-
[quote=Sakurai Tomoki;1271886]אני גם מכיר את המשחקים שאתה משחק בהם וגם אני משחק בהם (:
- שכחתי לכתוב בתגובה הקודמת שלי על האורך, כן, זה גם קצת מעצבן אבל אפשר להתמודד חחח[/quote]
וכדי להעמיד דברים על הדיוק, בנוסף ללדקור אותי עם מקל ששולט בצ'אקרה, אתה יכול גם לנסות להרוג את המאסטר שלי.
-
רק למי שרואה די גריימן:
[YOUTUBE]6eZoFfDPVJ8[/YOUTUBE]
-
[QUOTE=monster;1271888]טוב הארה הגיע לי וסוף כתבתי חצי רקע למשחק האסלה שלי(ככה קו ראים למשחקי כרגע).הגעתי לקטע שבו האסלה מתעוררת לחיים ומחר אמשיך רקע
תכוננו למשחק הזוי ביותר[/QUOTE]
תשתף אותי מחר בפרטים (:
[QUOTE=LordAbizi;1271889]וכדי להעמיד דברים על הדיוק, בנוסף ללדקור אותי עם מקל ששולט בצ'אקרה, אתה יכול גם לנסות להרוג את המאסטר שלי.[/QUOTE]
אני מודע לכך שאתה רואה רק את האנימה, אז חכה כמה חודשים, עד שהיא תגיע לקטע שבו המנגה נמצאת הרגע (יכול לקחת הרבה זמן) ואז תבין מה זאת שליטה אמיתית D:
~לא מספיילר~
-
[QUOTE=DigiSaver;1271891]רק למי שרואה די גריימן:
[YOUTUBE]6eZoFfDPVJ8[/YOUTUBE][/QUOTE]
מישהו?
-
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271893]תשתף אותי מחר בפרטים (:
טוב
אני מודע לכך שאתה רואה רק את האנימה, אז חכה כמה חודשים, עד שהיא תגיע לקטע שבו המנגה נמצאת הרגע (יכול לקחת הרבה זמן) ואז תבין מה זאת שליטה אמיתית D:
~לא מספיילר~[/QUOTE]
עד שהאנימה תגיעה לאיפה שהמנגה מצאת היום נראה לי יקח איזה שנה פלוס מינוס
עמית מאיזה פרק הסרטון ?כי עוד לא הגעתי כנראה לפרק הזה
-
[QUOTE=DigiSaver;1271894]מישהו?[/QUOTE]
אני זוכר את הקטע הזה, הוא כל כך הצחיק אותי כשראיתי אותו בפעם הראשונה XD
[QUOTE=monster;1271896]עד שהאנימה תגיעה לאיפה שהמנגה מצאת היום נראה לי יקח איזה שנה פלוס מינוס
עמית מאיזה פרק הסרטון ?כי עוד לא הגעתי כנראה לפרק הזה[/QUOTE]
צודק, לא באמת חישבתי כשכתבתי לו אבל מה שאתה אומר הגיוני, עם כל הפילרים והחרטא שיש בדרך..
-
[QUOTE=monster;1271896]עד שהאנימה תגיעה לאיפה שהמנגה מצאת היום נראה לי יקח איזה שנה פלוס מינוס
עמית מאיזה פרק הסרטון ?כי עוד לא הגעתי כנראה לפרק הזה[/QUOTE]
לא יודע פשוט מצאתי את זה ביוטיוב ונקרעתי מצחוק...
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271898]אני זוכר את הקטע הזה, הוא כל כך הצחיק אותי כשראיתי אותו בפעם הראשונה XD
צודק, לא באמת חישבתי כשכתבתי לו אבל מה שאתה אומר הגיוני, עם כל הפילרים והחרטא שיש בדרך..[/QUOTE]
גם אותי:-)
-
[QUOTE=DigiSaver;1271843]היי כולם!
היה היום שביתה במוסדות.
ביניהם גם במוסדות החינוך(חוץ מלמוסדות של ילדים עם צרכים מיוחדים/משולבים)[/QUOTE]
שאמרתי של מה התכוונתי של איזה צרחים מיוחדים
-
[QUOTE=Amitlv;1271907]שאמרתי של מה התכוונתי של איזה צרחים מיוחדים[/QUOTE]
*צרכים.
אוטיסטים,עיוורים,חרשים וכ'ו.
אם אתה מתכוון לשאול אם ADHD זה נחשב צרכים מיוחדים אז זה לא.
11,860!!
-
-
[QUOTE=DigiSaver;1271908]*צרכים.
אוטיסטים,עיוורים,חרשים וכ'ו.
אם אתה מתכוון לשאול אם ADHD זה נחשב צרכים מיוחדים אז זה לא.
11,860!![/QUOTE]
א. זה כן
ב. סתם רציתי לדעת איזה סוגים יש שם
[QUOTE=Sakurai Tomoki;1271882]לצערי אני מבין כל מה שאתה אומר חח
זה גם לא קשה, אתה פשוט כותב הרבה על הרבה דברים בהודעה אחת ומערבב הכל, אז צריך רק לדעת להסתדר עם הערבוביה הזאת (:
(אני לומד פסיכולוגיה דרך אגב והרבה דברים ממה שאתה לומד קשורים איכשהו לדברים שאני לומד או למדתי חח)
בטח שאני מכיר..
סיימתי את כל המנגה ואת כל האנימה (:
חבל שעכשיו בגלל שהמאנגקה חולה זה יוצא רק פעם בחודשיים והאנימה לא ממשיכה (היא טובה!) ):[/QUOTE]
אני הולך למגמת על פסיכולוגיה!!!!
-
לילה טוב לכולם (=
נראלי ששברתי את הזרת ביד ביום שבת
זזתי להתארגן ולישון
-
-
-
[QUOTE=Amitlv;1271913]א. זה כן
ב. סתם רציתי לדעת איזה סוגים יש שם
אני הולך למגמת על פסיכולוגיה!!!![/QUOTE]
זה ממש לא צרכים מיוחדים..
צרכים מיוחדים זה תסמונת דאון,אוטיסטים וכול המחלות האלה+עיוורון וחרשות(אל תתפוס אותי במילה על השניים האחרונים),כאלה שלא לא יכולים לדבר או שמדברים בכול "דבילי"(סליחה על הביטוי אבל זו הייתה דרך הביטוי היחידה שיכולתי להגיד).
ADHD מתבטא בכתיבה ובבעיות קשב וריכוז, לא בבעיות מוחיות קשות.