מיד נתגלה לפנייך ומוציא ג'יאודוד, ''תורך, אתה משתמש באיווי שלך? או באחר?'' הוא שואל כאשר מהטו נוחת על שרלין[/QUOTE]
"היא לא ממש האיווי שלי... זה מסובך. אל תשאל. מה החוקים?" אני שואל ומוציא את סנוראנט. (החוקים זה כמה על כמה) אחרי שהוא עונה לי אני אומר "סנוראנט צוות כפול ואז קרן קרח!"
-
[QUOTE=ttrrtte;1271557]תומאס-דירלינג יוצאת באושר מההזדמנות לקרב ומשתמשת בעלי תער על הג'אודוד של מנהיג המכון, ''תחמוק ואז זריקת אבנים!'' אומר מנהיג המכון, ג'אודוד מתחמק מכל עלי התער חוץ משניים אך הוא לא נפגע מהם בצורה כל כך חזקה ג'יאודוד מתחיל לזרוק אבנים על דירלינג אשר נפגעת ''שוב'' אומר המנהיג וג'יאודוד שוב מתכוון לתקוף[/QUOTE]
"דירלינג עלי טער שוב אבל בשיא הכח שלך" אני אומר בכעס
-
[QUOTE=ttrrtte;1271533]דרייק-האחות ג'וי לוקחת את שרלין הנראת כעט כאיווי לחדר הטיפולים, לאחר כמה שעות
מרקוס--נתפס-, מאיה מחייכת בבישנות עדין כדירלינג הדבר המשווה לה מראה מתוק וביישני מן הרגיל.
''אמ...טוב..אתה מבין'' היא מתחילה לומר בגמגום ואשז נושמת נשימה עמוקה ומתחילה לספר ''שהייתי קטנה, לפני כשלוש שנים למען האמת טיילתי לי ברחוב וכמה אנשים אשר כינו את עצמם בתור צוות טיי אר חשמל, הם עשו עליי ועל עוד כמה בנות ניסויים אשר נתנו לנו את היכולת להפוך לפוקימון ואת כולנו כינו בשם זואי, הם אילצו אותנו להילחם זו בזו אך למען האמת נעשנו חברותט ובות מאוד, יום אחד הצלחנו לברוח ו...התפצלנו וכאן אנו היום העניין הוא שכרגע לא אוכל לחזור לצורתי הרגילה כבת אדם במשך שבוע לפחות, עכשיו אתה מוכן כבר לרסק את הפוקדור הזה בכדי שלא אהיה שלך?''[/QUOTE]
" שכחת מה יהיה אם אשחרר אותך ותפסתי אותך חוץ מזה אני אשמור עליך סמכי עליי עכשו אני אקח את הפוקדור של קריקטוט ומאיה חזרי" אומר ואקום לקחת את הפוקדור של קריקטוט ואחזיר את מאיה לפוקדור.
-
דרייק-אני יודעת מה זה..
''החוקים פשוטים מאוד, קרב של שניים על שניים בלי החלפות אלה עם כן הפוקימון התעלף'', סנורנאט משתמש בצוות כפול אשר מבלבל את ג'יאודוד, ואז משתמש בקרן קרח וגיאודוד נפגע מכל הכיוונים, ג'אודוד פצוע אך לא נכנע ''זריקת אבנים לכל הכיוונים!'' זריקת האבנים של ג'יאודוד פוגעל ב''כל'' הסנוראנטים וגם באמיתי אשר עף לאחור
תומאס-דירלינג שוב משתמשת בעלי תער אך הפעם ג'אודוד אשר בטוח מידי בעצמו אינו שם לב ונפגע ישירות מן כל לאחד ואחד עלי התער ומתעלף, ''חכה..חכה..'' אומרמ נהיג המכון ומוציא פוקימון אחר, ''אוניקס..'' אתה מגמגם למראה הפוקימון הענקי העומד מולך מוכן לתקוף
מרקוס-''אני אהיה בסדר,הם במילא יחזרו אני לא שייכת לאף אחד שחרר אותי כי..'' אך היא לא גומרת את המשפט מפני שהיא נשאבת בחזרה לפוקדור, אתה לוקח את הפוקדור של קריקטוט ומאיה חוזרת לפוקדור, לפתע אתה רואה שלט מחוץ ללמרכז הפוקימונים ''תחרות פוקימון צד שמאל, מכון צד ימין''
-
[QUOTE=ttrrtte;1271564]
תומאס-דירלינג שוב משתמשת בעלי תער אך הפעם ג'אודוד אשר בטוח מידי בעצמו אינו שם לב ונפגע ישירות מן כל לאחד ואחד עלי התער ומתעלף, ''חכה..חכה..'' אומרמ נהיג המכון ומוציא פוקימון אחר, ''אוניקס..'' אתה מגמגם למראה הפוקימון הענקי העומד מולך מוכן לתקוף
[/QUOTE]
"דירלינג שוב עלי טער ואז עלים קסומים ותנסי לשלב אותם במתקפה" אני אומר ברצינות ובפחד
-
[QUOTE=ttrrtte;1271564]דרייק-אני יודעת מה זה..
''החוקים פשוטים מאוד, קרב של שניים על שניים בלי החלפות אלה עם כן הפוקימון התעלף'', סנורנאט משתמש בצוות כפול אשר מבלבל את ג'יאודוד, ואז משתמש בקרן קרח וגיאודוד נפגע מכל הכיוונים, ג'אודוד פצוע אך לא נכנע ''זריקת אבנים לכל הכיוונים!'' זריקת האבנים של ג'יאודוד פוגעל ב''כל'' הסנוראנטים וגם באמיתי אשר עף לאחור
[/QUOTE]
רק רציתי להבהיר את כוונתי.
~~~~~~~~
"סנוראנט, אל תוותר, תן את כל מה שיש לך!" אני צועק. "צא במתקפת אגרוף קרח! תנסה לרכז את אנרגיית הקרח שלך כמו שאתה עושה בקרן קרח, רק ביד! רוץ כמה שיותר מהר ותכה את ג'יאודוד!" אני אומר.
-
תומאס-דירלינג משתמשת בעלי תער ואז עלים קסומים(קצת קשה לי להסביר איך זה השתלב אך אנסה), בגלל שעלי התער הם חצי עיגול, וכך גם העלים הקסומים הם נתפסים זה בזה באמצע חצי העיגול אחד של השני (בשקע) כך שנוצרים ''זוגות'' עלי תער ועלים קסומים המתקפה פגעת בחוזקה באוניקס אשר יוצא בחפירה אל עבר דירלינג המבולבלת
דרייק-סנוראנט מנסה למקד את אנרגיית קרן הקרח שלו ביד אך כמו מה שיוצא הוא שידו קופאת! הוא משחרר את ידו מיד ומשתמש בקרן קרח רגילה על ג'יאודוד אשר מתעלף במקום, ''יפה אך לא יותר מזה'' אומר מנהיג המכון ומוציא אוניקס אימתני ''אוניקס חפירה'' הוא אומר ואוניקס נכנס אל מתחת לפני האדמה
-
[QUOTE=ttrrtte;1271570]תומאס-דירלינג משתמשת בעלי תער ואז עלים קסומים(קצת קשה לי להסביר איך זה השתלב אך אנסה), בגלל שעלי התער הם חצי עיגול, וכך גם העלים הקסומים הם נתפסים זה בזה באמצע חצי העיגול אחד של השני (בשקע) כך שנוצרים ''זוגות'' עלי תער ועלים קסומים המתקפה פגעת בחוזקה באוניקס אשר יוצא בחפירה אל עבר דירלינג המבולבלת[/QUOTE]
"דירלינג שהוא יוצא קפצי ושוב השילוב של עלי טער ועלים קסומים" אני אומר באמונה שלמה בדירלינג